8009
Avagy az nVidia NV4X
-
the Godfather #4603 Igy utolag csatolom a Vantec ellemzését: Vantec Iceberq 4 pro és non-pro ellemzése -
the Godfather #4602 Tegyél bele egy Vantec Iceberq 4 (nem pro) VGA coolert és megoldja a problémád. Ami jó benne hogy kiváló minöségü rézböl van, kék LED-ek világitják meg és csendes. A ventije 6300rpm-en müködik, és az egéssz cucc lazán elfér azon a pici helyen ami az alaplapon van. Info: Vantec Iceberq 4 ATI Nekem DFI SLI-s lapom van, és nagyon vacak helyen van a chipset, ugyhogy nemsok választásom volt. Egyéb info: szobahömérséklet 27 fok, zárt (TTake Soprano oldalventi nélküli) házban 42 fokosan tartja a csipszettet, szoval teljesitmény/ár arányban megfelelö hütést biztosit. -
#4601 Arra gondolsz ami a képen van?
Az cseneles lapja,ASUS A8N SLI. 25K + áfa körül láttam múltkor... -
Richard90 #4600 narancs mennyiért vetted a dualos alaplapot?
mi a pontos neve az alaplapnak? -
cseneles #4599 hát nemtudom! lehetséges!
-
#4598 Neem, én NF7-S el nyomom...
Amúgy ha normális 1 slotos hűtése van a karinak, akkor simán befér.
Van ott elég hely...
-
cseneles #4597 neked is A8N SLI a lapod?
-
cseneles #4596 csak egy 6600GT vel nyomulok még! -
#4595 Hát milyen kártyád van?
Amúgy szerintem befér, max majd fűrészelsz egy kicsit ha 2 6800GT -t veszel... -
cseneles #4594 az a bajom ezzel" már én is néztem" ,hogy nemfér bele a lapba emiatt
2Db 6800GT vagy ennél nagyobb kari
6600GT még elfér mert nem lóg az Nb fölé!
mit tegyek? -
#4593 Persze...
Zalman nb47j north bridge hűtő:
-
cseneles #4592 Szeva Mindenki!
Van valakinek ASUS A8N-SLI alaplapja??
Nekem az van! Van vele némi esztétikai problémám. Iszonyatosan
hangos a North Bridge cooler!!!!! 8000Rpm alatt még soha nem pörgött!
Nemtudom semilyen progival alacsonyabb rpm-re rábírni!
Bárki ötletét szívesen meghalgatom!
-
Borg #4591 És ez számszerint mit takar? miben mennyivel gyorsabb? -
#4590 A 80.40-es még midíg gyorsabb, a DNA-force Source install verziója pedig a lehető legjobb CS:S-hez. -
#4589 Nagyon korrekt és gyors Driver! Nem találtam hibát benne,ajánlom mindenkinek (77.77) -
#4588 Este raktam fel, de még nem jutottam tovább -
Borg #4587 Az új 77.77 hivatalost próbálta már valaki? -
Richard90 #4586 thx!! -
#4585 Utolsó mondat helyesen:
Viszont vannak DVI-D csatlakozós ki/bemenetek, amelyeken kizárólag digitális jel "közlekedik". -
#4584 Bocs, egy kicsit félrevezetés van benne, amit írtam.
Szóval a DVI-csatlakozón digitálisan mennek a jelek, de mennek rajta analóg jelek is - ezért lehetséges, hogy egy egyszerű DVI-VGA átalakítóval hagyományos (analóg) monitort is lehet rácsatlakoztatni.
Viszont vannak DVI-D csatlakozós ki/bemenetek kizárólag digitális jel "közlekedik". -
#4583 A DVI egy digitális csatlakozó - szemben az analóg VGA-val.
Néhány ilyen típusú LCD/TFT képernyő van ellátva ilyen csatlakozóval és léteznek LCD és plazma TV-k is, amelyeket szintén így is lehet csatlakoztatni a számítógépekhez. -
Richard90 #4582 mire jó a dvi???
ha arra kötöm a monitort (átalakítóval) akkor valami változás lesz? -
#4581 Ha nagyon akarod letilthatsz belőlük párat. -
[Walaki]D`Lair #4580 És nem lehet még plusszba ráforrasztani?
