619
Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?
-
OPM #139 én itthon látom az ismerőseimen, miért hazudnának...?
ja és csak az első hetet töltik "közösen" egy vezetővel. a másik 2 hét étel nélkül itthon telik! -
#138 Talán, ha egyszer valaki meg tudná magyarázni, hogy mi is az a csí valójában, miként nyilvánul meg, akkor talán előrébb lehetne lépni. De addig? -
#137 a hiszékenységnek nincs határa... ;) -
_Vegeta_ #136 nem mondtam h igaz! de ott nem csak az aurarol van cikk. ;)
amugy a "csí" v. "ki" tenyleg letezik. de h ezzel potolni lehetne az energiat, nehezen tudom elkepzelni...
"csi"-vel valo gyogyitas mar mukodik kinaban, es a shaolin kung-fuban is a "csi"-t hasznaljak nagyobb ero elerese celjabol!
(a dragonballban is "csi labdakat" dobalnak a karakterek, bar keptelenseg ilyesformaban felhasznalni ezt az energiat):) -
#135 én elolvastam a Columbia tragédiájáról szóló cikket és beleolvastam a Fényről időről, fekete lyukakról való értekezésbe is:
Ezek hamis állításokból vonnak le hibás következtetéseket.
csak egy példa:
"Az ûrrepülõgép legénysége a leszállás közben is ki tudott volna ugrani az ûrrepülõgépbõl, feltéve, hogy stabil repülési helyzetben haladnak, s 30 km-es magasság alá ereszkednek. Sajnos, ennél nagyobb magasságban haltak szörnyet."
aki ezt állítja, az biztos próbált már kiugrani egy hagsebesség sokszorosával haladó járműből...
-
OPM #134 próbáld ki, az auralátási módszereket! aztán majd te eldöntötd, hogy igaz-e vagy sem :) -
OPM #133 ezt a mutterom mondta:
nem szószerint fénynek kell érteni... magyarul fénynek mondják, de ez az univerzális életenergia, a kínaiak csi-nek, az indiaiak pránának hívnak
de az ő sem tudja, hogy hogyan müxik, hogyan pótolja az anyagokat, de anyagcsere nincsen abban az időszakban.
ez már én: :)
azok az emberek/ismerőseim akik elvégezték, teljesen hétköznapi emberek, sőt a legtöbbjük nem hitt benne, amíg el nem végezte. szóval ajánlom neked is :)
lehet én is el megyek fél év múlva, ha elmúltam 18
ja és tényleg sokat fogynak, de nem 20-30 kilókat, bár ez változó. mutterom asszem 5-öt fogyott -
_Vegeta_ #132 Most komolyan Glillu kivetelevel vki elolvasta a cikkett?
Ha nem, akkor hajra!
muvelodjetek! En nem azt mondom h ezek mind igazak, de mindenkeppen erdekes megkozelitesei a valosagnak.
Szellemekben azert hiszunk mert nem tudjuk elkepzelni h meghalunk es vege. -
Braveheart #131 Hú ez érdekes... és miket mesélt a lány még? -
#130 nemigazán -
#129 mijaz, hogy a táplálékot a fényből kapják? magyarázd el nekem, hogy az elektromágneses sugárzás hogyan képes pótolni az ember ill. a sejtek anyagcseréjéhez szükséges anyagokat? vagy utána már nincs is szükség sejtekre?
Régebben mutattak olyanokat a TV-ben, akik megpróbálkoztak ilyennel. Ők az első hetekben húsz-harminc kilókat fogytak,
de aztán abbahagyták. Egy csóka volt, aki azt állította magról, hogy évek óta nem evett. Na persze...
De nem kell a rizsa! Ha valaki nekem ellenőrzött körülmények között végigcsinálja ezt, akkor elhiszem.
-
OPM #128 és elhiszed a dolgot? -
#127 de nem beszélek vele... -
OPM #126 épp ez az :)
nincs anyagcseréje
a "táplálékot" meg a fényből kapják
de te mondod, hogy az ismerősöd is csinálja -
#125 nem:D -
#124 "Hiszel-s a szellemekben, szellemvilágban?"
