GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már régen voltam itt, viszont azóta eljött a fejlesztés ideje. Az a kérdésem, hogy ezek közül a kártyák közül melyek vannak sulinetbe? Azért nem lenne szar, ha vissza tudnék igényelni valamennyit az árából.
Xpertvision6800
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nekem még mindig kifogástalanul megy az Asus V9999 Gamer Ed.
Semmi bajom vele, szoftver és hardver rész egyaránt megy.Gyors, csendes,nem melegszik (üzemi hõmérséklet 48-50 fok,mindez szobában), az egyedüli negatívum, de ez abszolúte nem zavar, hogy bejelentkezésnél mindig kiírja, hogy Asus Shell...failed...vagy mi a sz*r de ettõl még kifogástalanul megy.A 256 MB ram meg kifejezetten jó rajta.
Csak ajánlani tudom....már aki olyan hülye mint én hogy kiad érte 110 k-t.Persze lehet, hogy ma már olcsóbb.
a balettpatkány
Bár egyszer volt valami ilyesmi de az csak akkor volt amikor föltettem az unreal tournamenthez egy unoffical trueform patch-et. Akkor mondjuk elég durván csinálta ezeket a hibákat.
De normális esetben nekem még nem csinált ilyet.
Mondjuk attól is függhet hogy milyen gyártmányú. Nekem az utólsok közt gyártott ATI példányom van. Azthiszem pont miután megvettem, jelentette be az ATI, hogy ezentúl csak a chipeket gyártja, a kártyákat pedig külsõ cégek fogják.
a balettpatkány
Szeriahiba lenne?
Amúgy én még mindig a jó öreg r8500-al nyomom.. :-) Majd talán a jövõ évi sulinetes keretben veszek egy új kártyát. Most nagyon kacsintgatok a 6600gt felé. De azt is majd csak jövõre... :-)
a balettpatkány
Az SLI-nek viszont gyakorlati haszna is lesz ha lemegy az alaplapok meg a kártyák ára.
V9ykn8_TZL0
nekem egyik sem jó, mert nem tehetem meg, hogy ennyi pénzt adjak értük... 😞 így most is, mint mindig a csúcskategória hidegen hagy... a köépkategória miatt szoktam teszteket nézni... amit belinkelte ott pl 6600 gt
ez sem óccsó, de ennyit kipréselek magamból és még ezért is lehülyéznek az ismerõsök, hogy minek veszek ilyen drága kártyát... egyébként igazuk van 😄
De ha mar ennel a peldanal maradunk, es ragaszkodunk az igazsaghoz, a 6800ultra es az x800pro kozott tovabbra is csak kb 20% kulonbseg van, nem pedig 48. Azt pedig tovabbra is allitom, hogy az a teszt hibas.
Nem tudom, ha vegigolvastad az osszes "ertelmezheto" tesztet, hogy nem tunt fel, hogy kirivoan rossz eredmenyek vannak benne. Kamu dolgok pedig nem jok erdekessegnek sem.
pl2: http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/leadtek-09.html#farcry_v11_4xaa8xaf
<#vigyor3>#vigyor3>
ha van kedved, rakhatsz be tesztet, hátha tudsz valami újat mutatni, bár én szinte az összes értelmezhetõ tesztet végigolvastam
amit belinkeltem csak érdekességképp linkeltem, nem pedig azért, hogy itt vitatkozzatok rajta 😊
Az ati szep be fogja nyalni ezt a fordulot, ha nem nyomja le az arait, vagy nem gyur ra egy picit a kozepkategorias cuccaira. Nvidianak most vonzobb a valaszteka.
Akuma, rakjak be mashonnan tesztrol linket, ha ez nem tetszik? A tweakpc-s buzlik, csak ennyi.
ezzel az erõvel nyugodtan mérhették volna a geforce-okat is 65.** béta driverral! nem pedig 61.11-el amit eleve úgy adtak ki, hogy szart sem ér
Amugy vmi egyebkent sem koser azzal a teszttel, mert ha megnezed barhol mashol, ettol eltero eredmeny latsz. (a radeonok tenyleg gyorsabbak, es az x800pro kb az ultra 80%-t nyomja ki ebben a beallitasban)
pl egy anand: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2044&p=11
mintha azt mondták volna a radeonok jobban teljesítenek Far Cry-ban... nem úgy tûnik... x800pro 52%-át nyújtja a 6800ultrának??? hihhhetetlen
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Neharagudjatok de nekem volna 1 piszok nagy gondom és remélem ti tudtok nekem segiteni. Egy Nvidia GeForce4 Ti 4600-as videó kártyám van és xp használom. Most kaptam kölcsön 1 pár játékot és nem mennek. A jelenség az mikor elinditom a játékot egyszerüen fogja magát a gép és kilép ugy,hogy a monitort kikapcsolja és ki írja egy kocka tetejére ami járkál a képernyön (Out of range és még hrz számokat is). Egy jó pár driver frissitést telepitettem de mindegyikkel ezt a jelenséget produkálta.A monitorom 800×600 100hrtz 1024×768 85hrtz tud. Az egyik játék cime Big Game Hunter 2005.
Tudom,hogy valami nagy hiba van de én sajnos nem jövök rá és ezért kérném a segitségeteket amit elöre is nagyon meg köszönök.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De gondoltam. Csak mondom írják-e szerintük mennyivel jobb a hûtõjük?