GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
ha valaki nem figyelt volna 6800GTkrõl van szó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DarkJedi
MSI-t csak akkor, ha már az újabb szériábaól való, az elsõ kiadások ugyanis rosszak, tehát bekapcsolod a gépet, és a kártya egybõl kipurcan 😊 De bármelyiket is veszed, biztosan nem fogsz rosszul járni.

M@TriX
még1x a kérdés mert fontos lenne:

Chaintech vs MSI. melyik legyen?
Az MSI mellett szól, hogy alapban 1000en pörög
viszont 7rugóval drágább...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
aztán láttam, de azért köszi...
(mivel az Ultranak is annyi, csak akkor még nem tudtam elkeverdek itt a Mhz-ekben)

Dehogy, a RAMDAC-nak semmi köze a RAM-hoz.
M@TriX
na szóval Chaintech vs MSI. melyik legyen.
Az MSI mellett szól, hogy alapban 1000en pörög
viszont 7rugóval drágább...

M@TriX
na még ezt találtam magyarországon:
Aeolus 6800GT-DV256

A RAMDAC speed 400, az azt jelenti, hogy csak 800on megy a ram?

M@TriX
szerintem a kari ennyit feltétlen megér és én személy szerint a márkával is meg lennék elégedve...

Breki33
A kártya
Szokásos Club3D referencia dobozban volt, ami nekem nagyon bejön. A doboz nem roskadozott az ajándék szoftverektõl csak a szükséges kábelek, átalakítók és 2 CD járt hozzá (a driver CD és egy Wincreator) meg persze a vaskos kézikönyv. Bevallom nekem ez kivételesen pozitív dolognak számított, legalább nem bõvül újabb darabbal az ilyen használhatatlan CD-kbõl álló gyûjteményem. A kártya alapszíne (nyákja) kék, amin jó nagyra sikerült full réz heatpipe hûtõ ül. A hûtõ egyébként elfoglalja a AGP slot meletti elsõ PCI slotot is. Csatlakozókból egy DVI és egy TV-Out került a kártyára.
A GPU alapon a szokásos referencia 325 MHz-es sebességen jár a memóriák 350 MHz-en. A memóriák egyoldalasak így mindegyik modul a hûtés alá került és sajnos a típusát nem tudom így megmondani (a gyártót ismerve vagy Hynix vagy Samsung), viszont az biztos hogy a memóriák 2.2ns-osoak. A kártyán egyébként 128MB DDR1-es memória van. A hûtés hatékonysága szerintem egész jó általában alapon 53-55 fok között van de terhelés alatt sem megy 60 fok fölé (57-58).

Breki33
CLUB3D GEFORCE 6800 dobozos 128MB TV-OUT 59.992Ft ACOMP_nál a SUlinetben

ERõõl tud valaki vmit?
"nem pro-blema" by ww3 black gold hun 😉

M@TriX
jah sorry, meg lesz, a jövõ héten, elírtam sorry...

raziel.
remélem pár hét vagy honap és tényleg kijön viszem is vissza a friss 9800 promat becserélésre >😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

magus
ja az amugy

bocsánatot kérek, visszagondolva egy cseppet bunkó voltam!

grebber
Én honnan tudnám azt olvastam isten a középkategoriában.

Next PC upgrade: 2022

"és nekem az van" megvetted? milyen órajeleken megy, mert az msi még véletlenûl sem árúlja el...?

M@TriX
jesszum pepi 😊 de gondolom csak az alsó AGP-s és nekem az van...

most néztem, MSI-bõl ez a 3 fajta létezik GT-ben:
Nvidia PCI-E Series
NX6800GT-T2D256E
NX6800GT-TD256E
GeForce 6 Series
NX6800GT-TD256
Link

magus
még a végén elhiszi😊

dühömben mondtam, hogy ne úgyanaz legyen leírva kismillió 1-edjére...

magus
mi az hogy nagy szar?😊

en karhol neztem jokat kapott😊

mellesleg itthon nem lhet kapni, mert tul olcso ahhoz kepest mit tud, de europaban barhonnan megrendelheted

toMpEr
marmint akinek van annyi adoja

toMpEr
mindenki jogosult,nem?

M@TriX
persze, hogy jogosult vagyok, 😊 annyi zsét nem szánnék rá 😊

megveheted a chaintechet is, ahol én vettem, de ha nem vagy jogosúlt visszaigényelni az 50%-at akkor 117ezer terheli a pénztárcádat!

M@TriX
"MSI nVidia6800GT 256MB GDDR3 AGP 8X"

M@TriX
jah ez biztos, hogy GT azt direkt utánanéztem...

6800GT/TD
MSI-nél nem TD jelölése van, hanem valami más, most suliban vagyok nem fogok utánanézni mi is az pontosan...

