GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz feszt szvsz nem tudsz a GPU-nak adni, csak a videokártya BIOS-ában (ha jól tudom, de ebben nem vagyok otthon).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
6600GT az alábbi konfiggal 3624pont az jó?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nemtom miért ez az összefüggés, de ez van
mégsem lesz 7800-ra cseréltetve <#sir>#sir><#ravasz1>#ravasz1>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
-Bíró úr! Nem lesz kicsit sok az az 5 év?
-Mondom kötél!
😊
5 év, hát valóban sok. Vidd vissza minnél hamarabb, nehogy még ezenkívül is vmi baja legyen... Kicsit drága kártya ahhoz, hogy ne cseréljék ki, egy esetleges közbejövo más hiba miatt is.
egyébként kb tavaly decemberben vehettem
Amúgy visszakéne venniük elvileg, hiszen garanciális, kicserélni ezt a ventit elég macerás lenne, mert a hütés (borda) elég speckó. Fasza, akkor várom én is mikor adja fel a kártyám. Eddig 2 hónapja megy, de komolyan mondom, ez egy vicc. Pedig amúgy baromi jó a kártya teljesítménye.
Mióta van meg neked ez a kártya?
kérdés:
ha kezd haldoklani a hûtés a kártyámon, akkor visszaveszik gariba?
Én most nem tuningolok semmit, ramok 166on, proci 2500+. Nameg a kártya beállításainál mindent qualityn hagytam. Ehhez képest nem jó a 3dmark pont amit elér, vagy mi?
AF nélkül pedig 87 fps-t nyom a vst-ben. (1024, minden highest)
Na azert, az mar dofi. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont ami érdekelne, mi a jó hõmérséklet? A driver progim ilyeneket ír ki pl. netezés közben, hogy: GPU mag hõmérséklet 48 fok, környezeti hõmérséklet 38 fok. Terhelésre néztem (pár óra játék után) olyan 65 fok körül volt a videokari. És van egy olyan, hogy maglassulási küszöb 127 fok (nyilván ez lenne a max. fok, amit még elviselne?)
Mennyi a normális érték, vagy ami nekem van, az az? :-)
Megnéztem Source VST-t is amúgy 😄
1024, minden high, bilinear, noAA, no specular, no bumpmap
9600pro- 79 FPS átlag, 32 fps minimum
1024, minden hogh, 16xAF, specular, bumpmap minden ON
6600GT- 80fps átlag, 52fps minimum 😊
Szal ez valszeg proclimites nálam, de azért a min fps ugrása meglehetõsen jótékony...
3dmark03 - 7046
3dmark05 - 3049
Mindkettõbõl a legújabb verzió, 1024-ben, minden alapon. Ez jó? ... az én gépemhez képest...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Csak az a bibi hogy letörõltem a drivert mégegyszer és újraraktam!
Most eggyes játékoknál csinálja csak ezt de ott is lényegesen szebb eggyes játékoknál fõleg ujjaknál viszont gyönyörû a kép!Pl.:Brothers In Arms!
Az nem lehet hogy a régi Ti4200 beállítása keveredik az ujjal?Bár azt letörõltem!
Beszereltem a tegnap vett kártyát minden kép szép rajta de ha valamilyen játékot elindítok akkor tiszta pixel meg színes vonal az egész képernyõ!De ha filmet nézek akkor is szép a kép csak játékoknál szar!Valamit rosszul állítottam be?A másik pedig az hogy adatsín tipusának 4szeres AGP-t írki holott 8 szoros a kártya
Vettem ma 1 WinFast 6600 karit!Kaptam hozzá egy y alakú táp csatlakozót.Csak azt nem értem miért y alakú!Arra gondoltamhogy tán azért hogy ne vegyen el +1 helyet?Lehet hülyeséget kérdeztem,de nem akarok valamit elkúrni benne!Egyébként milyen a kártya eddig Ti 4200 volt?!