GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://thenamelessphoto.com/
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
vagy félreértettelek?<#confused>#confused>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
<#smile>#smile>
Érdemes megnézni !!!
Amúgy a pontos nevet beírod a Smart EXplorerbe és már jön is a specifikáció
Az inno3D-t van aki isteníti és van aki elég rossz véleménnyel van róla. Mivel potenciális jelöltem szeretném ha írnátok valamit róla.
Sokan keressük már a 6600GT AGP-s változatát több-kevesebb sikerrel. Megoldás jelnthet ha mindenki beírja, hogy hol, mennyiért és milyen karit talállt. Most akkor elkezdem a láncot és ha valaki még talál más ajánlatokat akkor írja be, segítsünk egymáson(a karácsony jegyében persze)!
a Glbal IT-nél inno3d -s gyártmányú van.
A Pixmania (számomra eleddig ismeretlen) bolt is kínál PNY nevû 6600GT-s cuccot. Ez a márka elégdrágának tûnik (66894 FT) és szintén full ismeretlen volt eddíg (neköm).
A Bluefish kínálatában szerepel egy Club3D 6600GT (a budapesti árlistát linkeltem be😊 szóval ez.
Az kínálatában van Inno3D-s, 2 év garanciával. E-connect
Útmutatás: nállam Operával(7.5) vagy FireFox 1.0-val nem jeleníti meg azt a részt ahonnan kilehet választani a terméket. Explolerrel viszont frankón mûxik és a kép balfelsõ részében keressétek az "Onlineshop" felírat alatt.
További nehézség a beazonosítása a karinak. Például: "CHAINTECH AA6800G" vagy "GIGABYTE GV-N59X128D". Az ilyenekbõl én honnan tudom meg, hogy PCI vagy AGP portos, 64 vagy 128 bites stb. Meg kell nézni a gyártó honlapján a terméket. Csak nagyritkán van belinkelve a termék leírása, a legtöbb esetben csak a gyártó oldala oszt töröld szemed szád! Ez kibaszott idegesítõ és ez hanyagságra vall a cég részérõl. Nagyon nehéz eligazodni az egészen.
X700 PRO meg ha 10K val olcsóbb lenne mint 6600GT akkor érné meg. Egyenlõre drágább és szarabb mint 6600GT, szal mindenképp a GeForce a jobb vétel...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
melyik jobb ill. miben??
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Vagy tudna adni errõl valaki egy tesztféleséget. Abban sem vagyok biztos hogy MPEG4-be és nem 2-be bír kódolni hardeweresen ez a kártya...
És ha 4-be akkor Xvid, vagy melyik videokodek író cég programja bírja használni....
Ide látogassál el :http://www.jscustompcs.com/power_supply/
itt kiszámolhatod .<#hamm>#hamm>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
szerintetek 300w-os táp elbírna egy amd 2000+ os procit, 2 40gb-os vinyót egy dvd-romot egy cd-írót na neg egy 6600gt-t?
mert nekem azt mondták a boltba hogy nem biztos!
Jövõre ha jól összejön akkor egy 120 ezres LCD veszek, végülis 60ért úgy megéri majd. A jelenlegit meg elnyommo 20ért, úgy mégjobb. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De most veszek alaplapot házat vinyót és januárban vagy februárban mikor lemegy az ára videokarit.
Addig jó a mostani P
"vessetek a mókusok közé" :)
Szóval ha rajta van a levonó a házon vagy rátapaztod egy gef2-re 😊
meg legyen számla az ahhoz tartozó matricával.
de persze ez csak elmélet, és én éppen azért úgy próbálok cuccokat venni sulinetben ami 3 évig elég lehet. pl. LCD moncsit veszek majd jövõre, az biztos 3 évig rendben lesz 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nézegettem teszteket, volt hogy 2x olyan gyors, volt hogy picit gyorsabb volt hogy szinte egyforma...csak ugye tomshardware, aztán ebbõl kifolyólag nem árt rákérdezi...😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
V9ykn8_TZL0
en kb 2-3 eve nem kovetem a piac alakulasat, igy legalabb tudom, hogy mit hova soroljak. utana meg megnezem hogy a kozel egyenranguak kozul melyik a jobb.
amugy az bassza a csoromet, h a kov generacios geforce lesz a ps3-ban, es az nemsokara jon,...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha valaki többet képzel bele, az egyéni probléma, és innentõl kezdve a táblázatnak semmi köze hozzá.
Hûha, és ezt hogy csinálja?<#rolleyes>#rolleyes>