GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki letesztelte már melyik driver a leggyorsabb?
/config aláírásban/.
thx
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Brutál!
Most, hogy mondod tényleg oan mint egy transizéé..transvest..transsexu...transbae... ...<#confused>#confused><#nevetes2>#nevetes2>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Jaj de olyan mint egy TransFormers fej 😊
Lökjed a teszteket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Brutál!
Akkora és oan nagy nehéz mint állat!
Qrva igényes a hûtõje!
Majd nyomatom a teszteket!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
samsung ramok 😊
és most pakolom össze a gépet 😊
Majd referálok.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Én Ti5600 ot vettem annó (ami ugye fx5600 volt), és 2600+ palominót (ami pedig persze barton magos volt).
Szal ezen hogy 8*pciet írnak rá már meg se lepõdj...!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amúgy ITT 25K a PCIX -es, és 30K az AGP -s 2 év garral.
Így spórolhatsz újabb 5 kilót, és vehetsz rá vmi fain hûtést...
link
azt nem értem csak, hogy pl aquában miért 8*pci-e t írnak mögé(nem értenek hozzá? 😄) <#conf>#conf>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Mégse lehet olyan tré a kártya, hiszen 2 év garit vállalnak rá. Szal ha bármi kaki lenne a cuccal, simán mehet gariba...
Mindenképp véleményezd, mert ha minden jól megy nekem is ilyen lesz pár hét múlva...
A Q-TEC nevû tápról hallottatok már? 400W, DualFan, PFC, nettó 5e.
1 kérdés.
HA 6600GT-re cserélem a videó kártyámat, akkor mekkora tápot érdemes használni? Egy Asus P4P800, iP4-2400@2700 még a nagy fogyasztó. Most 300W-os.
Amúgy meg Zsoldos is elmagyarázta már a különbség hardveres mibenlétét, ugye, ha a nagy példálózás közepedte elkerülte volna a figyelmedet...
Renatto:
"Az az erõsorrend itt a fórumon SZERINTEM hülyeség (6600GT/6800)! Azt is kétlem, hogy van olyan teszt ahol erõsebb a 6600 GT,de irj egyet ha te tényleg láttál! A 6600 gt gyengébb mint a 6800! A 6800 kb 20%-kal erõsebb és az nem kevés!"
Én:
"Akkor szerintem nézz körül jobban a tesztek között, mert igenis van olyan, ahol a 6600GT gyorsabb"
Majd miután le lettem hurrogva, be is linkeltem a tesztet, amelyekből a többiekével együtt egyértelműen kiderül, hogy a 20% egetverően nagy hülyeség volt, mivel nemhogy fej fej mellett vannak (átlagban), de sokszor még jobb is a 6600GT. Ugyanis ez volt az ugye, amit Renatto cáfolt... SEMMI más nem állt vita tárgyában, sem SLI, sem az hogy néhol ez gyorsabb vagy az, sem semmi más.
A továbbiakban akinek ezen egyszerû ellentét felfogása problémákat okoz, illetve értelmes érv hiányában másfelé elferdítve akarja folytatni a kötözködést, azzal nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni...
A belinkelt tesztekbõl is egyértelmûen látszik, hogy Renatto állítása volt a hülyeség és nem az enyém. Ennyi a logikai következtetés, semmi több. Ezt kell felfogni, vili?
Ezt ugye elnézed nekem😊 Köszönöm!
Na de sztem most ne beszélgessünk mi ketten mert gyorsan fognak gyülni az ominozus, hatalmas jelentöséggel bíró felkiáltójelek.Ezt pedig véletlenül sem szeretném!😊 Ugye megérted az elövigyázatosságomat?!
További szép napot Borg😊
Akkor legyen:
Borg:"Már ha egyátalán nekem címezted a kérdést ugye."
Igen közben frissitettem és eltünt a válasz (nem ez az elsõ alaklom.)
DE ha elolvasod a hsz-emet akkor vad eszemfuttatás után még egy 10éves is kikövetkeztetné hogy kinek válaszoltam.Ugye?
Shep:"Na de mire is jó ez a büntetõpont a moderálási elvek alatt nincs leírva, de érdekelne, ha van összegyûlik x db, akkor ban vagy mi is ez?"
Ezért már én is szóltam hogy hova van leírva ez. Válasz: x,y fórumban. Ebbõl kibontakozó vitából is természetesen én kerültem ki vesztesen.(3büntipont 1xre).
Mit nehéz abban felfogni, hogy egy 4 hónapos driverrel készült teszt mást mutathat, mint amit egy friss? Ebben hol van számodra a logikai buktató? És mégis mi a fenét írjak róla a PH fórumába?
Ez megint tipikusan egy olyan reakció volt, ami logikailag sehogy sem következik az általam írottakból, csak érv hiányában el kellett süss valamit...
Ha már nem vagy képes befejezni a személyeskedést, akkor legalább vedd a fáradságot, és idézd be helyesen a büntetõpontod indoklását. És ne ferdíts még ezzel is, ahogy eddig tetted a témában.
Érdekes, rajtad kívül mindenki számára érthetõ, hogy miért kaptad a pontodat. De nyugodtan szítsd tovább a flamet, nekem teszel szívességet vele.
Szóltam, hogy fejezd be a személyeskedést.
A vélemény szabad (még ha hülyeség is) "Borg"
Elnézést kérek Borg, tul komolyan vettem azt h a véleményed hülyeség volt!Nem kellett volna ekkora ügyet csinálni abból h hülyeséget beszéltél!
A többieknek azt üzenem, hogy jol gondolják meg mielött az igazsággal és tényekkel elöhozakodnak, mert "megüti" az ember a bokáját!
<#idiota>#idiota><#action>#action><#taps>#taps>
Ajánlom hogy menny a ph-s cikk fórumáa és fejtsd ki a szemléletedet!
Ezek után meg se említem hogy számos hiba van az általad felállított videókártya sorrendben.
Nem állítottam, hogy nincs olyan teszt ahol jobbnak hozták ki a 6800-at, sõt, az xbites tesztben is van olyan játék amiben jobb. De akkor te mit mondasz az xbites tesztre, ahol meg nem? Ugyanaz, két féle teszt, két féle megközelítés. Lehet, hogy a driver nem ugyanaz, sõt biztos. Az általad linkelt PH-s teszt 2004.10. havi, míg az xbites új. Egyvalami azonban biztos, a mai állapotot, tehát a két kártya erõkülönbségét illik a legfrissebb driverrel, kártyákkal készült teszt alapján megítélni, nem? És nem a 4 hónappal ezelõttivel. Ha már itt tartunk.
Vitatkozni lehet a témáról, de kötözködni nincs sok értelme. kéne olvasni hogy én mit írtam, és aztán azt cáfolni... nem olyan dolgokra irni cáfolatokat, amiket sosem állítottam (mint Renattoék ugye...)