GeForce 6 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki csak tud válaszolni a hozzászolásomra valamikor....
másodszorra: szerintetek melyik agp-s 6600gt-vel járnék a legjobban?
thx
Shep
hm az enyém nem megy ha nincs rádugva sipol mint állat még a biosig se enged 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te vagy a sokadik aki kéri tõle, de hantázik mint állat.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Küldenél 1 3DMark eredményt?
Nincs mit, én is így csináltam...
Akkor majd eljössz hozzám és megnézed, de ahogy látom elmehetsz BIZKIT-hez is...<#vigyor1>
bizkit
Köszönöm! Az volt a bibi!<#banplz>

Ui.: Hajnali 4kor bebaszva senki se szereljen videokártyát be a gépbe!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
AGP-s! Annak kell külön tápkábel?

és amugy nekem most vizel V-mod nélül is megy 620/1400-at a kari.... 😄

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

De azok P4-ek és nem A64-ek!<#mf1>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Shep
ha nincs rádugva a plusz kábel el se indul a gép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attól hogy a felét teljesíti a konkuciának még bõven játszható. Márpedig ennek az ellenkezõje folyt mindenhonnan anno.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csak érdeklõdés képpen ez agp-s vagy pci-x es? Esatleg nem felejtetted el, hogy kell neki egy tápkábel???
Tud valaki olyan oldalt ahol teszteredmények vannak GeForce 6800 (sima 12/5)-ról?
bizkit
SZiasztok!

Lenne egy nagy problémám! Vettem egy 6600GT-t és nem akar megfelelõen mûködni! Ha például elindítom az NFSU 2 játékot és átállítom nagyobb felbontásra a beállításokat akkor (1024*768) egyszerüen a monitor mintha kikapcsolna és kész vége! Nem a monitor a gáz ebben biztos vagyok! 85Hz. Ezek után újra kell indítanom a gépet mert semmit nem hajlandó csinálni! Nem találkozott valaki ilyesmi problémával?

Köszönöm. <#worship>
Igen akkor valószínûleg a kártya sértetlen.
Bár én nem nagyon iszek abban hogy csak így tönkre lehet tenni a bios-át egy kártyának.De én is azt javaslom ha tuningolni akarsz akkor kb 5Mhz-enként haladj felfele és valahogy mindig kínozd meg mielõtt lépnél mégeggyet.

De hogy tudom meg, hogy nem sérült-e a kártya? Mondjuk ha a 3DMark végigmegy rajta, hiba nélkül 2-3 szor és a várható eredményt adja a végény, akkor valószínûsíthetõ, hogy a kártya sértetlen???
Mondjuk a doom3 az egyetlen az ujabb gamek kozul, ami rendesen megy vele. Hl2 pl eleg rossz pelda, dx9 modban kb a felet teljesiti a konkurencianak. Farcry, painkiller, stb. szinten.
Elsore azt mondanam nem, persze esszel.. ha normalisan lepkedsz felfele, mondjuk fel orat jatszogatsz vele kozben, nem lehet bajod, sokkal hamarabb kezd el hibazni a kartya, minthogy serulne. Amugy tartosak ezek a kartyak, lattam vkit aki 9600xt tuningolt. Olvasta a neten, hogy a ramja 600 mhz-es, neki meg miert csak 300mhz-et ir ki a tweaker, hat felhuzta 600 fole.. De tulelte a kartya meg ezt a hulyeseget is 😊

(Mondjuk en azokat rugatnam ki eloszor, akik ezt a ddr miatt duplazott szamolt erteket irjak oda mhz-et biggyesztve moge, ami siman rossz allitas.)
Túl lehet húzni egy videókártyát annyira, hogy az maradandó károsodást szerezzen (azon kívül, hogy bios friss. elrontása...),pl. Gpu, ram sérüljön (hogy a kártya már alapórajelen is hibázzon)??
Gabesz amd64
Akkor jó egyet értünk!<#vigyor>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Még friss szûz winfos volt fenn!Én is csodálkoztam rajt!
Tegnap leteszteltem és csak 4360 pontot csinált<#fejvakaras><#wilting>

ezt nem értem!
De tuningot se értem...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Én meg most már kimondom Bandika: egy darab 6600GT-vel a büdös életbe nem fogsz 5000 pontot csinálni (hibamentes futással)... :-(
A feszültségmoddolt 660/1350 körüli kártyákkal sem tudnak ennyit, bõven 4giga fölött hajtott P4-ekkel...
Szóval hamukálsz...

