Fapados járatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
figyi a repüléstõl nincs mit félni... jóval biztonságosabb, mint a többi tömegközlekedési mód, odafent csak olyanok dolgoznak, akik szeretik a dolgot, és relative kevés a részeg kocavezetõ aki kivág eléd a piroslámpánál 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PResident Evil
akkor megnyugodtam 😊

Dzsini
a repülõt NEM tartják rosszabb állapotban a fapadosok. csak a rajta és a körülötte levõ szolgáltatások amin spórolnak és spórolhatnak, a gép mûszaki állapotán nem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PResident Evil
mondom engem az érdekel hogy túléljem 😄 de 135k ért is lezuhanhatok 😄

VinylToy
Te kis ingyenélõõõ 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
lehet még olcsóbban is 😊
de most speciel skyeurope-ékat szeretem 😊)

PResident Evil
huhh télleg olcsóbb.... nem 49k hanem 35k 😄 lol ! ez már elfogadható... csak megérem-e a holnapot...

Dzsini
wizzair - egy 20asból megúszod oda-vissza ha jókor mész

FtranX
jaja 😊

PResident Evil
igen, már vágom 😄DD szal skyeurpe 😄

FtranX
kifejtettem 😄

PResident Evil
hát igen így nem sokat segít de ha mircen kifejtenéd !

FtranX
ezt nem értem...

bocs az elõbb elírtam. A Budapest-London, London-Budapest jegyek darabja 56000 volt, azaz összesen 112 K. De ez úgy látom rajtad nem seokat segít.

PResident Evil
lol Lufthansa-val meg 200k csak oda 😄

FtranX
Ne má'! Malévval? Nekem British Airways-el oda-vissza volt 122 K.

PResident Evil
hmmm Londonba egy út sima, nem retúr: 130 000 ft.-

nah ezt nem gondolják komolyan... hmmm... nekem ettõl klasszisokkal olcsóbb kell 😄

PResident Evil
nah up... 1 hónap múlva tervezem a TRIp-et, és végignéztem az összes linket amit adtatok de semmi értelmes.... nah most mi legyen ? MALÉV powa ?

PResident Evil
ez kegyetlen lol 😄

Punker
haza felé meg stop-pal, úgy kaland az élet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
plusz reptéri illeték (ami kb 1 tizes), és ez csak egyirányú jegy! - vissza is kell utazni. de csábító mindenképp 😊)

Shaman
1000 akart lenni..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Huhh 100 forintért Barcelonába,vagy Londonba.....
Nem rossz

Dzsini
bevállalják a kemény veszteséget az elsõ járatokra - a Ryanair és a többiek is indítottak 1euros (250forintos) jegyekkel, a Wizz-nek valahogy ismertséget kell szerezniük, és így lehet.

Instict
egyébként meg, hogy milyen állapotba vannak a gépek, én fapadossal nem repültem, de mikor mentem pl németbe normál malév géppel, egy okádék volt a belseje. itt-ott szakadt üléshúzat, a kislámpák közül egy csomó nem égett, szal sok ilyen kis dolog volt, ami összességében marhára lerontotta az összképet.

Instict
ha meg lezuhantak volna, biztos kifütyülték volna a pilótát, és jippii helyett fúúúújj-t mondtak volna😄D

cSuwwi
szááááz 😊

shit happens

már tök olcsón lehet autót bérelni a reklámhordozás miatt, lehet hogy csirkejelmezben lehet csak repülni😊
Punker
ez az ami már gyanúsan olcsó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
az gáz, mer nincs bankkártyám 😊

Dzsini
hogy másképp akarsz fizetni egy elektronikus kereskedelmet használó társaságnál? de lehet, hogy telefonon felhívva õket (Skyeurope pl) tudnak neked más fizetési módot ajánlani...

PResident Evil
nos... megint gép elõtt vagyok... nincs akkor vmi fasza linket vmi megbízható cégnél ? ***.lap.hu-t megnéztem de semmi... iaz hogycsak bankkártyával lehet fizetni ?

Shaman
Azé annak lehet örülni,hogy még 1 gép se maradt fennt.
Szal valahogy le fogsz szállni,kérdés,hogyan!:-))

(Na jó lehet,hogy anno a Bemuda háromszögben maradt fennt néhány)

Az osztrák munkaügyi kamara (AK) év eleji összehasonlító felmérése szerint a diszkont légitársaságok árai gyakran, de nem mindig olcsóbbak a hagyományos vállalatok kedvezményes ajánlatainál.

Az AK fogyasztóvédelmi szervei január közepén az Ausztriából egy európai városba tartó fapadosok árait vetette össze az Ausztriai Légitársaság (AUA) tarifáival. Így többek között az Air Berlin, a GermanWings és a Ryanair járataira kértek ajánlatokat egy és három héttel, illetve három hónappal az indulás elõtt, és minden esetben egy hétvégét jelöltek meg. A teszt során összesen 12 útvonal 96 ajánlatát hasonlították össze, írja az APA.

A végeredmény szerint a diszkont társaságok járatai gyakran, de nem minden esetben olcsóbbak az AUA kedvezményes árainál. "Mindenestre korántsem annyira jutányosak, mint ahogy azt a reklámok alapján hihetnénk" - mondta az AK képviselõje.

Az elemzés rámutatott arra a közismert tényre is, hogy a fapadosoknál pluszköltségek, így a repülõtéri illetékek és adók is hozzáadódnak a jegy hirdetett árához.

Emellett a szolgáltatások színvonala sem éri el minden esetben a normál légi vállalatoknál megszokottat, másrészt azokért - például az étkezésért - általában pluszban fizetni kell. Emellett az igazán olcsó jegyekhez jutni szerencse és jó idõzítés árán lehet, s akkor is csak korlátozott számban.

I.C.ram
Ezeket simán lehet korrigálna, de ha nem akkor max újrafelszáll, és megpróbálja újból.
K.András
Akkor is a magyar pilota viszi a primet,ö kerék nélkül akart leszállni 😊 nem 1-re nem 2-re!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Punker
vagy poénos kedvében volt és gondolta megtréfálja az idióta utasokat 😊

Tikal
neki se tapsolhattak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vagy részeg volt a pilóta😊
K.András
vagy inkább egy jobbos örvény a ludas 😄DD

Tikal
csak nem 😊
gondolom megtolta vmi jo kis balos szél 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lol, na erre gondoltam...
K.András
Huhh de gáz,burolt vajon a végén?

Tikal
én inkább nem mondok semmit, de neki biztos nem tapsoltak

nem mindig egyszerre érkeznek le, de ezt lehet érezni is belülrõl szvsz
K.András
Miért nem két kerékre száll le általában?Ha nem akkor már baj van, borul a gép,és ugy persze nem jár a taps 😊))

Tikal
nem tudom, én mindig örültem 😄

én úgy tudtam akkor szokás tapsolni, ha a két hátsó kerék egyszerre érkezik le...
PResident Evil
és akkora vádlim lesz mint derekam 😊

Tikal
kár hogy egy repulonek nem adnak csak ugy rep engedélyt mind az autosoknak jogsit, szoval szar gép nem repül, nem kell tul dramatizálni a dolgot... a fapados nem azt jelenti hogy olyan géppel repulsz majd mint lindhberg....