GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként mi lenne pontosan az ATI-nál a Theater mód? Monitoron a desktop, TV-n meg a teljesképernyõs videolejátszás? Ezt évek óta tudja a driver.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Persze ha nem húzod akkor is szépen megy, de asus 3 év garit ad ha jól tudom, így nem kell aggódni hogy esetleg kinyiffan a kártya a tuning miatt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szerintetek jót vettem?
ASuS GF 6600??
kérném a véleményeteket
Réka
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Akinek meg passziv kell az csodalkozhat a Gigabyte GV-NX66T128VP 100 fokaban. 😛
Szal jobb lett volna ha külön szedik az AGP/PCIE-t.
Melegedes:
Teljesitmeny:
OC:

Punker is említette!és egyik havernak is ilyene van azt télleg hangos...
Meg amint látod nekem is Asus-om van de ennek is hangos a hûtõje!
szal inkább leadtek az zsír
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Valóban okés az új driver, szerintem még gyorsít is a játékokon, meg valahogy élesebbek lettek a textúrák a játékokban. GTA: SA, UT2004, Morrowind, BF2 alatt próbáltam eddig. Jó lenne, ha ez hivatalosan is kijönne. Bár szerintem 71.89 után hivatalosba csak nem lesz ekkora ugrás. No kiderül.
Cvd: Basszus. Akkor megint nem lehetek nyugodt. Vissza vitted már? Ja és húzva volt a kártya? Mert azért az fontos.
Mostanában szeretnék venni majd egy új karit, már ki is néztem egyet. Mindenképpen asust szeretnék mert eddig bejöttek nagyon (meg hát a márkahûség is közrejátszik) na mindegy. Ki is néztem egy N6600GT TOP-ot. Akinek van ilyen kártyája, vagy aki tud róla bõvebb infót az írjon pár észrevételt. Mennyire vagytok megelégedve vele, idõtállóság stb...
Elõre is köszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Valamint tud olyat, mint az ATInál lévõ theater mod?
Mintha ugy emlekeznek azok valami 500 MHz / 450 MHz orajeluek voltak, persze lehet tevedek.
Bar azis lehet, hogy az AGPs orajele volt alacsonyabb, ar a fene emlexik ilyesmire.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
harmadjára már nem nézek oda 😊
nekem a D1 tûnik a legkomolyabbnak
Íme a revíziók amiket találtam eddig:
A1
D1
H1 (ilyen az enyém)
Én annyit vettem észre eddig, hogy a H1-en jobb alsó részen egy kis IC hiányzik, és a mellette lévõ kondi is más. Na ez mit tesz vajon?
Jó ez a 6-os széria, nem fogsz benne csalódni. Igaz nekem 6800GT-m van, de a 6600GT is szépen fog vinni mindent.
Na ma én is kipróbálom ezt a BF2 demot. Fel is teszem az új drivert is. Majd lecsekkolok vele pár gémet, aztán visszaírom (holnap), hogy mennyire okés, bár ahogy látom sokaknak nem volt gond vele.
Jó nagy fekete zöld dobozban, splinter cell dizájnban (ez milyen játék?).
Van hozzá y kábel, rca átalakito, dvi átalakito meg egy halom cd meg füzet.
Kollégám elsõ reakciója: "he biste teppert, das de letzte schrei in grafikkarten!" (Aztán inkább nem mondtam el neki.😛)
Akkro ezt teszem fel én is majd.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Leadtek 6600GT AGP
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Átvált 3D-be? Pedig sosem hallottam felpörögni a ventit filmhez mint játékhoz...
Valszeg itt tudod átállítani, amit szeretnél.