Fapados járatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen! Beregisztráltam, hátha nyerek 😊 Ennyit végül is megért. Remélem nyerek!
Itt tudsz utánanézni. Én nem tudom, hogy hova lehet utazni ezekkel a jegyekkel, de mivel az oldalon nem találtam róla infót, arra következtetek, hogy bárhova. Azért nézz körül te is az oldalon, hátha te találsz is valamit. Sok sikert!
Ingyen jegyek? Mit kell tenni érte? 😊 Így már az sem zavarna, hogy nem tudok normálisan keresni. Vagy egyáltalán hova lehet utazni ezekkel a jegyekkel, meg van szabva?
Nem tudom ilyen van e, de 2x2 ingyen jegy van, ha érdekel, ezt most láttam a bud honlapján, egy esélyt adtam nekik, veszteni valóm nincs <#bee1>#bee1>
Az nagyon hasznos tud lenni. Nekem még olyan kellene, hogy beírod, hogy hova akarsz menni, és kidobja, hogy mikor a legolcsóbb. Akár fél évre elõre is.
Igazából nekem az a gondom, hogy mindig be kell írni a dátumot is. Egy Ír légitársaságnál láttam egyszer egy olyat, hogy ki lehetett listázni, hogy mondjuk egy BUD-DUB vonalon melyik nap mennyibe kerül a jegy. Valami hasonló kéne ide is, ha nincs még (én nem találtam) 😊
Én is erre gondoltam. Ott van bal oldalt egy menüpont: Légitársaságok ajánlatai
itt is egész jó áron dob ki utazásokat. Érdemes rákukkantani idõnként, ha van valami ulticélod.
itt is egész jó áron dob ki utazásokat. Érdemes rákukkantani idõnként, ha van valami ulticélod.
Én magyar oldalt nem ismerek másikat, külföldiek vannak, de ott meg nem forintban vannak az árak megadva, ami engem például zavar.
És vannak még ilyen gyûjtõhelyek? Lentebb volt a Budapest Airport oldala, ahol ugye ilyen gyûjtõ van, de mást én sem ismerek. Mondjuk ennek is örülök, mert így legalább tudunk normálisan keresni 😊
Sok helyen szoktak akciós jegyek lenni, érdemes minél több helyen rákeresni. Olyan siteokon ahol, össze van gyûjtve az összes légitársaság ajánlata.
Egyébként ez igaz, hogy a légitársaságoktól venni a legolcsóbb? Én úgy tudom, hogy néha viszonteladóktól olcsóbb a repjegy. Ha a légitársaságtól lenne mindig a legolcsóbb, akkor nem lenne viszonteladó, mert mindenki a légitársaságtól venné. Nem teljesen értem, hogy hogy van ez :/
Ennyibõl lehet repcsivel meglépné itthonról?
Már õsszel megfogadtam, hogy idén nyáron vagy tavasszal el tiplizek valamerre, és ezek jegyárak elég kedvezõek....vajon lesz iylen akció akkor is amikor nekem kell? XD Szállás csak is valami város széli hotelbe nulla pénzért konzerválnak 😄
Már õsszel megfogadtam, hogy idén nyáron vagy tavasszal el tiplizek valamerre, és ezek jegyárak elég kedvezõek....vajon lesz iylen akció akkor is amikor nekem kell? XD Szállás csak is valami város széli hotelbe nulla pénzért konzerválnak 😄
a szállással nem kell foglalkozni 😊 mindenhol vannak kiadó szobák 😊
Hmm,ez elég jónak tûnik. Nem ismertem ilyen oldalt ahol így össze vannak hasonlítva a különbözõ légitársaságok ajánlatai. Hasznos.
Én az utazási irodák oldalait el szoktam kerülni, szerintem sokkal drágábbak 😊 A légitársaságok honlapját nézegetem, mindig találok valami akciót!
Budapest Airport
Most ezeket találtam, amik nagyon olcsónak tûnnek 😊
Budapest Airport
Most ezeket találtam, amik nagyon olcsónak tûnnek 😊
én nem szoktam nézegetni... barátnõm intézi 😊
meg lusta is vagyok, idõm sincs órákat eltölteni ezzel, meg azt sem tudom hogyan kezdenék hozzá
meg lusta is vagyok, idõm sincs órákat eltölteni ezzel, meg azt sem tudom hogyan kezdenék hozzá
Néha van úgy, hogy sehogy!
