GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
árlistán sem láttam sehol... mi az az stb??
6800TD < 6800 < 6800GT/TD < 6800GT < 6800Ultra
karacsonyra sztetek ki jon normalisan agp-re?
csak mert neztem hogy egy 6600gt olcsobb mint a 9800 pro
6600GT szvsz kurrrrva jó! 9800PRO -t lazán lenyomja mindenhol...
Kár hogy még csak a PCI os verzió kapható...😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nem akarok semmi rosszat mondani boltosokról, mert már a is díjazandó hogy egyáltalán hallottak a 6600GT AGP -rõl...
Hozzánk lehet hogy csak jövõ évben, JANUÁR ban érkezik, ami nem +1év, hanem +1hónap...<#beka3>#beka3>
De legkésõbb tavasszal tuti itt van...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
gyõr compex-trade!
van árlistájuk www.compex-trade.hu
(Vszínû ez is jobb mint 9800PRO, mert a GDDR3 as elég szépen elveri mindenhol!)
mert a ddr3 as jóval drágább mint a sima ddr es!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
6600GT 9800XT -nél is jobban nyomja. 9800pro árban van, egyenlõre még csak pci os sajna...😞
Ha bejön az AGP -s akkor 9800PRO 50K s áráról elfeledkezhetünk...<#ravasz1>#ravasz1>
a balettpatkány
User's ben most a 6600GT bruttó 50K, 6600 bruttó 40K, ezek PCI eXpress kártyák. AGP -sek ára is kb ennyi lesz. Amúgy sztem GT sokkal jobb választás, mert jóval gyorsabb kártya mint a sima, és annyival nem drágább. Szal jobban megéri...
ha van mennyiért vett?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
tudja valaki mit tud egy geforce 6600 pcx videókari?
mert olcsóbb mint a 9600xt!
de nemtudom hogy jobb e!
de a teszteken szerintem nem volt annyira kimagasló én is gondolkoztam rajta, de nem annyira ütõs mint vártam. Vagy igen?
vagy talán már most is lehet elõrendelni...
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"vessetek a mókusok közé" :)
az alap órajele nem 350/1000!!! 350/900! ja és agp-s
itt nézz utána hogy is néz ki: http://www.chaintech.com.tw/