Fapados járatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olaszországban szinte bárhova mész régi épületekbe "botlasz". :D
wizz-nél velencébe akciós most, részleteket nem tudom, nézz fel a honlapra.
Egy kicsit pontosítsunk mi az ami olaszországból érdekelne. A történelme, régi épületek, képzõmûvészet, olasz konyha, mentalitás, vendégszeretet vagy mi?
ha olaszországban akarsz nézelõdni, menj Milánóba, ott mindent megtalálsz, olasz divat, ételek, érdemes elkezdeni már a repülõn ráhangolódni! :)
Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Most Olaszországba szeretnénk elmenni. Van ötletetek, hogy merre felé nézelõdjek?
ja és csak élelmes vagyok :P
Thaiföld nagyon változó, wakeboardos ismerõseim szoktak oda kijárni télen edzõtáborba, és a 5ezer/éjtõl 45ezer/éjig minden féle lehetõségek vannak....csak aza baj, hogy az olcsó szállások eléggé olyanok is. Szóval akiket ismerek az elsõ pár alkalom után húztak át a drága szállásba!<#wave>#wave>
Nem mert még nem voltam, de ismerõsöm pont ezt mesélte a napokban aki volt már. Utána fogok kérdezni pontosan, és akkor elmondom majd.
De mi ezen a hihetetlen?
De mi ezen a hihetetlen?
Thaiföld olcsó szállásban? Ezt számokkal is le tudod írni? Csak mert nem hiszem, hogy annyira olcsó lenne.
Kis számító... Irigy kutya! :P :)
Ha bárhova...akkor jó messzire. Minél drágább uticél. Thaiföld mondjuk olcsó szállásban, oda eljutni drága, érdemes lenne oda felhasználni.
Ha bárhova...akkor jó messzire. Minél drágább uticél. Thaiföld mondjuk olcsó szállásban, oda eljutni drága, érdemes lenne oda felhasználni.
Most vettem észre, hogy itt már volt szó arról a hírleveles nyerõs dologról, én meg itt direkt nem mondtam , hogy majd az nekem miylen jó lesz ha kevesebben regisztrálnak XD mennyit számít ha az ember körültekintõ :D Amúgy nem írják, hogy hova szeritnem ha lenne korlát azt mindenképp fel kéne tüntetniük nem?
Nem találom sehol! Ezek szerint nincs, tehát oda mész ahova akarsz...
Nem derítettétek ki véletlenül, hogy meg van e szabva a célállomás?
Azt már biztos felviheted pláne, hogy utána már nincs átvizsgálás csak a jegyed ellenõrzik le.
Szinte biztos vagyok benne, hogy így van.
Igazad lehet, elég logikusnak tûnik. Utánna kéne járni valahol de a Ferihegy oldalán nem igazán találtam róla semmit.
4 órás fapados út van egyáltalán? Szerintem nincs ekkora táv Európán belül. Mellesleg amit a reptéren belül veszel meg azt már felviheted nem? Az ugyanis már átesett egy biztonsági vizsgálaton.
Igen, de ez akkor is kötelezõ egészség ügyi elõírás kell, hogy legyen. Nem tudom, hogy vannak a papírformák, de vannak olyanok akik pl. hajlamosak a kiszáradásra. Van ilyen ismerõsöm nem tudom hogy csinálja, gyors az anyagcseréje vagy mi.
De legalább lehet kapni! Ez mindenképp pozitív! Amúgy egy 2-3 max. 4 órás utat simán ki lehet bírni!
Nincs benne a repjegy árában de van büfé kocsi bár attól függ, hogy miylen hosszú az út. De mivel folyadékot nem vihet fel az ember a repülõre, kötelezõ tartani valamit nekik a gépeken.
pénzért igen, folyamatosan rohangálnak a kisérõk, hogy kérsz e valamit, de kurva drága.
3 euro alatt semmi nincs kb. amúgy szendvics, leves csoki, üditõ sör van
3 euro alatt semmi nincs kb. amúgy szendvics, leves csoki, üditõ sör van
Tudtommal nem szolgálnak föl semmit.
Fapados járatokon is szolgálnak fel valami ételt, vagy csak a nagyobb légitársaságoknál?
