GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bf2 demóhoz volt mellékelve ez a driver. És végülis megy is rendesen minden vele.
Felraktam már délelõtt. De attól nekem csak OC rész lett, ilyen refreshes téma nem...
janos666
Ja, én most a VDDQ voltagere gondoltam, hülyén tettem fel a kérdést... Ez mit csinál?
[NST]Cifu
Az AGP standard meghatározza a feszt is (AGP 1x/2x: 3.3volt, AGP 2x/4x: 1.5volt, AGP 8x: 0.8volt). A videokártya csatlakozófelületén lévõ bevágások kizárólag olyan AGP portba engedik beledugni, amelyet támogat a videokártya (kivéve AGP universal, de az gyilkos és ritka dolog).
Plusz feszt szvsz nem tudsz a GPU-nak adni, csak a videokártya BIOS-ában (ha jól tudom, de ebben nem vagyok otthon).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr Manson
honnan van ilyen driver?
6600GT az alábbi konfiggal 3624pont az jó?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

janos666
Egyébként ez az alaplapBISO-os AGP voltage hogy mûködik, mert a többi feszültségértékkel ellentétben itt nekem nincs automata állás, de érdekes hogy az érték amin magától áll (nem is nyúltam még hozzá, fõleg hogy nem tudom automatára visszatenni késõbb...) az megváltozott mikor kártyát cseréltem. Segít vagy árt (ez valószínûbb) valamit ha magasabb feszültsget küldök neki?
[NST]Cifu
Nem. Ugyanis a molex csatin csak további feszt vesz fel, az AGP-re is szüksége van a kártyának.

[NST]Cifu
Rakd fel a coolbits-et.

szerintetek megcsinálhatom azt, hogy az agp feszt kikapcsolom? elvileg ott van a vga-nak a molex tápcsati

Ilyenem nekem miért nincs a driverben? (77.30)
Gabesz amd64
hát ezt elfelejtheted!mindig van raktáron tartalék<#nyes>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

szenzációs felfedezésem a következõ 😄 a kingston ramjaim miatt fagyott ki és amiatt mert túl alacsony idõzítés volt beállítva (2,5;3;3;6), visszatettem alapra (3;3;3;8) így a vga gpu-ja csupán 68 fokos 😄
nemtom miért ez az összefüggés, de ez van
mégsem lesz 7800-ra cseréltetve <#sir><#ravasz1>

de lehet megvárom a g70-es szériát és amikor kapható lesz a boltba, akkor viszem vissza, remélem persze nekik nem lesz raktárkészleten a kártyámból és akkor beszámíttatom egy 7800-asba 😄

jó kiruccanást :Ð

Monjduk ez igaz. Nekem is volt már 70 fok feletti a kártya, húzás nélkül is. Bár ez az elozonél volt, a mostani max. 68-ig megy fel kb. De baj 74 foktól még nem volt. Na kell. hétv. ! Megyek Los Santosba 😄
a memória frekit is visszavettem 900-ról 700-ra és ugyanaz a szitu

na gyanus lett nekem is, elõkerestem a papírját, valóban "csak 3 év", ami szintén felér egy örökgaranciával, ha félévente újat kell kiállítaniuk a nevemre 😊

A 74 fok l*fasz, nekem ugyanennyi szokott lenni (húzva) játék közben, nem szabad rakoncátlankodnia ilyenkor. még 110-120 foknál is teljesen stabil, mint most kiderült a ventillátorhiba miatt. Vagyis elméletileg hamarabb kell ugatnia hogy elérte a küszöböt és elkezdi fékezni a magot, minthogy kivágjon a game az asztalra. Esetleg a memóriák melegedhetnek túl, azok hõfokáról nem kapsz visszajelzést.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Punkerwork
mi??? 5 év Gar-t adtak? azt mégis hogy? az Intel 3 évet ad, ASUS 3 év, Chaintech se valószínû hogy többet adna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Errol egy vicc jut az eszembe:

-Bíró úr! Nem lesz kicsit sok az az 5 év?
-Mondom kötél!