Jah. Sztem már annyi paranormális eset történt, hogy van valami ilyesmi. Az nem igaz hogy mind csak csalás. Legutóbb volt a fókuszban a szellemvárosról szó, hogy magától gyulladnak meg dolgok, meg nincs rá semmmi magyarázat. Sztem ez már bizonyítknak vehetjük. -
#123 de ha nem kap ételt meghal. nem? miből lesz anyagcseréje meg stb? -
OPM #122 mutterom már 2x volt rajta. a lényege, hogy 3 héten keresztül nem vesznek ételt magukhoz, sőt az első héten folyadékot sem!
18 év fölött bárki mehet erre a "tanfolyamra". ismerőseim közül is többen voltak, az első hetet nehezen bírták, de utána aztmondják, mikor már lehet inni, egyáltalán nem éhesek. ja és a legfontosabb: a 3 hét alatt a táplálékot a FÉNYből kapják. és a lényege ennek az egésznek hogy a szervezet teljesen kitisztul. -
OPM #121 baromság? mert? -
#120 tán valaki lefogott? :D -
#119 én már hallottam. az egyik legnagyobb baromság ami létezik... -
#118 igen:D egyik ismerősöm azt csinálja:D -
#117 :DDDDDD
hát én nemtom. nekem még nem volt ilyen. vagyis olyan volt már h nem tdutam mozdulni, de az nem ébredés után, és mástól... -
OPM #116 hallottatok már ilyenről, hogy fénytáplálkozás? -
[Walaki]D`Lair #115 Amikor alvás közben felébredek, de nem teljesen, csak tudatomra ébredek....ekkor még síri csönd van, de ha erőből megpróbálok mozdulni (mert ugye nem megy) akkor hirtelen éles pulzáló hang...meg a gerincoszlopomban végigfutó összerándulás....
nem nem magömlésem van álmomban...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#114 milyen pulzló hang? meg mikor? -
#113 azt nemtom.
én ilyeneket nem tapasztaltam. -
[Walaki]D`Lair #112 fasza, de akkor miért van a pulzáló hang, meg a gerincrándulás??? -
#111 ilyekor az agynak csak bizonyos, a tudatért felelős részei aktiválódnak, míg a mozgásért felelős részek "alszanak" tovább. -
[Walaki]D`Lair #110 miért mi okozza? -
#109 én meg előtte többször olvastam a biológiai magyarázatáról és már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet. -
[Walaki]D`Lair #108 ja...első pár alkalommal nagyon megilyedtem, de azóta megszoktam... -
#107 király mi? -
[Walaki]D`Lair #106 Ilyen nekem elég sűrűn megesik...:) -
#105 nekem olyan élményem volt, hogy amikor már majdnem elaludtam, hirtelen arra riadtam fel, hogy valaki az én nevemet suttogta.
A másik meg mikor egyszer tavaly az éjszaka közepé felébredtem, kinyitottam a szemem, de képtelen voltam megmozdítani akár a kisújjamat is. Kb. 2 percig így néztem ki a fejemből, aztán aludtam tovább.
Az agya néha érdekes játékokat űz az emberrel. -
#104 megmérted? -
#103 Nem tudom vannak-e szellemek, de azt igen, hogy attól, hogy nem hisz bennük senki még simán létezhetnek. Mostanában annyira telebeszélték mindenkinek a fejét azzal, hogy a modern tudomány így meg úgy, hogy ha vki látna egy szellemet szemtől szemben az is simán ráfogná a földmágnesességre meg a globális felmelegedésre meg hasonlók...
Egyébként énnekem volt "szellemes" élményem, és ez most nem poén. Egyszer még a régi lakásunkban reggel, mikor felkeltem egyszercsak éreztem, hogy valaki megfogja a kezemet, de hihetetlenül valóságos érzés volt egyszerre oda is fordultam, hogy ki lehet az, de nem volt ott senki. És én irtóztatóan megijedtem először, de aztán nem történt semmi más. Nem tudom, hogy mi a franc volt az, lehet csak halucináltam, de baromi valóságos érzés volt... -
[Walaki]D`Lair #102 dehogynem... -
#101 azok nem biztos, hogy infrahangok -
[Walaki]D`Lair #100 #100