GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IRQ-t hogy kell érteni? Ennyire nem értek hozzá, bocsi.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
megvan az Inno3D 6600 GT-m (500/1000), egyenlõre referencia hûtéssel. Infineon 2,0 ns-os ramok vannak rajta, és eddig nem sikerült semmilyen teszttel sem 80 fok fölé melegíteni.
viszont: 3DMark 2003 Pro-ban összesen 6351 pontot tudtam belõle kicsikarni, ha felhúztam 540/1100-ra akkor is csak 6891 pontot kaptam... <#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
mi lehet a gond? <#gonosz3>#gonosz3>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Első nélkül nincs második.
szerintem olcson ment el...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
úgyhogy még van mit optimalizálnod, , ,
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
hõmérséklet:
GPU1: 68°C
GPU2: 62°C
szal nem lehet a melegedés az oka 😊
alaphõmérsékletek:
GPU1: 55°C
GPU2: 51°C
tanulság:
az SLIvel csak a bajok vannak:
- a benchmark progik meg vannak lõve,mert nincs beléjük kódolva
- zabálja az energiát
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ha zöld nyákos,akkor meg egyenesen ocsmány 😊
de legalább csendes,nem melexik,és nem mellesleg Club3D-vel SOHASEM VOLT BAJOM,nem ugy,mint pl. ASUSsal 😊
szal nem értem,mi bajuk az embereknek a Club3D-vel...
lehet,h az ASUS kártyái adnak +3%-ot,de annyit nem ér az a +10000 😊
nameg tegyük hozzá,h a club3D-t lehet huzni,nem ugy,mint a többséget 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az stimmt, nem?
amúgy milyen 6800Gt-d van?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
én néztem egy ilyet: Zalman ZM80D-HP + ZM OP 1 ventilátor,, , ez jobb lenne rajta mint a gyári?
itt néztem meg
http://www.zalmantech.com/
elõzõre: én már biztos vagyok a dolgomban, megveszem a zalmant 😊
Talán nem is akarja?
Kitudja!
"Napokon belül nyolctagúvá bõvülhet az NVIDIA 6-os GeForce-generációjának legerõsebb tagjait felvonultató GeForce 6800-as család – derül ki az X-bit labs beszámolójából. A GeForce 6800 GS típusjelzést viselõ videokártya egyes, a gyártóhoz közel álló források szerint a konkurens ATI Technologies egy-két hónapon belül debütáló Radeon X1600 XT modelljének direkt piaci ellenfele lesz.
Az új videokártyáról már a bejelentés elõtt napvilágot látott minden lényeges technikai részlet, így az NV42 GPU-ra épülõ vezérlõ a pletykák szerint 425 MHz-en üzemelõ, 12 pixel futószalagot tartalmazó grafikus processzort és 256 megabájtnyi 500 (effektíve 1000) MHz-es, 256 bites interfészen kommunikáló GDDR-3 memóriát kap majd. A kártya egyes értesülések szerint egy az egyben a GeForce 7800 GT NYÁK-jára fog épülni, mely a PC- és komponensgyártók számára egyértelmûen kedvezõ lépésnek tûnhet, ugyanakkor a gyártó ezzel könnyen teret adhat a hamisítóknak. A GeForce 7800 GT-tõl átvett nyomtatott áramkör egyébiránt azt is egyértelmûsíti, hogy a 6800 GS modell SLI kompatibilis lesz, és jó eséllyel csak PCI Express csatolóval ellátott változatban jelenik majd meg.
Az elsõ GeForce 6800 GS kártyák vélhetõleg november során kerülhetnek a boltok polcaira. Az új vezérlõk piaci áráról egyelõre nem szivárgott ki információ, de mivel a GeForce 6800 GS-t alapvetõen a Radeon X800 GT(O), illetve a Radeon X1600 XT piaci ellenfeléül szánja a vállalat, ezért sejthetõ, hogy nagyjából 200 dolláros (azaz közel 42 000 forintos) árszint környékén debütálhat az újdonság."
(link)
Nem is csak a max. hõmérséklete a durva ezeknek a kártyáknak, hanem az, hogy mennyire gyorsan változik a hõfok néhány másodpercen belül (ha játszol órákig, lehet, hogy felmegy 80 fokig, de mire kilépsz, és benézel a driverbeállításoknál a hõfokokhoz, addigra már csak ötvenvalahány fokot mutat).
Általában vagy 125-6-7, vagy 145-6-7 fokok szoktak megadva lenni "maglassulási értéknek"; hát nem tudom, lehet, hogy a mag elbírja a 100+ celsiust, de az beizzaszt rendesen a gépben, és nem mindegy, hogy a proci/alaplapi chipset/vinyó/stb. ventilátorai mennyire forró levegõt kavargatnak.
Egyébként a hûtésrõl én is gondolkoztam, és döntöttem: egy alu-réz Zalman VF700-asat teszek rá, az csak elég lesz. Igaz? :o)
megörjiteni sem akarlak 😊
és a gyári hûtésem se kellett eddig lecserélnem
de inkább áldoznék rá + 2-3e-t,minthogy hûtést kelljen cserélnem 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nem, Józsit... (há-há-há..."-Pistike, hozzál hurkát a hentestõl. De ne véreset! -DENEVÉRESET???!!!!" )
ON
Amire érdemes felkészülni, az az, hogy bármelyik típust is választod (kvázi a "szoftverkörítésben" meg a márkanévben van a legnagyobb különbség), valószínûleg melegszik majd, mint a franc gyári hûtéssel. (ha bármi 6600GT topikot megnézel, legtöbben lecserélték a gyári hûtést)
De amúgy jó kis zsuga az!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Eddig csak jókat olvastam a 6600 GT szériáról, ne õrjíts meg 😄 Tegnapig Radeon 9800 Pro-t akartam venni, de lebeszéltek róla, mivel hogy 2 éves technológia, és tudásban okosabb a 6600 GT. Igaz egy kicsit gyengébb a 128 bites memóriabusz miatt, de a GPU odabasz xD
Neked vannak rossz tapasztalataid?
de ha már cserélned kell,vegyél inkább 450-est
azt meg kicsit nagyon optimistának tartom,h "boldog tulajdonos" 😊
nemsokára boldog tulajdonosa leszek egy Inno3D-s 6600GT-nek 😊 A kérdésem az lenne, hogy még mindig sok a gariztatási gond az Innoval?
És elég lesz-e neki egy 300W-os Codegen táp, ha van mellette 2 vinyó, 1 optikai drive, és egy 2,4-es prescott?
Elõre is htx^^