525
-
#126 egyébként a magyar válogatott tétmeccsein is mindig vannak 10-15 ezren, szóval szerintem nem szarják le a válogatottat és én nem azért megyek ki hogy szurkoljak az ellenfélnek, hogy minnél jobban verjenek el minket, hanem a mieinknek szorítok minnél jobb eredményt remélve. -
#125 hiába ugatsz kisköcsög akkor is suttlyó vagy -
K.András #124 Én azt mondom,elöször tanitsák meg a magyar focistákat focizni... -
OPM #123 miért szörnyű?? ezt nem értem!
most is ugyanúgy lexarják a magyar válogatottat... vagy nem?
és nem hiszem, hogy mindenki a brazilok miatt menne ki, de ez egy pluszt ad a meccsnek de szerintem is kb a 99,9% megy ki értük :) ami nem azt jelenti, hogy nekik is fognak szurkolni -
#122 az oszt.társam apjának ismerőse VIP tag,és tőle van jegy.de egy jegyre kéne még vevő,mert valaki visszamondta -
#121 A brazilok miatt 1 métert nem tennék meg,mocsok népség!
Csak azért mennék ki,hogy lássam,hogy alázzuk meg őket,de sajna ez fordítva lesz. -
#120 nekem se
egyen úgyis voltam
és ott még három kívánság is volt
Meg Socrates stb szvsz kicsit teknikásabbak voltak.
És akkor örültek, hogy játszunk velük... -
Takezó #119 Rendben, vannak más szurkolók is, csak azt mondom, hogy ez lenne a normális... nah mind1... amúgy, mint kiderült, nem megyek a magyar-brazilra... 6,5 rugóm most nincs rá :( -
#118 teljesen más ismerni, és tudni a létezéséről. -
#117 így van. a brazilok miatt fogok 200km-et utazni. így van. -
#116 gondolkozzál -
#115 -
#114 szerintem 0 : 9 -re fogunk kikapni. -
#113 Engem az bosszant,hogy az emberek eddig leszarták a magyar válogatottat,erre most jönnek a brazilok és mindenki jegyet akar venni.A véleményem,hogy eléggé szörnyű!
Én a lengyelek ellen is kint voltam,akik kint lesznek a brazilok ellen (kb 35000-en) csak a brazilok miatt mennek ki! -
Takezó #112 nem tudom, én csak "rendes szurkoló"-t ismerek! -
__csokisfiu__ #111 akik nem értik: az mlsz-es köcsögök mind a két oldallelátót lenyúlták. kb. 14000 jegyet. -
__csokisfiu__ #110 ezek lemaradtak:
-
__csokisfiu__ #109 magyar brazil jegyvásárlás.
sorban álltam a jegyemért. sorban. a kapu mögötti, legjobb esetben hajlatba eső jegyért. mert oldallelátóra szóló jegyet nem lehetett venni. a stadionnál. aki az első vásárló volt, hajnali egyre volt kint. az A,B,C és D szektorok közül választahatott. a 10500 és 8500as jegyek MÁR PÉNZTÁRNYITÁSNÁL SEM VOLTAK! sem az ibusznál sem a stadionnál. mind kapu mögötti. buzi bozó jöjjön és szopjon le aztán kirakom az M5ös mellé strichelni ezt a faszt. azt ajánlom mindenki imádkozzon az oldallelátón, hogy épségben érjen haza. vagy majd bozi "izom" imi megvédi őket. rohadjon el mind. velkám tu hángeri. bozó haver: dögöljetek meg. az olyan genetikai hulladékok miatt utálom ez az országot mint ti.
ui.: szerintem valami transzparens kellene a kapuk mögé minimum. egész szektoros lepedő, vagy kartonlapok. -
#108 nekem hétfőn hozzá a jegyet.6500 ft volt.nem 8500 :D
-
#107 El sem tudnám képzelni,hogy 90 percet végigüljek.
