5974
-
#1972 Nem gondolkoztál még a 9500, 9700-assá varázsolásán? Vagy már meg is tetted? (ott figyel az Omega driver ) -
#1971 Nincs mit, szívesen. -
sz4bee #1970 kössz a segítséget -
A "Teljesítmény - Minőség" csúszkát mozgasd úgy, hogy a képen lévő beállítás kerüljön a "Várj a függőleges szinkronizációra" mellé.
Ez nem rontja el a játékélményt, mert emellett a Játékokban MINDIG be tudod állítani a lehető legjobb értékeket, de a VSync ki lesz kapcsolva, így sokkal magasabb FPS értékeket érhetsz majd el.
-
sz4bee #1968 Lehet hogy hülye kérdés de azt a VSync-et hol találom meg? -
#1967 Játéka válogatja.
De a VSync-et mindenképp kapcsold ki az ATI-fülön és a Játékokban se engedélyezd!
-
sz4bee #1966 Ok kössz.Van még ilyen beállítás amitöl jobban mehetnek a játékok? -
#1965 Semmilyet. Amúgy pedig tényleg ajánlott kikapcsolni.
-
sz4bee #1964 Hi! Azt hallottam hogy ha kikapcsolom a gyors írást akkor néhány játék jobban fog menni.Ha kikapcsolom milyen változást fogok észrevenni?Valaki segítsen mert nem értek hozzá. ati radeon 9800pro van és 5.6 catalyst. kössz -
#1963 épp az előbb olvastam róla kb 20v perce :) -
#1962 Az ATI új videokártyáinak érkezéséről -
#1961 Igazad van, effektívet írtam. De már a ramokat is megtaláltam ebben a táblázatban, kérdés tárgytalan. Egyébként mindenkinek jóreggelt[courier]^^ -
#1960 500/350-et akartál írni... ha már alapórajelról beszélsz.
Effektív órajelt írva: 500/700
-
#1959 Okos kérdés: hogyan nézem meg, hogy a kártyámon hány nanoszekundumos ramok vannak? "Sajnos" bordák takarják őket, így nem férek hozzájuk és nem is akarom leszedni őket, programmal meg lehet nézni?
(kari: GeCube 9600 XT-G 128 DDR rammal (BGE tokozásúak), alap órajel: 500/700) -
#1958 Te írtad! -
#1957 az hogy van 1 db szimpi tulajdonsága nagyon kevés..... -
#1956 arra gondoltam hogy idézlek: "csak a fogyasztás végett állnék AMD mellé"
vagy valami ilyesmi!
Na ébredezel? -
#1955 -
#1954 csak beírtam ide mert láttam a srác még nem járt az SLI nvidia topicba! szal kénytelen voltam ide vésni a véleményem/hozzászólásom!
De ahogy nézem Te is kezdesz felébredni!a Kétmagos procik topicba írásod végett! -
#1953 Én azt mondom hogy nem jobb! -
#1952 aha persze, többet írsz az Ati topic-ba mint a kedvenc SLI-idbe, kezdesz felébredni? -
#1951 na mi van? megkaptad a csekkeket az AMD+Nvidia provokátor képzőből? -
#1950 Még szép hogy fullosat :) Megfogadtam hogy többet én sem veszek a perfekttől rosszabb lapot ^^ Ez a mostani P4P800S/SE elég harmatos, most még bőven elég, de azért mégsem az a csúcs, amit ebből a konfigból ki lehetne hozni -
#1949 nem hevűltem fel csak poénból raktam oda!
helyes!
Én meg most veszek MSI vagy DFI deszkát!természetesen valamelyik gyártó fullos deszkáját!! -
#1948 Semmi, nyugiwan öreg jaja AMD lesz ^^ -
#1947 add el télleg ezt a gépedet,mert most az AMD ütös! -
#1946 és akko miva? -
#1945 Ehh Gabesz megjött -
#1944 esetleg villanyszámlának hívják! -
#1943 ilyet hallani tőled? hhmmm érdekes! -
#1942 AGP-s! ennyi!
meg a 6600GT odab@sz neki aztán csak 128 bites a memóriabus-a! -
#1941 Páciensek megint? -
#1940 jaja!
crossfire jobb!
életbe!
-
#1939 Az még 1 picivel arrébb lesz, kb olyan 1 hónap múlva derül ki mennyi lesz rá, de sztem már holnap tudni fogom mit akarok venni ^^ -
#1938 Számolj be mi lett a konfig! -
#1937 Srácok megszavaztátok nekem az AMD-s rendszert, köszi Egyébként a fogyasztás nekem sem fontos igazán, játék alatt legyen gyors, és mivel olcsóbb is, ezért már nem kérdés. -
#1936 55-60at mondtam, 70et azert nem er.
Nem kell megijedned sem az Nvidiatol, sem az AMD-tol.
Jelenleg az a kovetendo irany. Az Intel most felejtos, talan majd kesobb, de most nem. -
#1935 Ehhh, én orbitálisan lesz@om hogy mennyit fogyaszt úgysem tűnne fel. Te hogyan érzékeled? -
#1934 egyedül a fogyasztás ami számomra az AMD mellett szól :) -
#1933 Jóvanmá' nem akartam túlzottan ajnározni :DDDD Mindenesetre valóban így van :)