P.S.:
Amíg nem látok tõled egy eredményt az ORB-on, a véleményemet fenntartom!

Morex Cubid 3677 ITX ház (60W táp),EPIA ME6000,VIA Eden 600MHz@733MHz,512MB PC3200 RAM,40GB Samsung 3.5\'\'HDD Acer 1722HS LCD,Logitech M-SBF96,Genius Comfy KB-09e,KTI KWB-3112 WiFi

Én is ezt akartam mondani, lehet hogy bonyolultan fogalmaztam.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Milyen beállítással kaptál az fx5900-re 4626 pontot?

Gabesz amd64
Nem értelek!
nekem gondom nincs jól meg vagyok vele!
azt kész..
Doom3 is jól megy nekem..Persze nem Ultra High-on mert ahhoz 512Mb-os VGA kell az meg még nincs!

És a stalker is vajon mire lesz optimalizálva?

Nem gyengén túl volt ez az "FX sz*r" téma lihegve, fõleg a konkurencia oldaláról. Tényleg gyengébb mint a vele egykorú ellenfelek DX9 alatt, de már 2002 végén temették, hogy majd hulladék lesz pl. a Doom3, HL2 meg Stalker alatt mikor azok kijönnek 2003-ban. Erre a Doom3-nál bebünteti az ellenfeleket, a HL2 bõven játszható vele, ráadásul sehol se voltak még 2 éve. A Stalker meg majd talán lesz idén.😊

Gabesz amd64
Nem akarok tûzet szítani ebbõl de az Én VGA-mal minden játékkal eltudok játszani!
Szal az Fx5900 alattiak sikerültek gyengére!
Az meg vessen magára aki Fx5200-t vett..akkor gondolkodott volna hogy Ati 9200-t vett volna!

Nálam elõször csak egy partíció halt meg, aztán pont egy ilyen "okos recovery program" intézett el egy másikat is. 2 Winyó volt a gépben, a másodikról tûnt el egy partíció de teljesen. Valami Norton cumót engedtem rá, az szólt is hogy gond van az 1. egységen egy partícióval, javíthatja-e. Az istennek se tudtam több infót kideríteni hogy valyon tényleg a valódi problémát találta-e meg, de összegezve a dolgokat (Valóban van egy, és csak egy hibás, a progi is ennyit talált. Azonfelül a számtechben az elsõ egység a 0, a win is innen számoz, tehát a progi által az 1-es egységen talált hiba a gyakorlatban a második winyón található valszeg) ráeresztettem. Na azt nem kellett volna, a kretén progi kiütött mégegy partíciót az elsõ winyón is. Csak egy módosított fdisk verzióval sikerült végülis visszahozni õket, de buktam róluk mindent. Nem kicsit voltam mérges.😊
Egyébként tényleg az a sûrûbb hogy az egész winyó hal meg, ritka az én esetem. De úgy vagyok vele mint a biztonsági övvel, az is ritkán kell de utólag már késõ bekapcsolni.

Hat nekem se fx-em van, csak melegszik, mert szar a gyari hutese. De azert egy 40% gpu tuningocska osszejott 😊
Gabesz amd64
Kössz
azért megprobálom majd!

A google egy halom találatod ad "detonator destroyer"-re keresve. Habár ahogy elnézem sorba 2002-es verziókat látok, lehet hogy már nem fejlesztik. Én is akkortájt használtam utoljára. A leírása alapján leszed mindent az õsrégi driverektõl kezdve, de lehet hogy az újjaknál már nem tökéletes.

Gabesz amd64
De nem az enyém szuper tuningcucc hanem az XT változat!
És le merném fogadni hogy nem a VGA-m a hibás a tuningolásban...

Nekem az írták, hogy mikor VGA-t akartam venni, hogy ne vegyek FX-bõs semilyet mert azok nem valami jók!
Lehet, hogy nektek is ez a gondotok.
Bár igazából a konkurens platformot nem nagyon ismerem így nem is nagyon akarok ebbe beleszólni.

