Magyarország - Brazília
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Ha a Brazilok csak féllábon ugrálva és bekötött szemmel játszhatnak akkor 5-0 ha csak simán akkor 10-0
ha még megf is eröltetik magukat akkor 20-0
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Glory Glory Man United!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Naná, hogy a nézõk odcsalogatásárért. Ez tisztára ua., mint, ami 2000.09.03-án volt a magyar-olaszon. Azt is azért vették meg, mert ugye sok nézõt hozott nekik. Kiváncsi vagyok, hogy ki fogja közvetíteni...SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert én azt hallottam még nem árulnak!
Glory Glory Man United!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Jó örülök , ha nyernek, de úgy igazából nem izgat az egész magyar "foci"!
Nem is a meccs miatt megyek majd ki hanem hogy lássak egy-két sztárt élõben!
Glory Glory Man United!!