8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • [NST]Cifu
    Ez a gyereknek már valami harmadik próbálkozása. Pheel logója alatt nicklopással (phhel, phheel, stb.) vergődik. Valószinüleg 1x kibannolták, azóta ilyen értelmes próbálkozásai vannak e kedves véglénynek.
  • cseneles
    Próbáld ki a RIVA TUNER-t
    ezzel minden nvidiás karit lehet húzni!!!
  • cseneles
    Coolbits.reg
    ezt regisztráld be és engedi álítani a frekiket!!!!
  • The Fugitive
    Hy!
    Nekem ugyanilyen gondom volt egy Gigabyte 6600GTvel! a hőmérséklete 77fok volt terhelve és olyankor csinálta. aztán leszedtem a Gigabyte oldaláról a VGA Utility frissítést, + bios frissítés, és visszatettem a 78.01es Forceware verziót, azóta semmi gond! próbáld ki ezeket Te is! nézz körül a gyártó honlapján, aztán a 78.01-es whql drivert rakd fel. sztem a 81.85ös nem sikerült valami jól...
  • NeoMaN
    komment #5544
  • Newyorker
    Üdv mindenkinek!

Van egy PCI-E-s ASUS 6600GT 128megás karim!

Ajánljatok nekem valami progit és kérlek linkeljétek is ki, amivel kicsit felhúzhatnám!

THX előre is!

(Jah és a gyári hűtés mellett, mert nem nagyon szeretnék ventibe casht feccőlni!)
  • Lockheed
    Pffff... Ehhehehe!
  • NeoMaN
    Miket beszéltek itt úristen... Sok guru. 55 fok sok, 4xAGP lassú, 6600melegszik. Sok idióta....
    Beszarok.

Bosa! Cserélj drivert!
  • Falconer
    Inno?
  • Mersant
    jatek kozben?! mert akkor semmikepp sem tulmelegedes...ha siman desktopon annyi az akkor meg sok, es jatekban a duplajara is felmehet...
  • BoSA
    A hőmérséklete 55 celsius körül mozog.
  • Cancel
    Bosa, 4x agp-nél csodálkozol?:)))
    Riddick a 6600 inno-nál ne csodálkozz ha melexik:))
  • Mersant
    allits ra 1 asztali ventit es ha akkor is csinalja akkor nem tulmelegedes, irasd ki a homersekletet pl riva tunerel...
  • riddick22
    ez érdekes mer nekem csak egy sima driver-gond volt
    GF 6600asom van és amit adtak hozzá (vlm 66.04es asszem) azzal nem ment semmi! ill ment csak ugyanilyen gondok voltak! leszedtem egy új meghajtót és jó lett minden :D
    de a régi 6600asomnál meg az új meghajtó sem segített! az túlmelegedett rendesen! pedig innovision volt!!!!!! nah mind1
    szal vagy túlmelexik vagy 1xű driver (amit kétlek ilyen vga-nál! bocs :$ )
  • BoSA
    Lehet az a probléma, hogy az alaplapom csak AGP 4X tud, viszont a kártya AGP 8X?
  • Mersant
    nekem regen volt hasonlo problemam eg gef2-es karival, annyi volt a baj hogy nem csipte az alaplapom, masik marka es minden ok volt. (mas alaplapokkal egebkent tokeletesen mukodott) most akkor csinal ilyesmit ha tulmelegszik, de piros-zold fenyek villognak...leadtek 6600Gt...:-(
  • czky
    Amikor túl van hajtva a kártya, akkor szokott ilyen jelenséget produkálni. Ha alapban ilyen, akkor vidd vissza garba...
  • deep
    A hibajelenség neve: Geforce 6600LE:D
  • BoSA
    Helló, van egy Geforce 6600LE (tudom hogy szar, nem kell lehurrogni, de többre nem tellet) kártyám, és több játékban is találkoztam ilyen hibával. Nem tudjátok véletlenül hogy mi ez?
  • Lockheed
    Én is csak én vettem... Háááát nemgyenge aztkell mondanom. De amin elcsodálkoztam, hogy NVidia nyákon van az egész.. Ilyet még nemláttam, mondjuk nemnagyon foglalkozom hardware -el a saját gépemen kívűl...
  • Evogordon
    Belépek a klubbotokba ma kaptam egy Nvidia geforce 6600 Gt-t
  • NeoMaN
    ittvan

