619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#179 Én olvasgattam :) -
#178 Mert nemtudod hogy készül az aurafotó :P -
#177 Hogy legyen a fókuszba mindennap műsor.
a LEglolabb riport eddig az IDŐKAPU A REKAMIN ALATT. ez volt a címe :D
és olyan cvolt ohgy a falusi cigánynak volt 1 nagy rekaminja amire ha ráfeküdt elaludt és időutazáson vett részt közben.
-
#176 miért hazudnak a hazugok? miért vannak olyan emberek akik élvezik mások becsapását? :) -
#175 Csak én enm merek elmenni ilyen auralátóhoz mert félek hogy rossz az aurám :)) :(( -
#174 nem hazudik, hanem csak látott valamit, amiről azt hitte, hogy szellemek. -
#173 msot ez az auralátás tökre leköt :PP Akarok én is akarok! :D -
#172 de ilyenek vannak voltak lesznek. át kell siklani felettük :P -
#171 "Túl sok képregényt olvasol... :DD"
"szerény véleményem szerint kapd be a faszom? "
Ezekre godnotlam, hogy meglenne ezek nélkül is a fórum.
-
#170 Szellemekre visszatérve:
Anyám mesélte 1x hogy mikor ment le a lépcsőházban, úgyérezte végig ment mellette valaki. És mondta hogy ugy megijedt hogy inkább hazajött és bezárta az ajtót. Ő se hisz a szellemekben. Nah a sztory után (még sokkal kisebb voltam). pár órával mentem volna le énis, és ugyanazt éreztem,mert bemeséltem magamnak hogy huu tényleg volt ott valaki.
Szal kb ennyire befolyásolja az ember agya az környezet érzékelését... -
#169 itt mindenki azt mond amit akar... -
Takezó #168 Csak 1 dolog: miért hazudna az, aki azt mondja, hogy látott szellemet? -
#167 Én az első oldalakra gondoltam. -
#166 Jól teszi! :D majd ha kimutatják valahogy elhiszem. :) -
#165 illetve én most cikiztelek téged :D -
#164 ööö bárki kifejtheti a véleményét/megpróbálhatja meggyőzni a másikat az igazárol. itt. Az hogy mindenki máshogy az 1 dolog. Nem cikiz senki senkit, neked van valami baj a látásoddal. -
#163 jol tudod, de attol még hogy nem hiszel benne, hat rád -
#162 feng shui az amennyire tudom a tárgyak életünkben elfoglalt helyét jelenti. Gondolok itt NEM a "segédeszközökre az éjjeliszekrényben", hanem a bútorok elrendezése, színek stb stb :) vagy ilyenek. Ebbe se hiszek, de csomó jó dekorációs ötlet van a feng shui-s könyvekben. -
#161 Olyan idióták vagytok. Ha nem hisztek az ilyenben akkor mi a fenének jöttök be hogy cikizzétek őket? Olcsó játék hüjegyerekeknek, mert ezt élvezitek. -
#160 ja és gratula :) -
#159 na látod :D -
#158 nem tudhatod :) -
#157 OLyan dolog mint a csodálatos aLoe vera gyógyszerek amig 100% aloe verát és még emellett 25% egyebet tartósítószer stb-t :D -t tartalmaznak. a sok hülye meg megveszi. -
#156 a magyarok meg erőspaprikának hívják. Ez sz.tem kajak baromság. -
#155 perszehogy magamtól. mindenki más normális a családban. és nem 6 évesen, hanem 3 évesen jött rám ez, csak azért még belém tudták tömni anyáék úgy 6 éves koromig a dolgoakt. de csomó minden van amit még nem kóstoltam:] -
Prank #154 6 évesen persze hogy a szülei... -
#153 magadtol vagy szuleid? -
#152 18. csak húst nem eszek. -
#151 nem, csak menstruál a nővéred, és nyög álmában -
#150 lol: )))) mekkora topik!
én meg hangokat hallok miközben alszom, reggel felébredek és mindenki vérben fürdik körülöttem. szerintetek szellemet láttam?
-
#149 12 éve?
mennyi idős vagy? :D
tojást, tejet sajtot azért gondolom eszel. -
#148 olvassgas utána, keress meg egy ezzel foglakozo mestert.. ha meg sem teremted a megismerés esélyét akkor mit vársz?
-
#147 na akkor az ment az agyadra, szerintem dobjál be egy jó csípős lókolbászt dijoni mustárral, és eltűnnek a gonosz férgesfejű démonok :D
amúgy én is ilyeneket haluzok, amikor a diétában elérek a gyümölcsnaphoz, szóval megértelek :D -
OPM #146 igen, de a fénytáplálkozásnál 1 héten keresztül no folyadék! -
#145 vizet lehet inni (a rabok is ittak) -
#144 én inkább úgy mondanám, hogy "nagyon sok, laikus számára valóságosnak tűnő alapja van".
amúgy tényleg jó a Marsos írás! :D
V2-es rakátákkal űrugrás!!! LOL :DDDD -
OPM #143 de folyadék nélkül? -
#142 én nem mondtam, hogy hazudnának.
inkább valószínűbb, hogy bizonyos jelenségeket roszul magyaráznak. Ember már sokkal sokkal tovább is kibírta élelem nélkül, mint ők. Sok éhségsztrájkoló északír rab pl 50 napnál is tovább bírta az éhezést, mielőtt meghalt...
De mondom: egy fényevő feküdjön be egy kórházba, ellenőrzött körülmények közé és ha még három hónap után is életben van, akkor talán majd én is elgondolkozok a fényevésen. -
#141 miaza csi? ok tom mit mondanak meg feng shui meg mittomén. de mi? -
_Vegeta_ #140 Ez igaz! CSak olvasd el a "Mikor lépett az ember (ismét) a Marsra?" c. cikket, es nagyon jot szorakoztam rajta.
Mégegyszer kiemelem, nem mondtam h az ott mind igaz, de eleg sok valosagalapja van.