8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Cvd #2512 Passz, nem 6600-asom van és nem is nagyon nézelődtem hogy mit tud. -
sheepcz #2511 ahol olvastam ott asszem 568\1073-ig ment végig stabilan a teszteken.
de ez jo? mert ott még 6800akat is "vert" amit nem igazán hiszek:) -
Cvd #2510 A 2ns-es memória névleges sebessége pont 1000Mhz (vagyis 500), sokat már nem biztos hogy húzol rajta.:) -
sheepcz #2509 na végre találtam egy OK oldalt itt egy hasonlo nevü gigabyterol irnak az alapbol 500\1000mhz-s és 2ns ramja van ez elég jol hangzik:D -
sheepcz #2508 hát nem lehet:(
manapság már a google se olyan mint rég...
bedob egy csomo szart is
-
sheepcz #2507 az lehet h én egy oldalon 1100-s nak lattam a mem orajelét? -
sheepcz #2506 ezt már ugy-ahogy végignéztem, asszem 1000mhz-st még nem is lehet kapni (asszem!) a hütés meg töbségben u.a. a ramokra meg nem igazán emléxem -
Zsoldos #2505 Amugy ird be a google -be : +6600gt +review
es talalsz egy csomo cikket a kulonbozo kartyakrol. Megnezed mindnek a specifikacioit, milyen ramok vannak rajta, kepet nezhetsz roluk, milyen a hutese stb. Aztan kivalasztod a legszimpibbet. Kb elmondhato, hogy egyik sem megbizhatatlanabb, mint a masik. Statisztikak szerint kb ugyanannyi a hibas darabok aranya minden gyartotol (eleg gyakran hibasak a gt-k ugy altalaban), de ilyen esetekre ott a gari. Szoval a szempont a ram sebesseg (900vs1000, nem art tudni azt sem, hogy hany nanos, mire szamithatsz tuning teren) illetve a hutes. Ez utobbit a legjobb vizualisan megitelni a kepekrol, vagy esetleg a cikkekbol. -
Zsoldos #2504 hat 6600gt-bol pl inno3d-n vannak a leggyorsabb ramok..
-
#2503 nagyobb gyártó= gyorsabb ramok jobb hűtés (legtöbbször) -
Inquisitor #2502 Leadtek-ek szériahibásak, nem megy rajtuk a DVI ... -
sheepcz #2501 hát ha már rászántam magam egy 6600gt-re akkor a legjobbat kéne de nem vágom h az a külömbség csak az ajándékokban van-e, vagy valamivel többet is teljesit mint a társai. mert ha csak annyi h kapok hozzá egy csomo cumot arra lehet h nincs fölös pénzem. amugy jelenleg kb semmire sincs pénzem, szeretnék tenni ellene, és ugy sporolni h annyi legyen amennyi kell legfeljebb késöbb veszem meg. -
#2500 van olcsóbb pl Inno neked kell tudnod hogy mire van pénzed. -
LBandi #2499 2 kari:
03:16891
05:7523
1 kari:
03:10450
05:4402 -
LBandi #2498 ne legyél már rozmár....
mit nem küldtem?
egy karival kell vagy kettövel? -
sheepcz #2497 eddig én a MSI GF NX6600GT-VTD 128MB AGP -re gondoltam csak gondoltam itt sok AGY megfordul, biztos tud valaki vmi jobbat v olcsobbat (mert azért van 1 ára) -
#2496 MSI 6600GT és 6800 votl a kezem alatt frankó mind2 -
sheepcz #2495 nekem ugy rémlik h valamikor valaki nekem nagyon szidta az inno-t, mind1.
vmi olyan kéne ami rendesen szakit...
az msi-re azt mondták h ok, de rájöttem arra h az a +15cd az nem azt jelenti h nyerek is valamit vele -
Renatto #2494 Inno3D, ha nem érdkel a körítés és az a legolcsóbb és 500/1000-n megy! Amúgy a Leadtek. Szerintem. -
Raszkolnyikov #2493 Ha nem megy a Hl2 az énkonfigommal az gon? Egyes részeken egészen jól megy full grafikán.
