8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Mhosah Myth
    Viszont egy olyan deszkába amiben 1700-es amd van abba biztos nem megy PCI-E-s

Hacsak nem sufnituning
  • oneal1
    jajám
  • Gabesz amd64
    meg a 6600Gt PCI-ex-eshez se kell
  • oneal1
    hálistennnek velem van:DDD
  • Narancs
    Guru3D -ről tod leszedni mindenféle nem hivatalos drivert. (www.guru3d.com)
  • stupido
    Na még egy kérdés: honnan lehet leszedni ezeket a buherált drivereket?
  • stupido
    köszi az infokat Oneal1 és Narancs Az nvidia legyen veletek :))))
  • oneal1
    sima 6600 os hoz nem
  • stupido
    kell az ilyen kártyához nagy táp?
  • Narancs
    ha lesz erősebb proci akkor érdemes...
  • stupido
    még egy okos kérdés. Amd 1700+-os gépbe érdemes belerakni egy asus 6600-os kártyát? Hamarosan lesz erősebb proci is...
  • janos666 #3550
    Csak 6600GT lassul a konvertálásban, bár érdekes módon (vannak róla tesztek)
  • Shep
    egyenlőre teljesítményben nem sokkal nyújt többet a PCIE-s, legalábbis az én eddigi információim alapján.
  • Szirob
    Sziasztok!

Most állok videókártya vásár előtt és kinéztem magamnak egy 6600 gt-t. Pontosan GeFORCE 6600 GT 128Mb 128Bit DVI+TV DDR3. Ez a boltba 49000 ha agp-s ha pci-expresses 60 ezer. Teljesítményben is ekkora különbség van a 2 kártya között? Sokkal jobb a pci-e az agp-nél? Előre is köszönöm
  • Shep
    na azért ez nem így van a 9700prom nem inno volt :), meg volt egy TNT-m Acorp, ami verte haver vmi idióta nevű tnt2-esét, azon kívül a környezetemben elég sok kártyatípus volt már és azok se voltak sokkal jobbak mint az inno, egyedül haver MSI Gef 4200-a tetszett, de jóval drágább volt mint az én 4200asom /inno/ és hiába volt az MSI-n rézhűtő meg minden nyavaja, 10 Mhz-el lehetett tovább húzni mint az én innomat, namármost az nem ér meg +10e FT-ot, az meg hogy a doboza dizájnos az egy dolog, nem a dobozt érdekel.
  • oneal1
    most melyik a legújabb driver??
    nekem most 71.89 van fennt!
    van újabb?
    ha igen érdemes feltenni?
    thx
  • janos666 #3545
    Az a gond hogy eddig az összes valamire való hűtővel amit néztem azzal az a baj hogy a 6600GT AGP-n el vannak forgatva a RAM-ok és közelebb vannak a GPU-hoz. Így a gyári hűtő is föléjük lóg, de nem fedi le őket (hozzájuk sem ér). Egy zalman rezes cuccra is mondják hogy faszán behűti a GPU-t (valami 39 fok alapórajelen 65 helyett...), de a talpuk a RAM-ok fölé lóg, így a külön kis RAM berdákat már nem lehet felhelyezni (mint a PCI-E verzión vagy X700-on...), viszont a RAM-okat így megintcsak nem hűti (csak fölélóg)...
  • Zsoldos
    Sok mas hutohoz is adnak ramhutot. De nem ez alapjan kell valasztani, kaphatok kulon is.
  • Punkerwork
    Zalman-hoz adnak ram hűtőt is.
  • janos666 #3542
    Az aláírását elnézve tuninghűtővel tolja (gondolom húzza is).
    Erről jut eszembe: Tud valaki egy olyan VGA hűtőről ami nem csak rámegy az AGP-s 6600GT-re de a RAM-okat is hűti (és persze valami ütősebb cucc és jobban hűt mint a gyári, illetve a ramokat a semmi...)
  • Zsoldos
    Mondanam, hogy itt zummog a gepemben 1, de mar lecsereltem a huteset passzivra
  • Gabesz amd64
    ugy beszélsz az Inno tulajdonságairól mintha már lett volna Inno-d! :DDD
  • Zsoldos
    Miert? Az inno a vga-k tesco gazdasagosa.. Alap esetben ez nem lenne baj, csak en mar ruhellem akarhanyszor meglatom. Pl a kartyamon hutest 2 rugos csavarral szereltek ra, es ha vmi szamottevobb nyomas eri, szepen megbillen. Jol le is sarkazta mar a chipet a sajat hutese, csoda hogy mukodik meg. A memok meg hiaba a legjobb idozitesuek, csak papiron azok, gyakorlatban ugyanannyit mennek mint a konkurensek. Rairni ugye barmit lehet. Shep meg v2 ota inno3d -t hasznal, igy nincs is osszehasonlotasi alapja :) Az inno minden csak jo nem, viszont olcso. Igy meg meg is erne esetleg a valasztas ha nem lennenek jobb olcso kartyak is.
  • Gabesz amd64
    hát nem nevezném tudásnak azt a kártyát!

