Szellemek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
itt mindenki azt mond amit akar...

Csak 1 dolog: miért hazudna az, aki azt mondja, hogy látott szellemet?
Nefasturris
Én az elsõ oldalakra gondoltam.

?:P

The Garrett
Jól teszi! 😄 majd ha kimutatják valahogy elhiszem. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
illetve én most cikiztelek téged 😄

The Garrett
ööö bárki kifejtheti a véleményét/megpróbálhatja meggyõzni a másikat az igazárol. itt. Az hogy mindenki máshogy az 1 dolog. Nem cikiz senki senkit, neked van valami baj a látásoddal.

Tikal
jol tudod, de attol még hogy nem hiszel benne, hat rád

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
feng shui az amennyire tudom a tárgyak életünkben elfoglalt helyét jelenti. Gondolok itt NEM a "segédeszközökre az éjjeliszekrényben", hanem a bútorok elrendezése, színek stb stb 😊 vagy ilyenek. Ebbe se hiszek, de csomó jó dekorációs ötlet van a feng shui-s könyvekben.

Nefasturris
Olyan idióták vagytok. Ha nem hisztek az ilyenben akkor mi a fenének jöttök be hogy cikizzétek õket? Olcsó játék hüjegyerekeknek, mert ezt élvezitek.

?:P

Tikal
ja és gratula 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
na látod 😄

Tikal
nem tudhatod 😊

The Garrett
OLyan dolog mint a csodálatos aLoe vera gyógyszerek amig 100% aloe verát és még emellett 25% egyebet tartósítószer stb-t 😄 -t tartalmaznak. a sok hülye meg megveszi.

The Garrett
a magyarok meg erõspaprikának hívják. Ez sz.tem kajak baromság.

glillu
perszehogy magamtól. mindenki más normális a családban. és nem 6 évesen, hanem 3 évesen jött rám ez, csak azért még belém tudták tömni anyáék úgy 6 éves koromig a dolgoakt. de csomó minden van amit még nem kóstoltam:]

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

6 évesen persze hogy a szülei...
Tikal
magadtol vagy szuleid?

glillu
18. csak húst nem eszek.

FREAK
nem, csak menstruál a nõvéred, és nyög álmában

Riszpekk

O0D:
lol: )))) mekkora topik!
én meg hangokat hallok miközben alszom, reggel felébredek és mindenki vérben fürdik körülöttem. szerintetek szellemet láttam?

Hajrá Dózsa György!

Tikal
12 éve?
mennyi idõs vagy? 😄

tojást, tejet sajtot azért gondolom eszel.

Tikal
olvassgas utána, keress meg egy ezzel foglakozo mestert.. ha meg sem teremted a megismerés esélyét akkor mit vársz?

FREAK
na akkor az ment az agyadra, szerintem dobjál be egy jó csípõs lókolbászt dijoni mustárral, és eltûnnek a gonosz férgesfejû démonok 😄

amúgy én is ilyeneket haluzok, amikor a diétában elérek a gyümölcsnaphoz, szóval megértelek 😄

Riszpekk

igen, de a fénytáplálkozásnál 1 héten keresztül no folyadék!

FtranX
vizet lehet inni (a rabok is ittak)

FtranX
én inkább úgy mondanám, hogy "nagyon sok, laikus számára valóságosnak tûnõ alapja van".

amúgy tényleg jó a Marsos írás! 😄
V2-es rakátákkal ûrugrás!!! LOL 😄DDD

de folyadék nélkül?

FtranX
én nem mondtam, hogy hazudnának.
inkább valószínûbb, hogy bizonyos jelenségeket roszul magyaráznak. Ember már sokkal sokkal tovább is kibírta élelem nélkül, mint õk. Sok éhségsztrájkoló északír rab pl 50 napnál is tovább bírta az éhezést, mielõtt meghalt...

De mondom: egy fényevõ feküdjön be egy kórházba, ellenõrzött körülmények közé és ha még három hónap után is életben van, akkor talán majd én is elgondolkozok a fényevésen.

glillu
miaza csi? ok tom mit mondanak meg feng shui meg mittomén. de mi?

Ez igaz! CSak olvasd el a "Mikor lépett az ember (ismét) a Marsra?" c. cikket, es nagyon jot szorakoztam rajta.
Mégegyszer kiemelem, nem mondtam h az ott mind igaz, de eleg sok valosagalapja van.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

én itthon látom az ismerõseimen, miért hazudnának...?
ja és csak az elsõ hetet töltik "közösen" egy vezetõvel. a másik 2 hét étel nélkül itthon telik!

FtranX
Talán, ha egyszer valaki meg tudná magyarázni, hogy mi is az a csí valójában, miként nyilvánul meg, akkor talán elõrébb lehetne lépni. De addig?

