619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
  • _Vegeta_
    Az a helyzet h holnap pialni akartam. ;>
  • hen-tes
    biztos hogy nem ?
  • glillu
    holnap indulhatunk
  • FtranX
    nem is kevés igazság van benne...
  • ranGer2
    Ugye? nekem is tetszik.. és azért van benne némi igazság...
  • _Vegeta_
    Jol nez ki! Mikor megyunk ?
  • FtranX
    na ez egy jó idézet!
  • Prank
    beszívott...:)
  • ranGer2
    "Az emberi faj Istentől való félelme megszűnt. Meg is kapta érte azután a büntetését; hiszen önmagától kezdett félni, életre hívta a fantasztikumot, most pedig saját képzeletének e teremtményétől reszket." (Kierkegard)
    Milyen érdekesen látja a dolgokat... de most komolyan.. nem?
  • ranGer2
    Vajon hogyan került a lépcső tetejére az a tólószék?
  • The Garrett
    Uuuuu szellemtanya uuuuuuu
    viccen kívül érdems végignézegetni. Egyik Leghangulatosabb hely talán a világon.
  • FtranX
    lehet egyszer álmodni fogysz róla :)
  • FtranX
    sztem attól még tudat alatt akarhatja. pl. egy UFO-hívő, aki fél az idegenektől, retteg egy találkozás gondolatától, de valamilyen szinten napjai részét képezik a kicsi szürke lények (olvas róluk, (ál)dokumentum filmeket néz), és valahol kíváncsi rájuk.
  • Factor_007
    Huhh én szeretném látni J.Lo-t pucéran. Ezekszerint csak akarnom kell. Ez megnyugtató :))
  • glillu
    és mivan ha olyan lát ilyen dolgokat aki nem akar?
  • FtranX
    egy pszichomókus mondta a TV-ben, hogy ha az ember tudat alatt nagyon akar valamit látni, azt előbb utóbb látni is fogja. Nem véletlen, hogy Szűz Mária pont a keresztényeknek szokott megjelenenni és nem mondjuk a buddhistáknak. Ugyan ez a helyzet az UFO-hívőkkel is.
  • Tikal #283
    nekem sem :)
  • Prank
    nekem nem szokott fájni, szerintem menjél el orvoshoz:))
  • Tikal #281
    igen mindenevő, de ugye nem véleltlenul szokott fájni a gyomor jo kis husos ételek után... :D
  • Lacc
    A kenyérgyárban belehánynak a tésztába. Komoly. De engem nem izgat, kellenek az ásványi anyagok :DDD
  • Prank
    az hogy pl a marha szemét is beledolgozzák a hamburgerekbe rohadtul nem érdekel, amíg ízlik, gusztusosan van tálalva és nem lesz tőle semmi bajom...
    garettel egyetértek, az ember alapvetően mindenevő...(sőt egyes eszkimók csak fókahúson élnek:))
    egyébként az ember ösztönösen tudja, hogy mit kell ennie a környezet adta lehetőségek közül válogatva...
    semmi bajom nincs a vegákkal, mondjuk én se nagyon szeretem a húst:)
  • The Garrett
    de még a sarki zöldségeschengwongnál is
  • Guest
    Az ember az egész tápcsatorna berendezkedése alapján mindenevő, tehát a hús is részét képezi étrendjének. "Érdekességek" pedig pl. a kenyérgyárban is vannak...
  • The Garrett
    Aki húst eszik az se mértéktelenül teszi. szal nem hust hussal. :)
    De amugy a többi igaz. Anyám 2 évig dolgozott "húsiparban" és láttam 1-2 érdekességet húsgyárban/feldolgozóban.
  • Tikal #275
    talán más baja volt... talán sokat gyogyszerezik...öregnénik néha képzelegnek pl....

És sokan szeretik ha roluk van szo, ennek érdekében megtesznek sok mindent, pl hazudnak is.
  • glillu
    csak azt mondd meg nekem: h miért hazudná valaki h látja a szellemeket? nem tudott aludni rendesen hónapokig... és állandóan félt. ezt szerinted szivatásból megcsinálná valaki? én nem lennék a helyében...
  • FREAK
    nagyon egyszerű... amikor ilyen filmben látott sztorikat hallasz, ne hidd el, mert nyilvánvaló, hogy egy befolyásolható tinédzser hülye képzelgéseiről van szó

én ismerek egy srácot, akinek az anyját a halálból hozták vissza, ő meggyőző történetet mesélt el, valamint a halott nagymamával kapcsolatban is történtek furcsa dolgok, de könyörgöm, ennek az egésznek semmi köze a fekete csuklyás férges hullákhoz, ez már Hollywood
  • Tikal #272
    petét? :)
  • Tikal #271
    előfordulhat hogy belepisálnak stb, arrol nem is beszélve hogy az állatnak nem csak a husrésze kerul bele, hanemmás testrészeit is beleapritják. Egészségetekre! :D
  • Tikal #270
    én csak annyit mondok hogy az ember gyomra nem a mértéktelen husevésre van berendezkedve, ez szintiszta biologia. A husevők bélrendszere nagyon rovid, éppen azért hogy minél elobb távozzon belole a felesleg, a növényevőké pedig hosszu, az embereé pedig inkább hosszu mint rövid :)

Egyébként menjetek be egy husfeldolgozoba, konzervgyárba és meglátjátok miből készul a felvágott amit minden reggel megeszel, azt hiszem egy életre elmegy tőle a kedved. Ha már hust eszik az ember akkor hentesnél vegye, de semmiképpen ne felvágottat meg konzerves szarokat.
  • Zetorg
    abbó aggy egy falatot, de rögtön!!! :D
  • The Garrett
    már leírták :)
  • glillu
    és h végződött?
  • And5
    így kezdődött a tegnap este http://faceoff.cjb.hu/elvis.jpg
  • And5
    tegnap este szellemek törtek be hozzám nem hagytak aludni egy folytában a redőnyt basztaták meg a monitort leakartam fényképezni őket de egy energia kivette a kezemből és hátra lökött nagyon féltem szellemírtók írjatok mailt nagy pénz összeget fizetek ha kiírtjátok innen a férgeket
  • Adi
    Húsba nagyon sok fehérje van... a body-sok sülthúst rizsel zabálnak. Menj oda egyszer egy gyúrós csávóhoz és kérdezd meg mit ebédel általában. A hús szó biztos benne a lesz a menüjébe!:)
  • Adi
    "Egyszer még a régi lakásunkban reggel, mikor felkeltem egyszercsak éreztem, hogy valaki megfogja a kezemet, de hihetetlenül valóságos érzés volt egyszerre oda is fordultam, hogy ki lehet az, de nem volt ott senki. "
    Képzeld ha a károdat fogja meg!:)
    "régi lakásunkban reggel"
    Lehet, hogy az új lakásba este már megtörténik!!:)
  • Adi
    Én nekem pont szinte az ellentéte szokot lenni...
    Pl.: megyek vhol aztán néha olyan érzés fog el mintha repülnék, de ez fotelba is megesik. Ülve repülök. :) No marihonaa..... :))
  • Adi
    LSD, esetleg?:)
  • HuAn82
    Szájbavertek?!