8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#2676 Ja, nem értenek hozzá...:)
Amúgy ITT 25K a PCIX -es, és 30K az AGP -s 2 év garral.
Így spórolhatsz újabb 5 kilót, és vehetsz rá vmi fain hűtést... -
mEkLaU #2675 Jó is a Club3d, ne izgulj amiatt a garancia miatt! -
Dr DeViLKiNG #2674 találtam cikket :))
link
azt nem értem csak, hogy pl aquában miért 8*pci-e t írnak mögé(nem értenek hozzá? :D) -
Raszkolnyikov #2673 Mér van az,hogy a Club3D 6600GT-re csak egy év garit kaptam? a Club3D elméletileg nagyon minőségi cucc. -
Raszkolnyikov #2672 Zsoldosnak is van egy. Olvassál vissza, elég sokat írt róla. -
#2671 Hát, a hűtő állítólag ratyi, de amúgy faja a kártya. Ha nem lenne vízhűtésem, egyszerűen kicsavaroznám a borda közepéből azt a fika gyári ventit, és egy sima 8 centis házventit csavaroznék a borda tetejére. Tuti jobban hűt és halkabb is.
Mégse lehet olyan tré a kártya, hiszen 2 év garit vállalnak rá. Szal ha bármi kaki lenne a cuccal, simán mehet gariba... -
Dr DeViLKiNG #2670 az igazat megvallva bármilyen gf6600 ot megvennék holnap 25+tréfáért :) -
Dr DeViLKiNG #2669 holnap megvenném, ha valaki találna egy megnyugtató cikket, vagy véleményt :)) -
#2668 Mikor veszed?
Mindenképp véleményezd, mert ha minden jól megy nekem is ilyen lesz pár hét múlva... -
Dr DeViLKiNG #2667 én leszek a kísérleti nyúl inno3d gf6600 al? =P -
#2666 nekem az van 550w-os és teljesen meg vagyok vele elégedve!Q-TEC -
DDE #2665 Köszi!
A Q-TEC nevű tápról hallottatok már? 400W, DualFan, PFC, nettó 5e. -
#2663 400w -
Borg #2662 Attól függ milyen 300-as. Gyanítom codegen szintű, akkor tökmindegy milyen videokártyát veszel, cseréld le ;) Egy márkás 350-es minimum kell ilyen géphez már. -
DDE #2661 Hali!
1 kérdés.
HA 6600GT-re cserélem a videó kártyámat, akkor mekkora tápot érdemes használni? Egy Asus P4P800, iP4-2400@2700 még a nagy fogyasztó. Most 300W-os. -
Borg #2660 Figyelj, teljesen hidegen hagy kitől mit kérdezel meg, csak engem hagyj ki belőle. Szemmel láthatóan logikai nehézségekkel küzdesz (ahogy a moderátor topikban is anno, és ott még csak nemis velem gyűlt meg a bajod), amivel ne engem terhelj légyszíves.
Amúgy meg Zsoldos is elmagyarázta már a különbség hardveres mibenlétét, ugye, ha a nagy példálózás közepedte elkerülte volna a figyelmedet... -
Borg #2659 Segítek, ha valakie esetleg a nagy hurrogás közepedte már nem tudná honnan indult:
Renatto:
"Az az erősorrend itt a fórumon SZERINTEM hülyeség (6600GT/6800)! Azt is kétlem, hogy van olyan teszt ahol erősebb a 6600 GT,de irj egyet ha te tényleg láttál! A 6600 gt gyengébb mint a 6800! A 6800 kb 20%-kal erősebb és az nem kevés!"
Én:
"Akkor szerintem nézz körül jobban a tesztek között, mert igenis van olyan, ahol a 6600GT gyorsabb"
Majd miután le lettem hurrogva, be is linkeltem a tesztet, amelyekből a többiekével együtt egyértelműen kiderül, hogy a 20% egetverően nagy hülyeség volt, mivel nemhogy fej fej mellett vannak (átlagban), de sokszor még jobb is a 6600GT. Ugyanis ez volt az ugye, amit Renatto cáfolt... SEMMI más nem állt vita tárgyában, sem SLI, sem az hogy néhol ez gyorsabb vagy az, sem semmi más.
A továbbiakban akinek ezen egyszerű ellentét felfogása problémákat okoz, illetve értelmes érv hiányában másfelé elferdítve akarja folytatni a kötözködést, azzal nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni...
A belinkelt tesztekből is egyértelműen látszik, hogy Renatto állítása volt a hülyeség és nem az enyém. Ennyi a logikai következtetés, semmi több. Ezt kell felfogni, vili? -
mEkLaU #2658 Nekem is érthetö kedves Borg, Azért csak ezt másoltam be mert az a "(mégha hülyeség is)" kicsit mulatásgos:)
Ezt ugye elnézed nekem:) Köszönöm!
Na de sztem most ne beszélgessünk mi ketten mert gyorsan fognak gyülni az ominozus, hatalmas jelentöséggel bíró felkiáltójelek.Ezt pedig véletlenül sem szeretném!:) Ugye megérted az elövigyázatosságomat?!
További szép napot Borg:) -
#2657 Nem izgulok, csak érdekelne. Nem lehet valahogy előcsalogatni? -
tehen_m #2656 Megengeded hogy 1 HW oladlon megkérdezzem hogy a 6800 vagy a 6600GT a jobb? (TErmészetesen indoklással együtt fogadom el a vita elöntésében a választ). -
tehen_m #2655
Akkor legyen:
Borg:"Már ha egyátalán nekem címezted a kérdést ugye."
