619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#259 túlzásokba nem kéne esni:D -
#258 ti hiztek benne ?
én iken
feltámattam úty hoty ety két szellem bőfen bele fér :D -
#257 amikor lefényképeznek és láccik az aurád körülötted -
Grenzjager #256 DE MI AZ AZ AURAFOTÓ???
azért ez a kérdés passzol a témához -
#255 jah nincs topic off nélkül -
_Vegeta_ #254 elterelodott a tema! de sebaj, vki majd ugyis jon vmi hulye tortenettel esm mindenki yool lehurrogja. :P -
Prank #253 disznószellemről még nem hallottál?:) -
Grenzjager #252 ja én is néztem hogy milyen szellemkről van szó ha végig disznóvágásról meg szójáról dumcsiztok....
hova vezetnek ezek a lát6atlan erők?.... -
#251 jah de volt h nem tudtam. -
#250 én megeszek mindent ami finom legyen hús vagy zöldség, de inkább hús:)
vega topic lesz ez hé:D
mindenesetre nekem semmilyen szellemes történetem nincs, csak kis koromban sokat láttam HBO-n a Szörnyecskéket, és több éven keresztüll be voltam sz*arva mindenhol, nem mertme lemenni a pincébe, mert féltem, hogy ott vannak bebábozódva a kis szőrmókok:)
mára már az egyik kedvenc filmem:) -
Grenzjager #249 mi az az aurafotó? -
#248 akar a hülye nem éhes lenni, "enni kell":) -
_Vegeta_ #247 Par eve még enis vegetarianus voltam ~vegeta... mostanaban mar megeszek nehany felvagottat, es egy-két lajtos hust. -
#246 nekem is volt ilyen, csak utána elmúlt, mert magamraborítottam a hűtőt:D -
Prank #245 én még sose éreztem éhséget, pedig volt hogy egy nap csak egy szelet vajaskenyeret ettem... -
Prank #244 milyen íze van a fénynek? mert akkor rendelek egy adaggal:) -
#243 hát émmég ilyet nem tapasztaltam. :) -
#242 amúgy ha nem eszel, hozzászoksz és télleg nem vagy éhes. tapasztalatból mondom. -
#241 a fényevést, már csak azért sem tudom elképzelni, meg csinálni, mert ha éhes vagoyk, elájulok, és olyan rosszlu érzem magam, mint még soha, szal nem kínoznám magam....
bár el tudom képzelni a csoporots ájulós terápiát:D -
#240 :DDDDDDD a geccbe sz*art eszek a dizsnóbéllel:D -
#239 Amikor untam kicsit a marha húst, anyámék "teve" hússal etettek, azt már jobban szerettem:D -
#238 jajajaja:) -
#237 tojássárgája cukorral! az finom!! régen mindig megettem, amikor anyám valamit sütött és csinált ilyet. -
#236 jah. tükörtojást énis mindig teljesen megsüttetem. ne legyen benne semmi folyékony lágy izé. viszont a nyers tojássárgáját cukorral kikeverve imádom. és jó a toroknak:) -
#235 hát nyersen én sem eszem. -
Prank #234 én a tojást legalább 10 percig főzöm, nyersen meg nem enném:) -
Prank #233 a zöldségek meg a koszos földből jönnek elő, mint valami zombik és bűzös trágyával etetik őket:DD -
#232 én meg csak azt a tojást eszem meg, amiből előtte saját kezüleg kiszedtem a g*cinek tűnő trutyit, meg a petét. -
#231 nem feltétlenül van szükség ilyenekre. itt elég, ha az ember a józan paraszti eszére hagyatkozik... -
#230 disznóvágáson voltunk, és mikor megtudtam h mi abból az izéből eszünk majd, akkor aszontam h többet nem kérek. és azóta szenvednek velem szegény szüleim. először monták h egyemmeg ez nem csirke, ez viziló, meg zsiráf husi...de nem verhettek át ezzel sokáig:D -
#229 mér pont az? :)
habár én kiskoromban azt hittem, hogy akit kilapít a villamos, az utána simán felkel. (erre már nem emléxem. anyám mondta) -
#228 vagy mert mindig kihányta még azt a keveset is.. -
Prank #227 szerintem a tom & jerry volt a tettes:) -
#226 ááááh dehogyis. ez egy gyerekkori élmény alapján alakult ki amire én nem is emlékszem mer kicsi voltam. -
#225 csak mert van aki meggyőződésből az -
Prank #224 szvsz asszitte lelkiismereti okokból:) -
#223 igen. mié? -
#222 de te ugye csak azért vagy vegetáriánus, mert nem szereted a hús ízét? -
#221 najah. mondjuk volt egy szinésznő aki kórházba kertült mer egy évig vega volt -
#220 nincs is hus ize :)) egyébként ha jol meg van csinálva észre sem veszed.
vagy ott a tofu, na persze nem a tescos, hanem a jobb fajta :)