Szellemek

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
vagy egy kémmûholdat fölé vinni!😛

DJ Skyline
51-es körzet USA-ban!jó hely lehet...elmennék 1x oda!

[Walaki]D`Lair
UFO-k léteznek, csak elhallgatják elõlünk!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
szvsz arra hogy most találtad ki!

Adam5
szellemek hogy néznek ki kérdezd már meg az ismerõsöd

DJ Skyline
Ez majdnem olyan mint a Lockness-i szörny vagy a Yeti!mondják hogy látták,meg minden de mióta keresik ezeket...és semmi...nincsen tárgyi-bizonyíték csak fényképek...és nem lehet tudni hogy azok a fényképek valódiak vagy csak kamuk!vagy ott vannak az UFO-k...sokan mondják láttam,meg elvittek,meg belémültettek,meg minden...de mivel bizonyítja!?na mind1....

glillu
mire mondod?

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Lacc
Ööö hát ennyi erõvel ez lehet kamu is. Ez legalábbis nem elég bizonyíték 😊
[Walaki]D`Lair
ÕÕÕÕÕ....hmmm....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jah, azt énis láttam, pl volt egy hjéz, ahol ugyan laktak, e állitólag szellemek is voltak...
a kislányt nem hagyták leckét irni meg ienek..... és frankón látszott a videón hogy huzogatják ki a széket a kisgyerek alól, de nem lehetett semmi zsinórt meg iesmit látni....
Bizonyiték van egy csomó.. fotók meg minden..
ezeket általában elküldik mittomén pl a kodak nemzetközi intézetébe ahol általában megállapítják hogy nem hamis, és itt vége a történetnek...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

DJ Skyline
sok a fake,meg a minden egyébb...most ha lenne megfelelõ felszerelésem én is összetudnék vágni 1 olyan videot,vagy tudnék csinálni 1 képet ami mumusos,szellemes,vagy szörnyes!

glillu
nah akkor. engem már meggyõztek. amit itt most leirok, nem kell senkinek elhinnie, én csak leirom. szal az egyik ismerõsöm látja a szellemeket. csak néhány ember képes erre, aki látó. és õ se látta mindig, de találkozott valakivel, és az a valaki segitett neki h kifejlessze ezt a tudását jobban. mert h látja az aurát is, és az aurából meglátszik ha valaki természetfeletti képességekkel rendelkezik. Namármost körülöttünk mindig vannak szellemek. Nem hogy körülöttünk, hanem rajtunk. Akik a mi energiánkból táplálkoznak. Ez a lány csak látja õket. Nem hallja õket. Az már fekete mágia. Azt mondta, hogy egyszer látta, hogy egy szellem beszél hozzá, de nem hallotta. Meg lehet tanulni hallani is õket, de az nem jó. Õ beszélhet a szellemekhez. El tudja küldeni õket meg stb. Pl érdemes füstölõzni, mer az elûzi a rossz szellemeket. Egyszer az történt, (nem voltam ott csak mesélték) hogy volt abban a házban, ahol laknak egy bácsi, aki mindig sétltatta a kutyáját. És ott voltak benn a lakásban ez a lány meg még páran, és mondta, hogy az öreg bácsi meghalt. És kérdezték h honnan tudja. És mondta h most ment keresztül a szobán. És tényleg meghalt, de ezt õk csak pár nappal késõbb tudták meg. Huh rengeteg minden van még. Igy egy monoógban nem tudom leirni. Kérdezzetek.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

mukika
multkor a realytin volt egy dokumentumfilm, képekkl sõt videókkal alátámasztva... hm, mit ne mondjak, érdekes volt!

Tuvok
Évszázadok óta mondogatják, hogy vannak, de vajon miért nincs bizonyíték, esetleg egy kép ? A technika meglenne hozzá... Szal nem léteznek, ennyi.

Taranov
Nem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
ezt sztem nem ide kellett volna...😄DD

FtranX
Számomra ez a kérdés, mint sok más hasonló dolog, nem hit kérdése.

DJ Skyline
hülyeség

No, a téma nyitott! Ki mit tud errõl ?
En elegge szkeptikus vagyok ebben a temaban..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

← ElőzőOldal 13 / 13