FtranX
a hiszékenységnek nincs határa... 😉

nem mondtam h igaz! de ott nem csak az aurarol van cikk. 😉
amugy a "csí" v. "ki" tenyleg letezik. de h ezzel potolni lehetne az energiat, nehezen tudom elkepzelni...
"csi"-vel valo gyogyitas mar mukodik kinaban, es a shaolin kung-fuban is a "csi"-t hasznaljak nagyobb ero elerese celjabol!
(a dragonballban is "csi labdakat" dobalnak a karakterek, bar keptelenseg ilyesformaban felhasznalni ezt az energiat)😊

FtranX
én elolvastam a Columbia tragédiájáról szóló cikket és beleolvastam a Fényrõl idõrõl, fekete lyukakról való értekezésbe is:

Ezek hamis állításokból vonnak le hibás következtetéseket.

csak egy példa:
"Az ûrrepülõgép legénysége a leszállás közben is ki tudott volna ugrani az ûrrepülõgépbõl, feltéve, hogy stabil repülési helyzetben haladnak, s 30 km-es magasság alá ereszkednek. Sajnos, ennél nagyobb magasságban haltak szörnyet."

aki ezt állítja, az biztos próbált már kiugrani egy hagsebesség sokszorosával haladó jármûbõl...

próbáld ki, az auralátási módszereket! aztán majd te eldöntötd, hogy igaz-e vagy sem 😊

ezt a mutterom mondta:
nem szószerint fénynek kell érteni... magyarul fénynek mondják, de ez az univerzális életenergia, a kínaiak csi-nek, az indiaiak pránának hívnak

de az õ sem tudja, hogy hogyan müxik, hogyan pótolja az anyagokat, de anyagcsere nincsen abban az idõszakban.

ez már én: 😊
azok az emberek/ismerõseim akik elvégezték, teljesen hétköznapi emberek, sõt a legtöbbjük nem hitt benne, amíg el nem végezte. szóval ajánlom neked is 😊
lehet én is el megyek fél év múlva, ha elmúltam 18

ja és tényleg sokat fogynak, de nem 20-30 kilókat, bár ez változó. mutterom asszem 5-öt fogyott

Most komolyan Glillu kivetelevel vki elolvasta a cikkett?
Ha nem, akkor hajra!
muvelodjetek! En nem azt mondom h ezek mind igazak, de mindenkeppen erdekes megkozelitesei a valosagnak.
Szellemekben azert hiszunk mert nem tudjuk elkepzelni h meghalunk es vege.

Hú ez érdekes... és miket mesélt a lány még?

War. War never changes.

glillu
nemigazán

FtranX
mijaz, hogy a táplálékot a fénybõl kapják? magyarázd el nekem, hogy az elektromágneses sugárzás hogyan képes pótolni az ember ill. a sejtek anyagcseréjéhez szükséges anyagokat? vagy utána már nincs is szükség sejtekre?

Régebben mutattak olyanokat a TV-ben, akik megpróbálkoztak ilyennel. Õk az elsõ hetekben húsz-harminc kilókat fogytak,
de aztán abbahagyták. Egy csóka volt, aki azt állította magról, hogy évek óta nem evett. Na persze...

De nem kell a rizsa! Ha valaki nekem ellenõrzött körülmények között végigcsinálja ezt, akkor elhiszem.

és elhiszed a dolgot?

glillu
de nem beszélek vele...

épp ez az 😊
nincs anyagcseréje
a "táplálékot" meg a fénybõl kapják

de te mondod, hogy az ismerõsöd is csinálja

glillu
nem😄

Ottto
"Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?"
Jah. Sztem már annyi paranormális eset történt, hogy van valami ilyesmi. Az nem igaz hogy mind csak csalás. Legutóbb volt a fókuszban a szellemvárosról szó, hogy magától gyulladnak meg dolgok, meg nincs rá semmmi magyarázat. Sztem ez már bizonyítknak vehetjük.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

glillu
de ha nem kap ételt meghal. nem? mibõl lesz anyagcseréje meg stb?

mutterom már 2x volt rajta. a lényege, hogy 3 héten keresztül nem vesznek ételt magukhoz, sõt az elsõ héten folyadékot sem!
18 év fölött bárki mehet erre a "tanfolyamra". ismerõseim közül is többen voltak, az elsõ hetet nehezen bírták, de utána aztmondják, mikor már lehet inni, egyáltalán nem éhesek. ja és a legfontosabb: a 3 hét alatt a táplálékot a FÉNYbõl kapják. és a lényege ennek az egésznek hogy a szervezet teljesen kitisztul.

baromság? mert?

FtranX
tán valaki lefogott? 😄