GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
tool

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Eddig is tudta az osszes, csak a TV toll nevu program sokkal tobb lehetosegre ad lehetoseget, mint a gyari szoftver.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem sorban a következõ kártyáim voltak: Asus V3000, V3800, V7700, Abit Gef4ti, Leadtek 6800GT, és kivétel nélkül mind driverbõl kezelte a TV-kimenetet gond nélkül (igaz az ASUS-okhoz saját kellett, az õsidõkben még csak azok kezelték), soha nem értettem hogy minek vagy mihez kellene a TV-tool..😊
Egyébként mi lenne pontosan az ATI-nál a Theater mód? Monitoron a desktop, TV-n meg a teljesképernyõs videolejátszás? Ezt évek óta tudja a driver.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Pharaoh
#4034-re senki nem tud válaszolni? Mindenki csak játszik vele?

Narancs
Sima 6600 -asok közt az 1ik legjobbat. Ha teszel rá vmi jobb hûtést 500+ MHz GPU igencsak esélyes, ramcik is jól mennek rajta, legtöbbeknek 650MHz fölé sikerült tornázni.
Persze ha nem húzod akkor is szépen megy, de asus 3 év garit ad ha jól tudom, így nem kell aggódni hogy esetleg kinyiffan a kártya a tuning miatt...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mihez képest?
Sziasztok!
Szerintetek jót vettem?
ASuS GF 6600??
kérném a véleményeteket
Réka

janos666
Én 600/1160Mhz-n járatom. Nem hibázik, de a teljesítménynövekedés nem igazán arányos...
amig birja!

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Még nem, lehet hogy nem is fogom, akkor várhatok megint heteket. Közben megnéztem közelebbrõl is, még nem halt meg a venti teljesen csak haldoklik. Össze-vissza forog, erõtlen, lassú, meg-megáll néha, aztán újra elindul. Mondjuk megnézve közelrõl nem meglepõ, amennyire masszív és jó a borda a kártyán, annyira gagyi a ventillátor rajta csak szépen el van dugva. Most nincs fent a gép oldala, és mikor elindul a hõfok akkor megpöckölöm, így kicsit erõre kap és visszahûti. Addig kibírja amíg szerzek egy új ventillátort bele, ami mondjuk nem lesz egyszerû. Olyat kell kerítenem, ahol a motor/lapátok nem keretben vannak, hanem olyasmi a felfogatása mint pl. a lejjebb látható 6600-asoké. Olyanokat meg külön nem látok sehol, csak bordával együtt jó drágán.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hysteria
inno 3 d 6600 gt agp alap: 500/1000 mhz meddig érdemes huzni vf700 cu hutovel?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

[Jakuza]
Jo az osszehasonlitasi alapnak, akinek kell az kinezi elole csak az AGPs kartyakat, akinek meg PCI-E az meg azt.
Akinek meg passziv kell az csodalkozhat a Gigabyte GV-NX66T128VP 100 fokaban. 😛

nem túl jó összehasonlítás, mivel a PCI E és AGP változatok más frekin mennek alapból, ráadásul a PCI-E-n HSI chip sincs, ami igencsak fût.
Szal jobb lett volna ha külön szedik az AGP/PCIE-t.
[Jakuza]
Hang:

Melegedes:

Teljesitmeny:

OC:

Gabesz amd64
szerintem Asus-t ne vegyél mert annak hangos a hûtõje!
Punker is említette!és egyik havernak is ilyene van azt télleg hangos...

Meg amint látod nekem is Asus-om van de ennek is hangos a hûtõje!

szal inkább leadtek az zsír

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

77.30 (BF2-höz adott) Nvidia driver

Valóban okés az új driver, szerintem még gyorsít is a játékokon, meg valahogy élesebbek lettek a textúrák a játékokban. GTA: SA, UT2004, Morrowind, BF2 alatt próbáltam eddig. Jó lenne, ha ez hivatalosan is kijönne. Bár szerintem 71.89 után hivatalosba csak nem lesz ekkora ugrás. No kiderül.

Cvd: Basszus. Akkor megint nem lehetek nyugodt. Vissza vitted már? Ja és húzva volt a kártya? Mert azért az fontos.
Sziasztok!

Mostanában szeretnék venni majd egy új karit, már ki is néztem egyet. Mindenképpen asust szeretnék mert eddig bejöttek nagyon (meg hát a márkahûség is közrejátszik) na mindegy. Ki is néztem egy N6600GT TOP-ot. Akinek van ilyen kártyája, vagy aki tud róla bõvebb infót az írjon pár észrevételt. Mennyire vagytok megelégedve vele, idõtállóság stb...
Elõre is köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Az AGP-sek alapból mind 500/450-esek. Ennek ellenére ez a leadtek 500/500 😊
Pharaoh
Az nvidia 6000-es sorozathot van már rendes TV out vezérlõ a driverben vagy még mindig a TV-tool progi kell hozzá, mint régen?

Valamint tud olyat, mint az ATInál lévõ theater mod?

Narancs
celsius...nekem 145°C -nál van a "magolvadási" hõmérséklet driver szerint.

Serpa
120fok?

gondolom fahreinheit.
^-^

[Jakuza]
Amugy a TD-k nem alacsonyabb orajeluek ?
Mintha ugy emlekeznek azok valami 500 MHz / 450 MHz orajeluek voltak, persze lehet tevedek.
Bar azis lehet, hogy az AGPs orajele volt alacsonyabb, ar a fene emlexik ilyesmire.

