525
-
Az egész egy email-lel kezdődött, amelyet a magát Walter Pandiani nick-néven regisztráló Olvasónk juttatott el honlapunkhoz.
A lényeg: az rendben, hogy idehozzuk a brazilokat, de tegyük lehetővé, hogy a gyerekek a borsos belépőjegy megfizetése nélkül is testközelbe kerülhessenek a világsztárokkal.
Nos, az ötletet tett követte, és az MLL vezetői úgy döntöttek, hogy felveszik a kapcsolatot a mérkőzést szervező felettes szerv, az MLSZ illetékeseivel. Dr. Szieben László, Berzi Sándor, Mészöly Kálmán és Magyar Zoltán hathatós közbenjárásával sikerült is megoldani, hogy a magyar-brazil előtti napon tartandó esti, nyilvános brazil edzésen (április 27.) a terasz-szektort lezárják, és oda csak a gyerekek mehessenek be, elkerülve így a felnőttek közötti esteleges lökdösődést.
Az érdeklődés várható nagysága miatt honlapunk ezért felhívja az utánpótlás-csapatok edzőinek, az iskoláknak és a testnevelő tanároknak a figyelmét arra, hogy esetleges edzéslátogatási igényüket mihamarabb jelezzék Ebedli Ferencnél a 06-1-224-9098-as telefonszámon, illetve a 06-1-224-9031-es fax-számon, hogy túljelentkezés esetén még időben "lezárathassunk" egy újabb szektort a gyerkőcök számára.
-
pilboy #165 én nem mondtam, h te tehetsz róla 
-
de erről én nem tehetek.oszt.társam mondta hogy tud jegyet szerezni,azt szerzett. -
pilboy #163 épp ez a baj, h a VIP tagok felvettek fejenként min. 50 jegyet, aztán megint ők járnak jól
-
npersze hogy nem álltam sorba,nem megyek fel pestre jegyért,oszt. apjának haverja VIP tag és ő szerezte. -
6500 ft -
tesomnak is megvan már a jegye! hehe, nem lesz itthon, ezaaz:-) én meg majd TV-ből kisérem szemmel a meccset -
szerintem az is mellette van,úgyhogy találkozhatsz vele...
-
mennyiér vetted? -
mivan?nem te mondod meg hogy kinek áruljak jegyet. -
#156 miafasz? -
__csokisfiu__ #155
-
__csokisfiu__ #154 ezért sem sorba álltál. örülj hogy ha megúszod egyben a meccset. jegyet meg nem merészelj árulni mert ha elkaplak, akkor nem mész haza. -
"Az Osasuna elleni, másfél héttel korábbi bajnokin térdsérülést szenvedő Ronaldo kedden már intenzíven edzett. A Real Madrid csatára bejelentette, vasárnap játszani szeretne a Barcelona elleni presztízsmérkőzésen. Viszont ha április 25-én valóban pályára lép a katalán sztárgárda ellen, nem lehet kizárni azt sem, hogy a magyar válogatott elleni budapesti találkozón is a pályán láthatjuk."
Úgy legyen!
-
Takezó #152 menj anyádba! -
nem kell senkinek jegy?15-ért? -
6-0 lesz!!! -
jaja.meg ronaldo cseleit átjavították ronaldinho cseleire -
lol bazzz ez a reklám amit az rtl nyom egyszerűen szánalmas -
ja.olvastam,de remélem nem jön(ő volt a kedvenc játékosom :) mert akkor adriano kezdő lehet. -
olvastátok?
Ronaldo újra fittnek érzi magát -
ok. :D -
pilboy #144 akkor is...
a brazilokat a magyarok ellen nem mostanában fogjuk látni még1szer
-
pilboy #143 legalább most tudom, hol keresselek a tvben...:DDD
aztán integessél ám
-
[Walaki]D`Lair #142 Úgyis kikapunk sok-nullra... -
megvan a jegyem!!!!

de van még,aki kér 15000-ftért az küldjön privit. -
pilboy #140 bassza meeeg, bassszzza meeeg
pont a meccs időpontjában van meccsem

1-2 csapattársammal azt beszéltük, h megegyezünk az ellennel a döntetlenben, aztán akkor láthatnánk a meccset
-
[Walaki]D`Lair #139 Remélem kikapnak ezek a falábú barmok....(magyar "válogatott") -
Denilson mé' nincs benne a keretben? :( -
EU csatlakozasi bulira persze van 700 milla.Anyjukat! -
A szomorú az,hogy nincs egy rendes stadionunk ahol az ilyen meccseket meglehetne rendezni.
Eléglenne egy 50000-es,klassz modern,ahol bármit lehetne,és nemkellene szégyenkezni a világ előtt.
Mert rendezésben jók vagyunk,atlétika..stb..csak hát létesítmény az nincs.
Legalább egy Nemzeti stadionunk lenne!
Jutna jegy mindnekinek. -
én eladom 20-ért is. 
elvileg ma kellett volna hogy megkapjam,de oszt.társam nem hozta :( -
Most hallottam ,hogy a feketepiacon 50 rugó egy jegy!![wow1]
Normálisak ezek??!!
-
Takezó #133 dehoooooogy! ha lesz 2,5-ös jegy, akkor lesz... -
van jegyetek már? -
amúgy a Brazil olimpiai foci válogatott nincs ott az olimpián.... mekkora ciki
a jövö reménységei
-
remélem az EB-t és az Olimpiát nem ők adják mert akkor az szívás lesz -
azért az lol hogy rtl klubbon hogy reklámozzák a vereségunket :DD
meg egyébként is most ugy látom rászálltak a focira a boksz után? vmi másik magyar meccset is lefognak adni.... szánalmas -
lehet, de szerintem nem... -
te már csak a faszkalapságoddal teszel túl rajtam.