GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
hiába van bepipálva a multi-gpu használata, vhogy nem vettem észre,hogy egyáltalán használná bármi is a quake4 (és a d3)-okon kivül
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ha felpakolom,és nem nem lesz jo akkor se,akkor meg anyázok majd progitéren :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek az Asus N6600GT/TD 128 ram-mal, mennyire jo kari a kategoriajaban? Melyik a jobb, egy MSI NX6600 GT, vagy ez?
kosszencs
hibaüzi:
"couldn't access Excel"
szeretnék már 1 rohadt pontszámot látni a gépemen,hamár vettem a fáradtságot,és feltettem :)
(tom,elvileg 3900-4100 közt kell majd kapnom,de mégis érdekel) :)
Az említett BIOS-beállítások közül ami esetleg befolyásolhatta, az az AGP apertúra méret. Vannak olyan programok, amik megvizsgálják, mennyi van beállítva, és ha nem ér el egy minimumot (függetlenül attól, használja-e egyáltalán az adott cucc), nem is engedi futni. De a kolléga esetében valószínûleg nem ez történt, szerintem se, hanem a driver nem lett jól telepítve. (ha jól emlékszem, ennek az NGO-nak valami tweakelt .dll-t is még be kellett adni pluszban - a laptopos kareszhoz, és lehet, Don Peetee nem olvasta el a readme-t elég figyelmesen, hogy a desktop kártyákhoz ezt ne. Vagy ki tudja...
Én most már csak WHQL-es drivert használok; ahogy írtam, nekem ATI kártyán sem igazán bizonyultak jobbnak a moddolt cuccok hosszú távon, illetve lehet, hogy egy adott játék hajszálnyival jobb volt vele, de másik meg rosszabb, és ez NVIDIÁn is beigazolódni látszik.
Isten nem bottal, hanem VMware.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
ott a globális beállitások helyett keresd meg a Counter Strike: Source -t,és válaszd ki azt
akkor látni fogod,h alatta az állithato cuccokat megváltoztatja 1-2 pontban
nos...
1más mellett 2 legördülõ menüben látod majd,h globális beállitások
a jobb oldalon állitsd CS:S-re, mer a bal oldalit felesleges :)
ott látni fogod,h kifejezetten melyik ?.exe file inditásakor lép érvénybe az a beállitás
ha belépsz a játékba,akkor azok lesznek érvényesek,amint kilépsz, visszaáll minden eredetibe,ami a többi játéknak lesz az alap
ha vmit rosszul tok,javits(atok) ki nyugodtan, nem vagyok tulságosan otthon ezekben a driver témákban :)
poénbol leszedtem a 3dmark05-öt,és regeltem a FREE EDITION-t,mert nem volt hajlando tesztelni semmit :)
na jön a poén:
léggömböt probáltam (azt a GT3-at)
megy,megy,megy, elhajozik a vizisárkány elõl,azt kilép "Couldn't acces Excel" üzenettel
pontszám vagy valami luxus...
ugyanezt csinálja GT1,GT2 alatt
és ugyanez 3dmark04 alatt is
ennyit a tesztprogikrol...
nekem elég,hogy a q4 megy 1280*1024-en 4xAA mellett ULTRA HIGH beállitásokkal 20-45 FPS-sel
a 3Dmark meg el akar ámitani 1024*768 2xAA PS 3.0 VS 3.0 mellett (max!!!) 20 FPS-sel,de mégcsak pontszámot sem képes kiirni...
tanulság:
ha valaki játszani akar,akkor ne tesztelgessen,mer a tesztprogi szarra se jó,játék alatt derül ki,mit tud a kártya
aki meg pontszámokra kiváncsi,az ne csodálkozzon,ha szaggat a játéka :P
jelenleg nem kockáztatok rendszertelepitést
Az igaz, hogy csak két játékkal próbáltam (FEAR, SC:CT), de azok mennek szépen. Összehasonlító 3DMarkokat nincs kedvem csinálni, úgyhogy marad ez.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én még a Radeon9600-ammal próbáltam ki mindenféle Omega meg DNA drivert; lényegi gyorsulást egyik sem hozott, inkább extra bugokat (az Omega Control Panelje sosem akart rendesen mûködni, akkor gyalultam le egyszer s mindenkorra, mikor beszólt, hogy Not Enough Memory az 1024MB-nak...a DNA meg azt csinálta, hogy néha véletlenszerûen 1-2-3 frame-et kihagyott, ami q idegesítõ tudott lenni). A "rendes" Catalystokkal soha nem volt semmi bajom.
Szeptember eleje óta van 6600GT-m; 76.45-tõl felfele (78.01-ig bezárólag) minden WHQL-es drivert kipróbáltam, illetve több "hekkeltet" is (XTreme, Ngo-ból is párat), de maradok a 78.01-nél, mert a játékhoz profil hozzárendelés mûködik (77.77 és elõttiekben bugos volt), stabil, gyors, egyszóval tisztább, szárazabb érzés...;)
Ja és ez is Leadtek lesz. Ja és még annyi ez hangosabb, mint a GT? DVI-VGA átalakító jól mûködik? (CRT-m van)
Nekem ez az utóbbi van fent, eddíg minden megy mint a gép, de ugyanúgy ment a 7801-el is... 3DMark-ot nem mértem, de játékokban ua.
Jó, játékokban nem is kell, hogy különbséget lássak, hiszen szinte minden fullon megy mint kés a vajban. De azért jó lenne tudni, hogy kifogtam egy fasza, stabil, gyors drivert. (jójó, tudom, mindenki errõl álmodik, mármint egy álom-driverrõl, de próbálkozni kell, kérdezõsködni, stb, és még nagyon korán van, ^^)
akkor nem lesz vele gond
A mag még csak-csak felhúzható 500MHz-re, de az 500-550MHz-es DDR memcsibõl sosem lesz 1000MHz-es...
Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi
ha esetleg hardware-re gondolsz,érdemes megnézni a memoriát (nemcsak a rendszerét, inkább a 6800GT-ét)
albérlõm mult7en vett 6600GT 256 MB-s karit,de nála már a BIOSban is voltak ilyen tünetei,nemcsak játék alatt :) neki memoria hibával cserélték ki :)
kék halála ugyan nem volt,de végülis szvsz (már amennyi tapasztalatom van) driver / memoria :)
nem hinném,h esetleg tulmelegedés lenne az oka :)
Van egy inno6800gt-m és kb két hete elkezdett meg állogatni játékok alatt kb 3-4 mpre megáll aztán megy tovább (frame nem esik le elötte) meg szemetelget kicsi zöld piros kockák vannak a képen és néha még ilyen fekete csíkok háromszögek is! Aztán csinál még olyat hogy kékhalállal ujraindul! A kérdés a következõ: Megfagyásokat produkálhatja más is de szemetelni tud valamilyen másik hardware egység vagy software esetleg?
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor haggyd!:)Te keddig iszol?<#idiota>#idiota>
Ha már szeptember elején volt ilyen, akkor Aquánál csak ilyeneknek kell lenni, mivel azokról a helyekrõl viszik, mint a cukrot.