Akkor a Leadtek, MSI, Asus mi?

meg mgnézném hogy hogyan kaptál te 10744 pontot 6600Gt-vel?
  • Rover623
    Nem mák...tudás...
  • Gabesz amd64
    akkor inkább INNO3D... :DD
  • Shep
    hát nem tudom nekem eddig jó volt és amíg nem történik vmi én továbbra is azt fogom venni mivel nagyságrendekkel olcsóbb mint a többi és nem rosszabb mint az alap kiszerelésű más gyártók kártyája.
  • Shep
    hát szerintem este 8kor de jó a fél kilenc is :)
    optimalizált driver, tehát kicsit szebb a kép és gyorsabb is, szerintem mindenképpen érdemes.
  • Punkerwork
    vagy csak rohadt nagy mákod volt :)
  • stupido
    Na köszi az inno-s vélekedéseket.
    A driverrel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes letölteni buherált drivert?
  • Zsoldos
    Nekem ami a legjobban bejott eddig a kartyaim kozul, az xpertvision volt. Nagyon szep igenyesen osszerakott cucc volt.
  • czky
    Nekem is volt inno kártyám. Egy gef3 ti200 128mb-os. Nagyon jó kártya volt. Kítűnően lehetett tuningolni. Ennek ellenére már én sem vennék innót! Na nem mintha ez a mostani Club3D valami hűde jó lenne. Inkább azt mondom rá h hűde sz@r!
  • Gabesz amd64
    hát azért Én ezerszer meggondolnám hogy vegyek-e olyat!
  • Shep
    én elégedett vagyok, az innoval voodo2-től kezdve gef 6800GTig volt szinte minden tőlük, nekem vagy a haveroknak és mindenki elégedett, hver elégedett a mostani innos 6800ával én a 6800GTvel.

Stupido: Xtreme drivert szedj vagy DNA-t azok jók.
  • Zsoldos
    Ugy remlik 1.31 -t raktam fel legutobb. lehet azzal pofoztak ki. A programozok meg nem hw szinten nyomjak, dx -et programoznak, igy egy elvileg directx kompatibilis kartyanak nem kene gondot okozzon ;) Amugy kivetelesen nem volt szandekos a csavaras :)
  • Zsoldos
    Hat az egyik legolcsobb tipus. Sajna ez a kivitelezes rovasara megy. Hihetetlen igenytelen a szerelesuk. Ramok jobb idozitesuek az atlagnal, de a gyakorlatban nem mennek tobbet. Nekem a mostani az elso inno3d-m es soha tobbet nem veszek. Bar van aki elegedett vele.
  • stupido
    Helló evribádi! Itt a hüjje kérdések nagymestere :)))))

Az lenne a kérdésem, hogy az Innovision graf. kártyák megbízhatóak-e?
    És még az is a kérdésként merült fel bennem, hogy mikor érdemes megbuherált forceware-t letölteni?
  • bazze
    nah jól van na csak hüéskedtem az aTi val
    habár van Atim is :D
    9600SE kajak zsír az a kártya
    nah tHx ti legakább segítetek
    örök hálám
  • janos666 #3523
    Az 1.2 volt az első SM3.0-ás path és maradt is a visszavont státusz. Kiegészítették még pár aprósággal és elvileg fixálták a SM3.0 és 2.0b támogatást és kiadták az 1.3-ban ami azóta is hivatalos.
  • Cvd
    A normális shader megírása (amennyiben ez a gond) nem az nVidia dolga lenne hanem a játék programozóié. Vagyis tényleg nem kártyafüggetlen, de nem a kártya és nem is a driverek okolhatóak miatta. Így értettem az előbb is, csak csavartál rajta egyet.:)
    Mellesleg az Far Cry 1.3-as patch-csel egyébként is voltak gondok, egy ideig vissza is volt vonva a hivatalos státusza. Aztán újra elismerték, de gondolom mindenféle javítás nélkül, úgyhogy abszolút nem meglepő ha gondok lennének vele.