RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
és X700-ra tervezik?
Az kár mert x800-ra meg lé nincs.

Crokin
Ha jól látom nincs.

"RADEON X600 Technology Specifications:
- World’s first PCI Express®Graphics Chip "

Repatarurgyán

Az x600-ból van agp foglalatos?

Narancs
Bezony bezony 2 kártyahely...ezt is megértük...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

janos666
Én is a következõ generációt várom, hogy ezekbõl vegyek egyet. (x800XT-t vagy 6800GT/U-t) A kurva vagy nem kurva számomra most elõnytelen PCX minatt. A többit nem cserélem már le...
Punker
majd felpörög ez is ha normális árban lesznek, bár szerintem én a köv generácót kivárom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Törölt felhasználó
A teljes érdektelenség homálya övezi az újgenerációs videokártyák topikjait 😊
Punkerwork
R520-as cikket érdemes elolvasni (lehet még se veszek X800 kártyát)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szerintem nincs ertelme +200% -t fizetni egy 13%-al gyorsabb prociert. (raadasul a kisebbik jobb aranyban huzhato) Szerintem. 😊

(pl 60-70 -bol egy 3000+ -es a64 +lap, 100bol meg vmi tescos vga-t is ossze lehet nyomorgatni)
IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom srácok...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

janos666
És nem valószínû, hogy a végeredmény játék szempontjából jobb lenne mint ha a mostani gépébe venne egy 157000-es kártyát.
[NST]Cifu
Bocsánat, hogy ilyet merek mondani, de ez azért lenne problémás váltás, mert a következõ videókártya-cserénél rögtön cserélhetnéd az alaplapod is egy PCI-Express deszkára...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Hát, ha nekem most volna egy 170000 Ft-os kareszra pénzem, azt inkább egy AMD64 3500+ / 1024 DDR (533MHZ) /MSI alaplap trióra költeném (157-bõl ki is jönnék)
A mostani Radeon 9500 Pro-m pedig hirtelen szárnyalni kezdene ezena vason!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZaJanga
Nagykerbõ van szal pár forintot spórolt de hát igen van zsé..........

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

IMYke2.0.0.0
A "milliomos" inkább...

ZaJanga
Áhh a haverom vett egy X800 pro-t. Belesütötte az XT bios-t és minden tutira megy!! A mázlista!!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Punkerwork
már elég régóta, X800-ból eleve volt mind2 foglalatos kártya.

hykao
Ven-e (már) x800-ból AGP-s verzió?
Punker
dettó az én kártyámon is 2 féle tápcsatinak van hely

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Na te mit hemzsegsz itt állandóan azzal az áruló logóddal? 😛
hykao
Ja, hát az nem derült ki, hogy VIVO kártyáról van szó!
pl. az én kártyámon kétféle tápcsati van FDD-s, és HDD-s...és Caterpillar leírásából nekem valahogy az jött le, hogy ezekrõl beszél...

...legalább ma is tanultunk valamit... 😊)
janos666
Nembajaz, hagy dufgjanak már bele foppy tápkábelt. Már vártam mikor próbálja ki egyikük.
Törölt felhasználó
Ott is hülyeségbeszéd van, nem is kicsi. 😊

Hogy ércsétekmá mirõvanszó:

"A referenciakártyákon megtalálható egy citromsárga konnektor is, amely úgy néz ki, mint a hangkártyákon az audio port. Az ATI tájékoztatása szerint ez a csatlakozó egy kompozitvideó-bemenet, melyre egy speciális video-in kábelt kell csatlakoztatni. Ezt akár ki is vezethetjük a számítógépház elõlapjára."

