8009
Avagy az nVidia NV4X
-
fatallerror #4563 nem de volt dolgom már ilyennel és nagyon cuki, megnyugodhatsz h jó vétel -
#4562 Neked ilyen van? -
fatallerror #4561 48k körül van drágább mint a többi de viszont ezen jó hűtés van -
#4560 Ez mennyibe kerül?? -
fatallerror #4559 Leadtek 6600GT a jó, ha veszel ilyet vegyél -
#4558 Tiédnek mi a gyártója?? -
Ricsike90 #4557 van a fórumban egy olyan téma hogy a videokártyák erősortrendje. ott is rajta van a 6600gt. mekem is olyan kártyám van és én meg vagyok vele elégedve ár/teljesítmény alapján.
a link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1076251193 ezt tanulmányozd át egy szakértővel :) -
#4556 A konfigom alul látható.
Venni szeretnék egy új videókártyát. A legelfogadhatóbbnak (ár/teljesítmény) a GeForce 6600GT -t találom. Ez szerintetek jó ötlet?
Ha a motani kártyámat átcserélem erre, mennyivel fog nőni a teljesítmény játékok alatt?
Mert ha a proci a mostani 5900XT -mmel már maxon megy, akkor nincs értelme belerakni egy jobb kártyát.
Tud valaki segíteni?
Melyik gyártó kártyája jó? Mert amit én kinéztem az INNO3D 6600GT volt 44850 HUF -ért. -
#4555 Szarjad le, nem lényeges dolog. -
Ricsike90 #4554 sziasztok
van egy 6600gt videokártyám 128mb ram
azt szeretném kérdezni hogy mi az a biosban hogy:AGP apertúra mérete?
64mb volt alapból de én átállítottam 128mb-ra mert a kártya is annyi
állítsam vissza vagy mit csináljak? -
Tschabi #4553 Hát ja. Az lenne a jó megoldás. -
#4552 Hát igen, a név kötelez
Amúgy vegyél egy 360as Chieftec -et sztem, nekem 6800 -at elviszi rendesen megpakolt konfigban... -
Tschabi #4551 Prohardveren ajánlották, hogy külön tápkábelen legyen a kártya, + visszavettem kicsit a procit igy ugy tűnik működik. Lehet, hogy a 400wattos mercury táp nem megfelelő...
Köszönöm a segítségeket. -
#4550 Szerintem gyárilag vmi szar bios-t tettek a kártyára.
Innen tudsz letölteni hozzá bios-t!
Uezen az oldalon megtalálható a bios-cseréhez szükséges progik és leírások... -
#4549 Vidd visza a VGA-t a boltba, majd ha kiröhögnek, hogy semmi baja akkor az alaplapod vidd vissza, esetleg ha az már nem garanciás akkor próbáld ki egy ismerősöd alaplapján és ha megy akkor ruházz be egy újba. -
Tschabi #4548 Sziasztok!
Biztos agyoncsépelt kérdés, de a fórum közelmultjában nem találtam meg a megoldást. Szóval vettem egy 6600GT-t (agp, asus). De nem mennek rajta a játékok(vagy csak szarul), mert mindig kiirja, hogy energiaproblémája van. Rádugtam a tápkábelt is pedig.
400wattos táp, 1 dvd íro, 1 olvasó, egy 80Gigás vinyó és egy SB audigy, ami számít. 2.4intel, ami 2.8-on megy.
Mi lehet a próbléma? Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. -
#4547 Nem véletlenül a 3 cvd-s rip verziós far Cry-od van? Mert akkor nem megy rá addíg a patch, amíg nem talál regisztrációs bejegyzést a registry-ben. (a 3 cd-s verzió nem tesz bejegyzést) -
Since #4546 Igen..De most kipróbáltam a 66.93as drivert ami asszem a legelsők között van azzal nem fagy le :) De lehet lecserélem akkor. Köszi -
#4545 Fogadom valami gagyi Inno, es a tulmelegedestol fagynak a jatekok.
Nezd meg mennyire megy fel a homerseklet a jatekoknal , ha tul magasra szokik fel, probald a gyari coolert rajta lecserelni valami Zalmanra. -
Since #4544 Sziasztok! Jelen pillanatban 6600 gt-s kártyám van, és a játékok sorra lefagynak ez főként multis játékoknál nagyon zavaró. Nem megy tovább a játék, csak egy reset segít. Próbáltam több hivatalos driverrel is de nemtaláltam meg a legoptimálisabb megoldást. Ti mit javasoltok? Nem érdekel hogy lassabbak lesznek tőle a programok de legalább menjenek rendesen és ne kelljen 5 percenként resetelni. Köszike a válaszokat -
#4543 Mea Culpa!