😊

5 év, hát valóban sok. Vidd vissza minnél hamarabb, nehogy még ezenkívül is vmi baja legyen... Kicsit drága kártya ahhoz, hogy ne cseréljék ki, egy esetleges közbejövo más hiba miatt is.
ja eléggé idegesítõ, amikor egy ilyen izomgéppel nem lehet nyugodtan játszani, mert állandóan kifagy 😞 mondjukha visszaveszik, akkor újra kell kiállítaniuk azt a garanciát, amit eredetileg adtak, azaz 5 év 😊 eléggé optimisták voltak 😄
egyébként kb tavaly decemberben vehettem

Ez azért durva... Ennyira szarok lennének ezek a 6800GT-ék? Cvd-nek a második megy tönkre (igaz az elso kapásból szar volt neki), neked most jött ki ugyanaz mint neki másodjára. Nekem az elso 1 hónap után bedobta a taccsot. No meg a 6600-osokról is írták sokan, hogy nem jók....

Amúgy visszakéne venniük elvileg, hiszen garanciális, kicserélni ezt a ventit elég macerás lenne, mert a hütés (borda) elég speckó. Fasza, akkor várom én is mikor adja fel a kártyám. Eddig 2 hónapja megy, de komolyan mondom, ez egy vicc. Pedig amúgy baromi jó a kártya teljesítménye.

Mióta van meg neked ez a kártya?
kb 2 napja kritikusan magas hõmérsékletet ér el a 6800gt-m... lehet vírus, vagy haldoklik a ventije, vagy nemtom, csak abból vettem észre, hogy a játék mindíg összeomlott és kiugrott windowsba, majd amikor megnéztem a maghõmérsékletet, akkor 74 fok, pedig nincs húzva, sõt még visszafelé is próbáltam húzni, voltam olyan nagylelkû, hogy levittem 250MHz-re a GPU-t, de úgy is 74 fok volt! és így is kifagyott a játék... szóval lehet vírusom van, vagy meghalt a ventije

kérdés:
ha kezd haldoklani a hûtés a kártyámon, akkor visszaveszik gariba?

Teljesen rendben van az. Nyugodj meg. Már elnézést, hogy közbepofázok 😊
Mi az hogy hasonló proci?
Én most nem tuningolok semmit, ramok 166on, proci 2500+. Nameg a kártya beállításainál mindent qualityn hagytam. Ehhez képest nem jó a 3dmark pont amit elér, vagy mi?
css-ben vsync off.
AF nélkül pedig 87 fps-t nyom a vst-ben. (1024, minden highest)
janos666
Nem egyszerûbb megnézni hogy az advanced viedó optionsban enabeld vagy disabled a "Waiting vsync"? Mert a driverben alapbelállításként alkalmaázsvezérelt, vagyis ha nem állítgatott semmit akkor az vezérli...
[NST]Cifu
Vedd le az AA-t, AF-et, és nézd meg úgy is, ha ekkor is ilyen 100 alatti érték jön ki, akkor kezdhetsz gyanakodni. 😉

Lehet. Franctudja. Nem állogattam semmit.
janos666
Akkor én most megnyugodtam a magam gyári órajelû 7600 3DMark03 pontjával és olcsóbb kártyájával, kevesebb és egyszál memóriával, hasonló processzorral...
[Jakuza]
Foleg 16x mellett majdnem dupla teljesitmeny.
Na azert, az mar dofi. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Aha, értem. Köszi a választ. Megnyugodtam.:-)

[NST]Cifu
A te értéked normális. A maglassulási küszöb annyit tesz, hogy ha eléri ezt, akkor elkezdi visszavenni a GPU sebességét, hogy kevésbé melegedjen. Így elvileg nem lehet megsütni a GPU-t tuningnál, hiszen ha túlmelegedne a kártya (pl. a hûtés elégtelensége miatt) akkor szépen visszatornázza magát olyan szintre, ahol még bírja - illetve megmenti a kártyát a pusztulástól, ha megállna a hûtésen a venti.

