8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Zsoldos #2272 kiteptem a kartyat, vissza, full irtas, es benthagytam a lemezt mikor felismerte a standard vga-t.. Sikerult felmennie a drivernek, igaz a kep kegyetlenul besargult, ez restart utan elmult.. Most ugy nez ki megy. Ra merhetek installalni egy rendes drivert erre a 100eves inno3d -sre? -
Zsoldos #2271 gyari driver: "nem talalt olyan illesztoprogramot, ami kompatibilis a jelenlegi hardverrel"
remek -
Zsoldos #2270 hat nekem az nem megoldas ha a regi catalyst-re rainstallalom ezt a drivert :D
Ez a xar neha semmit nem rak fel, neha 1 szem file-t (kb 20 helyett..)
most probalom ki a gyarit. dehat azt megette a fene 2004-es driver.. Bar lehet arra majd valahogy fel lehet izzadni az ujabbat. -
#2269 hát nem is unijnstaláltam le a régi drivert hanem rátelepítettem az újat!
De neked még ott a megoldás ha a gyárilag hozzáadott drivert rakod fel! -
Zsoldos #2268 Most probaltam megintm nem sikerult, cleaneltem utana es megfigyeltem mit ir ki. Az install file-ok -at talalta csak, a system konyvtarba semmit nem tett.. Kb mintha semmit nem csinalna. -
Zsoldos #2267 a problemas kartyat hogy kezdted el mukodtetni? -
Zsoldos #2266 grrr :) de most akkor mivan, en ezt a kartyat akarom hasznalni nem masikat -
#2265 Ilyet nekem is csinált!Talán ha jól emlékszem beraktam egy másik VGA-t és arra másképp hatott a driver! -
Zsoldos #2264 uninstall minden elkepzelhetot, driver cleanerrel kiirtottam mindent, restart, kartyat felismeri (standard vga, bar erdekesmod az other devices-hez teszi..), uj driver-t install, es semmi nem tortenik. Az uninstall programs-nal megjelenik az nvidia driver, valamint a c:\nvidia konyvtarban egy rakas file, es semmi mas. Nem ismer fel semmit, nem rak semmilyen fulet sehova.. Hires nvidia csodadriver -
Zsoldos #2263 regi drivert teljesen uninstallaltam meg kartyacsere elott. driver cleaner -t merre lelek? -
#2262 a régi kártyát mielőtt kivetted standard vgara állítottad a cuccot, és csak azután raktad be az új kártyát? a régi drivert rendesen uninstalláltad, driver cleanert adtál neki? -
Zsoldos #2261 hm. eddig meg ugy all, hogy megbantam.. :)
legujabb 66.93 driver letolt, install, reboot, es nem csinalt semmit, standard vga-nak van felismerve a card (6600) -
Zsoldos #2260 Udv!
tudtok ajanlani vmi jo tweak programot? eleg reg volt nvidiam.. -
#2259 havernak 9800pronál volt 0 fps de a kép ment :)
egyébként vszinű ezzel már túlhúzod a cuccot, akkor van ilyen. -
Renatto #2258 Az lenne a problémám(6600 gt), hogy a 3dmar05-ben,ha akár 10mhz-et is állítok, bármelyiken (core/mem) akármelyik(!!!) irányba az eredmény 150-300 ponttal kevesebb lesz! Amit furcsálok, hogy a második tesztben(zöld fény), még a régi 9600xt-men is 3-4fps-sel ment, ezzel, meg elindul 10-12-vel majd lecsökken 0-1fps-re! A többi tesztben, húzással akár 5-10fps pluszt is ki lehet hozni, de az eredmény ugyanúgy elmarad! Mitöl lehet ez? Esetleg Driver hiba? -
Cvd #2257 (Angol XP-ben, magyarban ugyanott van csak magyarul) My Computeren jobbklikk/Properties/Advanced/Performance/Advanced/Virtual memory. Itt állíthatod hogy melyik partíción mennyit használjon. Érdemes egyébként egy külön kis partíciót csinálni neki amit más nem használ (a Linux pl. alapból így csinálja), és fixre állítani a méretét. Nem fog töredezni, így lassulni annyira. -
space marine #2256 hali! nem tudom neked mi van ,de nálam is ugyan ez van hőfok ügyileg. / 6800gt / 66.93 driver. Amugy nem tudom mennyit számit,de amikor teszteltem mark05-tel kb. 10progi futott alatta.gondolom valamit számit. -
mochee #2255 Ezt hol lehet állítani? -
Raszkolnyikov #2254 768-1600-ra állítottam és bevállt!! isteni jól megy. Köszi. még kipróbálom a Far Cry-t is, eddíg csak a HL2-vel jácottam. -
Renatto #2253 Nekam az általad írt drivernél folyton újraindul a gép, de nálam a gyári driver (71.24) egész elfogadható értékeket mutad, de lehet csak nekem tünik annak! Alapon 53-55 fok, terhelve 62-64 fok. Ez jó? -
Renatto #2252 A swap fájl jó esetben nem lehet nagyobb a fizikai memória kétszeresénél, nekem 1Gb van és 1600 van beállítva, szóval szerintem 1000re állítsd a min/max-ot is! De egy Everest, SiSandra is kiirja, ha túl nagy. -
Cvd #2251 Swapál ajánlott a minimum/maximum értéket ugyanarra állítani, akkor nem töredezik annyira, így gyorsabb. Viszont a laggolást nem fogja teljesen megszüntetni, hisz ugyanúgy a winyóról kell dolgoznia, csak javít valamennyit.
