425
tapasztalatok, vélemények...
-
#105 1000 akart lenni.. -
#104 Huhh 100 forintért Barcelonába,vagy Londonba.....
Nem rossz -
#103 bevállalják a kemény veszteséget az első járatokra - a Ryanair és a többiek is indítottak 1euros (250forintos) jegyekkel, a Wizz-nek valahogy ismertséget kell szerezniük, és így lehet. -
#102 egyébként meg, hogy milyen állapotba vannak a gépek, én fapadossal nem repültem, de mikor mentem pl németbe normál malév géppel, egy okádék volt a belseje. itt-ott szakadt üléshúzat, a kislámpák közül egy csomó nem égett, szal sok ilyen kis dolog volt, ami összességében marhára lerontotta az összképet. -
#101 ha meg lezuhantak volna, biztos kifütyülték volna a pilótát, és jippii helyett fúúúújj-t mondtak volna:DD -
#100 szááááz :) -
Prank #99 már tök olcsón lehet autót bérelni a reklámhordozás miatt, lehet hogy csirkejelmezben lehet csak repülni:) -
#98 ez az ami már gyanúsan olcsó -
Prank #97 1000Ft-os jegyárak... -
#96 az gáz, mer nincs bankkártyám :) -
#95 hogy másképp akarsz fizetni egy elektronikus kereskedelmet használó társaságnál? de lehet, hogy telefonon felhívva őket (Skyeurope pl) tudnak neked más fizetési módot ajánlani... -
#94 nos... megint gép előtt vagyok... nincs akkor vmi fasza linket vmi megbízható cégnél ? ***.lap.hu-t megnéztem de semmi... iaz hogycsak bankkártyával lehet fizetni ? -
#93 Azé annak lehet örülni,hogy még 1 gép se maradt fennt.
Szal valahogy le fogsz szállni,kérdés,hogyan!:-))
(Na jó lehet,hogy anno a Bemuda háromszögben maradt fennt néhány) -
Cat #92 Az osztrák munkaügyi kamara (AK) év eleji összehasonlító felmérése szerint a diszkont légitársaságok árai gyakran, de nem mindig olcsóbbak a hagyományos vállalatok kedvezményes ajánlatainál.
Az AK fogyasztóvédelmi szervei január közepén az Ausztriából egy európai városba tartó fapadosok árait vetette össze az Ausztriai Légitársaság (AUA) tarifáival. Így többek között az Air Berlin, a GermanWings és a Ryanair járataira kértek ajánlatokat egy és három héttel, illetve három hónappal az indulás előtt, és minden esetben egy hétvégét jelöltek meg. A teszt során összesen 12 útvonal 96 ajánlatát hasonlították össze, írja az APA.
A végeredmény szerint a diszkont társaságok járatai gyakran, de nem minden esetben olcsóbbak az AUA kedvezményes árainál. "Mindenestre korántsem annyira jutányosak, mint ahogy azt a reklámok alapján hihetnénk" - mondta az AK képviselője.
Az elemzés rámutatott arra a közismert tényre is, hogy a fapadosoknál pluszköltségek, így a repülőtéri illetékek és adók is hozzáadódnak a jegy hirdetett árához.
Emellett a szolgáltatások színvonala sem éri el minden esetben a normál légi vállalatoknál megszokottat, másrészt azokért - például az étkezésért - általában pluszban fizetni kell. Emellett az igazán olcsó jegyekhez jutni szerencse és jó időzítés árán lehet, s akkor is csak korlátozott számban. -
#91 Ezeket simán lehet korrigálna, de ha nem akkor max újrafelszáll, és megpróbálja újból. -
K.András #90 Akkor is a magyar pilota viszi a primet,ö kerék nélkül akart leszállni :) nem 1-re nem 2-re! -
#89 vagy poénos kedvében volt és gondolta megtréfálja az idióta utasokat :) -
#88 neki se tapsolhattak
-
Prank #87 vagy részeg volt a pilóta:) -
K.András #86 vagy inkább egy jobbos örvény a ludas :DDD -
#85 csak nem :)
gondolom megtolta vmi jo kis balos szél :) -
Prank #84 lol, na erre gondoltam... -
K.András #83 Huhh de gáz,burolt vajon a végén? -
#82 én inkább nem mondok semmit, de neki biztos nem tapsoltak
-
Prank #81 nem mindig egyszerre érkeznek le, de ezt lehet érezni is belülről szvsz -
K.András #80 Miért nem két kerékre száll le általában?Ha nem akkor már baj van, borul a gép,és ugy persze nem jár a taps :))) -
#79 nem tudom, én mindig örültem :D -
Prank #78 én úgy tudtam akkor szokás tapsolni, ha a két hátsó kerék egyszerre érkezik le... -
#77 és akkora vádlim lesz mint derekam :) -
#76 kár hogy egy repulonek nem adnak csak ugy rep engedélyt mind az autosoknak jogsit, szoval szar gép nem repül, nem kell tul dramatizálni a dolgot... a fapados nem azt jelenti hogy olyan géppel repulsz majd mint lindhberg.... -
#75 mikor földet ért a 747-es jippizet meg tapsolt mindenki , szoval ezt igy szokás.
mondjuk a hangulat nem volt családias -
Prank #74 biciklivel még olcsóbb:) -
#73 hmm.. az lesz :) -
#72 egyszerűbb és olcsóbb is. -
#71 eccer sztem át kellesz szállni, de lehet hogy vonattal kéne... -
#70 huhh.. ezt csak este fogom elolvasni... :-/ de kössz hogy írtatok, válaszolok mind állat... -
Prank #69 kivéve amelyik lezuhan... -
#68 ezeket már néztem... azért thx -
#67 Én nem hinném, hogy így lenne.
Ezeken a kisgépes járatokon (pláne ha fapados a társaság)elég családias a hangulat, a nagy gépeken sokkal sterilebb a környezet... -
#66 az gáz :(