Én is Leadtek Winfast Geforce6600Gt-t vettem pár hete, de nekem minden jó. Biztos, hogy jól installáltad? Bár szerintem, ha ilyet produkál, az hardverhiba lehet... Direct X-et felesleges újratenni (asszem, simán nem is lehet letörölni, trükközni kell), teljesen normálisan felismerte az új szupertutkós kártyámat.
Viszont ami érdekelne, mi a jó hõmérséklet? A driver progim ilyeneket ír ki pl. netezés közben, hogy: GPU mag hõmérséklet 48 fok, környezeti hõmérséklet 38 fok. Terhelésre néztem (pár óra játék után) olyan 65 fok körül volt a videokari. És van egy olyan, hogy maglassulási küszöb 127 fok (nyilván ez lenne a max. fok, amit még elviselne?)
Mennyi a normális érték, vagy ami nekem van, az az? :-)

[NST]Cifu
Nem volt véletlen bekapcsolva a Vsync?

Nem tuningolok most...

Megnéztem Source VST-t is amúgy 😄

1024, minden high, bilinear, noAA, no specular, no bumpmap
9600pro- 79 FPS átlag, 32 fps minimum

1024, minden hogh, 16xAF, specular, bumpmap minden ON
6600GT- 80fps átlag, 52fps minimum 😊

Szal ez valszeg proclimites nálam, de azért a min fps ugrása meglehetõsen jótékony...
[NST]Cifu
Felteszem alaphangon. Azon ugyanis rendben vannak ezek az értékek.

Na kérem.

3dmark03 - 7046
3dmark05 - 3049

Mindkettõbõl a legújabb verzió, 1024-ben, minden alapon. Ez jó? ... az én gépemhez képest...
nagykispeter
Igen újra,de visszavitte a feleségem és ott mûködött,igaz nállam is a játékok 90%-nál csak az a 10-20 ami nem!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

DirectX-et is újratelepítetted? Csere elõtt megérné kipróbálni, fõleg mert a #4059 alapján szvsz nem a kártyával van gond.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

nagykispeter
71.84 de szerintem visszaviszem

oneal1
amúgy melyik drivert tetted fel hozzá?

!Forza Ferrari!

nyomj be egy kepet, hogy nez ki a hiba
nagykispeter
Köszi!
Csak az a bibi hogy letörõltem a drivert mégegyszer és újraraktam!
Most eggyes játékoknál csinálja csak ezt de ott is lényegesen szebb eggyes játékoknál fõleg ujjaknál viszont gyönyörû a kép!Pl.:Brothers In Arms!
Az nem lehet hogy a régi Ti4200 beállítása keveredik az ujjal?Bár azt letörõltem!

Alaplapod ha tamogatja a 8x agp-t, akkor be kene allitanod arra. Bar nagyon nem oszt nem szoroz. Ha 3d-ben torz dolgokat produkal, lehet hogy hibas a kartya.
nagykispeter
Segítséget szeretnék kérni4
Beszereltem a tegnap vett kártyát minden kép szép rajta de ha valamilyen játékot elindítok akkor tiszta pixel meg színes vonal az egész képernyõ!De ha filmet nézek akkor is szép a kép csak játékoknál szar!Valamit rosszul állítottam be?A másik pedig az hogy adatsín tipusának 4szeres AGP-t írki holott 8 szoros a kártya

nagykispeter
Köszi!Majd beírom!

Jól gondoltad, azért van hogy ne foglaljon le egy csatlakozót a kártya. Mondjuk nem árt ha nincs mellédugva más egység (fõleg nem egy zabálós) ha nem túl izmos a tápod. Arra meg nem válaszolnék hogy milyen lesz Ti4200 után mert ugyan én is arról váltottam, de használd csak az újjat és megtapasztalod magad is.😊

nagykispeter
Sziasztok!
Vettem ma 1 WinFast 6600 karit!Kaptam hozzá egy y alakú táp csatlakozót.Csak azt nem értem miért y alakú!Arra gondoltamhogy tán azért hogy ne vegyen el +1 helyet?Lehet hülyeséget kérdeztem,de nem akarok valamit elkúrni benne!Egyébként milyen a kártya eddig Ti 4200 volt?!

Pharaoh
ok, csak az utolsó nvidiam egy asus geforce 2 volt, ahol csak tv-tool-al tudtam használni. ráadásul csal úhy hogy egyszerre nem ment vele a TV és a monitor csak külön-külön.