8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • mEkLaU
  • mEkLaU
    bakker
    nem is ezt akartam:D
    ez 640*480-as, mindjárt nyomom a nagyobb felbontásos változatot félrenyomtam
  • mEkLaU
    Ez azon tesztek közül valok amiket ha google rákeresek a 6600 GT SLi és 6800 párositás-ra
    A szánalmas szót elfelejted már végre?:D Arra nem kérlek meg hogy magadra használd, mert annyi önkritikád nincsen.
  • mEkLaU
  • Borg
    Jaaa, hogy akkor amibe eddig kötekedtetek az megbukott, tehát támadsz nekem másik oldalról? Szánalmas.
    Mi lett a 6600GT és a 6800 20%-os különbségéből? Hovalett? Ja hogy nem is volt... hmm..

Mostmár a gyártók a hibásak! LOL.
  • mEkLaU
    Bocsánatot kivánok Bácsi! De nem mintha a PCI-E-s kártyák már amiböl van AGP-s is rendre gyorsabbak COD alatt. Csak még annnyit!
    Ja és azt is majd mellékeld h a 6800 teszteket melyik gyártotol szeded mert ugye egyes gyártkonál is más más a futoszalagok száma, Bácsi!
    Köszi
  • Borg
    Aztán gondolom ittse a PCI expresses 6600GT a gyorsabb a 6800-nál...

Hátmég itt! A 304.6 az sokkal lassabb ám mint a 205.7

és így tovább, akit érdekel nézze végig az összes grafikont ott.
    Csak tudnám minek állok le veled vitatkozni... részemről itt vége, a grafikonok mindent elárulnak annak akit érdekel.
  • FoToS
    Aki 1600x1200 játszik az meg is érdemli.Azért láttam én olyan tesztet is ahol a Radeon nem igazán volt ennyivel jobb a 6000 sorozat csucskártyájától.Kicsit elfogult ez a teszt
  • Borg

Konkrétan ugye erre gondolsz? Mert végülis a PCI Exresses 31.8 FPS-e KEVESEBB mint a 6800 26.8 FPS-e... A te logikád szerint ugye.
    Aztán ott az összes többi játék is.

És mégis ki a franc beszélt itt SLI-ről? Mert én nem az biztos. Meg ti sem. A 6800 meg a 6600GT-ről volt szó. Nemtom mit kavarsz össze vissza.

Meklau te is csak okoskodni meg kontrázni tudsz, de nem veszed észre hogy mindezt hülyeségre teszed...
  • Renatto
    Az SLI tudod mit jelent? Scalable Link Interface, gondolam akkor angolul sem tudsz! Elég ha annyit tudsz az két, azaz KETTŐ kártyát takar! Ugye nem akarsz egy sima 6800 61k kártyát, 2 x 6600 GT 80k + SLI alaplap 40k kúrtyákkal összahasonlítani??? De még a két 6600 GT is csak éppen, hogy veri... de plusz hatvan rugúért ez kinek kell???
  • mEkLaU
    Az a baj Borg, hogy kettönk közül én vok az aki néz teszteket:D Szal nekem nem kell ajánlanod köszi. Amugy amit leirtál az tökéletesen igaz arra amit te müvelsz:D A saját rosszulinformáltságodat, és vmilyen szinten hozzánemértésedet tükrözi.
    Ha lesz idöd fusd át a világhálót!
    Nem kivánok a témával többet foglalkozni, ez má okozzon neked fejtörést hogy fogod kimagyarázni.További szép napot neked Borg
  • Renatto
    A COD???! Hülye ne legyél! Nem ismered a számokat??? Vagy a látásoddal van gond???

COD teszt
  • Renatto
    Majd ha lesz 1 kis időm, elmagyarázom melyik szám mit jelent...
    Teszt
  • Borg
    Mucika, kapján már a fejedhez! Ki beszélt hülyeségeket kettőnk közül, és ki nem tudta alátámasztani semmivel a hurrogásait?
  • Renatto
    Egyelőre ÉN NEM HURROGTAM LE SENKIT, VELED ELLENTÉTBEN!!! Vitatkoznék de értelmetlennek látom, ha nálad már ennyitől elszkadt a cérna...
  • Borg
    Figy, ha csak kontrázni tudsz, és lusta vagy teszteket nézni, akkor én minek gürcöljek helyetted?

