619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
#219 jujjj :D na tehát: Végülis felnőttél, .... :D
rendesne elírtam. -
#218 Hát.. végülis flenőzzél, tehát annyira nem lehet egészségtelen. Mindenesetre nemtudod miből maradsz ki?
na megyek X aktákat nézni :D az egyetlen dolog amiben még hiszek :DDDDDD -
#217 émmeg el nem tudom képzelni hússal az életem:) azé mer soha nem ettem igazán. de azabaj h nemcsak húst nem eszek hanem egy cspmó éelt nem szeretek:( -
#216 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#215 huh én el nem tudnám képzelni a vegetériánus életet. Nemvagyok ez zabagép, de tuti nembírnám sokáig 1 fini gyros nélkül :))) -
#214 -
#213 ismerős... -
#212 de a szójának hús ize van. émmeg pont azt nem szeretem -
#211 ok -
#210 MÉg neked is küldök privátot PLS NÉZD MEG!
-
#209 Na sziasztok mára elég volt a természetfeletti dolgokból :DDD -
#208 az tényleg jó lehet. majd anyámnak megveszem szülinapjára, ő úgy is olyan parahívő. -
#207 szoja, tészták :) -
#206 HOgy is van ez? < ez a cím. -
#205 fehérje:) -
#204 mia cime??? kelll:)))) -
Prank #203 hát én is csak a csirkemellet tudom megenni meg néhány felvágottat, mert a többit kihánynám... ez valami velemszületett betegség lehet:) -
#202 potolhatod mással...nem olvasgatsz ez ugyben?
husbol milyen vitaminok jonnek? -
#201 Énis. D szerencsére az én szobám az én váram :) Ott nincs helye ilyeneknek. :D
DE majd ha felvesznek most valahova reklamálni fogok a koliban, hogy nem a fengshui szerint van berendezve. :D -
#200 Jajj asszem magamnak küdltenm el :DDDD -
#199 Amugy van 1 nagy könyv itthon: Paranormális jelenségek a címe. Le van benne írva rengeteg eset. Teljesen hitelesnek beállítva, ujságkivágásokkal. És mikor már aztmondod hogy huu vazzeg ebben lehet valami. Meg a Daily Times is közölte a hírt. stb... Akkor leírják hogy leplezték le a csalást, hogy derült ki hogy nincs ott semmi. Jó kis könyv :D Ajánlott terápiás leszokás az ilyen hiedelmekről. -
#198 huh de émmá kivagyok tőle. -
#197 repült! -
#196 azért mer egy csomó vitamin hiányzik igy a szervezetemből meg stb... -
#195 Leeht küldök privit :)) nézzed! :D (előre is thx :) -
#194 én se vagyok nagy guru :D de ha kérdésed van igyekszem válaszolni :)
persze nem itt :) -
#193 De más szempontból megtaníthatnál használni a photoshopot :DDDD -
#192 Engem meg anyám nyaggat állandóan, hogy márpedig annak a kis fa szobornak a kisszekrényen a helye :D -
#191 Lol :P
Én nem azért hiszek egy ilyenben, mert elolvasok egy cikket ami meleltt található egy nagy kép :))) -
#190 hogy érted? -
#189 köszi de ez nem jó dolog:( -
#188 Énis hittem amig nem láttam 2 szememmel hogy bizony így készül :)
remélem nem omlott benned most össze 1 kisebb világ :) -
#187 jajaja eléggé tudom ezt mer nagynéném nagyon benne van és állandóan mondja nekem.... -
#186 meg aztán 1 ilyen huuuu a 3 éves lányom szellemet látott sztory vonzza a szellemvadászokat, médiumokat.. MEG aztán még a végén a turizmust is fellendítheti. -
#185 :P
De én hiszek az ilyen dolgokban.... -
Takezó #184 ismerős még nem meséltneked hasonlót? -
#183 sose tudod kit motival hasonló feltünési viszketegség. -
#182 csinálnak 1 képet=> photoshop edge detect. aztán még 1-2 filter :D
Küldj 1 fényképet csinálok rólad 25 félét :D -
Takezó #181 hát nem a cigányputriban lakó feltűnési viszketegségben szenvedő emberre gondoltam... -
#180 Hogykészül lécci mond el??? :D