és 120-nál van leszabályozás, tehát nem 5 fokon fog múlni 10% tuningtöbblet!
így is meg lehet húzni a kártyát épp eléggé, bár jelenleg tök fölösleges... ahol kellene a plussz erõ, ott nem az a házon való kifújás fog segíteni! mellesleg szellõzik a rendszerem ez nem lehet probléma, csak a megszállottak adnak érte több ezreket fölöslegesen
másik+ elhiheted, hogy nem fogok szórakozni egy ilyen drága kártyán, hogy zönkre megy e vagy kapok 5% pluszt... de sok sikert Neked!

A gagyi refhûtõvel 54 fok terhelve 65!!

M@TriX
butított GT? nem hiszem... amúgy kb. 130 😊 de felénk nincs Chaintech 😞

tomsh
Már mér' ugrana a gari?? Bármikor visszahelyezhetõ nyom nélkül a gyári cooler. Egyébként gyerekjáték az nv-5 felszerelése, erre lett kitalálva. Nem mindegy, hogy (NV-5)idle:48fok full terhelés max.67 fok. A gagyi refhûtõvel meg idle:64C terh 85-90C. És fújja a házba a tûzforró levegõt mint állat, az nv-5 meg kivezeti.<#nezze> Plusz feszt meg mindegyiknek lehet adni, egy kis bios turkálással, vagy 1xüen ultra bios sütéssel, na de ez az ami már tényleg a garveszélyes kategória, nem pedig a hûtõ-é.<#worship>

ha + kapható lesz agp-ben azt észre fogjátok venni, mert mindenki errõl fog beszélni, amíg kus van, addíg nincs kártya

egy nagy sz@r az egész, de már 16milliószor le lett írva...<#falbav>

grebber
6600GT-t lehet kapni már nálunk ha igen van már valakinek ha igen akkor milyen a kari??

Next PC upgrade: 2022

ha nem mûködik, kicserélik 😊 mi ebben a baj?
fesz stabilizátor meg kit érdekel?? 😄 legalább lehet adni neki egy kis plusz feszt, nagyobb tuningpontenciál
a hûtõt meg fölösleges lecserélni ilyen kártyán azért az 5% többletért ami kapnál érte... garinak annyi, nem éri meg

tomsh
Az MSI-nél egyébként gyártási hiba volt, bizonyos szériáknál a gpu-körül elszúrták a fesz.stabilizátort . <#ravasz1>

tomsh
Én MSI-t fentartással fogadom, mivel többeknek elsõ induláskor elfüstölt. Ismerek olyat is akinek egymás után kettõ is! <#szomoru1> De ha elindul akkor már minden ok. <#wink> MSI-hez sok "bónus-sallang cd" is jár, amiket én õszintén szólva kibontás nélkül elrakom.
Én az INNO3D-t ajánlanám, illetve a Club3D-t. Mind kettõ referencia karesz (350/1000Mhz) és jó árfekvésû. Chaintech is jó, csak az nem referencia (350/900) és nem olcsó!
Hûtésnek meg NV-silencer 5 articot,<#eljen> mert nagyon meghálálja a karesz, ha húzod, hanem.

sulinetben? mennyibe lesz? MSI jó márka, nem kell tõle aggódni, csak arra kell vigyázni, hogy ne butított gt-t adjanak a kezedbe!

M@TriX
jah úgy tûnik csak MSI 6800GT t tudnak nekem hozni. Az mennyire jó kari, nem sokat hallottam róla...

janos666
De gondolom nem pörög 1 sem mikor a videókártyát használod, mndjuk játszol (2D-ben eleve kissebb órajelen fut és nincs kihajtva...) (esetleg ha eredeti játékaid vannak néhanéha ellenõrzi a CD-t) Vagyis ilyen szempontból elférnek.
Crem
Na igen...
De annyira kényelmes 3db meghajtóval dolgozni!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
2x512 400-as ram
2.8 PIV HT NW
Abit Ic7 G alaplap
IBM 7200 40Gb Vincsi

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ja ezt kifelejtettem, mennyi processzor? 😊))

egyébként milyen alaplap, processzor, mennyi memória modúl, vincseszter

nem ér egy táp ennyi pénzt szimpla otthoni felhasználónak! de minek van neked 3 optikai meghajtód??<#confused> kösd le az írót és olvasót és csak a dvd-írót hagyd meg közülük! így simán el kellene vinnie... az én "gagyi" codegen tápom tuti elvinné így!

Crem

Enermax EG651P-VE

Közel 37.000.-ft!😞

Ha valaki tud valami megoldást jó lenne.

Crem
3db CD rom iró-olvasó-DvD iró
1db Cool master kijelzõ (temp,volt,db) na ezt már lehúztam...
Pinnacle tv kártya
3com háló k.
sb hang
zalman hûtõ 2db +1 coolmaster
usb cam ,scan, +1DB HP nyomtató
++ 1db túlfesz védelem, de ez nem hiszem, hogy sokat enne, mindenesetre egy tápcsatit megesz.

Szal' ennyi van benne illetve ami a táp erejét viheti... 😞

Te úristen<#guluszem1>! Hány meghajtó van a gépedben hogy ez a a táp nem ad elegendõ csatit?Elegendõnek kellene lennie mind a csatlakozóknak mind a powernak.

"vessetek a mókusok közé" :)