8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3801 a két 512es ram itthon is annyi -
Pill #3800 Hi all!
Amerikaban vagyok cserediak. Egy jonapon belul megyek haza de elotte vidkarit fogok venni. 6600GT a kiszemelt aldozat. De nem hiszitek el milyen jo aron lehet itt kapni. Zacskos Gigabyte 6600GT AGP 30ezer FT. Dobozos Leadtek pedig 35ezer. Aztan van meg 9800pro 20ezer alatt is. A memoria is olcso nagyon. 2db 512-es DDR400 modul 16ezer FT. :) -
#3799 "kihúzhatod" bőven szerintem! -
Rover623 #3798 Nem fogod elhinni...nyomtam...csak nem voltam bejelentkezve...a bejelentkezés után meg a buzi palmtop+SG páros lehal, kezdhetem előlről a fórum nyitogatását...és amire ideérek, elfelejtem...
Nem először történik és valszeg nem is utoljára... -
Rover623 #3797 Ezt hívják közvéleménykutatásnak...:-)
És most mit csinálsz...?
PH!, SG...jön a HWSW...?
És ha mindenhol mást mondanak...? Még a végén kénytelen leszel magad dönteni...kellemetlen szitu...:-)) -
#3796 legközelebb egy válaszgombot, lécci ;) -
Rover623 #3795 Ezt hívják közvéleménykutatásnak...:-)
És most mit csinálsz...?
PH!, SG...jön a HWSW...?
És ha mindenhol mást mondanak...? Még a végén kénytelen leszel magad dönteni...kellemetlen szitu...:-)) -
#3794 Sztem még kihúzod...aztán 6800GT/vagy az új középkategóriás Gef7... -
#3793 Szerintetek a 9700Pro-mat erdemes lecserelni egy 6600GT-re vagy meg ezt az evet kihuzhatom ezzel a kartyaval?
A konfig tobbi resze 3400+, 1 Gb RAM
Altalaban sport jatekokkal nyomulok (Fifa, NHL, F1, Rally) meg neha egy kis MOHAA, -
qrz #3792 Köszi a válaszokat!Viszont tuttkó,h nem azonos a 2 széria az utobbinak nem volt annyira zajos a ventije pl.az első visított mint egy pórszívó. A memóriákról nemtudok semmit,a feliratokat a hűtő eltakarja annyi látszik ,h samsung. A táp enermax, remélem nem sz@rt be, amúgy a gép müxik most is. -
#3791 Két ilyet kéne összekötni SLI-be
(mennyi lehet ennek az ára??) -
#3790 Volt egy nagyon rosszul rosszul sikerült széria.
Onnan lehet megismerni, hogy 1.6ns ramok vannak rajta. Na ezekkel van állandóan gond. Pl: használtpiacokon csak 2.0ns ramokkal szerelt inno 6600GT -ket vesznek, mert azzal sokkal ritkábbak a gondok.
Szal vszínű ebből a szarból vehettél kettőt.
Amúgy tápod rendben van? Mert itt a fórumon vkinek egymás után 3 inno 5900xt nyiffant ki, mint később kiderült a táp miatt... -
Borg #3789 PH, HWSW, SG fórumokat olvasgatva elég gyakori jelenség Inno-nál. Dehát az Inno sosem volt nagyobb márka ennél. Ennyibe is kerül :) -
qrz #3788 Hali urak!
Behalt a 2.Inno 3D Gf6600GT-m.Ezért szeretném megkérdezni főleg azokat, akik szervizközeli élménnyel bírnak,hogy ez mennyire gyakori előfordulás ennél a tipusnál? Az öreg ATI 9500-asom a cserekártya szóval annyira nem rémít meg a dolog de olyan jó vételnek tünt a 6600-as. -
#3787 nvidia.com -
#3786 rakhatod a legújabbat is szerintem vagy a gyárit amit a cd-n adtak -
#3785 helótok
AGP-s 6600GT-hez melyik driver a leg jobb? melyiket rakjam fel?
