8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#2432 hát egy 120 gigás winyot nem kéne csak úgy formatálgatni!
gondolom frissités nem igazán segítene rajta?
-
#2431 hát azt én sajna...
mennyi idős a windózod?
Ha régi, tegyél fel szvsz egy újat.
Az viszont biztos, ha össze vissza telepítgetjük a drivereket (föl-le, föl-le) akkor a winfos összeszarja magát. Nekem is mindíg összezuhan olyankor. És én: format, aztán install. -
#2430 De én már hatszor leszedtem az alaplapi Via drivert!
és utána egyből install az újat!
nem kell még valamit kitörölni a Windows\system32 könyvtárban hogy mintha szűzen kerülne fel újra a driver? -
#2429 Valószínűleg a driver rosszul tette fel magát. Az alaplapi driver is okozhat ilyen problémát. Meg egyéb hardver dolgok (vga,alap.) -
#2428 És az mitől van hogy 4x-es az alaplapom és most a 4x helyett csak 2x-et ír ki!!
megőrülök,,,, -
#2427 Lehet hogy az AGP feszültség tuning hatására leesik. Az viszont alaplap kérdése. -
Zsoldos #2426 Akkor nem huzhato a cucc. Tulmelegszik vagy hasonlo..
Ja meg annyi esetleg: meg probalt ki powerstrip+alap frekiken, hogy hozza-e az eddigi sebesseget. Nekem egy regebbi configomon ha a pstrip futott belassitott kb 5% -t.. valoszinuleg az vmi hiba volt nekem, de azert probald ki meg, mielott lemondasz a tuningrol -
#2425 Kösz az infot!
Most probáltam ki a powerstripet!
felhuztam a VGA-m úgy 10Mhz-el és jóval szarabb eredményt adott amikor huzás nélkül mértem az eredményt!
Ez mitől van? -
Raszkolnyikov #2424 Egészen pontosan itt. -
Zsoldos #2423 guru3d-re felmesz es a coolbits -et toltod le. egy kis onkibontos exe, abban van a reg file ami kell neked. Bekapcsolja a rejtett paneleket a driverben. -
#2422 nvtweak.reg fájl kell még hozzá. -
#2421 Melyik driver van itt fenn nálad?
vagy valaki meg tudná mondani hogy melyik az driver amivel manuálisan lehet az órajelet huzni?
Vagy kell-e még valamilyen progi hozzá?
Egyszer már fenn volt nekem az de most nemtom hogy tünt el! -
Renatto #2420 Megjött az Asus 6600 GT Top Edition, ami 500/1100-on fut. Meg is húztam a saját kártyámat (Inno3D 6600 GT 500/1000 Agp)540/1100ra. 3DMark05: 3059 (2834-ről).
Nem tudom ez 0 7-8% külömbség kinek fog megérni Br 61eft-ot...hisz Inno-t már lehet venni 45k-ért! -
#2419 hogyne melegedne, aáramkörök vannak ami zgye ellenálláshoz vezet tehát melegszik :)
65-68fok szokott lenni terhelve de olyankor a proci is 48 fokos, szóval nem melegszik túlzottan, ebből adódó hibával még nem találkoztam. -
Cvd #2418 Jaja, régen volt az igaz hogy volt a "jó" ASUS meg a többi, amik között szép számmal volt problémás noname. Azóta az utóbbiak kihullottak vagy felzárkóztak (pl. az Inno3D). Mostmár szvsz nincs különbség megbízhatóság/minőség szempontjából a márkák között. Kivéve persze a néha becsúszó bakikat, de az bármelyik márkánál előfordul. Nálam pl. a második Leadtek jár 6800GT-ből, az első kapásból hibás volt de nem általánosítottam le hanem ugyanolyat kértem, ezzel nincs is gond. -
#2417 Nagyon jó kis kártyát vettél és hamár a márkáknál tartunk, a Leadtek bőven van akkora márka, mint az MSI vagy az ASUS.
Nekem is Leadtek-em van, igaz még FX 5900 de mostanában szándékozom cserélni 6800 GT-re és nem is gondolkozom más márkában. -
Cvd #2416 Igaz hogy saját hűtőjük van, viszont a referenciahűtésre alapozva. A leadtek viszont teljesen saját hűtést rakott rá.
Régen egyébként én is a "márkás" kártyákat favorizáltam, pontosabban az ASUS-t (V3000TV, V3800 Deluxe, V7700 Deluxe), de aztán rájöttem hogy feleslegesen. Mindegyik VIVO-s volt, de összesen az évek alatt párszor használtam csak digizésre. Utóbbi kettőhöz volt 3D szemüveg is, az elsőnél használtam pár órát, az utóbbinál ki se bontottam. Ugyancsak nem használtam az extra progikat/játékokat se amit mellé csomagoltak. Ha meg úgyis csak a kártyát használom, akkor hiába tartják márkásnak a gyártót ha semmivel sem nyújt több gyakorlati előnyt a többinél. Úgyhogy ezek után egy teljesen áltagos ABIT Gef4-et vettem, most meg a Leadtek 6800GT-t. Semmit sem vesztettem a "gyengébb" csomagoláson, viszont nyertem az árukon a "márkás" cuccokhoz képest. -
FoToS #2415 Nem melegszik a kártya? -
#2414 Micsoda nekem inno van és meg vagyok vele elégedve, és olcsóbb is mint a többi húzható is. -
#2413 szinte a legtöbb VGA-n a gyártónak a saját hűtöje van!
