525
  • Matthewpamer
    Az egész egy email-lel kezdődött, amelyet a magát Walter Pandiani nick-néven regisztráló Olvasónk juttatott el honlapunkhoz.
    A lényeg: az rendben, hogy idehozzuk a brazilokat, de tegyük lehetővé, hogy a gyerekek a borsos belépőjegy megfizetése nélkül is testközelbe kerülhessenek a világsztárokkal.
    Nos, az ötletet tett követte, és az MLL vezetői úgy döntöttek, hogy felveszik a kapcsolatot a mérkőzést szervező felettes szerv, az MLSZ illetékeseivel. Dr. Szieben László, Berzi Sándor, Mészöly Kálmán és Magyar Zoltán hathatós közbenjárásával sikerült is megoldani, hogy a magyar-brazil előtti napon tartandó esti, nyilvános brazil edzésen (április 27.) a terasz-szektort lezárják, és oda csak a gyerekek mehessenek be, elkerülve így a felnőttek közötti esteleges lökdösődést.

Az érdeklődés várható nagysága miatt honlapunk ezért felhívja az utánpótlás-csapatok edzőinek, az iskoláknak és a testnevelő tanároknak a figyelmét arra, hogy esetleges edzéslátogatási igényüket mihamarabb jelezzék Ebedli Ferencnél a 06-1-224-9098-as telefonszámon, illetve a 06-1-224-9031-es fax-számon, hogy túljelentkezés esetén még időben "lezárathassunk" egy újabb szektort a gyerkőcök számára.
  • pilboy
    én nem mondtam, h te tehetsz róla
  • Matthewpamer
    de erről én nem tehetek.oszt.társam mondta hogy tud jegyet szerezni,azt szerzett.
  • pilboy
    épp ez a baj, h a VIP tagok felvettek fejenként min. 50 jegyet, aztán megint ők járnak jól
  • Matthewpamer
    npersze hogy nem álltam sorba,nem megyek fel pestre jegyért,oszt. apjának haverja VIP tag és ő szerezte.
  • Matthewpamer
    6500 ft
  • wizy
    tesomnak is megvan már a jegye! hehe, nem lesz itthon, ezaaz:-) én meg majd TV-ből kisérem szemmel a meccset
  • ricsi1
    szerintem az is mellette van,úgyhogy találkozhatsz vele...
  • ricsi1
    mennyiér vetted?
  • Matthewpamer
    mivan?nem te mondod meg hogy kinek áruljak jegyet.
    miafasz?
  • __csokisfiu__
  • __csokisfiu__
    ezért sem sorba álltál. örülj hogy ha megúszod egyben a meccset. jegyet meg nem merészelj árulni mert ha elkaplak, akkor nem mész haza.
  • PREMIERE1
    "Az Osasuna elleni, másfél héttel korábbi bajnokin térdsérülést szenvedő Ronaldo kedden már intenzíven edzett. A Real Madrid csatára bejelentette, vasárnap játszani szeretne a Barcelona elleni presztízsmérkőzésen. Viszont ha április 25-én valóban pályára lép a katalán sztárgárda ellen, nem lehet kizárni azt sem, hogy a magyar válogatott elleni budapesti találkozón is a pályán láthatjuk."

Úgy legyen!
  • Takezó
    menj anyádba!
  • Matthewpamer
    nem kell senkinek jegy?15-ért?
  • oneal1
    6-0 lesz!!!
  • Matthewpamer
    jaja.meg ronaldo cseleit átjavították ronaldinho cseleire
  • Punker
    lol bazzz ez a reklám amit az rtl nyom egyszerűen szánalmas
  • Matthewpamer
    ja.olvastam,de remélem nem jön(ő volt a kedvenc játékosom :) mert akkor adriano kezdő lehet.
  • zaki
    olvastátok?

Ronaldo újra fittnek érzi magát
  • Matthewpamer
    ok. :D
  • pilboy
    akkor is...
    a brazilokat a magyarok ellen nem mostanában fogjuk látni még1szer
  • pilboy
    legalább most tudom, hol keresselek a tvben...:DDD
    aztán integessél ám
  • [Walaki]D`Lair
    Úgyis kikapunk sok-nullra...
  • Matthewpamer
    megvan a jegyem!!!!

de van még,aki kér 15000-ftért az küldjön privit.
  • pilboy
    bassza meeeg, bassszzza meeeg
    pont a meccs időpontjában van meccsem
    1-2 csapattársammal azt beszéltük, h megegyezünk az ellennel a döntetlenben, aztán akkor láthatnánk a meccset
  • [Walaki]D`Lair
    Remélem kikapnak ezek a falábú barmok....(magyar "válogatott")
  • zaki
    Denilson mé' nincs benne a keretben? :(
  • Evil
    EU csatlakozasi bulira persze van 700 milla.Anyjukat!
  • MrSpock
    A szomorú az,hogy nincs egy rendes stadionunk ahol az ilyen meccseket meglehetne rendezni.
    Eléglenne egy 50000-es,klassz modern,ahol bármit lehetne,és nemkellene szégyenkezni a világ előtt.
    Mert rendezésben jók vagyunk,atlétika..stb..csak hát létesítmény az nincs.
    Legalább egy Nemzeti stadionunk lenne!
    Jutna jegy mindnekinek.
  • Matthewpamer
    én eladom 20-ért is.
    elvileg ma kellett volna hogy megkapjam,de oszt.társam nem hozta :(
  • Scholes18
    Most hallottam ,hogy a feketepiacon 50 rugó egy jegy!![wow1]
    Normálisak ezek??!!
  • Takezó
    dehoooooogy! ha lesz 2,5-ös jegy, akkor lesz...
  • Matthewpamer
    van jegyetek már?
  • Garcia
    amúgy a Brazil olimpiai foci válogatott nincs ott az olimpián.... mekkora ciki a jövö reménységei
  • Punker
    remélem az EB-t és az Olimpiát nem ők adják mert akkor az szívás lesz
  • Tikal #129
    azért az lol hogy rtl klubbon hogy reklámozzák a vereségunket :DD

meg egyébként is most ugy látom rászálltak a focira a boksz után? vmi másik magyar meccset is lefognak adni.... szánalmas
  • Garcia
    lehet, de szerintem nem...
  • ÁjjLe BoBBi
    te már csak a faszkalapságoddal teszel túl rajtam.