8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#5568 Ez a gyereknek már valami harmadik próbálkozása. Pheel logója alatt nicklopással (phhel, phheel, stb.) vergődik. Valószinüleg 1x kibannolták, azóta ilyen értelmes próbálkozásai vannak e kedves véglénynek. -
cseneles #5567 Próbáld ki a RIVA TUNER-t
ezzel minden nvidiás karit lehet húzni!!!
-
cseneles #5565 Coolbits.reg
ezt regisztráld be és engedi álítani a frekiket!!!! -
The Fugitive #5562 Hy!
Nekem ugyanilyen gondom volt egy Gigabyte 6600GTvel! a hőmérséklete 77fok volt terhelve és olyankor csinálta. aztán leszedtem a Gigabyte oldaláról a VGA Utility frissítést, + bios frissítés, és visszatettem a 78.01es Forceware verziót, azóta semmi gond! próbáld ki ezeket Te is! nézz körül a gyártó honlapján, aztán a 78.01-es whql drivert rakd fel. sztem a 81.85ös nem sikerült valami jól... -
#5561 komment #5544 -
#5560 Üdv mindenkinek!
Van egy PCI-E-s ASUS 6600GT 128megás karim!
Ajánljatok nekem valami progit és kérlek linkeljétek is ki, amivel kicsit felhúzhatnám!
THX előre is!
(Jah és a gyári hűtés mellett, mert nem nagyon szeretnék ventibe casht feccőlni!) -
#5559 Pffff... Ehhehehe! -
#5558 Miket beszéltek itt úristen... Sok guru. 55 fok sok, 4xAGP lassú, 6600melegszik. Sok idióta....
Beszarok.
Bosa! Cserélj drivert! -
#5557 Inno? -
#5556 jatek kozben?! mert akkor semmikepp sem tulmelegedes...ha siman desktopon annyi az akkor meg sok, es jatekban a duplajara is felmehet... -
BoSA #5555 A hőmérséklete 55 celsius körül mozog. -
Cancel #5554 Bosa, 4x agp-nél csodálkozol?:)))
Riddick a 6600 inno-nál ne csodálkozz ha melexik:)) -
#5553 allits ra 1 asztali ventit es ha akkor is csinalja akkor nem tulmelegedes, irasd ki a homersekletet pl riva tunerel... -
riddick22 #5552 ez érdekes mer nekem csak egy sima driver-gond volt
GF 6600asom van és amit adtak hozzá (vlm 66.04es asszem) azzal nem ment semmi! ill ment csak ugyanilyen gondok voltak! leszedtem egy új meghajtót és jó lett minden :D
de a régi 6600asomnál meg az új meghajtó sem segített! az túlmelegedett rendesen! pedig innovision volt!!!!!! nah mind1
szal vagy túlmelexik vagy 1xű driver (amit kétlek ilyen vga-nál! bocs :$ ) -
BoSA #5551 Lehet az a probléma, hogy az alaplapom csak AGP 4X tud, viszont a kártya AGP 8X? -
#5550 nekem regen volt hasonlo problemam eg gef2-es karival, annyi volt a baj hogy nem csipte az alaplapom, masik marka es minden ok volt. (mas alaplapokkal egebkent tokeletesen mukodott) most akkor csinal ilyesmit ha tulmelegszik, de piros-zold fenyek villognak...leadtek 6600Gt...:-( -
#5549 Amikor túl van hajtva a kártya, akkor szokott ilyen jelenséget produkálni. Ha alapban ilyen, akkor vidd vissza garba... -
#5548 A hibajelenség neve: Geforce 6600LE:D -
BoSA #5547 Helló, van egy Geforce 6600LE (tudom hogy szar, nem kell lehurrogni, de többre nem tellet) kártyám, és több játékban is találkoztam ilyen hibával. Nem tudjátok véletlenül hogy mi ez? -
#5546 Én is csak én vettem... Háááát nemgyenge aztkell mondanom. De amin elcsodálkoztam, hogy NVidia nyákon van az egész.. Ilyet még nemláttam, mondjuk nemnagyon foglalkozom hardware -el a saját gépemen kívűl... -
#5545 Belépek a klubbotokba ma kaptam egy Nvidia geforce 6600 Gt-t -
#5544 ittvan
letöltöd, 2x ráklikkelsz, aztán megnézed a driver beállításait és csodálkozol... -
#5543 coolbits2 -
#5542 Tényleg, ok.