Nézd meg pl az xbitlabs legújabb 27 vpus tesztjét. Rögtön ott az első a COD, amiben a 6600GT MINDEN körülmények között gyorsabb a 6800-nál. Ugyanígy elfőordul nem1x ut2004-ben, haloban, painkillerben, HL2-ben (!), sőt CS:SOURCE-ban
    is egy szinten vannak, shadow opsban is van ahol gyorsabb, prince of persiaban is, és még sorolhatnám... Van ahol csaknem 40%-ot is ver a 6800-ra, de a legtöbb helyen egy szinten, vagy pár %-kkal felette/alatta van.

Szal akkor gondold át egy kicsit a hülyeségeket amiket a magas lóról dobálsz le, és talán informálódj egy kicsit, mielőtt lehurrogsz valamit...
  • Renatto
    Teljes mértékben egyetértek.
  • mEkLaU
    A videókártyák sorrendje elég gagyin lett összetákolva, megfelelö ismeretek hiányában.
    Ahol a 6600 GT gyorsabb egy 6800nál az nem 12/5-ös kártya volt hanem max LE.
    Johogynem a 6800 Gtnél is jobb:D Amikor még SLi-ben is egy szinten van a két kártya (6800/2*6600Gt)
    Persze ez csak egy magyarországi fórum szal itt az erösorrend nem igen nyom sokat a latban. Szubjektiv észrevételemet láthattátok(amivel már eddig is többen egyetértettek)
  • Renatto
    Mondom én nem láttam ezért kértem hogy irjon olyan oldalt! Bár kétlem, hogy egy alap 6600 GT akár ugyanolyan eredményt is produkáljon mint egy sima 6800...
  • Borg
    Akkor szerintem nézz körül jobban a tesztek között, mert igenis van olyan, ahol a 6600GT gyorsabb.

