Szellemek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
?:P
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
én meg hangokat hallok miközben alszom, reggel felébredek és mindenki vérben fürdik körülöttem. szerintetek szellemet láttam?
Hajrá Dózsa György!
mennyi idõs vagy? 😄
tojást, tejet sajtot azért gondolom eszel.
amúgy én is ilyeneket haluzok, amikor a diétában elérek a gyümölcsnaphoz, szóval megértelek 😄
Riszpekk
amúgy tényleg jó a Marsos írás! 😄
V2-es rakátákkal ûrugrás!!! LOL 😄DDD
inkább valószínûbb, hogy bizonyos jelenségeket roszul magyaráznak. Ember már sokkal sokkal tovább is kibírta élelem nélkül, mint õk. Sok éhségsztrájkoló északír rab pl 50 napnál is tovább bírta az éhezést, mielõtt meghalt...
De mondom: egy fényevõ feküdjön be egy kórházba, ellenõrzött körülmények közé és ha még három hónap után is életben van, akkor talán majd én is elgondolkozok a fényevésen.
Mégegyszer kiemelem, nem mondtam h az ott mind igaz, de eleg sok valosagalapja van.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ja és csak az elsõ hetet töltik "közösen" egy vezetõvel. a másik 2 hét étel nélkül itthon telik!
amugy a "csí" v. "ki" tenyleg letezik. de h ezzel potolni lehetne az energiat, nehezen tudom elkepzelni...
"csi"-vel valo gyogyitas mar mukodik kinaban, es a shaolin kung-fuban is a "csi"-t hasznaljak nagyobb ero elerese celjabol!
(a dragonballban is "csi labdakat" dobalnak a karakterek, bar keptelenseg ilyesformaban felhasznalni ezt az energiat)😊
Ezek hamis állításokból vonnak le hibás következtetéseket.
csak egy példa:
"Az ûrrepülõgép legénysége a leszállás közben is ki tudott volna ugrani az ûrrepülõgépbõl, feltéve, hogy stabil repülési helyzetben haladnak, s 30 km-es magasság alá ereszkednek. Sajnos, ennél nagyobb magasságban haltak szörnyet."
aki ezt állítja, az biztos próbált már kiugrani egy hagsebesség sokszorosával haladó jármûbõl...
nem szószerint fénynek kell érteni... magyarul fénynek mondják, de ez az univerzális életenergia, a kínaiak csi-nek, az indiaiak pránának hívnak
de az õ sem tudja, hogy hogyan müxik, hogyan pótolja az anyagokat, de anyagcsere nincsen abban az idõszakban.
ez már én: 😊
azok az emberek/ismerõseim akik elvégezték, teljesen hétköznapi emberek, sõt a legtöbbjük nem hitt benne, amíg el nem végezte. szóval ajánlom neked is 😊
lehet én is el megyek fél év múlva, ha elmúltam 18
ja és tényleg sokat fogynak, de nem 20-30 kilókat, bár ez változó. mutterom asszem 5-öt fogyott
Ha nem, akkor hajra!
muvelodjetek! En nem azt mondom h ezek mind igazak, de mindenkeppen erdekes megkozelitesei a valosagnak.
Szellemekben azert hiszunk mert nem tudjuk elkepzelni h meghalunk es vege.
War. War never changes.
Régebben mutattak olyanokat a TV-ben, akik megpróbálkoztak ilyennel. Õk az elsõ hetekben húsz-harminc kilókat fogytak,
de aztán abbahagyták. Egy csóka volt, aki azt állította magról, hogy évek óta nem evett. Na persze...
De nem kell a rizsa! Ha valaki nekem ellenõrzött körülmények között végigcsinálja ezt, akkor elhiszem.
nincs anyagcseréje
a "táplálékot" meg a fénybõl kapják
de te mondod, hogy az ismerõsöd is csinálja
Jah. Sztem már annyi paranormális eset történt, hogy van valami ilyesmi. Az nem igaz hogy mind csak csalás. Legutóbb volt a fókuszban a szellemvárosról szó, hogy magától gyulladnak meg dolgok, meg nincs rá semmmi magyarázat. Sztem ez már bizonyítknak vehetjük.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
18 év fölött bárki mehet erre a "tanfolyamra". ismerõseim közül is többen voltak, az elsõ hetet nehezen bírták, de utána aztmondják, mikor már lehet inni, egyáltalán nem éhesek. ja és a legfontosabb: a 3 hét alatt a táplálékot a FÉNYbõl kapják. és a lényege ennek az egésznek hogy a szervezet teljesen kitisztul.