Fapados járatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mikor földet ért a 747-es jippizet meg tapsolt mindenki , szoval ezt igy szokás.

mondjuk a hangulat nem volt családias

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

biciklivel még olcsóbb😊
PResident Evil
hmm.. az lesz 😊

The Garrett
egyszerûbb és olcsóbb is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
eccer sztem át kellesz szállni, de lehet hogy vonattal kéne...

PResident Evil
huhh.. ezt csak este fogom elolvasni... :-/ de kössz hogy írtatok, válaszolok mind állat...

kivéve amelyik lezuhan...
PResident Evil
ezeket már néztem... azért thx

Blasta
Én nem hinném, hogy így lenne.
Ezeken a kisgépes járatokon (pláne ha fapados a társaság)elég családias a hangulat, a nagy gépeken sokkal sterilebb a környezet...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PResident Evil
az gáz 😞

The Garrett
ez szvsz minden gépn ígyvan...

Blasta
Ismerõsöm nemrég érkezett Sky Europe-al.
30 személyes repcsi, tiszta családi hangulat :-D

Mikor földetértek, tapsolt meg "jippííí"-zett az összes utas :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HuAn82
Azon biztos nem ültem de nem hiszem, hogy egy félig roncs gépet engednének repülni. Szerintem a rokonaid enyhén túloztak, vagy min.olyan beállítottságúak mint te. Ami olcsó az alapból csak sz@r lehet?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

K.András
"ami hiányzik a fapadosból, nincs 6 milkás többlet/járat!!!"

Éves szintre elosztva miért ne lehetne?
Iroda bérleti dija egy évre,áram,ottani dolgozok,stbstbstb,ezekböl fél pillanat alatt összejön az az összeg...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Shaman
Honnan tudtad meg,hogy pilóta vagyok?

na akkor várom e leendõ öngyilkos jelölteket egy jó olcsó útra!:-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Punker
és tuti hogy nem lesz unalmas az utazás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sõt, ha te vezetsz a felét elengedik😊
Shaman
Ha felviszek egy kemping széket magamnak akkor még olcsóbb?:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dzsini
IC ha egyszer megnyugszol lécci mondd el, hogy miért van benned ekkora (szerintem alaptalan) gyûlölet valami ellen, amit nem ismersz, és csak hallottál róla?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
annyira nem lehetnek sz@rok a fapados járatok mert akkot nem tudnának terjedni, pár hete volt 1 jó cikk errõl a HVG-ben, szal nem kell szidni akinek nem tetszik az utazzon a nagycégekkel és ennyi....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Áhh értelmetlen....
Botond
gondolom neked is 7es bmw-d vagy s mercid van,vagy komolyan azt gondolod véletlenül volt olcsóbb a 17 éves opelkadettod?öngyilkos akarsz lenni,vagy mi? :-DDDDDDDDD
miért kell ösztönösen fikázni azt, ami olcsóbb a többinél?
és kit érdekel?
ha roncs lenne nem engednék felszállni...
inkább azon gondolkodj el mitõl olyan drágák a nem fapados járatok😊
I.C.ram
Ezt pont olyan mitn a Tesco Gazdaságos! Ott is azt kamuzzák, hogy csak a marketing nélkülözése miatt feleannyi a cucc. Aki evett/ivott tesco gazdaságos szarságot, az tudja, hogy nem csak a csomagolásban meg az árban van különbség.
I.C.ram
Értsétek már meg, hogy a felsorolt cuccoknak, ami hiányzik a fapadosból, nincs 6 milkás többlet/járat!!!
I.C.ram
Hát persze, mivel te ültél a gépen.
"és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból"

