GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Chaintech vs MSI. melyik legyen?
Az MSI mellett szól, hogy alapban 1000en pörög
viszont 7rugóval drágább...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(mivel az Ultranak is annyi, csak akkor még nem tudtam elkeverdek itt a Mhz-ekben)
Az MSI mellett szól, hogy alapban 1000en pörög
viszont 7rugóval drágább...
Aeolus 6800GT-DV256
A RAMDAC speed 400, az azt jelenti, hogy csak 800on megy a ram?
Szokásos Club3D referencia dobozban volt, ami nekem nagyon bejön. A doboz nem roskadozott az ajándék szoftverektõl csak a szükséges kábelek, átalakítók és 2 CD járt hozzá (a driver CD és egy Wincreator) meg persze a vaskos kézikönyv. Bevallom nekem ez kivételesen pozitív dolognak számított, legalább nem bõvül újabb darabbal az ilyen használhatatlan CD-kbõl álló gyûjteményem. A kártya alapszíne (nyákja) kék, amin jó nagyra sikerült full réz heatpipe hûtõ ül. A hûtõ egyébként elfoglalja a AGP slot meletti elsõ PCI slotot is. Csatlakozókból egy DVI és egy TV-Out került a kártyára.
A GPU alapon a szokásos referencia 325 MHz-es sebességen jár a memóriák 350 MHz-en. A memóriák egyoldalasak így mindegyik modul a hûtés alá került és sajnos a típusát nem tudom így megmondani (a gyártót ismerve vagy Hynix vagy Samsung), viszont az biztos hogy a memóriák 2.2ns-osoak. A kártyán egyébként 128MB DDR1-es memória van. A hûtés hatékonysága szerintem egész jó általában alapon 53-55 fok között van de terhelés alatt sem megy 60 fok fölé (57-58).

ERõõl tud valaki vmit?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
bocsánatot kérek, visszagondolva egy cseppet bunkó voltam!
Nvidia PCI-E Series
NX6800GT-T2D256E
NX6800GT-TD256E
GeForce 6 Series
NX6800GT-TD256
Link
en karhol neztem jokat kapott😊
mellesleg itthon nem lhet kapni, mert tul olcso ahhoz kepest mit tud, de europaban barhonnan megrendelheted
MSI-nél nem TD jelölése van, hanem valami más, most suliban vagyok nem fogok utánanézni mi is az pontosan...
így is meg lehet húzni a kártyát épp eléggé, bár jelenleg tök fölösleges... ahol kellene a plussz erõ, ott nem az a házon való kifújás fog segíteni! mellesleg szellõzik a rendszerem ez nem lehet probléma, csak a megszállottak adnak érte több ezreket fölöslegesen
másik+ elhiheted, hogy nem fogok szórakozni egy ilyen drága kártyán, hogy zönkre megy e vagy kapok 5% pluszt... de sok sikert Neked!
Next PC upgrade: 2022
fesz stabilizátor meg kit érdekel?? 😄 legalább lehet adni neki egy kis plusz feszt, nagyobb tuningpontenciál
a hûtõt meg fölösleges lecserélni ilyen kártyán azért az 5% többletért ami kapnál érte... garinak annyi, nem éri meg
Én az INNO3D-t ajánlanám, illetve a Club3D-t. Mind kettõ referencia karesz (350/1000Mhz) és jó árfekvésû. Chaintech is jó, csak az nem referencia (350/900) és nem olcsó!
Hûtésnek meg NV-silencer 5 articot,<#eljen>#eljen> mert nagyon meghálálja a karesz, ha húzod, hanem.
De annyira kényelmes 3db meghajtóval dolgozni!😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2.8 PIV HT NW
Abit Ic7 G alaplap
IBM 7200 40Gb Vincsi
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Enermax EG651P-VE
Közel 37.000.-ft!😞
Ha valaki tud valami megoldást jó lenne.
1db Cool master kijelzõ (temp,volt,db) na ezt már lehúztam...
Pinnacle tv kártya
3com háló k.
sb hang
zalman hûtõ 2db +1 coolmaster
usb cam ,scan, +1DB HP nyomtató
++ 1db túlfesz védelem, de ez nem hiszem, hogy sokat enne, mindenesetre egy tápcsatit megesz.
Szal' ennyi van benne illetve ami a táp erejét viheti... 😞
"vessetek a mókusok közé" :)