Amúgy tiszta hülye vagyok mióta elszállt a vkarim.
Még mindig csak várok rá.
A 256-os témában bitre gondoltam és mindvégig Mb-t írtam.
Mondom, hogy tiszta hülye vagyok.
De így már igazam van szerintem, csak totál félrebeszéltem. -
izb #4542 Milyen problémára hivatkozva száll el?? -
bazze #4541 Az előző oldalra már írtam a Far Cryajal kapcsolatban, hogy nem megy a videokártyán.
Na szóval, felraktam a legújabb drivert és fel akartam rakni az 1.3 as patchet de a telepítőnél a telepítés helyének kiválasztásánál nem megy tovább és addig amíg ez nincs felrakva addig nem tudom folytatni...
Vmi 5let? Sokra értékelném.... -
Rover623 #4540 Hol küldtelek én el a francba...?
Legközelebb olvasd el..amit írok...
-
#4539 Ebben a 256/128 témában az utolsó hozzászólásom, mert ilyen sz@rságok miatt nincs kedvem vitatkozni vagy mentegetőzni.
1x sem írtam, hogy "nem láttam(tunk), tehát nincs".
Annyit írtam csak, hogy nem tudok róla. Egészen más, nem? Legközelebb olvasd el, amit írnak, mielőtt elküldesz mást a francba. Csak szerettem volna tájékozottabb lenni e téren is, mert szaklapból volt ez az info, ezért ezt hozzá.
Erről ennyit.
-
Rover623 #4538 Világos...
"mi nem láttunk, tehát nincs is"...nagy különbség... -
#4537 Sajnos nem az"én még nem láttam, tehát nincs is" effektus jáccott közre, hanem az a tény, hogy kb. 1 hete vitattuk meg az egyik haverral, hogy még az AGP-s
kártyák egyik utolsója a 9800XT volt 256-os, azt utána be is szüntették, mert már jöttek a PCI-E-s karik és a belőlük "átalakított" AGP-sek.
Érted? -
#4536 A legfrissebb, mai kiadású 77.76-os béta driver - videolejátszási szinproblémák megszűntetve. -
Rover623 #4535 Jó pap holtig tanul...és pláne nem gondolja: "én még nem láttam, tehát nincs is"... -
#4534 Ezek szerint a Tied az AGP-s?
Én úgy tudtam, hogy az 1etlen kari az ATI 9800XT volt,
amit 256-al adtak ki, aztán csak a PCI-E-kre raktak ennyit.
Sry, én így tudtam. -
Pintyőke #4533 Ja, es nem SIS-es alaplapom van. :) -
Rover623 #4532 Sajnos... -
#4531 Az igaz. De még mindíg ilyren szar a sis?
-
#4530 Akkor ezek szerint gépfüggő ez a 77.72-es driver. Nekem sincs semmi bajom vele... -
Pintyőke #4529 77.72 -vel nekem is bajom van, mint azt lentebb olvashattad.
ui.: meg mindig nem kaptam rendes megoldast a video problemamra. :( -
Rover623 #4528 Azért óvatosan az ilyen kijelentéssel...
Mint látod a kérdezőnek SiS-es lapja van...azért ott fel kell készülni egy-két esetleges parajelenségre...
Olyan valóban nincsen hogy "nem passzol az alaplaphoz"...olyan viszont van, hogy nem "szeretik egymást"...:)
-
#4527 Van sima agp-s 6600-as 256 MB memóval... -
#4526 Én a 77.72-est használom, és minden jó vele.
Az NFSU 2 is hibátlanul megy, patch nélkül.
Ha "egy csomó dolog" kifagy, akkor lehet a vga hibás. -
#4525 Tedd fel a 77.30-as drivert. -
gabesz012 #4524 Hi!
Sima geforce 6600-om van, és az a gáz, hogy 77.72es driverrel kifagy egy csomó dolog, de a régebbi 71.89-el meg lassabban megy minden. Csak nálam szar a 77.72? Esetleg valaki tud e valami megoldást? (pl. az nfsu 2 csinálja, h betölti a pályát, pár másodpercig megy, majd resetelni kell a gépet, mert úgy megfagy)