hülyeség
HuAn82

Baromság!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

K.András

Ez kamu,ilyen nincsen,a fapados nem azt jelenti, hogy régebbi és rosszabb gépekkel repülnek...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Dzsini
és íme, folytatódik icram sértõdött hadjárata a fapadosok ellen 😊) tudod ha nem tetszik, nem kell utazni vele. viszont a topicnyitó rákérdezett pár dologra, és arról dumcsizgattunk...
amúgy árak: eléggé tisztában vagyok velük, de 12ezerért 1 irányban illetékkel együtt (ami jóval nagyobb egy nagy repülõtéren) nem szerzel jegyet másképp. és sajnos nincs mindenki abban az anyagi helyzetben, hogy megvegye a csilivili jegyet a csilivili ferihegy2rõl 😊
(mellesleg ha a prága-madrid járat nem tetszett nekik, miért nem mentek valamelyik nagy társasággal? nem kötelezõ a fapadosokat használni senkinek... vagy esetleg megérte, mert sokkal olcsóbb volt így?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
kajánál is nem a kaja a spórolás,hanem a stewardessek...meg hogy nincs jegyiroda az is nagy spórolás meg ilyenek,nem az a spórolás,hogy tu-2esekkel viszik a népet...germanwingsnek mindig zsír jó fokkerjei+boeingjei(vagy hogy írják) voltak eddig
Botond
így jártál,én utaztam usa belföldi járattal,az is kb olyan volt,de visszafelé ugyanazona vonal(csak ellenkezõ irányba),ugyanaz a társaság egy full jó géppel vitt,szal van ilyen nem fapadosnál is
Botond
malévnál,na meg a lufthansanál,de fapados az egyirányú,én pl most nyáron kimegyek szüleimhez brüsszelbe,aztán elrepülök haverokhoz dublinba 5 euróért,majd vissza 1 euróért(kis idõt ott töltök persze),de ha kedvem lenne,megvehetném csak oda az 5 eurósat és jöhetnék úszva hajóval vagy akárhogy vissza,ez nem a malév,hogy odavissza kell venni...
I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy átszállással tudtak csak lejutni Madridba. Elöször prága, és onnan Madrid.
I.C.ram
Nekem most unokatesómék voltak fapadossal Spanyolországban, és egy szar kávédarálon utaztak, és azt lesték, hogy mikor pattanak ki a szegecsek a szárnyból...
I.C.ram
Megint csak a kajáról dumálttok! Legkevesebb költsége a kaja miatt van egy járatnak.
I.C.ram
Állandóan a kajával jöttök! Értsétek már meg, hogy a járatnak kb. 1000 FT/fõ a költsége. Ott sem 3 fogásos kaját adnak. Sõt néha meg melegételt sem. pl. KLM járaton egy hamburgert adtak.
I.C.ram
Te nem vagy tisztába az árakkal: pl. oda-vissza olcsóbb mint csak oda.
FtranX
hehe, én meg nekiálltam vegyíteni a kapott kólát és a kis üveg Jonny Walkert. 😊

Dzsini
egy buszjegy meg nem nagy pénz a "nem fõvárosi" reptérrõl akárhova...

viszont ami fontos - ha már topiknyitó hozzászólás - hogy minél hamarabb (lehetõleg tegnap) érdemes lefixálni, és lefoglalni a jegyet, mert ahogy megy az idõ egyre drágább lesz... és ez a nyári idõszakra hatványozottan igaz. (én is megsz..tam, angliában mentem volna egy helyi járattal cardiffból edinburgh-ba, 1font+illeték volt a jegy - vártam 1 hetet, mert valamit még meg kellett nézni, hirtelen 45font+illeték lett belõle... busszal mentem 😉 )

The Garrett
ált. én se zavartatom magam ha evésról van szó. ez kicsit olyan mint suliban... minek egyek mindennap a suli büfében ha otthonról beteszek magamnak 4 akkora zsemlét hogy 2 napig elélek belõlle, sokkal olcsóbban 😊

The Garrett
Aki több átszállással fog utazni az nem fogja ezt választani. De a topiknyitó eu-i útra menne amire nemjellemzõ hogy át kellene szállni.

FtranX
ez a lényeg! ha a gépek rendben vannak, kit érdekel, hogy nem kap az ember kaját?

Dzsini
28: én meg megettem menet közben a fasírtos zsemlémet, és senki nem nézett úgy rám, mint valami szörnyszülöttre 😊

The Garrett
akkor jó. Nekem csak a TU-xxx gépcsodákról vannak elég rossz élményeim.

Dzsini
#25: egy repülõ, ha nincsen megfelelõ állapotban NEM kap felszállási engedélyt. úgyhogy itt nem lehet spórolni a dolgon. a SkyEurope-nak amúgy 133fõs Boeing 737-500asai, és 30fõs Embraer 120asai vannak.
belül teljesen normálisak, rendbentartottak, tiszták... és nincs rajta kevesebb lámpa vagy légfúvóka, mint a normális járatokon. (persze nem az óriásgépek business-class részlegérõl van szó)

The Garrett
jah arról nem is beszélve hogy az a kaja amit a nagy cégek adnak se valami nagy etwas.Kb arra jó mint a mekis kaja, hogy jól megéhezz utánna. PL mikor 1x kérni akartam még 1 szelet kenyeret a kajához, aztmondta a kedves utaskisérõ hogy: "This is not a bakery"

Dzsini
azért repcsin nem az útszéli párizsit lehet adni, hanem elég kemény higiéniai és orvosi kötelezettségnek meg kell felelnie - plusz megfelelõ hûtõhelyet kell biztosítani ennek a járaton, stb.
plusz látom nem vagy tisztában a fapadosok árképzésével, de sebaj - nem is neked találták ki ezekszerint. én bejártam 1 hétig az egyesült királyságokat annyiból, amennyibõl neked a repjegyed kijönne csak oda. és nálam ez jobban számít, mint egy 2.5 órás repcsiúton, hogy adnak-e kaját vagy sem. (a vonatokon se adtak a múltkor, pedig Pécsre majdnem 3 óra volt az út...)
amúgy a legtöbbet (ahogy már lent említettem) az irodák nem-létén, és az ebbõl adódó lényegesen kisebb személyzeten spórolják.

I.C.ram
Ezek bõven nem kerülnek 6 millió forintba járatonként. A személyzet meg nem járatonként kapja a havi fizetést, hanem mondjuk 40-50 járat után, ami 300 milka.