Ja ha valaki nem tudná esetleg, a rivatuner is figyeli a hőfokot, sőt grafikonról visszamenőleg is meg lehet nézni. Ha valaki gyanítja hogy a driver rosszul mér akkor esetleg össze lehet hasonlítani a kettőt. Ott ki szokott bukni olyan érdekesség is hogy a grafchip közvetlenül játék után kis ideig a legmelegebb. Némelyik kártya visszatérve 2D módba azonnal visszaveszi a venti fordulatszámát, így a hőfok fel tud menni, de aztán szépen lehül. -
Raszkolnyikov #2250 512 mega DDR ramom van, majd megpróbálom amit mondtál. -
Raszkolnyikov #2249 ez jó volt!!! -
#2248 pontosítok, nem tudom melyik a rossz mert a 66.93 alapból 54 fok terhelve 64, a másik alapon mutat 67-et nekem az irreálisnak tűnik a kézrátételes méréshez képest :) -
#2247 kevés memóriára utal, a lapozót meg állítsdd 1600-ra, van aki arra esküszik, hogy ha van 1 giga memóriád kapcsoldd ki teljesen, ez sok esetben jó is de van ami igényli a swapot, nekem az 1600 bevált. -
Raszkolnyikov #2246 Egyépként nem tudjátok,hogy mitől van az,hogy ha jáccok egy játékal nem aszaggat csak akkor,ha egy olyan helyre érek ahol az előt még nem jártam. Akkor el kezd laggolni, a vinyó dolgozik, amikor abba hagya akkor meg már nem is laggol. Egy barátom szerint a lapozófájl a hunyó. most azon van,ogy a rendszer kezelje, előtte meg minimumnak a 768 magszimumnak meg 1500 mega volt meg adva. Lehet hogy lassu a vinyóm?(egy 3éves Maxtorrólo van szó) -
Raszkolnyikov #2245 Nállam meg pont annál mutott mindíg 41 fokot (játék előtt, közben, után) -
#2244 71.81 esnél nekem még mindíg rossz a hőmérő, másnál is vagy csak nállam van ez a hiba? Én továbbra is a 66.93al vagyok. -
Renatto #2243 Köszi, sikerült. A RivaTuner az én driveremet sem ismerte fel (71.24). De nekem ez a Coolbits épp elég lesz. -
Raszkolnyikov #2242 Riva tunerrel vagy CoolBits -el.
Ezen a linken találsz megfelelő programot.
Nálam a Riva Tuner nem ismerte fel a 71.80-as drivert ezért letöltöttem a ForceWare coolbits 2.0-t. Én ezzel szoktam tuningolni. És innen tudod letölteni. -
Renatto #2241 Milyen programmal lehet 6600 gt órajelét feljebb húzni? Köszi -
Raszkolnyikov #2240 Nekem is ugyan az a karim van. Olvasd át amiket lentebb írtam, ha valami gond lenne a kártyával. Én a 71.80-as ForceWare-t ajánlom. Bár CKY azt mondta,hogy van egy hibája. 2144#-es hozzászólás. -
Inquisitor #2239 Beszereltem tegnap havernak a 6600GT-t (Club3D), de nem volt mivel tesztelni, pedig ki akartam próbálni ...
Az új Prince of Persia játékot futattuk 2048-as felbontásban, tudom nem csúcs GFX, de azért nekem számított, hogy riccenés nélkül bírta :)
Szóval nem rossz. -
Raszkolnyikov #2238 Ha meg van akkor küldjél már egy képet, hogy mi meg hogy volt beállítva.
(itt tudsz képet feltölteni ) -
LBandi #2237 Ha nagyon nekifeszülök 5000 alapból megvan ezt az eredményt (4400) ugy nyomtam hogy közben minden szar futott a gépen és nem is volt tulhuzva semmi csak a stabil tuningszinten! -
#2236 annyiért megéri... -
Renatto #2235 Valaki tudna információt mondani a ASUS V9999 és V9999 GT/TD kártyákról és a teljesítményükről,esetleg teszteredmény? 128 Mb-os mind a kettő. Ezek 16/6-os kártyák? 55-60k körül tudnék hozzá jutni csak nem tudom megéri-e? -
netrunner #2234 Nekem is MSI 6600gt-m van és vivo-nak írják, habár csak egy s-video csatlakozó van rajta. Az nvidia wdm driver viszont rendesen fölment.
Konkrétan még nem próbáltam a bemenetet használni de nekem úgy tűnt, hogy a "windvd" mellékelt progival lehet kezelni a bemeneti forrást, majd azt egyből ki is tudja írni vcd-re vagy dvd-re. Nekem elég fullos proginak tűnak ahogy így nézegettem, de még nem mélyültem bele mert még csak 1 hete van meg a kártyám és ezidő alatt még játtszani is alig volt időm vele. :-) -
Rover623 #2233 Szóló karival a tiednél csak négy jobb publikált eredmény van...:-)
A legjobb ma született: 4570...