Na okosok 😊
hykao
Ha OMEGÁT használsz (fõleg Cat. 4.10 béta alapút), akkor felesleges az ATI Tool vagy az ATI Tray, mert az OMEGA saját control panelén ott a plusz Radlinker fül, amivel a memóriát és a magot is húzhatod (és még magyar nyelvet is ismeri... 😄)
Punker
pontosan.

hykao
Hülyeségbeszéd van! 😊)
Az bizony nem (pont) olyan, mint a CD-ken az audiócsati...hanem olyan, mint pl. az FDD csatlakozója!
Tehát mindkettõ tápcsati, de természetesen vagy-vagy alapon elég az egyiknek áramot adni.
Kipróbáltad a 4.10 omegát?
Ha felrakod akkor 4-5ezer körüli lesz az eredmény
Mint mondtam már, amíg fel nem raktam 4000 körül volt nekem is.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

4.9 cat...
Egyébként egy 2,6GHz -es P4, Abit IC7 meg 2*512MB Infineon(asszem...) RAM.
Nem kevés az a 3200pötty?
Milyen drvert használsz?
ATI Omega Catalyst 4.10 béta a legjobb ha nem az van fent ragd fel!!!

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Hûû THX!
Király a Lock On kb 10-15 fps- ugrott!
3DMark05 meg 100 pontot 😞((( (3200 punkt)...
Ja értékek: 529/1150
Használtam ATI Tool-t utána az ATI Tray-t.
Az utóbbi jobban bejött nekem az van most is.
Húzzad bátram, memo-t fõleg 1200 körül lesz a vége nekem 1188-ig hibamentes a gpu-t nem kínoztam még meg de 530-nál biztos megy többet is. És a gyári hûtés tökéletes felhúzva terhelés alatt 45-47 fok.

Ja és még valami! 😊
Jani1191 te mivel húztad a kártyádat? Rajta hagytad az eredeti hûtést?
Narancs
Ez jó kérdés látod...a lényeg, hogy elég csak a nagyot bedugni...😛

Tényleg! Köszi!
Mostmár csak azt kéne kideríteni hogy akkor micsoda!?!
😄D
Narancs
Az a sárga NEM tápcsati, hanem olyan csati, ami pl a CD olvasókon van. Nem tom mire szolgál amúgy.

Olyan a kissebb minta régebbi kártyákon... Pici négytûs...
A másik meg ,hogy a kis füzetben azt írja a kicsire hogy tápcsati a negyról meg nem ír aztán odébb meg mind a kettõhöz mutatja hogy megy a kábel...
Most akkor mivan???
😄D
Narancs
A kisebb az nam tápcsati, hanem vmi másik kimenet...

Hi
Tök ugyanez a VGA van nekem is de nekem csak 1normál tápcsati van rajta.
100% hogy csak az egyiket kell bedugni.
Ilyen nincs, de ha nem menne rá kell dugni a másikat is, de ez kizárt, baj nem származhat belõle.

Hali!

Lenne egy láma kérdésem!
A minap vettem egy HIS Excalibur x800pro IceQ II VIVO -t és 2darab tápcsatlakozó van rajta van egy "sima" (olyan mint ami a vinyónak kell) meg van egy kissebb! Én csak a "simát" dugtam be de nem tudom hogy be kell e dugni a másikat?!?! Plz valaki help!
Elõre is köszi!
Nem baj az, annál izgalmasabb

Punkerwork
várható volt 😊

Narancs
kérdés mennyire lehet majd húzni ill softmoddolni.
mostanában iszonyú káosz kezd kialakulni VGA -k terén...

Punkerwork
X800SE cikket nézd meg a hírek között

Narancs
Nem biztos hogy lesz AGP -s verzió.
Inkább PH! hw piacon meg HWSW bolhán nézz körül 9800PRO ügyben.

Törölt felhasználó
Nos, akkor végképp nem értem.
BaLeeX
Még mindig videókártya vételén gondolkodok de most nagy hiánycikk a 9800pro és amit eladnak azt meg több, mint új netto áron adják (45 alatt nem sokat látok).

Azt hallottam, ebbõl a nemrég kijött X700-as kártyából lesz AGP változat és ez veri rendesen teljesítményben a 9800pro/XT-ket és a PCI Expresszes változat árára 199dollárt írnak.
Mire elér idáig addig a 40ezerbõl biztos lesz 50-55 ha nem több de akkor érdemes erre várni 9800pro vásárlása helyett szerintetek?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

IMYke2.0.0.0
Én az ATI-ra gondoltam, nem az NVidiara.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Törölt felhasználó
Aha. Melyik középkategóriás kártyája volt ütõképes? Nem emlékszem egyre sem a Gef 4 Ti4200 óta.