8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Raszkolnyikov #2192 Na agyon van peccselve a HL2 most már az is megy szépen. -
Raszkolnyikov #2191 Hát azt is kell valakinek. -
space marine #2190 magát a tesztet kerestem.csak egy kicsit késön...meg rohantam is,beretválkoztam is,telefonáltam.... -
Raszkolnyikov #2189 Hol látod? -
Raszkolnyikov #2188 Hát ezt jól elbasztam...
Not Pronak 6600Gt-je van.. OK nem szóltam -
space marine #2187 birom a kritikát.öszintén megmondom elsöre csak 3 tesztet adott ki a weblap.most már látom. -
Raszkolnyikov #2186 "de ha jól tudom"--> szerinted ha ezt a kifejezést használom mitjelent?? -
Raszkolnyikov #2185 megfogom az ujammal és megnézem! nem tudom pontosan,de azt tudom,hogy milyen meleg, ha már veszélyes (pl.: kicsit fáj ha fogom vagy egyből felhólyagosodik a bőröm ). -
Raszkolnyikov #2184 De mulya vagy! A linken csinállt egy gyerek 2700 pontot "not_pro" néven. Majd ugyan azzal a konfiggal. -
space marine #2183 érdemes feltenni a 71.84-t? -
space marine #2182 Jelentem itt vagyok.Volt egy driver csere,a mostanival /66.93/ 4414.
egy kicsivel jobb.valszeg rájöttem, hogy hol volt a kutya elásva: az elözö drivernél a 05 azt irta ki,hogy vs és ps target 2.0 ennél pedig már 3.0 azt hiszem egyértelmü.számit valamit,hogy én az 1.1.0 verziót használom? -
#2181 Cvd jól mondja 4700-4800 pont körül kellene kapnod. -
Cvd #2180 Nálam egy 2200Mhz-re húzott Tbred 2600+, 2*512DDR400 mellett csinál 4787 pontot a Leadtek GT húzás nélkül(71.24-gyel). Durván ennyit kellene neked is kapnod, hasonló a körítés.
Driverben nincs bekapcsolva AA vagy AF?
-
space marine #2179 egy kicsit mintha más lenne a konfigog,nem? -
LBandi #2178 félreértesz! nekem egy darab 6600gt jobbat csinál
4402! -
#2177 Miért írod ezt a hűtés gondot, a 6600as /inno/ sorozatra igaz ez, nem kellene általánosítani az összesre. -
#2176 Ez az eredmény botrányosan gyenge, szerintem nem csak a driverben keresendő a hiba. -
Cvd #2175 Nehogy azt mondd már hogy te kézzel pontosabban mérsz mint a kártya hőmérője...:)) Leveszed a bordát és a procit/memóriát fogdosod, vagy megmondod már a hűtőbordáról is?:) -
space marine #2174 bocs, valahol igazad van,volt egy kis időszak mikor még innoban gondolkodtam.ismerösöd csinált 2700vagy azt hiszed,hogy én? /3788/ -
Raszkolnyikov #2173 Jól van na. Csak valamelyik másik topicban is olvasztam a hozzászólásaidat és nem tom mér de inno3D-re emléxem vagy mit tudom én...
itt néz körül,de nem tom,hogy az a "not_pro" mit csinállt a gépének,de a 2700 pontot még az enyém is túlszárnyalja. neki is ugyan az a konfigja van mint neked. -
#2172 ITT az új whql driver -
space marine #2171 Szal... a kártya GIGABYTE,a gépem pedig 2800+ Barton + 1Gb ram.nem dual.a kártyán akkora hütö van mint eddig egyiken sem.dual heatpipe + venti.egy kicsit zúg és szép kéken világit.a kártyát majd még húzom.kaptam hozzá egy gyári szoftvert.v-tuner2 plus
melyik progi lehet pontos??? -
Raszkolnyikov #2170 Az utolsó a 67-es,de nekem a 71.80-as van fenn, ami ha jól tudom még csak bétás. -
Raszkolnyikov #2169 Majd pontosan rákérdezek. de abban a gépben egy athlon 64 van meg 1giga ram.
ha jól tudom fel kell húzni a procit+VGA-t meg a 66.93-as driver. De még rákérdezek.
Én nem ismerem az inno3D-t,de ha jól tudom hűtésileg nem túl megbízható, szal NAGYON VIGYÁZZ A TUNINGAL!!! Ami az nvidia drverben van hőmérő az szerintem nem valami megbízható, inkább kézzel elenőrizd,de ne érj hózzá semmilyen dologhoz ami vezeti az áramot. Nagyon vigyázz,mert elszállhatnak a cuccaid.
Nem tudom milyen program lehet az ami pontos értékeket ad,de keríccs egy olyat. -
space marine #2168 rájöttem,hogy egy kicsit régi volt a meghajtó amit a cd-n adtak.Most töltöm az utolsót / 66.93 / az nvidiától.meglátjuk mit érünk vele... -
space marine #2167 Szóval van remény?!Köszönöm,köszönöm!!! Komolyra forditva a szót,mit is kellene tennem? -
Raszkolnyikov #2166 Nem. Még van mit rajta finomítani és felmegy az a kari 5000 pont fölé is. Egy másik 6800GT tulajdonos is végig járta ezt az utat. -
space marine #2165 Ahhoz képest ami neked van ahhoz igen. -
LBandi #2164 Ez nem kegyetlenül gyenge? -
space marine #2163 Hali mindenkinek!!!
Hát... visszatértem nvidia "anyánk" kebelébe bünős 1 év után.Megvettem a gigabyte kiszerelésű 6800gt karimat.le is nyomtam egy gyors aquamark-ot és egy mark05 tesztet.
3dmark05: 3788
aquamark: 47935 egy kicsit hangosnak vélem a hütöt.kérdés mit szól majd hozzá az asszony. -
Raszkolnyikov #2162 Nem tudom pontosan,de azt hiszem,hogy a CoolBitsForce-al ment fel valami. "Előre produkálható képkockák száma" Ez a Teljesítmény és minőségi beállítások--> További Direct 3D beátllítások menüpontban van.
Próbáljátok ki. Én 10-re állítottam, alapértelmezett a 3 volt. -
Raszkolnyikov #2161 Jaj istenem... Hát nem a gyári verzió van fönn. De az egyik barátom HL2 fan. Az majd orvosolja a problémám. -
Inquisitor #2160 Hát nem ártana, azt hiszem3 vagy 4 komoly patch jött ki hozzá. A másodikban (?) volt olyan, ami GF6 szérián emelte a teljesítményt, azt hiszem, meg akadásos dolgokat a 3-ikban? Csak ha nem gyári, akkor a patchelés egyrészt nem tuti, másrészt a nem gyári verziókban van kb. 50 "pici hiba" ami direkt játszhatatlanná teszik. :) -
Raszkolnyikov #2159 Mámint a Half Life 2-höz -
Raszkolnyikov #2158 Nem töltöttem le hozzá semilyen peccset. Le kéne? -
Raszkolnyikov #2157 Felraktam ezt: ForceWare7181
Meg ezt: ForceWare coolbits2.0
és innen töltöttem le. -
Inquisitor #2156 Gyári és utolsó patchel? -
#2155 Azt a pics!Ez igen!
Az nvidia driverrel huzogatod a kártyát? -
Raszkolnyikov #2154 Ezt sasoljátok!
[IMG][/IMG] -
Raszkolnyikov #2153 Prohardveren hol?