GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy csak a kérésre válaszoltam és a cikk címét idéztem.........
Nem tudom miért kell mindenkinek beszólogatni
Semmi öröm nem volt egyszerûen nem mindenki elfogult...
Nekem mindegy melyik a jobb amelyik jobban megéri azt veszem.
2. Kicsit sántít is a teszt, mivel úgy kiáltja ki a 6600GT-t a középkategória királyának, hogy se az X700PRO, se az X700XT ellen nem tesztelték... szal korai öröm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy én is pont 6800GT akarok magamnak...
Hát igen... elég sokat kipengettem érte. 106 db ezres bruttó
Aztán mondjátok ha hülyeség persze...
Amúgy sztem még 1 évig elleszel a konfigoddal, aztán az egészet cseréld vmi 64 bites + PCI - eXpress es konfigra, és azzal megint jó sokáig elleszel...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

De ugye akkor AGP-s kártyát kell vennem. Vagyis vagy X800XT-t vagy 6800U-t, és a jobbikat (félretéve az elõítéleteket...) hogy kihúzza a 2 évet. De már ittvan pl. a DOOM3 hogy legamagasabb szinten 512Mb videóramot kér, vagyis akkor a D3 motoros játékoknak már kell majd az 512Mb RAM, lehet hogy a HL2-nek is.
És ez is érdekes hogy egyesek szerint ugye az NV pénzeli az ID-t hogy jobban menjen a D3 az NV kártyákon stb. De akkor miért nem egyeztettek ezzel kapcsolatban hogy azt mondják hogy legmagasabb beállításon 512Mb videoRAM kell és nincs is ilyen kártyája az NV-nek.
Nem véletlen köll infralámpa meg táptalaj a jó terméshez...
És is vettem és vetettem hülyeségbõl eggyet. Nem sok esélye volt a búzamezõ közepén szabadég alatt, szívtunk belõle de nem ütött, az íze meg mint a szemetesláda( nem a papír, pirosmultit szedtünk szét
Amúgy akkor mondja már meg valaki: lessz-e AGP-s 512Mb-s 6800Ultra vagy GT?
Ugy ertettem hogy mikor lejar az egy evem. Kovetekzo Juniusban.(Koteltezo visszamennem MO-ra. Amugy nem is akarok itt maradni. Be kell fejezni a gimit is.) Akkor meg itt az USA-ban bevasrarlok hardware-bol. Egyelore meg csak nezegetem az arakat nem akarok venni semmit.
Ahogy elneztem ez a BFG nem a legjobb. Nem igen vok otthon mostanaban a vidkarik teren, Te biztos jobban tudod hogy mi a jo ar es mi nem.
gondolom ha kint tanulsz perfekt vagy a heléyedben elmennék egyik híres hardwer oldal angol nyelvû fórumára és ott érdeklõdnék.
Mondjuk ha angyalokkal vagy és sf-ban eladó gondolom nem sokra mész.
A videokártyás topicba írtam várható árakat dollárban.
Ez itt nem euro hanem dollar (kb 210FT), en ugyanis az USA-ban vok jelenleg mint cserediak, es megneztem a hardware arakat mert sokan mondtak hogy olcsobb. Szoval majd ha visszamegyek bevasarlok, csak egyelore nem tom meg hogy hol. Mert amit eddig neztem az ugyanannyi volt mint otthon MO-on.
NEm tudsz valami jo helyet? az amazon.com az mi is igazabol?
Ezt benéztem...
Nem is olyan húzós amúgy!
Az mi a toszt jelent? Mondjuk MSI cuccok mindíg drágábbak, meg új a cucc, gondolom/remélem késõbb 50-55bruttó kisker körül lesz...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ilyen picsa drága a sima 6600 is? 6600GT anniyba lesz mint egy 6800as?
miért nem lehet a 6600-as és 800 kártyának külön topicja?
HWSW-n Prohardveren lehetett....
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)