Gabesz: megengedtük nemegyenlő megkértünk ;) nem kiabáld el előre, jobb ha a meglepetés erejével tör majd be az új (kinézetű) táblázat :)
  • Gabesz amd64
    Engem kértek meg hogy csináljam meg!
    Majd hamarosan elkészül!
    nincs benne sok kártya amit bele kéne vésni
  • Renatto
    Az az erősorrend itt a fórumon SZERINTEM hülyeség (6600GT/6800)! Azt is kétlem, hogy van olyan teszt ahol erősebb a 6600 GT,de irj egyet ha te tényleg láttál! A 6600 gt gyengébb mint a 6800! A 6800 kb 20%-kal erősebb és az nem kevés!
    Teszt
  • Raszkolnyikov
    Mind1 Küldjél egy képet.
  • Raszkolnyikov
    Alapon mennyit csinállt? Mert az én karim egy 3400-as Athlon 64-ben alapon 3600 pontot csinállt, mondgjuk 512 mega rammal.
  • Rover623
    Értem...és ez neked bizonyíték...? :-(
    Az én pontszámaim ott vannak alul, csak egy "szar" [email protected] P4 segítségével...
    Azért az 5000 kicsit odébb van ám...
    Szóval hamuka...
    A memót meg hiába húzod...a mag tuningja számít igazán...
  • mEkLaU
    mármint max részletességet akartál irni a 800*600 elött nem?
  • sheepcz
    :)
    akkor nekem menni fog normálisan (athlon64 3000+)
    még egy kérdésés aztán nem zaklatlak tovább:
    ha lessz jobb procid és tényleg mindent ki tudsz hozni a 6600GT-böl akkor minek cseréled le? jo mondjuk ez hülye kérdés...haladni kell a korral.
    na szoval nagyon köszi szépen a segitségedet!
  • Renatto
    Inno3D-t már veszel 43ezerért, tökéletes lesz neked! Szerintem legalább 1.5 évig minden fog menni max felbontáson 800x600ban... Szerintem.
  • Renatto
    Ha szakszervizben cserélteted marad a gari, de a biztonség kedvéért kérdezd meg ott ahol a kártyát veszed! Én most tervezek 6800 PE-re váltani. Elég erős a 6600 GT is, de az én Processzorom Celeron 3.1Gh kevés neki, nem tudja igazán meghajtani (erős proci kell neki, P4 3.0). Ezért most proci csere és jöhet a még erősebb kártya...
  • sheepcz
    meg még valami itt az sg-n a forumoknál van egy " videokártyák erösorrendje" topic és abban a 6600gt feljebb van és máshol is ezt mutatják a grafik
  • sheepcz
    ááá sztem jo lessz az a 6600gt am neked is van, ugyis azért akartam megvenni mert azt mondták h ez a legjobb ár\teljesitmény szempontbol.
    ha eddig kihuztam egygf 4 mx440-nel akkor most (majd) ezzel biztos megérzem a külömbséget:)
  • sheepcz
    mennyivel tud többet az a 6800? mert nem toom h meg e ér 20000ft az h legyen egy még jobb karim. megéri?
  • sheepcz
    ez nagyon szép és jo csak a problem ott kezdödik h edig van 15k ftm és még ehez kellene hozzásporolnom, az elözövel meg az h valoszinüleg egy haverral szereztetném be és nem toom h a bolt ahonnan áfa nélkül kerül ki vállal-e hütöcserét, és a harmadik meg h a hütöt is csak fölös zsé esetén cserélném
  • Renatto
    SZERINTEM.
  • Renatto
    A hűtősem gagyi,csak szerintem picit hangos! Szerintem ugyan olyan jó! Igen, csak a körités más és a márkát fizeted... De, pont tudom. Ha boltban rakatod fel és ezáltal "szakszervizben cserélteted" akkor marad a gari! Legjobb ha ahol veszed a kártyát, ott megveszed a hűtőt is és egyböl cserélteted is... Szerintem. De ha mégis 55e körül veszel kártyát és a hűtő is lesz kb 8eft, akkor én ezt ajánlom:
    Inno3D 6800 Premium Edition
    Ez 65 ezer...jó hűtéssel, emelt órajellel és szakít mint állat!
  • sheepcz
    télleg, hütést ugyis akarok venni akkor tök nyolc milyen van rajta, azt nem vágod esetleg h ha boltban cseréltetem ki akkor se marad garanciám? mert az nem egy hátrányos dolog:D
    most erösen gondolkodoba ejtettél...
  • sheepcz
    igen azt mondod a te innod is u.a. mint a többi csak a hütése gagyibb, akkor a többi kártya csak annyival tud többet h több extra van hozzá? mint cd-k kábelek HÜTÖ és ennyi?
  • Renatto
    Bocsi, késő van már...
    Asus 6600 GT
    Esetleg kérdés?
  • Renatto
    Nekem Inno3D 6600 GT AGP-m van 500/1000Mhz-en ketyeg. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Talán a hűtése hangos 1 picit. 45eft-ért vettem. Az Asus gyárt 6600 GT Top Limited Edition néven 520/1100Mhz-es kártyát 61eFt, ha gondolod (akkor már szerintem inkább sima Inno3D 6800 63eFt-ért...). Bár hozzá tenném az én Inno-m is elmegy ezen a 520/1100Mhz-en gyári hűtéssel... A Leadtek és a Chaintech gyárt olyan hűtőt ami a ramokat is hűti, mert a legtöbb kártyán a ramokon nincs (bár nem ismerem mindet). Az enyémen sincs. A legtöbb kárty 50-55eft között mozog, de teljesítményben nem igazán van különbség mivel mind referenciát gyárt. Így a legmeghatározóbb rész az ára...SZERINTEM!
    Chaintech 6600 GT
    Inno3D 6600 GT
    Asus 6600 GT
    Esetleg kérdés?[
  • sheepcz
    hát én nézgelödni nézgelödtem... de nem értek hozzá sajna, ezért vagyok itt