Fapados járatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ráadásul az egész ut max. egy-két óra, minek?
és azért olcsóbb, mert rengeteg mindent kispórolnak. pl. a helyettesítõ járatot, pl. a kiszolgálást (bár innivalót adtak), pl. az irodákat, és a nemzetközi infrastruktúrát.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az átszállás meg - túl sok átszállás egy budapest-london járaton mondjuk nem kell :o)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/cserf][/fülünyúl]
A levegõben mindig kapsz kaját normális járaton, szóval itt ezt megspórolják.
Az is nonszensz, hogy nincsen irodájuk, illetve az is, hogy nincsenek összehangolva a járaton, az átszállás.
Cserébe kárpótol téged az alacsony ár.
Mondjuk egy átlagos fapados repülõjegy árából (mondjuk 6000 Ft) Intercityvel Budapestrõl Borsod megyébe.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezeknek szerintem nemis találó név h fapadosak, mert egyáltalán nem azok....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(mellesleg skyeurope, germanwings, snowflake, ryanair...)
nagyon korrekt cég,már többször repültem velük,és semmi gond nem volt,igaz csak német úticélt lehet megcélozni vele
de amugy nézem a jegyrendelést... és itt csak bankártyával lehet rendelni... és ha nincs ? 😊 faszomse megy pestre jegyélrt... vagy hogy vanez ?
szóval azért nyitottam ezt a topicot, ugyanis nyáron tervbe vettem egy kis európai látogatást, de mivel ezt saját zsebbõl kell megtennem, (amugy simán Malév báttyával mennék) ezért szeretném ha olyanok leírnák tapasztalaikat, véleményüket, egyes utakról, vagy jobb lenne ha linkeket adnátok egyes cégerõl... mert én kerstem ilyeneket de a 'fapados' szóra bejött barkácsboltól, bárpultig minden, csak járatok nem... szóval aki vágja, és használja is ezeket a járatokad, pls írhon...
thx