8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#5888 az egy elosztó, ha kevés lenne a csatlakozód
Ha van elég molex csatlakozód, akkor ez nem is kell.
sípolás passz, lehet valamelyik kondenzátos a VGA-n, de volt akinek win újratelepítéssel elmúlt...
Mennyi volt a kari bruttóban? -
MSGT #5887 Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem! Vettem egy MSI NX6800GS 256MB-t! Adtak hozzá egy tápcstlakozót! Ugye annak két szála van mind a kettő dugaljzat! Mind a kettőbe kell táp vagy csak az egyikbe? Az egyikre már dugtam tápot , müködik a kártya de azóta játékok közben sipolás szerüséget hallok a hangszoróban! Valami öttlete lenne valakinek? Előre is kössz! -
MasterJay #5886 Egyik sem. Mind a kettő 2ns. -
#5885 1.8-as ramokkal szerelttel több gond volt, nemtom melyik ram az -
MasterJay #5884 Az igazság az, hogy már megvan és eddig még nem volt vele gond se nekem se haveromnak(neki már fél éves). Csak azé kérdeztem mert egy másik haverom most vett és Ő samsung ramosat vett mert az infineonossal szereltrőr sok rosszat hallot. És azt akartam, hogy mi az a sok rossz.
Egyébként most veszek rá egy zalman vf700-ast és akkor már ez is jó lesz. -
#5883 egyiket se, nagyon sok gond van az inno6600gt-vel, és ezt kb. 1000x leírták már a topikban... -
MasterJay #5882 Hy!
Inno3D 6600GT-ből Infineon vagy Samsung rammal szerelet?
Melyiket? És miért? -
#5881 Sajna az újabbakban nincs, de nézd meg GT chippes-e? -
#5880 Bro', hallod nincsen rá passzoló "rendes" cooler, mert nem referencia nyákra épül a cucc, szal nincsen rá olyan cooler amit barkácsolás nélkül rá tudsz tenni. Szerintem vidd be valami nem túl konzervatív szervízbe, és tetess rá egy Zalman Vf700AlCu-t... Esetleg küldd el és garantálom hogy megcsinálom neked egy délután alatt ;) -
#5879 Most vettem egy Inno 6800-at, de valamiért a legújabb Driverben sem írja ki a hőmérsékletet. -
Ghard #5878 Hi All!
Van egy eladó 6600GT-m(Pci-e) 32000Ft-ért.
Akit érdekel írjon: [email protected] -
#5877 Aqua -
#5876 A sima inno 6800 45bruttó zsírújan pl. a PH hardware piacán, vagy az Aqwua-ban /garival/. Az új szérián egyre több ember jelzése szerint alapból GT chip van (16/6 ugyebár, nem is kell moddolni 100 működés, stb.).
-
freestyler8 #5875 hol tudok venni agp-s Inno3d 6800GT-t 45000ért????
nálunk (pécsen) a legolcsóbb boltban is 50000 a sima 6800 nemám a GT!!
vagy nettoba mondtad? -
A tumi #5874 Mondtok egy 6600-ra illő,jól hűtő ventit és már itt sem vagyok az ár nem számít. -
#5873 Akkor érthetőbben fogalmazok. Inno3D 6600 AGP kártyán ha hűtőt akarsu cserélni, mindenképpen BARKÁCSOLNOD kell, ha mást nem egy HSI chip hűtőt. A két fehér pöcök kicserélése a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldás. Vehetsz rá valamilyen másik hűtőt (zalman vf700 vagy nothpole100...stb) de akkor a HSI chip hűtését egy házilag, te magad által méretre vágott és fölragasztott hűtőbordával kell megoldanod. Mivel gondoltam, hogy nem vagy McGiver és nem fogsz magadnak hűtőbordát gyártani a HSI-ra ezért javasoltam a gyárihűtő fölturbózását. -
A tumi #5872 Nem érted nekem 1 vga cooler kell. -
#5871 LOL tehát neked egy lightos "total brutál vga cooler" kell. Nem semmi! -
A tumi #5870 Köszi a segítőkészséget de én nem vagyok 1 Meggájver.
Nem tudok és nem is akarok ezzel ilyen formában foglalkozni.