Meg még egy kérdés:
Hogyan lehet azt bekapcsolni, hogy a képfrissítési frekvenciát a futo programokra is ráeröltesse? -
#5541 RivaTuner jegyzi... -
#5540 És ezeket játék közben csak Alt-tabbal lehet megnézni, vagy van esetleg vmi program ami jegyzi (csinál egy digramot)? -
#5539 jók -
mergal #5538 Sziasztok!
Van egy inno 6800am. 16pipe órajel alapon megy!
Alapon 50 fokon megy játék után pedig 66-70-72fok!
Ezek az értékek jók vagy magasak??
( 127 fok a maglassulás.) -
#5537 Jaja, a tiéd is az, mi? ;) -
#5536 OFF
passsz...
működött,aztán elszállt a kártya (nemtom mitől)
kicserélték... 1 rohadt 7et kellett várnom rá :(
na közben jöttek le a játékok (miért is ne pont akkor)
aztán feltettem mindent,ami érdekelt,és hasitottak a játékok integrált hangkarival :)
megjött a cserekari
nforce audio eltávolit,alaplapi hangkari letilt minden 1éb szarral 1ütt,ami ahhoz kell
audigy be,baszakodás a driverrel,és tesztből lenyomtam 1 pálya q4-et
hát kapásbol leesett az összes FPS-em
aztán EAX be (mivel ha jol tom, ennek gyorsitania kéne,mer igy nem foglalja a procit az alaplapi)
hát nem...
na mind1...
ha kijön végre a daemon 4,fel lesz pakolva a 64 bites winfos
addig meg várok... bár már 50 napos a "kicsike" :)
elbaxarintásrol nem tok
ON
-
#5535 78.01 a barátod...járt utat járatlanért.... -
#5534 OFF
Eszerint nem érdemes csilivili hangkareszt betenni? Vagy nem elbaxarintottál valami egyebet?
ON -
#5533 Na, a legujabb forcewarrel meg 3099 :((( -
#5532 nem is ttam,h nvidiához is van omega driver :)
én csak DHzerop0int drivert használok,és bár 3d markban nem remekel (mivel pontszám kiirásnál kilép,vagy vmi excel hibára hivatkozik,stbstb),de a játékok hasitanak
na jo... amiota visszakerült az audigym,minden játék szaggat :( -
#5531 :-D, értem. -
#5530 Na felraktam az MSI 6600GT-mhez az Omegadrivert, azelött volt 3d2005ben 3300pötty, most 2800... Asszem rakom vissza. (És az installnál a teljesítményt választottam) -
#5529 Az, hogy a Gainward "csak" 500/900 MHz, ne zavarjon, mert az az AGP-s referencia NVIDIA érték: nvidia prodáktsz
Tehát az Inno a maga 500/1000 MHz-ével "gyárilag húzott"(=nem "referencia") eddig még nem hallottam/olvastam olyan 66kGT használóról, akinek a 900 helyett nem ment volna problémamentesen 1GHz effektíven a memo (nekem Club3D van, az is 500/900-zal van defaultban, de 500/1000-en használom (2 ns-os Samsung RAM-os, amik elvileg pont 1000MHz-esek.)
Aztán hogy innentől kezdve mi mennyire húzható (már ha egyáltalán akarsz ilyet csinálni), az először is szerencse (=ferdeszeműek épp milyen kedvükben rakták össze), aztán meg hűtés kérdése. -
#5528 Úgy lesz. -
#5527 Az ára mindenesetre jó, de azért jól nézd meg, mielött megveszed! -
#5526 Kösz az infókat. Én sem nagyon láttam még másnál ilyen kareszt. Lehet, hogy befizetek akkor egy Gainward-ra :-).