Igen az nem a legszebb környék. Budapesten a buszos körutazást választanám én is. Egy gond van velük hogy nem a legolcsóbbak,de tudom az tényleg körbe visz a szép helyeken. Annyit akartam még kérdezni az elõbb hogy ti hol szoktátok megnézni az utazásokat vagy a repülõjáratokat?
Fúúúj KÖKI... ne ez legyen az elsõ dolog amit meglátnak, csak kiábrándítják az embereket...
Én inkább egy jó kis buszos körutazásra voksolok... az út során sok mindent láthatsz ( persze csak ah nem alszod végig és nem csak a sztrádákat rójátok...😛)
Én inkább egy jó kis buszos körutazásra voksolok... az út során sok mindent láthatsz ( persze csak ah nem alszod végig és nem csak a sztrádákat rójátok...😛)
Ebben is van valami de amúgy meg ezért találták ki az útikönyveket😛😊Az más kérdés hogy kinek van ehhez kedve,de már ez is poén mert így tényleg megismered a várost😊
jó persze igazad van...
Annak jó, aki Magyarországra jön fapadossal, mert az a Ferihegy 1-en landol, ami a 2-õ mellett van 😊 sõt, még közelebb van 5-6km-rel a központhoz 😊 Ott csak felpattansz a 200-as buszra és "beröpít" KÖKI-re...vagy vannak ilyen utasgyûjtõs kisbuszok a Budapest Airport tulajdonában, akik szállítják az utasokat, mondjuk ezek nem csak a fapados járatról érkezõket viszik...
Annak jó, aki Magyarországra jön fapadossal, mert az a Ferihegy 1-en landol, ami a 2-õ mellett van 😊 sõt, még közelebb van 5-6km-rel a központhoz 😊 Ott csak felpattansz a 200-as buszra és "beröpít" KÖKI-re...vagy vannak ilyen utasgyûjtõs kisbuszok a Budapest Airport tulajdonában, akik szállítják az utasokat, mondjuk ezek nem csak a fapados járatról érkezõket viszik...
ez azért hülyeség, mert így is olcsóbb ha fapadossal mész és utána taxival, mintha "bársonyfotelessel" mész. Általában ha olyan helyen szállsz meg, kiküldenek érted autót, vagy kisbuszt olcsóbban, mint taxit.
Tömegközlekedni meg tömegközlekedjen az akinek hat anyja van ekkora táskákkal...
Tömegközlekedni meg tömegközlekedjen az akinek hat anyja van ekkora táskákkal...
persze, de egy idegen városban, ahol most jársz elõször, honnan tudod, hogy melyik busz, villamos stb... merre visz 😊 hol kell átszállnod stb. stb. 😊
Értem. Hát akkor az plusz pénz de gondolom tömegközlekedéssel is meg lehet oldani a dolgot nem kell feltétlenül taxival mennie az embernek szóval nem olyan vészes. A nagy légitársaság a plusz szolgáltatás miatt jobb de valamit-valamiért,nem?
A fõvárosba mennek, csak nem a központi repülõtérre, hanem egy város széli kisebb reptérre, ezért tudnak olcsóbbak lenni... Onnan csak az a nehézség, hogy hogyan jussál be a központba. Persze, ha van pénzed akkor taxival...de ha van pénzed, akkor meg nem fapadossal utazol 😄
Amúgy már a nagy légitársaságok is elég olcsó árakon kínálják az utakat, érdemes körül nézni, ki lehet fogni jó akciókat.
Amúgy már a nagy légitársaságok is elég olcsó árakon kínálják az utakat, érdemes körül nézni, ki lehet fogni jó akciókat.
Sziasztok.
Én fapadossal még nem utaztam csak rendes járattal de ezek az árak amúgy tényleg nagyon dúrvák. Hogy tudják ilyen olcsón adni nem értem...! Mondjuk ez nekünk jó😊 A kocsis utazásról meg annyit hogy letörik a lábad mire odaérsz valahova...legalábbis nekem nagyon rossz volt Prágába menni,pedig nincs olyan messze. Igaz hogy a fapadosok nem a fõvárosokba mennek? Vagy ez csak régen volt?
Én fapadossal még nem utaztam csak rendes járattal de ezek az árak amúgy tényleg nagyon dúrvák. Hogy tudják ilyen olcsón adni nem értem...! Mondjuk ez nekünk jó😊 A kocsis utazásról meg annyit hogy letörik a lábad mire odaérsz valahova...legalábbis nekem nagyon rossz volt Prágába menni,pedig nincs olyan messze. Igaz hogy a fapadosok nem a fõvárosokba mennek? Vagy ez csak régen volt?
figyi, akiknél ekkora összegû végkilégítések, fizetések, kenõpénzek elõfordulnak azoknál ne lepõdj már meg semmin...