A konfig:
Asrock K7VT2,Athlon XP 2200+, 512MB DDR (266-on megy az alaplap miatt), Club 3D 6600GT AGP. -
sheepcz #2492 valaki csak tud válaszolni a hozzászolásomra valamikor....
másodszorra: szerintetek melyik agp-s 6600gt-vel járnék a legjobban?
thx -
#2491 hm az enyém nem megy ha nincs rádugva sipol mint állat még a biosig se enged :) -
Raszkolnyikov #2490 Te vagy a sokadik aki kéri tőle, de hantázik mint állat. -
Renatto #2489 Küldenél 1 3DMark eredményt? -
Renatto #2488 Nincs mit, én is így csináltam... -
Renatto #2487 Akkor majd eljössz hozzám és megnézed, de ahogy látom elmehetsz BIZKIT-hez is... -
#2486 Köszönöm! Az volt a bibi!
Ui.: Hajnali 4kor bebaszva senki se szereljen videokártyát be a gépbe! -
#2485 AGP-s! Annak kell külön tápkábel? -
LBandi #2484 és amugy nekem most vizel V-mod nélül is megy 620/1400-at a kari.... :D -
LBandi #2483 De azok P4-ek és nem A64-ek! -
#2482 ha nincs rádugva a plusz kábel el se indul a gép. -
Cvd #2481 Attól hogy a felét teljesíti a konkuciának még bőven játszható. Márpedig ennek az ellenkezője folyt mindenhonnan anno. -
Renatto #2480 Csak érdeklődés képpen ez agp-s vagy pci-x es? Esatleg nem felejtetted el, hogy kell neki egy tápkábel??? -
Renatto #2479 Tud valaki olyan oldalt ahol teszteredmények vannak GeForce 6800 (sima 12/5)-ról? -
#2478 SZiasztok!
Lenne egy nagy problémám! Vettem egy 6600GT-t és nem akar megfelelően működni! Ha például elindítom az NFSU 2 játékot és átállítom nagyobb felbontásra a beállításokat akkor (1024*768) egyszerüen a monitor mintha kikapcsolna és kész vége! Nem a monitor a gáz ebben biztos vagyok! 85Hz. Ezek után újra kell indítanom a gépet mert semmit nem hajlandó csinálni! Nem találkozott valaki ilyesmi problémával?
-
Renatto #2477 Köszönöm. -
MasterJay #2476 Igen akkor valószínűleg a kártya sértetlen.
Bár én nem nagyon iszek abban hogy csak így tönkre lehet tenni a bios-át egy kártyának.De én is azt javaslom ha tuningolni akarsz akkor kb 5Mhz-enként haladj felfele és valahogy mindig kínozd meg mielőtt lépnél mégeggyet. -
Renatto #2475 De hogy tudom meg, hogy nem sérült-e a kártya? Mondjuk ha a 3DMark végigmegy rajta, hiba nélkül 2-3 szor és a várható eredményt adja a végény, akkor valószínűsíthető, hogy a kártya sértetlen??? -
Zsoldos #2474 Mondjuk a doom3 az egyetlen az ujabb gamek kozul, ami rendesen megy vele. Hl2 pl eleg rossz pelda, dx9 modban kb a felet teljesiti a konkurencianak. Farcry, painkiller, stb. szinten. -
Zsoldos #2473 Elsore azt mondanam nem, persze esszel.. ha normalisan lepkedsz felfele, mondjuk fel orat jatszogatsz vele kozben, nem lehet bajod, sokkal hamarabb kezd el hibazni a kartya, minthogy serulne. Amugy tartosak ezek a kartyak, lattam vkit aki 9600xt tuningolt. Olvasta a neten, hogy a ramja 600 mhz-es, neki meg miert csak 300mhz-et ir ki a tweaker, hat felhuzta 600 fole.. De tulelte a kartya meg ezt a hulyeseget is :)
(Mondjuk en azokat rugatnam ki eloszor, akik ezt a ddr miatt duplazott szamolt erteket irjak oda mhz-et biggyesztve moge, ami siman rossz allitas.)