8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Akuma #1792 az ikonjának cél tulajdonságát írd át ezzel, copyzd be:
"C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe" -devmode
játékban a konzolba beírod ezt pontosan, de nem / jellel, hanem \ jellel! én még játékba lépés elött ctrl+c -ztem, majd játék konzolába ctrl+v :)
\r_hdrrendering 1
(legközelebb far cry topicba, ennek ott lett volna a helye) -
#1791 Na feldobtam a FarCry epccset, megy is prímán, de a HDR-t nem bírom bekapcsolni. Mit kő beírni? Én azt írtam be, hogy \r_HDRRendering 1 -
#1790 Melyik a 6-os szériához tartozó legjobb driver? -
#1789 Na akkor most kicsit nyugodtabb vagyok, mert a codegen 300as nekem elég sovány teljesítményt adott le és hát az acorp sem egy világbajnok, bár nekem az acorpos cucokkal sosem volt gondom, pedig volt videokártyám, több alaplapom, táp, ház szóval majdnem minden. -
#1788 szerintem bőven elég!Nekem anno volt 300Wattos codegen tápom az 5900-eshez!De baja nem volt vele! -
#1787 Mikor megvettem a Gef6800-at csak 300-as Acorp tápom volt,de tökéletesen ment vele minden.Lecseréltem de csak a biztonság kedvéért.
Persze az se mindegy mi van még mellette!? -
#1786 6800 GTnek elég 350es coolink táp? és X800Pronak? -
Eltergo #1785 És a Asus 9990 6800-as kártyáról mit tudtok? érdemes e venni? nincs vele baj??? -
#1784 nem a 6600os sorozattal, hanem az inno3d-kel... -
Zsoldos #1783 Tenyleg sok a problema a 6600-as sorozattal. Menj el a prohardver forumra, ott tobb infot talalsz rola, hatha van megoldas. -
#1782 Azt hallottam, hogy azokkal baj van, de ez sajnos nem inno3D-s. Ez Club3D-s. -
Raszkolnyikov #1781 kitalálom: inno3D-s 6600GT. Igaz? -
#1780 Annál jobb! Akkor, ezek szerint bármelyikre felmegy.
(Én úgy tudtam, hogy az 1.3 path teljesen hibátlanul, csak a DVD-s verzsönnel müxik) -
#1779 Hát én kipróbáltam mind 2-versioval (cd-dvd) és müködött az 1.3-as.És én is a tört Far cry-al probáltam! -
#1778 Asztalon jobb klikk-> Tulajdonságok -> Advanced -> 6600 Gt fülnél volt, ha jól emléxem (a fülnél nem tudom melyik, csak annyit, hogy bal oldalt megjelent egy fehér menű) -
#1777 ezt az nvidia hőmérőt vki küldje már el nekem -
#1776 Sziasztok! Lenne egy probléma, amiben hátha tudtok segíteni.
A haverom nem rég vette meg 6600 GT kártyáját és van vele 1-2 gond.
Néha lefagynak a játékok. A FlatOut-nál meg példáúl csíkok jelennek meg:
1. Kép
2. Kép
3. Kép
4. Kép
5. Kép
6. Kép
Jah a konfig: Asus P4S8x-x alaplap, 1.7Ghz proci. (ez húzva volt, de kipróbáltuk alapállapotban is de ugyanúgy fenn ált a hiba) 768 MB 333Mhz DDR Ram.
A hiba nem állandó csak néha-néha jön elő, de a fagyás elég sűrű. Driver is friss van fönt. Az NVidia hőmérője szerint eléri a 67 fokot is azt nem tudom, hogy ez tűrhető e,de szerintem nem annyira. Illetve még annyit, hogy a táp 300W-os.
Ha tud valaki vmit tanácsolni vagy tudna segíteni azt megköszönném.
Ui.: Ha lehet ne az legyen, hogy Xp-reinstall, meg formázás. -
mochee #1775 Mittomén -
#1774 Valaki hozzászólást a #1772-höz? -
#1773 TD témához:
Borg aszongya TD = TVOUT, DVI -
#1772 Lesz szerintetek 6900-es?
szerintem(6900) ez lesz a neve az nv47-nek...
