GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a kinézetén kívûl másra is jó ez hûtés (jobban hût)?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
elég meggyõzõ hûtõnek néz ki nem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
400 Wattos DTK tápom van, simán bírja, mondjuk nincs túl sok minden a gépben. 1 tápcsatit dugtam rá. Ha jól tudom, csak az Ultrának van kettõ.
Épp most vettem egyet csütörtökön, nagyon jó karesz.
Cooler Master hûtõ van rajta, simán bírja az Ultra órajeleket, sõt még picit többet is. Teljesítményével én maximálisan meg vagyok elégedve, hasít minden játék 4X AA, 8X AF, meg amit el tudsz képzelni
Doom3 timedemo 1024*768*32 Ultra High Quality 4X AA, 8x AF, minden on, kivéve Vsync: 53.5 fps
Source VST: 1024*768*32 minden maxon, 4X AA , 16X AF: 89 fps
3DMark03: 11743
3Dmark05: 5085
További konfig: ASUS P4P800, P4 3GHz @ 3.3GHz Northwood 800FSB, 1GB dual DDR Ram @ 400MHz
Inno 3d gf 6800 gt-je van e valakinek , ilyet készülük venni és arra vagyok kiváncsi , hogy milyen a gyakorlatban
Thx
Amugy ezek it szart se ertenek a gepekhez. Az egesz suliban szerintem csak en tudom hogy mi az hogy 6800GT! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szoval az meg messze van most csak erdeklodok.
Itt cserediakkent elek. Mar nezegettem az arakat es tenylg joval olcsobbak. Az EBAY nagyon bejon.
Valszeg majd egy 6800GT vagy Ultra lesz. Addigralemegy olyan 200$-ra szerintem.
Amugy a 6600GT jobb mint az X700XT nem?
egyébként ahogy elnézem a 6600gt-nek nincs valami egetverõ teljesítménye doom3-ban
ezt nem mondod komolyan.... használtan 45-ért vehettél volna gef3-nál sokkal jobb 9800 pro-t! abból a pénzbõl akár 2 új 9800 pro is kijött volna, ha netán elromlana az egyik 
Aztán meg én nem is akarok az elkövetkezõ 2-3 évben videókártyára költeni...
ha gépet vennék akkor Athlon64 alá nem adnám, ddr2 ide vagy oda azért a 64bit 'kicsit' többet számít...😛
Én ha váltok (majd 1 év múlva ráér) akkor vszínû SLI -s deszka lesz, athlon64 el...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szoval ha az AGP-s verziot veszem akkor meg kesobb kell vidkarit cserelnem. Meg az nem is lesz olyan gyors.
Nem lesz valami atalakito ami a PCI-express karit AGP-re alakitja at.
Amugy megeri atvaltani erre az uj P4 rendszerre DDR2 memoriaval?
Ehez a cucchoz viszont olyan alaplap is kell, ami ezt támogatja...
http://www.demostudio.hu/
Mondjuk veszel most egy 6600GT -t, 1-1.5 év múlva nem kell eladnod a régit, hanem elég csak még egy (akkor már jóval olcsóbban kapható) 6600GT -t berakni mellé és kész...
Ehhez képest 6800ultra SLI -vel 9000 fölött nyomja alapon...😊
DOOM3 - 1600x1200,32-bit, 4XAA
Halo - 1600x1200, 32-bit, NoAA
3DMark05 - 1024x768 Default
Ennyi pénzem volt vga-ra (még sosem adtam ki ennyit VGA-ra).
azt hiszem kihoztam a lehetõségbõl
a maximumot.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun