Fapados járatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
hmmm télleg 😊

Dzsini
minél hamarabb foglalsz, annál olcsóbb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PResident Evil
sztem megoldjuk, faternak van kártya, de megadni nemfogom 😊

és indulás elõtt 2 héttel kell foglalni ?

The Garrett
izé mi telefonról foglaltunk jegyet. sz.tem ha szüleidnek megmondod hogy ide és ide utalják át te meg max megadod nekik...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
thx thx... én már vágom, én is a wizzt néztem meg a skyeurope-t és 30k ból megvan oda-vissza... gecccsak azabaj hogy bankkártyával lehet rendelni...

Dzsini
jelenleg a wizz a legolcsóbb - csak lutonból be kell találni a városközpontba, azt irányonként kb 6-10 fonttal kell számolni. (heathrow olcsóbb, skyeurope meg stansted-re visz, onnan is kb ugyanennyi)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
Wizz air meg 10k oda 12k vissza

CSak azért írogatom er most akarjük küldeni tesomat londonba. prezinek is joljohet az info.

The Garrett
a malev -fapaddal pedig 23+illeték. u.e az idõpontban (oda vissza jegyek tehát x2.)

The Garrett
1 kis off: londom- sky europe 17900.- + illeték juliusban.

Hja, de nem kell olyan tarsasaggal repni ahol ezek a szarok vannak. A Malev szerencsere csak Boeing-t hasznal 😊

(ok van meg CRJ es Fokker de azok kicsik es nem is rosszak.)

mer' az is teszkógazdaságos😊
FREAK
pedig készülj fel, mert 2 éve többet adnak el mint a B. 😊

Riszpekk

Jano
Erbü 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Guest
Airbus suxx. 😊
PResident Evil
nekem bejön 😄

#147 😊

Azert raktam be, mert a korabi #174 -s uzenetnel a linkvedelem nem jeleniti meg.

PResident Evil
hányszor teszed még be ? 😄

PResident Evil
lol késõ van már, meg hát van is a fejbe 😄😄😄

Nemrossz nemrossz. Igaz ami igaz, tobb gep ert le egyben mint ami nem. Hallottam olyan torteneteket (nehanyat airbus pilotaktol altal leirtak), hogy a hajam egnek allt.

Bassza meg, a masodik kep is fos. Rohadt link vedelem

I.C.ram
Airbus azért annyira nem rossz, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb cégnek már csak Boeingjei és Airbusai vannak.
En leginkabb azt nem ertem, hogyha repulojegyet veszek, akkor nem valaszthatom ki a gep tipusat vagy legalabb a markajat. Az tuti, hogy Airbussal soha nem mennek. Nem egy jo konstrukcio.

Nem azert leszolni azert mert magyar es hibazott. De legalabb mindenki tulelte. Es legalabb azok vezetik a gepet. A lufthansa-nal elofordul, hogy 10 leszallasnal 9x a szamitogep teszi le, mert ez szabaly. Nem kellene ennyire megbizni a gepekben.

Ha mar a prim elvitelrol beszeluk, akkor nyugodtan odaadnam az Air France-nek Condorde baleset miatt.

I.C.ram
ARGHHHHH ÉPP EZT MONDOM! 😄
PResident Evil
khm... az a maléves tax, már írtam...

Az elso kep szar 😊
Itt van:

I.C.ram
LOL te meg olvasd el a 144-et. 😊

Ha meg 130-ért akarsz fapadossal menni, akkor csak gratulálni tudok a fapadoshoz.
Miert is ? Probalj letenni egy 70-80 tonnas gepet 20 csomos szelnyirasban. Sokszor ugy kell letenni a gepet, hogy eleg nagy fokos szoget zar be a gep hossztengelye es a palya kozepvonala annyira fuj a szel. Majd mikor leert akkor korigalnak. A lenyeg, hogy letette. Szelcsendben nem nagy szam.

Itt egy jo pelda:

Ez is:

Ezt a repteret be is zartak mar. Pont az ilyenek miatt. Nem mindig a pilota a ludas.

PResident Evil
lol... talán nézd meg a topic címet !

nemcsakfeel
amsterdam ?

*hihi ** *

I.C.ram
De itt most nem fapadosokról beszéltek, legalábbis 100k+ ft-s jegyekrõl, amik nem hinném, hogy fapadosak.
PResident Evil
khm... nézzd meg... adj linket !

Dzsini
a fapadosoknál már nem. õk egyirányú jegyekre építenek.

I.C.ram
Valami elcsesztél.

Retour jegy mindenképpen olcsóbb mint a csak oda. De ez kb. egy 100 éves szabály a légitársaságoknál.
PResident Evil
hát én megnéztem egy társaságnál és ugyan annyi jött ki 😄

I.C.ram
Pfff... Nézz csak utána.
PResident Evil
Londonba 130k

PResident Evil
dehogy...

I.C.ram
Nekem Malévval oda-vissza 80k volt a repjegy Amsterdamba.
I.C.ram
Remélem azt vágjátok, hogy oda-vissza olcsóbb a jegy, mint csak oda.
PResident Evil
hol is lax ?

nemcsakfeel
hová akarod eltéríteni ?😊

*hihi ** *

PResident Evil
nemsokára eljõ az idõ...

nemcsakfeel
vazz

*hihi ** *

PResident Evil
inkább úgy... 😄

Shaman
Most mit kell parázni?
Arra gondoljatok,hogy még 1 gép sem maradt fennt. Szal mindenképp le fogsz szállni vagy így vagy úgy...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PResident Evil
az alap 😄 kis esernyõ 😛

PResident Evil
hát ez így van... 😄

azért ejtõernyõt vigyél magaddal...