8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Narancs
    De van vízhűtésem ,szal tőlem melegedhet...
  • Raszkolnyikov
    Ja 6600GT-m van.
  • Raszkolnyikov
    Jah az melegszik mint állat.
  • Cvd
    Én is válaszolhatok?
    Minden olyan tesztoldal ahol nem az ATI az isten, az el van felejtve ilyen szempontból, maradnak "hiteles" forrásként az első kategóriába tartozóak, ezek adataiból készül a táblázat. Az ilyen oldalak nVidia tesztjei meg olyanok amilyenek. Márha egyáltalán van valami alapja a táblázat egyes részeinek. Hogy egy példát is mondjak: a régebbi verzióban pl. az ATI 8500 a Gef4 Ti4200 előtt szerepelt azzal az indokkal hogy majd a 8500 elhúz a jövőben mert előnybe hozza a PS1.3. Persze nyilvánvaló volt hogy nem így lesz, hisz akkor már rég előnyben lehetett volna lévén jó 2 éve a piacon volt, ráadásul épp ésszel senki nem is jósolt ilyet. De az aktuális helyzet szerint is egyvonalban voltak annak ellenére hogy a 8500 jóval lassabb volt az esetek döntő részében.
    De majd le leszek ugatva hogy én csak a Tomshardware-t ismerem meg én vagyok elfogult.:) Párszor az is előfordult hogy az adott oldal státusza is folyton változott, ha én hoztam onnan példát akkor nV bérenc volt, ha nem én akkor persze megbízható.:)
  • mEkLaU
    Na jó látom már rajtam kivül is sok embernek feltünt Borg hozzánemértése és szembeszegültek ellene!
    Persze ezzel nem kell foglalkozni amit ö mond mert szembeszélben nem lehet biciklizni!Hülyének hiába mondod:)
    Azért jo h te is megprobálod rávilágitani a valoságra tehen_m:D
    Te is tépj egy cetlit és állj be a sorba mögénk:)
  • Narancs
    A simáról van szó, nem a GT -ről...
    A GT nek a coolermaster szállította a hűtőt, a simának vmi noname fos hűtője van.
    Viszont azt kéne tudnom, hogy a HSI híd milyen közel van a GPU -hoz.
  • Renatto
    Valahogy igy... Szerintem semmi baja az inno3D-nek! Picit hangos a hűtője és annyi. Amennyire kell hűti a kártyát és alapból 500/1000MHz-en mennek nem 500/900on! :) A tunongról meg annyit az enyém simán megy 560/1200-on...
  • Narancs
    Vízhűtésem van, szal azért kérdeztem hogy van-e más ami miatt szar. Szal hűtés miatt nem agódom. Viszont a memós dolog elég gáz. Télleg csak 500 on tudnak menni? Amúgy hogy néz kia kártya? BGA tokozásúak a ramok?
  • Zsoldos
    Vegyel barmi mast. Nagyon szar a hutoje. Kicsi, instabil (rugosan rogzul: billeg es sarkazhatja a chipet), azonkivul mindket chipet ugyanaz a kicsi borda futi, ami az illeszkedest is tovabb rontja.. Tuningolni a tobbihez kepest korlatozottan lehet. Ramok a leggyorsabbak vannak rajta mind kozul (3.3 nano), de olyan keves feszt kapnak, hogy 250-n mennek epphogy.
  • Narancs
    Hell!
    Inno3d 6600 (sima) AGP 128 megás kariról tudtok vmit?
    A hűtőjén kívül különbözik vmiben a többi gyártó agp -s 6600 asától?
  • tehen_m
    ph
    Szeretném ha erre válaszolnál.