(©by n00bs society)
-
#4579 Nem, abba gyárilag engedélyezik mindet ami van. -
[Walaki]D`Lair #4578 a 6600GT-vel is lehet ilyen pipeline trükközést csinálni? -
#4577 Hát akárhogyis nézem jobbról-balról nem találok
olyan menüpontot, ahol lenne írva. Hol keressem? -
#4576 Driver is írja...kukk bele... -
#4575 És megvan!
Kb. 1 órája megy, még nem terheltem ugyan, de kézhőmérsékletű.
Driver nem írja a hőmérsékletet, csak pl Everest? -
#4574 A 6800PE -n CoolerMaster hőcsöves cucc van, Zalmanhoz hasonló. Az, hogy ő szarul tette rá, az nem az innó hibája. Az már az innó hibája, hogy nem a gyárban teszik föl rá a hűtőt, hanem külön csomagolják és otthon szenvedhetsz vele te... -
Axl Rose #4573 Ennyi erővel ne vegyél semmit.
"ha a karival gond lenne"
Ezt úgysem tudod kiszűrni.
Én is sokat görcsöltem amikor új gépet vettem, de nem volt vele semmi gond.
És én procit+memóriát+tápot+alaplapot+videókártyát is vettem.
Semelyikkel nem volt gond, elsőre működött minden.
Szóval szerintem csapj a lovak közé, nagyon karcolni fog az új kártyád -
#4572 Na sikerült döntenem a Gigabyte nVidia 6800, AGP 8x, 128MB, 256 bit, DVI, Video In -mellett. Most már csak az a baj,hogy mivel ez netes rendelés lenne, a bolt és köztem lévő távolság vagy 350-400 km. És pl ha a karival gond lenne, akkor nekem
oda kellene járogatnom, gondolom legalább 2x. Ez nem hangzik túl jól. Bár nekem
az eddigi kártyáimmal soha nem volt semmi baj, volt köztük Inno3D, Abit.
Van valakinek pont olyan kártyája, amilyet írtam? Mi a véleménye róla, volt vele valami gond? -
#4571 Nem tudom mennyi lehet, itt Mo-on nem láttam egy forgalmazónál sem. Ezt No-ból hozta egy ismerős, olcsóért. -
#4570 látod ezért nem veszek inno-t hogy utána meg cserélhessem a hűtöjét a jobb hűtésért! nem is beszélek a garancia vesztésről + a sarkazásról... -
#4569 Szép a kicsike, ile Forint? -
#4568 Rosszul tetted rá a hűtést, vagy lesarkaztad a GPU -t rosszabbik esetben. nekem idle 50 fok, játék közben 65 körül, zártházban dög melegben... -
#4567 Az sok, vidd vissza a boltba (garis, ugye?)
Az enyém alapba 59-60 fokos, de 2-3 óra játék, fél napos üzem után max 63-64 fokra megy fel. (használat alatt jobban hüt)kép -
sheepcz #4566 hy all!
van valakinek inno3d 6800pe-je?
mert nekem egy olyanom van és valahogy a hütése nem nagyon szuperál.
és arra lennék kiváncsi, h nektek mennyire melegszik fel a kari?
nekem egy +venti rásegitéssel (tuning nélkül!) lazán felülmulja a 100 fokot, ami egy kicsit sok, én abban a tudatban vettem meg a cuccot h egy zsir (nem alap inno) hütésü kari és nem fog melegedni, de tessék.
elöre is köszi -
Ricsike90 #4565 én 43000ft-ért vettem, de ezen gagyi a hűtés. (egyszer lerepült róla a venti) reggel vettem észre hogy kurva zajos a gépem, kiszedtem elvittem a számtech boltba de nem volt hűtő (csak jövő héten)
visszaraktam és lerepült :))))
de szerencsére valaki vett olyab kártyát és nem kellett a venti és ideadta még aznap.
szerencsém volt
most minden jó benne, de még mondom a hűtést kéne lecserélnem
amúgy Inno 3D GeForce 6600GT AGP 8X -
#4564 Mert ha a proci a mostani 5900XT -mmel már maxon megy, akkor nincs értelme belerakni egy jobb kártyát.
Ez baromság. Én tudom...