Igen közben frissitettem és eltünt a válasz (nem ez az első alaklom.)
DE ha elolvasod a hsz-emet akkor vad eszemfuttatás után még egy 10éves is kikövetkeztetné hogy kinek válaszoltam.Ugye?
Shep:"Na de mire is jó ez a büntetőpont a moderálási elvek alatt nincs leírva, de érdekelne, ha van összegyűlik x db, akkor ban vagy mi is ez?"
Ezért már én is szóltam hogy hova van leírva ez. Válasz: x,y fórumban. Ebből kibontakozó vitából is természetesen én kerültem ki vesztesen.(3büntipont 1xre). -
Borg #2654 Mit adsz fel? Nem értem a reakciódat.
Mit nehéz abban felfogni, hogy egy 4 hónapos driverrel készült teszt mást mutathat, mint amit egy friss? Ebben hol van számodra a logikai buktató? És mégis mi a fenét írjak róla a PH fórumába?
Ez megint tipikusan egy olyan reakció volt, ami logikailag sehogy sem következik az általam írottakból, csak érv hiányában el kellett süss valamit... -
Borg #2653 Nem ajánlom hogy cukkoljál, mert rövid úton úgy baszlak ki mint macskát szarni. Hidd el, nem okozna különösebb lelki traumát.
Ha már nem vagy képes befejezni a személyeskedést, akkor legalább vedd a fáradságot, és idézd be helyesen a büntetőpontod indoklását. És ne ferdíts még ezzel is, ahogy eddig tetted a témában.
Érdekes, rajtad kívül mindenki számára érthető, hogy miért kaptad a pontodat. De nyugodtan szítsd tovább a flamet, nekem teszel szívességet vele. -
tehen_m #2652 Ehh bocs nem neked szántam
-
mEkLaU #2651 Indoklás:
Szóltam, hogy fejezd be a személyeskedést.
A vélemény szabad (még ha hülyeség is) "Borg"
Elnézést kérek Borg, tul komolyan vettem azt h a véleményed hülyeség volt!Nem kellett volna ekkora ügyet csinálni abból h hülyeséget beszéltél!
A többieknek azt üzenem, hogy jol gondolják meg mielött az igazsággal és tényekkel elöhozakodnak, mert "megüti" az ember a bokáját! -
#2650 Jóól van na!!
-
tehen_m #2649 Kész feladom.(igen ide személyeskedésnek felfogható mondatot szántam de nem szeretnék bant...)
Ajánlom hogy menny a ph-s cikk fórumáa és fejtsd ki a szemléletedet!
Ezek után meg se említem hogy számos hiba van az általad felállított videókártya sorrendben. -
#2648 PCI-Express-es 6800 GT -t tud v.ki ? -
Borg #2647 Mit mondjak erre? Már ha egyátalán nekem címezted a kérdést ugye.
Nem állítottam, hogy nincs olyan teszt ahol jobbnak hozták ki a 6800-at, sőt, az xbites tesztben is van olyan játék amiben jobb. De akkor te mit mondasz az xbites tesztre, ahol meg nem? Ugyanaz, két féle teszt, két féle megközelítés. Lehet, hogy a driver nem ugyanaz, sőt biztos. Az általad linkelt PH-s teszt 2004.10. havi, míg az xbites új. Egyvalami azonban biztos, a mai állapotot, tehát a két kártya erőkülönbségét illik a legfrissebb driverrel, kártyákkal készült teszt alapján megítélni, nem? És nem a 4 hónappal ezelőttivel. Ha már itt tartunk.
Vitatkozni lehet a témáról, de kötözködni nincs sok értelme. kéne olvasni hogy én mit írtam, és aztán azt cáfolni... nem olyan dolgokra irni cáfolatokat, amiket sosem állítottam (mint Renattoék ugye...) -
Renatto #2646 Ne izgulj az INNO3D 6600 GT-nél is hasonló a helyzet... -
#2645 Hi!
Miért van az hogy az AIDA/Everest sem mutat semmit a megjelenítés -> GPU résznél? (Aopen 6600GT) -
Dr DeViLKiNG #2644 ehhe, én is pont ezen vacilálok, hogy miért kerül 4-5 rongyal kevesebbe ~
nem akarom hogy ennyi üssön vissza nagyon :)) -
#2643 Arra már valami másféle bordát kell raknod!!! -
Renatto #2642 Mit is?
-
#2641 sorry... elnéztem télleg annyi.... -
#2640 Inno3D GeForce 6600 128Mb AGP (2 ev gar) - 30000Ft
Inno3D GeForce 6600 256Mb AGP (2 ev gar) - 34000Ft
Inno3D GeForce 6600 GT 128Mb AGP (2 ev gar) - 43000Ft
Inno3D GeForce 6800 128Mb AGP (2 ev gar) - 61000Ft
Inno3D GeForce 6800 GT 256Mb AGP (2 ev gar) - 83500Ft
Inno3D GeForce 6800 Ultra 256Mb/256bit AGP (2 ev gar) - 112500Ft
szia... :)) -
#2639 bocs, tévedtem sima nem GT :)) -
Raszkolnyikov #2638 Nem tudom, nekem Club3D van. -
#2637 Azt kérdeztem, a HŰTŐN KÍVÜL van -e vmi ami miatt fos. -
Raszkolnyikov #2636 Akkor meg mér kérdezed?