Fapados járatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a hangulat nem volt családias

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezeken a kisgépes járatokon (pláne ha fapados a társaság)elég családias a hangulat, a nagy gépeken sokkal sterilebb a környezet...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
30 személyes repcsi, tiszta családi hangulat :-D
Mikor földetértek, tapsolt meg "jippííí"-zett az összes utas :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Éves szintre elosztva miért ne lehetne?
Iroda bérleti dija egy évre,áram,ottani dolgozok,stbstbstb,ezekböl fél pillanat alatt összejön az az összeg...
http://druglord.buzz.hu/ ;)

na akkor várom e leendõ öngyilkos jelölteket egy jó olcsó útra!:-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha roncs lenne nem engednék felszállni...
inkább azon gondolkodj el mitõl olyan drágák a nem fapados járatok😊
hülyeség
Baromság!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ez kamu,ilyen nincsen,a fapados nem azt jelenti, hogy régebbi és rosszabb gépekkel repülnek...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
amúgy árak: eléggé tisztában vagyok velük, de 12ezerért 1 irányban illetékkel együtt (ami jóval nagyobb egy nagy repülõtéren) nem szerzel jegyet másképp. és sajnos nincs mindenki abban az anyagi helyzetben, hogy megvegye a csilivili jegyet a csilivili ferihegy2rõl 😊
(mellesleg ha a prága-madrid járat nem tetszett nekik, miért nem mentek valamelyik nagy társasággal? nem kötelezõ a fapadosokat használni senkinek... vagy esetleg megérte, mert sokkal olcsóbb volt így?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
viszont ami fontos - ha már topiknyitó hozzászólás - hogy minél hamarabb (lehetõleg tegnap) érdemes lefixálni, és lefoglalni a jegyet, mert ahogy megy az idõ egyre drágább lesz... és ez a nyári idõszakra hatványozottan igaz. (én is megsz..tam, angliában mentem volna egy helyi járattal cardiffból edinburgh-ba, 1font+illeték volt a jegy - vártam 1 hetet, mert valamit még meg kellett nézni, hirtelen 45font+illeték lett belõle... busszal mentem 😉 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
belül teljesen normálisak, rendbentartottak, tiszták... és nincs rajta kevesebb lámpa vagy légfúvóka, mint a normális járatokon. (persze nem az óriásgépek business-class részlegérõl van szó)
plusz látom nem vagy tisztában a fapadosok árképzésével, de sebaj - nem is neked találták ki ezekszerint. én bejártam 1 hétig az egyesült királyságokat annyiból, amennyibõl neked a repjegyed kijönne csak oda. és nálam ez jobban számít, mint egy 2.5 órás repcsiúton, hogy adnak-e kaját vagy sem. (a vonatokon se adtak a múltkor, pedig Pécsre majdnem 3 óra volt az út...)
amúgy a legtöbbet (ahogy már lent említettem) az irodák nem-létén, és az ebbõl adódó lényegesen kisebb személyzeten spórolják.