425
tapasztalatok, vélemények...
-
#185 tescoban ? :O -
#184 azok jók, amiket a tescoban lehet kapni wizzair jegyeket. 19900.- és oda-vissza út benne van, valamint az adók és a reptéri illeték is! Európa 9 városába lehet igy jegyet váltani. -
#183 prézli törölgeti a hozzászolásokat -
#182 huuh... linkeket nézz meg...
skyeurope, wizzair... ezekre keress rá googleben ! -
#181 prezi csak azért , mert én nem találtam, de lehet láma vok. Aki talált fapados jératot Bulgáriába pls írja meg. -
#180 -
#179 jah és mindent a neten intéztünk (jegy, szállás, biztosítás) -
#178 márciusban voltunk Milanoban és megúsztuk röpcsivel+*** szálodával együtt 2en 4nap 3éjszakát 60kból (+az apró)
repcsi jó volt, de repülhetett volna vagy 10k méterrel alacsonyabban és akkor nem lett volna tériszonyom:) kávé jó volt:) sztyuárdeszek meg szépek:) skyeurope -
#177 biztosan -
#176 Nemtudja valaki, hogy Bulgáriába mennek-e fapados járatok??Fontos lenne... -
#175 hmmm télleg :) -
#174 minél hamarabb foglalsz, annál olcsóbb. -
#173 sztem megoldjuk, faternak van kártya, de megadni nemfogom :)
és indulás előtt 2 héttel kell foglalni ? -
#172 izé mi telefonról foglaltunk jegyet. sz.tem ha szüleidnek megmondod hogy ide és ide utalják át te meg max megadod nekik... -
#171 thx thx... én már vágom, én is a wizzt néztem meg a skyeurope-t és 30k ból megvan oda-vissza... gecccsak azabaj hogy bankkártyával lehet rendelni... -
#170 jelenleg a wizz a legolcsóbb - csak lutonból be kell találni a városközpontba, azt irányonként kb 6-10 fonttal kell számolni. (heathrow olcsóbb, skyeurope meg stansted-re visz, onnan is kb ugyanennyi) -
#169 Wizz air meg 10k oda 12k vissza
CSak azért írogatom er most akarjük küldeni tesomat londonba. prezinek is joljohet az info. -
#168 a malev -fapaddal pedig 23+illeték. u.e az időpontban (oda vissza jegyek tehát x2.) -
#167 1 kis off: londom- sky europe 17900.- + illeték juliusban. -
Nyiri #166 Hja, de nem kell olyan tarsasaggal repni ahol ezek a szarok vannak. A Malev szerencsere csak Boeing-t hasznal :)
(ok van meg CRJ es Fokker de azok kicsik es nem is rosszak.) -
Prank #165 mer' az is teszkógazdaságos:) -
#164 pedig készülj fel, mert 2 éve többet adnak el mint a B. :) -
#163 Erbü :D -
#162 Airbus suxx. :) -
#161 nekem bejön :D -
Nyiri #160 #147 :) -
Nyiri #159 Azert raktam be, mert a korabi #174 -s uzenetnel a linkvedelem nem jeleniti meg. -
#158 hányszor teszed még be ? :D -
#157 lol késő van már, meg hát van is a fejbe :D:D:D -
Nyiri #156 Nemrossz nemrossz. Igaz ami igaz, tobb gep ert le egyben mint ami nem. Hallottam olyan torteneteket (nehanyat airbus pilotaktol altal leirtak), hogy a hajam egnek allt. -
Nyiri #155 Bassza meg, a masodik kep is fos. Rohadt link vedelem
-
#154 Airbus azért annyira nem rossz, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb cégnek már csak Boeingjei és Airbusai vannak. -
Nyiri #153 En leginkabb azt nem ertem, hogyha repulojegyet veszek, akkor nem valaszthatom ki a gep tipusat vagy legalabb a markajat. Az tuti, hogy Airbussal soha nem mennek. Nem egy jo konstrukcio. -
Nyiri #152 Nem azert leszolni azert mert magyar es hibazott. De legalabb mindenki tulelte. Es legalabb azok vezetik a gepet. A lufthansa-nal elofordul, hogy 10 leszallasnal 9x a szamitogep teszi le, mert ez szabaly. Nem kellene ennyire megbizni a gepekben.
Ha mar a prim elvitelrol beszeluk, akkor nyugodtan odaadnam az Air France-nek Condorde baleset miatt. -
#151 ARGHHHHH ÉPP EZT MONDOM! :D -
#150 khm... az a maléves tax, már írtam... -
Nyiri #149 Az elso kep szar :)
Itt van:
-
#148 LOL te meg olvasd el a 144-et. :)
Ha meg 130-ért akarsz fapadossal menni, akkor csak gratulálni tudok a fapadoshoz. -
Nyiri #147 Miert is ? Probalj letenni egy 70-80 tonnas gepet 20 csomos szelnyirasban. Sokszor ugy kell letenni a gepet, hogy eleg nagy fokos szoget zar be a gep hossztengelye es a palya kozepvonala annyira fuj a szel. Majd mikor leert akkor korigalnak. A lenyeg, hogy letette. Szelcsendben nem nagy szam.
Itt egy jo pelda:
Ez is:
Ezt a repteret be is zartak mar. Pont az ilyenek miatt. Nem mindig a pilota a ludas. -
#146 lol... talán nézd meg a topic címet !