Inkább örülj, hogy jó a népnek! Végre valamiben
Inkább örülj, hogy jó a népnek! Végre valamiben
Kíváncsi lennék, hogy egyes légitársaságok hogy oldják meg ezeket a brutálisan alacsony árakat <#lama>#lama>
Hát igen, a "faire du stop" számomra is ésszerûbb válasz... Vagy a gyaloglás
3000-el a kifutópályáig jutsz el<#vigyor3>#vigyor3>...
3000-el a kifutópályáig jutsz el<#vigyor3>#vigyor3>...
Megvásárlod a repjegyet, elmész a reptérre, felszállsz a repülõre, és leszállsz Velencében!
És 3000-ért hogyan jutsz ki? Taníts mester!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
nevetséges, de 3000 forintért ki lehet menni velencébe. <#miaz>#miaz>
ennyi pénzbõl 10 liter benzint alig kapsz meg <#ticking>#ticking>
ennyi pénzbõl 10 liter benzint alig kapsz meg <#ticking>#ticking>
Lada samara volt egy teljesen megbízható autó (kis túlzással). Egyáltalán nem volt merész dolog csak lassú. Azóta meg ellopták...
Ladával Velencébe menni elég merész... Biztos, hogy nem csak álmodtad? Képtelenség, hogy kibírja még akkor is ha régen volt...
Nekem halálfélelmem lenne, hogy kint ragadok valahol a sztrádán. Merész ötlet!<#guluszem1>#guluszem1>
Nekem halálfélelmem lenne, hogy kint ragadok valahol a sztrádán. Merész ötlet!<#guluszem1>#guluszem1>
Én Velencében voltam régen ladával 😊
Autópályán csak úgy húztak el mellettünk.
Ha akkor ilyen árakon lehetett volna repülni biztos azt választom.
Autópályán csak úgy húztak el mellettünk.
Ha akkor ilyen árakon lehetett volna repülni biztos azt választom.
Velencébe sem utaznál el repülõvel ?
Attól függ mekkora távolságra akarsz menni! Mert ha Bécsbe vagy Románia egyes részeire akarok menni akkor azért nem fogok repülõre szállni.
EasyJet, Wizz Air, Malév.
Szeretek repülõvel utazni, mert sokkal gyorsabb, mint mondjuk a busz vagy vonat, ill. sok esetben még olcsóbban is jövök ki ha repülõvel utazom. <#hawaii>#hawaii>
Szeretek repülõvel utazni, mert sokkal gyorsabb, mint mondjuk a busz vagy vonat, ill. sok esetben még olcsóbban is jövök ki ha repülõvel utazom. <#hawaii>#hawaii>
Nekem eddig csak Wizzair-hez volt szerencsém. Azzal kb megvoltam elégedve, a hely tényleg nem volt nagy, de én se vagyok így megvoltunk egymással 😊
Nem rossz a hasonlatod! Amúgy csak azért kérdezem mert már találkoztam olyannal aki életében nem utazott fapadossal és nagyon szidta, úgy hogy nem is tudta mit is nyújthat neki.
Amúgy a fapadossal nekem sincs különösebb problémám, münchenig az út kb kijön 1,5-2 órából azt meg fejen állva is kilehet bírni.
Amúgy a fapadossal nekem sincs különösebb problémám, münchenig az út kb kijön 1,5-2 órából azt meg fejen állva is kilehet bírni.
Ha az keveset akarsz fizetni az igényekbõl is lejjebb kell adni. Ez mindennél így van. De ahogy Thaison is mondja az a pár óra azért nem nagy dolog. Régen ennyi ideig tartott felbuszoznom pestre. Kényelmetlen volt, meg sokan voltak, de ha nem volt pénzem kocsira csak ez jutott
Sajnos nem a legkényelmesebb a fapados, de azt a 2 órát ki lehet azért bírni. Nem azt mondom hogy egymás hegyén-hátán vannak az emberek, de a lábad nem tudod kinyújtani kényelmesen...
Fapadossal utaztatok is vagy csak hallottatok róla? Mert azért vannak hátulütõi is azt ugye tudjátok.
Hát nálam egyértelmûen csak a fapados jöhet szóba. De alaposan meg kell választani az uticélt is.