Hat ha olyan szuper tuningcucc lenne, akkor nem lennenek ilyesmi gondjaid 😊 En kartyam is vacak, csak az enyem tulmelegszik.
Nyomtam hasonloan enis regebben, 5 reszletben aztan jottek a gondok. Egyik particio csomo ures hellyel, a masik meg mar full tele, es akkor meg lehet bontani a jol kitalalt adattarolasi koncepciot. Szuksegtelen bonyolultsagot eredmenyezett, es nagymeretu fileokat idonkent nem is tudtam elhelyezni sehova. Szimplan tagolasra meg ugye ugyanilyen megfelelok a konyvtarak is. Az ilyen reszleges adatvesztes az egyetlen erv mellette, de az eleg ritka, altalaban az egesz vinyo doglik meg, de ha csak 1 particio doglik meg, jo aranyban lehet recoveryzni kb 2 perc alatt vmi okosabb programmal.

Ezek utan vegulis feludules es szabadsag volt az 'egyesites'
Ha valaki tudja írja már meg, hogy mitõl van az, hogy a Richard Burns Rally elindítás után egybõl megfagy? De olyan szinten, hogy mikor számol vissza az ûrge már akkor!

Gabesz amd64
Hogyne emlékszem!
nem kell felhozni újra...
De azt is tudhatnád hogy az fx5900Xt nagyon jól lehet tuningolni!
És jól bírja...
Az Én kártyám meg eggyel jobb és mégis nemtom hogy mitõl szarabb a teljesítmény...

Én meg a "mindent leosztani" elv híve vagyok, úgyhogy nálam csak a 120-as rendszervinyó 5 partícióra van osztva, és még utána jön a többi. Gyorsabb defragolni (persze nem az egészre hanem így lehet darabonként is), könnyebb megtalálni a dolgokat, ezért nálam elõny a több meghajtó. Külön partíción vannak a letöltések, a játékok, meg mostanában van egy "vegyes" amióta nem kell a P2P megosztásnak külön hely. Ja és ha helyzet van akkor nem tûnik el minden. Jártam már úgy (szerencsére egyszer) hogy egész partíció tûnt el, csak az üres helyet tudtam megmenteni. Ha csak kétfelé partícionálnék akkor sokkal több cumót buktam volna. Persze ritka az ilyen eset, de elõfordulhat.

Gabesz amd64
Ezt honnan tudnám leszedni?
valami linket nem tudsz ide berakni?

Gabesz amd64
Nekem meg már minden kivan hogy 10 meghajtó van a sajátgépben.Nem hiányzok még plusz3...

Télleg nem mondasz hülyeséget jó dolog az tény..

Hat nemtom mennyire emlekszel az fx-es hercehurcakra. Ugye a card nem allt a helyzet magaslatan, s igy az utolso cseppet is ki kellett facsarni a kartyabol, meg ugye meg tobbet is 😉 Valoszinutlen, hogy nagy tuning potencialja lenne.
azert a sok drive letter se jo 😊
install utan rogton nyomtam egy defragot es csinaltam egy fix meretu masfel gigas swap-file-t. Igy is teljesen egyben van.

A temporary-t meg atnyomtam a nagy particiora.
Amugy igy belegondolva ez megse egy rossz otlet, mert a temporary azert ugye toredezteti a nagy particiomat rendesen..

Amugy gabesznek nem csak a video driverrel van gondja, hanem lehet az alaplapi chipkeszlet driverevel is, ahhoz meg nincs takarito. A vga-driver takaritok sem tokeletesek amugy, 2 programot is hasznaltam e celra, egyik talalt olyat amit a masik nem, es igy is fennmaradt egy radclock.exe a system32-ben, ami ugye gf-hez nem nagyon kell.. sot meg az automatikus inditoban is benthagyta, msconfig-gal kellett kiszednem.
Drivertakarításhoz van direkt progi, "nV destroyer" vagy "detonator destroyer" néven találod meg. Sokkal egyszerûbb és biztosabb megoldás az általános registrypucolóknál, fõleg ha nem vagy biztos a dolgodban.

Én meg adok egy még hasznosabb tanácsot: azon túl amit írtál, érdemes egy másik kisebb, pár gigás partíciót is csinálni, és oda átirányítani a virtuális memóriát, plusz ha netezik az emeber akkor a temporary internet files foldert. Akkor még az általad leírtnál is stabilab lesz és még annyira se töredezik.

Gabesz amd64
ez nem igazán biztos!
talán neked is pont ilyen konfigod van?

sztem amugy folosleges szarozni vele. Meg ha sikerul is a tuning kapsz +100 pontot, gameba +2 fps-t.. 😊
Gabesz amd64
Az én bajom!De még akkor problémnám nincs a winnel!csak az(amirõl nagyon eltértünk) hogy kevesebb pontot ad mikor nem huztam fel a Mhz-eket!