525
  • Buddy
    sajnos majd szépen kitúrják a válogatott edzői körből, ellene játszanak......a kis kényelmes múltat nem könnyű otthagyni az aranylábú porschénjáróknak...
  • Buddy
    egyeseknek még van pofája 40-50ezer ft-t kérni a jegyért, mint jegyűzér....az ilyeneket simán agyon kéne verni
  • petee
    Helyesbítek, Furulyás féléket kitiltani az ORSZÁGBÓL!
    És tényleg, a az úgynevezett első osztályú bajnokságunkban a pesti csapatok számát korlátozni (bocs pestiek),mert ez a vidéki foci rovására megy, látszik, hogy fővároson kívül döglik a foci,holott sokkal nagyobb az érdeklődés a foci iránt.
    Meccsről annyit, hogy hajrá magyarok! Kikapunk mint a huzat,hiába van ott a Lothar.Pedig ö tökéletes választás volt a kapitányi posztra,fölrázza a csapatot sztem, azt se látom lehetetlennek, hogy kijutunk a VB-re.
    Üdv & Peace
  • Ramore
    Sokkal több külföldi szakembert (edzőt) kellene behozni a magyar klub csapatoknak, pályákat kellene építeni, Budapesten maximum 3 csapatra zsugorítani a meglévőket.
  • Davidus
    Milyen szar már hogy egy ilyen orszégban ahol ennyien szeretik a ekkora nulla foci:(

Kidolgoztam egy tervet amivel 16 év múlva ott lennénk a VB-n:P
    1. Furulyás féléket kitiltani a stadionok környékéről.
    2. Felnőtt labdarúgástól minden pénzt elvonni.
    3. A lóvét belepumpálni a gyerekfociba.
    4. Rengeteg edzőpályát építeni.

ennyi:P
  • pilboy
    tizede...talán
    kiváncsi vagyok, h abból a 30ezerből mennyi maradt a magyarok edzésére
  • Garcia
    én voltam.... nem nagyon eröltették meg magukat a brazilok, de így is legalább láthattam Robi Carlost, Kakat meg a lófejü Ronaldinhot és a többieket... és így is közel 30 ezren voltak
  • Police88
    Volt kint valaki ma az edzéseken?
  • Matthewpamer
    azért csak 2 csatár?és ezek közül is inkább luis faiano a csatár
  • Matthewpamer
    A brazilok kerete:
    kapusok: Dida (AC Milan AC), Marcos (Palmeiras)
    védők: Cafú (AC Milan), Roberto Carlos (Real Madrid), Dedé (Borussia Dortmund), Roque Junior (Siena), Edmilson (Olympique Lyon), Juan (Bayer Leverkusen), Bordon (VfB Stuttgart)
    középpályások: Juninho (Olympique Lyon), Felipe (Flamengo), Renato (Santos), Alex (Cruzeiro), Kaká (AC Milan), Zé Roberto (Bayern München), Julio Batista (Sevilla), Edu (Arsenal), Mancini (AS Roma)
    csatárok: Ronaldinho (FC Barcelonea), Luís Fabiano (Sao Paulo)

• Davidus
  • BUD SPENCER
    olyan szintű mecs mit a machester united és a magyar
  • Davidus
    Azt álmodtam hogy 4 gólt kapunk:P Arra már nem emlékszem hogy mi rugtunk e:)
    tegnap este 10 körül szállt le a gépük (asszem)
    szerdán 18.15től az m1en lenyomnak 70 percet a 66os Magyar-Brazilból
  • Ramore
    Mikor érkeznek a brazilok Magyarországra pontosan, lehet már tudni?
  • LezLee
    Fehér pl. azért nem jön, mert sérült. És szerintem meg nagyon jól csinálja Matthaus, hogy az éppen legjobb formában levő játékosokat hívja be. Csak így tovább Lothar :))
    Csak szegény mekkorát fog majd koppanni a selejtezők során :(
  • Styrex
    2:1
  • ricsi1
    lol,én most olvastam,hogy jön..
  • ricsi1
    Dárdai hol van?!
    komolyan mondom,olyan emberek vannak,és olyanok nincsenek ebben a MAthaus együttesben..(Fehér pl)
  • MrSpock
    Na tévedtem,nemvertek meg minket,de ze a teljesitmény!
    Roszabb mint a Forma-1!
    Van egy kis esélyük a Braziloknak,hogy végre valahára egy öngóllal legyőzzenek minket.:-))
  • skristof
    remélem te nem focizol
  • Kori
    végre megverhetnek a brazilok

• pilboy
    hát ez pech
  • Matthewpamer
    Vazze,Adriano nem jön a magyar meccsre,megsérült a lazio ellen
  • soldier
    remélem hogy a Japnáok jobban "elvertek" minket mint a Brazilok fognak:)
    Bár nemhiszem:(
  • skristof
    3-2
  • I.C.ram
    a bizalom nem menti meg a lusta szarrágó focistáinkat, akik zsebelik a milkákat, és közben szarnak teljesíteni.

volt francia tanárom férje volt az a másik szarrágó Hajdú is, az is egy nagy nulla kiment Németországba játszani, majd elküldték a pöcsbe.
  • MrSpock
    Sima meccs lesz ,bár előtte egy verés még belefér nekünk a japánok által.
    Erről senki nem beszél,pedig lehet jobban elvernek mint a brazilok.
    Kihajtják magukat,futnak mintha muszály lenne,ami rólunk nemigen mondható el.
  • LezLee
    Amúgy valami csoda folytán haverom szerzett 6500 Ft-os jegyet, ha minden igaz, az eredményjelző alá szól a jegy, nem tom mennyit fogok látni a meccsből, de legalább nem a felső karélyon leszek :))
  • LezLee
    Szerintem fognak. Matthaus úgyis támadó taktikával küldi ki a fiúkat, és a brazilok úgysem a védekezésükről híresek, úgyhogy remélem hogy legalább 1 gólt rugunk, az más kérdés, hogy a vége meg lehet 1-5 lesz :)
  • skristof
  • skristof
  • skristof

jó a szó
  • skristof
    és a sportban megint mi a f@szt keres a _politika_?????
    faszért kell a jegyen is a dejaoazUNIJO reklámot nyomatni...
    hánynom kell
  • Matthewpamer
    1 millió dollárért?biztos
  • pilboy
    fogos kérdés, de bízok benne
  • Punker
    szerintetek képesek lesznek legalább 1 becsület gólt lőni?
  • pilboy
    helyes