-
Cvd #1771 Én 3 napja cuccoltam innen az SG-ről, megtalálod a letöltések között. -
#1770 Rossz hír, hogy csak DVD-s verzióval müxik rendesen az 1.3 peccs. Jó hír, hogy nem írja felül az "eredeti" indítófilét, és így gond nélkül megy bármely DVD-s biztonsági másolattal is. -
#1769 Namármost azt mondd meg nekem, hogy 1.3-as peccset hol lelek. (Mondjuk tegyük fel, hogy nincs meg eredetiben...) -
#1768 Rakd fel elöször is az 1.3-as patch -et azután állithatot be a grafot DE!Az antialisinget állitsd 0-ra(nálam bugzott nagyobb értéken).a többi beállitás Very High ill. Ultra a viznél. Ha ezzel megvagy inditsd,hivd le a konzolt és ird be r_hdrr +TAB ezzel kiirja hogy 0-án van (tehát nincs bekapcsolva) ezt állithatod 0-10-ig(ez meg is marad ujrainditásoknál is)És lám olyan Grafikát kell hogy kapj ami igencsak "alázós".Bye! -
#1767 Na most raktam fel a FarCry-t, mondom csak megnézem magamnak ezt a HDR dolgot ... hát ... elindítottam a játékot, de olyan ronda volt, hogy majdnem sírvafakadtam ... valami olyasmi volt, mintha a brightness-contrast-gamma tájékán valami iszonyatosan el lett volna barmolva, plusz még hiányzott a textúrák jelentős hányada, meg a víz is olyan volt, mint mondjuk a HL1-ben... Nem tudom, hol a hiba, de valami nagyon nem stimmel. -
Zsoldos #1766 Beallitas kerdese, mehet az turhetoen 512mb-val is. Ki kell lepni jatek elott minden folos programbol (virusolo stb), aztan nezegesd meg a task manager processeit. Ami nem a windows resze, es biztosan nem kell, pusztisd ki, ami csak jatekhoz nem kell, azt siman lodd le jatek elott. Aztan meg lehet nezni a wines processzeket, nagyresze teljesen foloslegesen fut. Ajanlom erre pl a control panelben az administrative tools services menut. Tanulsagos megnezni mi minden folosleges szolgaltatast futtat folyamatosan a gepunk. Ha mindent jol csinalsz, cache-ekkel egyutt lemehet az xp memoriaigenye 80-90 mb -ra(optimalizalgatas nelkul 150-250 is siman megvan..), es ugy fog bootolni is mint a villam. Es igy mar elegge jol mukodnek a gamek, a vampire is szepen fut 512-vel. Ja egy kiados defrag utan celszeru fixre beallitani a virtualis memoriat is, hogy ne meretezodjon at allandoan es toredezzen szarra, hanem legyen fixen egyben. -
#1765 HDR-ről Itt bővebben találsz infót. Tényleg nagyon állat. A Gf-6800GT általában csak órajelben különbözik az GF-6800Ultrától: ref.GT=350@1000, Ref.Ultra 400@1100, felépítésben tök egyformák. (PS3/VS3/DX9c, PS/VS=16/6 stb.) A 6800GT-k kb.95%-a működik Ultra órajelen, vagy jóval felette is. -
Cvd #1764 Konkrétan Ultra biost belesütni nem tudom mennyi értelme van, és van benne kockázat is, de voltmoddolni biztonságosabb (marad a bevált bios a kártyán). A GT-ken 1.3 voltot kap a mag, ezt emelve 1,4-re jobban húzható a mag,kábé 10-40Mhz közötti plusz hozható ki a magból. Feljebb úgy tűnik nincs értelme menni, 1.5-ön általában már nagyon melegszik és nem is megy többet. A memória marad, azon nem lehet feszültséget emelni, így jobban húzni sem.
Itt találsz leírást hozzá.
Ez minden GT-n működik, de pl. Leadtek GT esetén lehet használni a saját Biosbuherátorát is.
Ui:A Far Cry tényleg elképesztően gyönyörű HDR-rel. Jó lett volna ha a HL2-ben is bent marad, sajna a mosolyszünet keresztbetett, az ATI kártyákat meg nem akarták beégetni vele.:) -
#1763 Hmmm... már akartam is újrakezdeni a FarCry-t... Amúgy egész konkrétam mi is ez a HDR?
off: FarCry-t háromszor kezdtem el, és mindháromszor elakadtam ugyanott, ahol a csajt megtalálom az elárasztott irodában. Nem tudok onnan továbbmenni. Van ott egy ajtó, de nem nyílik. Mi lehet a gond?
Na meg most jut eszembe a fejlécről: nekem ez a Nalu demó nem megy. Elindul ugyan, kijönnek alul az ikonok, elkedi a zenét, aztán kifagy. Ezzel mi lehet a probléma szerintetek?
És még valami: én meg olyat hallottam, hogy a GT-t lehet ultrára softmoddolni. Erről tud valaki valamit? -
#1762 Csak egy érdekes észrevétel: Kipróbáltam Gef6800-al a Far cry-t.Bekapcsoltm a HDR efektet,amit ha jól tudom csak a gef 6xxx-széria tudja.Olyan látvány tárulkozott elém ami arra sarkalt kezdjem el uja a gamét.És megérte.Naggyon királyul néz ki,aki teheti próbálja ki.Lehet egébként bármivel (más kártyákon) próbálkozni,ilyen olyan simitás stb..de ez a HDR.....állati. -
#1761 hát Vampireval nem teszteltem, de a MOHPA állítólag még az X800akat is megdolgoztatta. Nekem very high-on sehol nem szaggatot(még a pearl harbor-os résznél sem). Az én gépem ugy 180-200 körül volt.(csak maga a config) -
mochee #1760 :) Na jó, de arra már nem volt pénzem, de majd mostanában valamikor... (hidd el, anélkül is megizzasztja a pénztárcát egy gép)
Remélem 1GB-tal már tényleg minden megy fullon. Neked megy? -
#1759 hááát egy méregdrága gépben nem 512 ram van :) -
mochee #1758 Például a Vampire: Bloodlines szaggat mint az állat külső tereknél. Ez idegesít, ezért is aggódom mint az állat. Mondjuk csak 512MB Ramom van, lehet hogy a videokártya az bőven jól nyomná, csak kéne még 1 RAM. De azért mégiscsak nagyon rossz volt látni méregdrága gépemen ilyen gyalázatot. -
#1757 most öszintén. Nem teljesen mind1 hogy 11ezer vagy 12 ezer pontot mond a 3dmark? ha mondasz egy játékot ami nem megy a karidal fullon, dobok egy hátast... -
mochee #1756 ...és ez megmagyarázza hogy miért nem éri el a többi GT szintjét.
Valaki nem tudja, hogy sima 6800 256MB és 128MB mennyit nyom 3dMark 05-ben? -
#1755 softmoddolt annyit tesz, hogy alapból 12 pipe van a 6800 -ban, de 1kis segítséggel működik a +4 pipline is hibátlanul, ami gyárilag le van tiltva...így olyan lesz mint egy GT 128mb rammal...pont mint a te kártyád... -
#1754 ugye? -
#1753 ez jó...:P