Valami lightesebb változat kéne. -
#5869 Ha a karid AGP-s, akkor a HSI chippet is a gyárihűtő hűti, tehát ha azt lecseréled a HSI hídra is kell szerezned/fabrikálniod egy új hűtést, ami mivel rögzítő lukak sincsenek a nyákon kurva macerás lesz fölteni. Az inno sima 6600 gyári hűtője egyáltalán nem rossz, ezt teszik a GT-re is. A gond inkább az vele, hogy nem érintkezik rendesen a GPU-val. Én a helyedben a kis fehér fika pöcköket amik tartják kicserélném sima csavar+rugó+anyacsavar kombóra. Haver kariján is drasztikusan javult a hűtés a tartópöckök kicserélése után, és ehez nem kell 6-7 ezer forint. -
A tumi #5868 Milyen hűtöventit lehet(ajánlotok) rá? -
#5867 Hát igen, igen ilyesmit én is hallottam, az enyém az egy 256Mb-os volt talán ezért nem lehetett annyira húzni. Szerintem akkor szerezz be valami olyat amit felmegy rá, mert a tiéd nem tűnik rossznak. Képzeletednek csak a plusz tápcsati hiánya szabhat határt ;) -
A tumi #5866 nekem gyári hütéssel 400/600 és nem instabil.Ezért kérdezném,hogy ebből még lehet kipréselni valamit mert már hallottam 500/700-ról is nyilván nem gyári hűtéssel. -
#5865 Hát nekem még anno az inno (:-)) gyári BIOS-al nem ment feljebb csak olyan 15-20 Mhz-et. Prolink BIOS-sal egyszer egy kis ideig megvolt a 400/600. De ekkor már instabilitás stb... -
A tumi #5864 De mégis kb? -
#5863 Háát a "totál brutál" VGA coolerek, mint pl a Zalman Vf700 nem mennek fel erre a karira. Szerintem kicsit spórolj még, és vegyél egy Inno 6600Gt-t... Ja és amúgy a sima Inno 6600-asok tuningpotenciálja vészesen gyenge(legalábbis nem sokan dicsekedtek idáig vele), nagyban függ az alkalmazott memóriától, hogy az hány nanosecundumos. -
A tumi #5862 Hello
Szerintetek ha veszek 1 total brutál vga coolert mennyi az az órajel(kb) amit maximum ki lehet hozni 1 Inno3D sima 6600 128MB-os videókártyából.
Köszi -
#5861 ÉS hol lehet inno 6800 kártyát kapni? Mert kb 20üzletet végigjártam és sehol nem volt.:( -
#5860 45 a zsírúj, amin gyárilag GT chip van...
-
freestyler8 #5859 hy!
Inno3D GeForce 6800/ 128MB / TV-OUT moddingolható kb. fél éves
+ Zalman ZM80D-HP/ VGA huto+ Zalman ZM-OP1ventillátor
ez így 50000be megéri szerintetek??? -
#5858 Vannak olyan videókártyák, amelyeknek 256Mbyte-os változata valóban lassabb, de a GeForce 6800 nem tartozik ezek közé. :)
A többire az Athlon 64 topicban válaszolok. -
#5857 memoriában olcsobb a 4*512 mint a 2*1 GB -
#5856 az hülyeség hogy a 256MB kártyák lassabbak ???
-
#5855 Kösz
Az lesz én csak annyit hallottam hogy a 754 az sz....r
nem gond az , hogy 4*512 nem 2*1GB -
#5854 Igen. -
#5853 Kösz
Ez melyik lenne a 939-es -
#5852 OFFtopic, de annyi észrevétel, hogy mindenképpen ügyelj rá, hogy Venice magos procit kapjál. A Winchester és Newcastle magos A64-eseknek gondjaik vannak a 4 memóriamodul lekezelésével. -
#5851 ja ok értem. Megnyugodhatsz,ez jó hűtő:) -
#5850 Nem ez kúszott 80 fok fölé, hanem a sima 6600... :D -
#5849 Kösz az infót. Én azt hittem hogy ez egy az egyben a non-GT 6600-as coolere, és ezért féltem. De megfelelő hőmérsékletet biztosít nálam is, hála az égnek!