Ezekkel teszteltek: (13 teszt.Majdnem mindegyik lett tesztelve:1024x768,1024x768 4xAA/16xAF ,1280x1024 ,1280x1024 4xAA/16xAF)
    Wolf ET, COD, Doom3, UT2004, Tron 2.0, Halo, Painkiller, Far Cry, TRAoD, Splinter Cell, CMR04, NFSU4, LOMAC

Mindenben jobb volt a 6800 mint a 6600gt!
  • Shep
    Na de mire is jó ez a büntetőpont a moderálási elvek alatt nincs leírva, de érdekelne, ha van összegyűlik x db, akkor ban vagy mi is ez?
  • Raszkolnyikov
    Jó akkor majd szólok ha valaki velem személyeskedik.
  • Borg
    Személyeskedésért büntetőpont jár, teljesen függetlenül attól, hogy kivel és miért teszi.
    Meg egyébként a moderálással kapcsolatos nyilvános flame szításáért is...
  • Zsoldos
    enis kerek egy olyan pontot, kivancsi vagyok hogy nez ki :)
  • Raszkolnyikov
    Most a személyekedésért kapott banánt? Hát hallod, ha nem lennél moderátor akkor, hogy védekeznél? Velem is személyeskedtek már,de az illető nem kapott büntetőpontot. Vagy csak akkor jár a bünti,ha a magasságos moderátor lelkébe taposnak bele?
  • FoToS
    Köszönöm felvilásotítást :-)

• Borg
    Igen, ez a két teszt amiben a sorrend stimmel. Mert ugye ez a két játék, amit igazán kihegyeztek gef6-ra. Nézd meg a többit...
  • Zsoldos
    Ne csak 2 boltot nezzetek, osszevissza mennek az arak. Az aqua pl par hete meg jonak szamitott, mostmeg radobtak 4-5e -t majd minden kartyajukra.. hardverbolt.lap.hu, lehet csemegezni.

• Zsoldos
    :)
    szep munka. de ugyanigy lehet belinkelni teszteket ahol a gt a jobb.
  • Renatto
    És így tovább!
  • Renatto
    Olcsóbbat nem merek belinkelni, mert sokan fórumoznak...
  • Renatto
    Ott is vagyok...
  • Renatto
    Arrol még nem is beszéltem....
  • FoToS
    Renatto budapesti vagy?
  • Renatto
    Csak a kedvedért Rápróbálok!!!
  • FoToS
    neked a 25% áfa a hasznod?
  • FoToS
    Na igen,e mi a biztosíték rá,higy megy benne a 16/6?
  • Renatto
    Persze... És az nekem hol éri meg???
  • Renatto
    Esetleg 6800 65k alatt???6800 62k ért?
  • FoToS
    akkor ottgebasz van aki normális azzal meg lehet dumálni,hogy +10% max 15% erről irtam az előbb.
  • FoToS
    Akkor küldj nekem olyat ahol aynni a GT amennyit te irtál!!
  • Renatto
    Minden számlás.
  • Renatto
    6600 GT 50 ért? Csak mert egy úr vagyok küldök 1 linket a legdrágább 6600 GT ről amit tudok. És nem éri el az 50 ezret...
    Itt van mindjárt kettő...
  • FoToS
    Ennyiért amennyiért irtad nettó semmi számla tudsz hozni nekem 6800 GT-t?
  • tehen_m
    TAlán az általad linket adatokhoz kértem forrást(linket).
    Hol találtad az adatokat amit leírtál.
  • FoToS
    Azokra az árakra amiket irtál.GOndolom nem ennyiért tudsz hozni 6800 GT kártyát mert akkor azonnal küldjél nekem 1-et!!
  • tehen_m
    A 6600gt jobb mint a 6800 ??

Borg ugye ezt nem gondoltad komolyan?????

Pl tesztek (szintén xbitlabsos)
    DOOM3:

UT2004

Alacsony felbontáson és szűrők nélkül ugyan annyit teljesit a 6600gt,6800,6800gt Ez a vga limitnek tudható be.Ezért inkább szűrőket haszálót linkeltem.

Farcry
  • Renatto
    Ezt mire írtad?
  • FoToS
    nekem most Chaintech 5700 U van és nagyon meg vagyok vele elégedve mert olyan vastag réz hűtők vannak rajta alúl felül,hogy látszik,hogy van benne anyag.Az innó 6800 Gt kártyán milyen hűtés van?Meg úgy az innó kártyákon?