Az Asus hűtése is kiváló!
Hát mindenki azt vesz amire van pénze!Én megszállot vagyok hogy csak márkás cumót vegyek.. -
#2412 Épp írni akartam!! -
Cvd #2411 Én meg bármelyik másikat választanám, de az MSI-t nem. Drágább mint a többi, igaz nagyobb a körítés is mellé, de biztosan van értelme? A teljes játékok úgyis megvannak az embernek, a sok segédprogiból se nagyon használ semmit az átlagember, hagy ha igen akkor már rég megvan rá a bevált megoldás. Maga a kártya meg semmivel sem jobb mint a konkurencia hasonló kártyái. Úgyhogy szerintem gondold át hogy kell-e a sok plusz cucc, mert ha nem akkor egész szép summát takarítasz meg egy más márkával. Az Inno3D-vel sincs semmi gond, a 6600-as szériája sikerült gyengére. De én a helyedben elgondolkoznék a Leadteken is, árban jó, és az összes 6800GT közül valszeg ezen van a legjobb hűtés (saját megoldás, nem a referenciahűtő). -
#2410 Legalább ALKALMAZ-d le!!!!
azt robbanás lesz a vége -
#2409 Gigabyte az nem rosz de nem adnak hozzá semmi extrát!kinézete is tök alap!!!
Az MSI-t pedig sok Extrával adják meg kinézetre is jól néz ki
Az inno-t meg nem dicsérik!
Az Én választásom MSI lenne
igaz drágább is!
Ez az Én véleményem... -
cito #2408 Szeva!Gigabyte vs MSI vs Inno?
Melyiket vegyem? Természetesen 6800 gt-ről beszélek..
És mennyi ezeknek a jó használt garis ára?-csak érdekességképen. -
Raszkolnyikov #2407 Mondom a többit is: Asrock K7VT2,Athlon XP 2200+, 512MB DDR (266-on megy az alaplap miatt) -
Renatto #2406 Nekem az egy kicsit kevésnek tűnik. Nekem ennyi alapon: 7742 -
Raszkolnyikov #2405 Én a pontokra gondoltam!!! (jó lehet hogy pont az nem látszik annyira,de ott van!!) -
Renatto #2404 Ha a videokártyámon lecserélem az eredeti hűtést, akkor elvesziti a garanciát??? -
Zsoldos #2403 Enis el szeretnek dicsekedni:
Egesz jol megy, vizzel hutom, bekotottem a bojler helyere, igy mindig van melegviz is. -
Raszkolnyikov #2402 Nem akarom telerakni képekkel a topikot,de de el kell dicsekednem: :D:D:D
[IMG][img]http://iaro.srv.hu/kep/3D MARK2003Rekord.jpg[/img][/IMG] -
Cvd #2401 Hát nálunk nem adtak semmit, szóba se került a dolog. Lehet hogy átb*sztak? :) -
Raszkolnyikov #2400 Küldjél már egy képet amin rajta van az a 200e forintos Athlon 64 (pl.: CPUZ-vel is jó) meg a többi állítólagos cumó. A Milyen procit használlsz topikba még mindíg nem küldted be a képeket és ne mond,hogy pont azokat a hozzászólásokat nem olvastad el... -
Raszkolnyikov #2399 hehehe ez jó volt -
Raszkolnyikov #2398 Nekem is,de én szeretem hallgatni mielőt elalszok. Mind1. -
Raszkolnyikov #2397 Az más dolog,hogy nem igen szeretik használlni (embere válogatja). Nagyapám erdész volt, apám erdész, báttyám az erdészeti egyetemre jár szal otthon vagyok a témában. De valószínűleg így van ez,hogy valakit zavar, van akit nem. -
#2396 Azért osztogattak füldugót lövészeteken:)))) (legalábbis nekem mindig volt vagy füldugó vagy füles) -
LBandi #2395 Én azt mondtam hogyah megint tuningolnám mint a állat akkor menne a mag/meg memm magasabban és akkor simán 5000 körül lennék.....
De nincsen kedvem igy most huzni majd ha meglesz vegre javitva a másik kari akkor LSLI-ben huzom ......
Nincsen kedvem szórakozni egy karival azt meghagyom nektek hagy örüljetek :D -
#2394 na jó de gondolj bele 120fok, akkor azért már akár kazánként is használhatod a gépet :) -
Cvd #2393 Azóta eszembe jutott hogy 120 foknál kezdi visszafogni a magot, úgyhogy valszeg sokkal feljebb is mehet terhelve nyugodtan mint 80 fok.