-
#3784 azok meg vannak úgyoldva hogy ne törjön ki a procihűtő! -
#3783 ez tuti átér az alaplapokon -
#3782 Meg. Az Inno hűtése a hírek szerint hangos, és nem túl jó minőségű. -
#3781 Most néztem egy Leadtec 6600 GT-t, 8000FT-al kerül többe mint egy Inno 3D-s.
Megéri a különbség???? -
Zsoldos #3780 Nekem van egy 20 eves fekvo xt-hazam a sufniban, elado, ha kell :) Kenyelmesen elfer benne minden. -
#3779 inkább VA8000, de eddig én ezt a 2-őt láttam, szal nem mondhatjuk hogy elterjedt -
Rover623 #3778 Miért ne csinálnának...?
[URL=http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAV-T02&other_title=+CAV-T02+Cavalier%202]Ez például komoly (majdnem 10kg...) házikó, korrekt rendszereket lehet csinálni vele...már "ettem" ilyet...[/URL] -
Borg #3777 Mire várjunk azon?:) A Stacker már most tudja...
Az mondjuk érdekes kérdés, hogy a gyártók miért nem csinálnak már fekvő házakat. Valszeg én is olyat vennék inkább, főleg egy ilyen batár prochűtős alaplaphoz :) -
#3776 BTX-et várjuk meg :) -
#3775 Én arra leszek kiváncsi, mikor jön vissza a desktop (fekvő) házak divatja. ;) -
Zsoldos #3774 Lassan mar az alapjan fogok lapot valasztani, hany kg-t birnak el a slotjai :) -
Árnyvadász #3773 Érdekes egy állat. -
#3772 Gigabyte Dual 6800GT
-
#3771 akkor jó!Én se fogom_! :D -
#3770 Nem mondtad, de én sem mondtam hogy megakarom :) -
#3769 nem mondtam hogy vedd meg!
Ultrát meg végképp nem érdemes venni hiszen ott van a GT! -
#3768 "Az NX6800U-T2D512E jelzést viselő kártyáért mintegy 173-196 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek el,"
Nincs annyi plusz szufla benne hogy megérje megvenni... -
#3767 tyűű amindenit ez igen!!!
biztos van bent szufla -
#3766 mit akarnál még a gépbe a lan hang kártya kivételével berakni?
max egy TV tunert de az csak egy hely!
és nincs is más mit be kéne rakni! -
#3765 Guru3D.com, itt a letöltés szekcióban megtalálsz mindent. ;) -
Since #3764 Sziasztok! Lehet hogy nem ide illik, de azért felteszem :-) Nemrég vettem egy 6600gt kártyát, és érdeklődni szeretnék nálatok hogy szerintetek melyik drivert érdemes felrakni hozzá, illetve hol találom? Köszike -
tehen_m #3763 Legtöbb "normális" lapon van integrált lan, hangk. meg mindegyiken van.
A hankari már-már jó minőségű. (Ha nincsen drágább hankártyád akkor megéri az alaplapit használni) -
#3762 Azért kérdeztem miben különbözik az AGP-s kártya a PCI-ex-es videokártyától a csatlakozáson kívűl, hogy ha már megveszek egy 6600 GT -t PCI-Ex változatban akkor hozzávaló alaplapot is olyat kell vennem.
Az az igazság, hogy néztem egy két PCI -ex-es alaplapot, de kevésnek találtam rajtuk a PCI csatlakozókat általában 2db volt rajtuk szemben a sima AGP-s alaplapokkal amin 5db szokott lenni. Sok PCI-os ketyere nincs a régi gépemben,de van benne TV kártya, hangkártya(mert az alaplapi integrált hang elég gagyinak bizonyult) és hálókártya. Az új gépet is tele akarom pakolni hasonlóan mint a régit,ami sajnos csak egy P-III-as.
Nehogy egy későbbi bővítésnél gond legyen a kevés csatlakozó!