Most a kosármeccseken,régebben a focimeccseken szinte nincs is olyan pillanat,amikor csendben lettünk volna,mindig éneklünk valamit.Az meg elkeserítő amikor a tömeg nagy része még tapsolni sem akar+nem bírja kinyögni azt az egyszerű szöveget,hogy Hajrá Magyarok!:(
Voltam már válogatott meccsen is szurkolni,ott is elég kevesen énekeltünk. -
#106 jaaa ez a rendes szurkoló!? akkor jó. eddig csak híradóból tudósultam arról hogy mik történnek mondjuk egy mtk-ftc meccsen...
de mint mondottam előszőr leszek ilyen szinvonalu meccsen, es nem fogok 90 percig ordibalni, mert akkor nem tudok 100%-osan odafigyelni...;) meccset fogom nezni, orulok hogy ott leszek, es termeszetesen orjongeni fogok ha a magyarok golt rugnak...:)
egyebkent meg szerintem (sajnos) tobb az a fajta szurkolo amit a #101-ben leirtam, mint amit te irtal... :\ -
#105 Magyar-brazil: hétfőn folytatódik a jegyárusítás -
Takezó #104 1) egy pillanatig nem mondtam, hoyg nem vagy magyar, csupán azt, hogy nem vagy rendes szurkoló ;)
2) nem fogok kurvaanyázni, ha a brazilok gólt rúgnak, de a meccs legnagyobb részében az előző üzenetemben leírt "rendes szurkolóként" fogok viselkedni... -
Takezó #103 hát barátom, nem így gondolom... rendes szurkoló = kinn van a hazai meccsek legtöbbjén és a meccs kb. 90 percének legnagyobb részében hangjának kiengedésével bíztatja csapatát ;) -
#102 és látom nem értetted hogy mi írok...
azt ne mond hogy ezen a barátságos meccsen kurvaanyázni fogod a brazilokat ha golt rugnak! en csak egy jo meccs miatt megyek ki. a brazilok miatt. elmondom neked hogy tobb mint 200km-re lakom a meccs helyszinetol. soha, ismetlem SOHA nem voltam még ilyen meccsen... most el fogok menni hogy lassam eloben a kedvenc valogatottamat, es a magyar valogatottat. ennyi remelem jo meccs lesz.
orulok hogy magyar lehetek... -
#101 rendes szurkolok ? várj csak minnyá eszembe jut...
ááá tudom. szal azok a rendes szurkolók, akiknek ha nem nyer a csapata, szetverik az ellen játékosait, a saját játékosaikat, vandálkodnak meccs közben, és utána ? hmm szemét vagyok hogy elveszem azt az egy helyet is egy ilyen szurkoló elől... -
#100 MAGYAROK! :) -
#99 még jó hogy nem ti döntitek el hogy kinek drukkoljak.azért mert magyar vagyok,attól még a brazolik a kedvenceim.ha fradi-inter vagy mtk-inter lenne,akkor is az internek drukkolnék,mert ők a kedvenceim -
#98 -
#97 látom itt sem hazudtolod meg önmagad. no comment -
#96 azért mert a brazoliknak drukkolok,attól még magyar vagyok.ez csak egy játék.brazil mezbe is megyek ki a meccsre. -
Takezó #95 jó, a hungaristákat is ki kéne tiltani :) de ettől függetlenül még elveszed a helyet a rendesen szurkolni akaróktól... -
#94 nem minden heten jon el a brazil valogatott ide meccsezni. olyan szinten szurkolok nekik (mert szerintem sokan ugy ugatnak hogy meg veletlenul sem probaljak ertelmezni amit irtam) hogy mutassak meg milyen az a szep foci...ennyi. termeszetes dolog hogy tetre menno meccsen a magyaroknak szurkolok. alap.
ennyi. -
#93 tet meccs teljesen mas dolog lalikam. de ne keverjuk mar bele itt a ver hungarizmust...jo ? -
#92 lol tunny már a hulyezeseddel egy baratsagos meccsen...normalatlan. majd a magyaroknak fogok szurkolni. vedd mar eszre magad. azert megyek ki hogy egy jo meccset lassak ELOBEN A HELYSZINEN!!! tokfej. ne probalj leosztani azert mert nem a magyaroknak szurkolok majd. en egy jo meccset akarok latni, ahol a brazilok "szambaznak" a palyan. szal okosan! -
#91 ehh neked nem kérdés, de pl amikor itt volt a MÚÚÚ a ZTE ellen, csomó suttyó geci magyar ott virított a Manchester mezében. egyenként kellett volna őket szájon vágni. -
#90 Igazad van,nem ér annyit. -
#89 jóvan nem kell ebből nemzti ügyet csinálni. suttyó azt kész -
#88 pfff! te akkor az internek mé drukkolsz? -
#87 Sztem ha vki most (vagy bármelyik válogatott meccsen) nem a magyaroknak drukkol magyar létére,az NEM magyar. És ne is hívja magát annak!