letöltöd, 2x ráklikkelsz, aztán megnézed a driver beállításait és csodálkozol...
  • NeoMaN
    coolbits2
  • Falconer
    Tényleg, ok.
    Meg még egy kérdés:
    Hogyan lehet azt bekapcsolni, hogy a képfrissítési frekvenciát a futo programokra is ráeröltesse?
  • Narancs
    RivaTuner jegyzi...
  • Falconer
    És ezeket játék közben csak Alt-tabbal lehet megnézni, vagy van esetleg vmi program ami jegyzi (csinál egy digramot)?
  • NeoMaN
    jók
  • mergal
    Sziasztok!
    Van egy inno 6800am. 16pipe órajel alapon megy!
    Alapon 50 fokon megy játék után pedig 66-70-72fok!
    Ezek az értékek jók vagy magasak??
    ( 127 fok a maglassulás.)
  • Falconer
    Jaja, a tiéd is az, mi? ;)
  • soulhunter
    OFF

passsz...
    működött,aztán elszállt a kártya (nemtom mitől)
    kicserélték... 1 rohadt 7et kellett várnom rá :(
    na közben jöttek le a játékok (miért is ne pont akkor)
    aztán feltettem mindent,ami érdekelt,és hasitottak a játékok integrált hangkarival :)
    megjött a cserekari
    nforce audio eltávolit,alaplapi hangkari letilt minden 1éb szarral 1ütt,ami ahhoz kell
    audigy be,baszakodás a driverrel,és tesztből lenyomtam 1 pálya q4-et
    hát kapásbol leesett az összes FPS-em
    aztán EAX be (mivel ha jol tom, ennek gyorsitania kéne,mer igy nem foglalja a procit az alaplapi)
    hát nem...
    na mind1...
    ha kijön végre a daemon 4,fel lesz pakolva a 64 bites winfos
    addig meg várok... bár már 50 napos a "kicsike" :)

elbaxarintásrol nem tok

ON
  • sure
    78.01 a barátod...járt utat járatlanért....
  • sure
    OFF

Eszerint nem érdemes csilivili hangkareszt betenni? Vagy nem elbaxarintottál valami egyebet?

ON
  • Falconer
    Na, a legujabb forcewarrel meg 3099 :(((
  • soulhunter
    nem is ttam,h nvidiához is van omega driver :)
    én csak DHzerop0int drivert használok,és bár 3d markban nem remekel (mivel pontszám kiirásnál kilép,vagy vmi excel hibára hivatkozik,stbstb),de a játékok hasitanak

na jo... amiota visszakerült az audigym,minden játék szaggat :(
  • Noninnyó
    :-D, értem.
  • Falconer
    Na felraktam az MSI 6600GT-mhez az Omegadrivert, azelött volt 3d2005ben 3300pötty, most 2800... Asszem rakom vissza. (És az installnál a teljesítményt választottam)
  • sure
    Az, hogy a Gainward "csak" 500/900 MHz, ne zavarjon, mert az az AGP-s referencia NVIDIA érték: nvidia prodáktsz
    Tehát az Inno a maga 500/1000 MHz-ével "gyárilag húzott"(=nem "referencia") eddig még nem hallottam/olvastam olyan 66kGT használóról, akinek a 900 helyett nem ment volna problémamentesen 1GHz effektíven a memo (nekem Club3D van, az is 500/900-zal van defaultban, de 500/1000-en használom (2 ns-os Samsung RAM-os, amik elvileg pont 1000MHz-esek.)

Aztán hogy innentől kezdve mi mennyire húzható (már ha egyáltalán akarsz ilyet csinálni), az először is szerencse (=ferdeszeműek épp milyen kedvükben rakták össze), aztán meg hűtés kérdése.
  • Noninnyó
    Úgy lesz.
  • ati2002
    Az ára mindenesetre jó, de azért jól nézd meg, mielött megveszed!
  • Noninnyó
    Kösz az infókat. Én sem nagyon láttam még másnál ilyen kareszt. Lehet, hogy befizetek akkor egy Gainward-ra :-).