Gabesz amd64
jó ez a leadtek

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
a tiedén van a venti alatt egy matrica

Úgy látszik nincs szerencsém a Leadtek 6800GT-kel, a mostanin meghalt a hûtés. Mondjuk legalább láttam mi van ilyenkor, beszólt hogy elérte a 120 fokot, aztán visszavett a sebességbõl és tartotta 110-en. Nem füstölt el, mégcsak nem is fagyott. Most terheletlenül szépen tartja a normális hõfokot, semmi nyoma hogy állna a venti.

második ránézésre

harmadjára már nem nézek oda 😊

elsõ ránézésre

nekem a D1 tûnik a legkomolyabbnak

Na lehet kakukktojást keresni 😄 Miben különböznek?

Íme a revíziók amiket találtam eddig:

A1

D1

H1 (ilyen az enyém)

Én annyit vettem észre eddig, hogy a H1-en jobb alsó részen egy kis IC hiányzik, és a mellette lévõ kondi is más. Na ez mit tesz vajon?
<#smile>
Jó ez a 6-os széria, nem fogsz benne csalódni. Igaz nekem 6800GT-m van, de a 6600GT is szépen fog vinni mindent.

Na ma én is kipróbálom ezt a BF2 demot. Fel is teszem az új drivert is. Majd lecsekkolok vele pár gémet, aztán visszaírom (holnap), hogy mennyire okés, bár ahogy látom sokaknak nem volt gond vele.
Na ittvan elõttem a kártya. Gef2 óta az elsõ nvidiam 😊
Jó nagy fekete zöld dobozban, splinter cell dizájnban (ez milyen játék?).
Van hozzá y kábel, rca átalakito, dvi átalakito meg egy halom cd meg füzet.

Kollégám elsõ reakciója: "he biste teppert, das de letzte schrei in grafikkarten!" (Aztán inkább nem mondtam el neki.😛)
rorr
dugd rá hátul a tápcsatlakozót a kártyádra!

<#eljen>
Akkro ezt teszem fel én is majd.
[NST]Cifu
GTA:SA, SW:Galaxies és Lock-On fut rendesen, ezeket próbáltam, a CS:S-t még nem indítottam el azóta, hogy felraktam (most meg nem az otthoni gépem elött ülök 😊).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hysteria
nekem fut jol a bf2 meg a sa is ezzel a 77.30 as driverrel

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Btw, holnap lesz meg az új kártyám 😊
Leadtek 6600GT AGP
És ezzel css is fut rendesen? meg gtsa? vagy ezeket nem próbáltad?
[NST]Cifu
A BF2Demo könyvtárában van a 77.30-as, én azt raktam fel, mert a korábbi driverrel bugzottak az árnyékok a BF2-ben.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Melyik a tuti driver most? (css,gtasa,bf2 stb minden stabil)
Narancs
Ja, szürke...szel nemtom mi a rák lehet...😞

janos666
Arra akartam rákérdezni hogy a #4007-ben említett opció nélad szürke (és akkor hol áll,) vagy állítható?
Narancs
Ja, nekem átvált 3D be...

janos666
Megtettem, de még mindíg Szoftveren szürkül. Narancs, nekek mit dob a WMP10?
Átvált 3D-be? Pedig sosem hallottam felpörögni a ventit filmhez mint játékhoz...
Narancs
Megnéztem. Videó lejátszás közben átvált 3D órajelekre...

janos666
Ehh, én felraktam a lentebb linkelt updateket, mégis le van tiltva (ki van szürkülve) az a rész amit írsz és "szoftveres"-en áll. Lejárt a 30 nap az Nv codekjébõl? Most kereshetek hozzá crackserialt...
janos666
A 6800-asokon (sima, GT, ultra) még hibás a videó processzor és csak dekódolni képes (de mindent MPGE4-ig), a 6600-akon pedig már encodelni is tud (már ha nem spórolta le a gyártó a VIVO-t mint az Inno<#gonosz2>), azalat (6200) pedig már korlátozva vannak a featurek decodera, sõtt az is csak a fizetõs EQ kodekkel jön elõ, de az a vicc hogy az kell a 6600/6800-asokhoz is...
MP 10: Eszköz- Beállítás- Telljesítmény- Speciális- Elsõdleges dekódoló: Hardveres,Szoftveres

Valszeg itt tudod átállítani, amit szeretnél.

Hozzátenném mielõtt lehurrognak, 6800GT-n eleve ki van kapcsolva a videodekóder chip legtöbb feature-je, csak a sima 6800-okon megy teljesen. 6600-asok esetén nem tudom biztosan mi a helyzet, elméletileg ott is mûködik ha meg van támogatva software oldalról. Ez mondjuk csak a WMV-HD támogatásra vonatkozik, a jó öreg mpeg1-2 támogatás mindig megvan.

Elõször nem ártana leellenõrizni hogy tényleg húzza-e a magot a lejátszásnál mielõtt bármi mással kókányolnál, mert szerintem nem. 6800GT-nél biztosan nem, de más nV40-eseknél sem látom értelmét, maximum HDTV szintû tömörítésnél lehet kevés a teljesítménye, nem egy "kisfelbontású" videónál.

Narancs
Lehet mondasz vmit...de akkor mi a csöcsér fagy le a videó megnyitás, ha húzom a kártyát?

janos666
Én most 600/1160MHz-n járatom a kártyát és pont az elõbb nyitogattam és zárogttam filmeket mialatt gondolkoztam mit kéne nézni, de még nem is láttam hasonló hibát. BSplayert használok, de legjobb tudásom szerint csak akkor lép életbe az on-chip video processzor és hardveres MPEG1-4 decodeolás, ha felrakod a még félhivatalos (winupdate nem erõlteti, de az oldalukon fennnvan) windows frissítéseket. Az egyik update általánosságban engedélyezi a DX9.0C ezen featurejét a lejátszóknak és a párja upgradeli a MEdiaPlayer10-et. Errõl beszélek...