Hozzá tenném, hogy egy oylan bõrõnd amibe akár 20 kiló felett is lehet pakolni, az többnyire önmagában 4-5-6 kiló...ami nem kevés! Azért az igen csak számít a súly szempontjából, hogy honnan indulunk :)
Köszönöm a válaszokat. Simán felengedtek nem volt gond sehol.
nem csak ruhára kell ám gondolni, van egy csomó más cucc, ami kellhet...tusfürdõ, borotva, borotvahab...napolaj:) fényképezõgép stb. stb... így azért könnyebb összehozni a súlyhatárt, mint csak ruhával :)
Akkor a kézipoggyászba is bele lehet rakni jópár ruhadarabot, így k. 25 kilót vihetsz magaddal! Az éleben nem vinnék magammal annyi ruhát! :D
"A jegykezelõk hivatottak eldönteni, hogy melyik poggyász minõsül kézipoggyásznak, vagyis mi vihetõ fel a repülõgép fedélzetére és mi nem. Bár a szabályok légitársaságonként változhatnak, a kézipoggyász általánosan elfogadott mérete: 115 cm (pl: 23cm x 41cm x 51cm), súlya: 3-5 kg. Amennyiben a csomagot a jegykezelõ túl nagynak, vagy súlyosnak ítéli, azt feladott poggyászként kell továbbítani. Kézipoggyászként csak az a csomag kerülhet a fedélzetre, amelyet jegykezelõ elõzetesen ellenõrzött."
Az a bud.hu-n találtam :D szerintem kielégíti a kérdésedre a választ :)
Az a bud.hu-n találtam :D szerintem kielégíti a kérdésedre a választ :)
Azt nem tudja valaki, hogy a kézipoggyász súlya mekkora lehet? Vagy ezt nem mérik?
20 kiló tényleg sok :D Bár ha barátnõm utazna, akkor lehet, hogy kevés lenne :D Amikor egy három napos útra én beleférek egy kisebb utazótáskába, addig neki legalább 3 táskája van :D
Abba a 20 kilóba azért rengeteg minden belefér ám! Egy normál bõröndbe szerintem bele sem lehet pakolni 20 kilónyi ruhát!
Esélyetek sincs megnyerni......én is be reggeltem :P De szeritem nem mi leszünk a szerencsések :(
Viszont egész jól lement az ára a repjegyeknek pár évvel ezelõtthöz képest....azért az teszik<#nezze>#nezze><#wow3>#wow3>
Viszont egész jól lement az ára a repjegyeknek pár évvel ezelõtthöz képest....azért az teszik<#nezze>#nezze><#wow3>#wow3>
azt is leírják, hogy mennyi cuccot vihetsz fel. Általában max 20 kiló. De ha olyan mázlista vagy, hogy nyersz egy jegyet, csak nem fognak azon szórakozni, hogy mennyit poggyászt vihetsz fel a gépre. :)
Bukósisakot vittem hoztam amerikába és simán engedték. azzal nem lesz gond még akkor sem ha nem fér bele teljesen a tartójába, biztosan felengednek vele ;)
valahol olvastam, hogy 23 kilóig engedik. Ebbe sok minden belefér.
igen? Ja, itt írták, csak azért írtam. Akkor nem értem.
Mindegy. De ezekkel a repjegy árakkal még úgy is megéri, ha a cuccokat feladom postán. :)
Mindegy. De ezekkel a repjegy árakkal még úgy is megéri, ha a cuccokat feladom postán. :)
115 cm (pl: 23cm x 41cm x 51cm), súlya: 3-5 kg.
Ha ezen a méreten belül van, biztos engedik.
Ha ezen a méreten belül van, biztos engedik.
Sziasztok!
Én poggyásszal kapcsolatban érdeklõdnék. Manchesterbõl utazok haza, és szeretnék vinni egy bukósisakot. De csak a kézi poggyászomba fér be. Lehetséges hogy nem lehet felvinni a gépre?
Én poggyásszal kapcsolatban érdeklõdnék. Manchesterbõl utazok haza, és szeretnék vinni egy bukósisakot. De csak a kézi poggyászomba fér be. Lehetséges hogy nem lehet felvinni a gépre?
a repjegy nekem is kell! Pont most tervezek egy utazást.
Én nem vagyok telhetetlen. Én tökéletesen beérném azzal a repülõjeggyel. Sõt lehet még azt is mondom, hogy nem szeretnék nyerni az 5ös lottón. Túl nagy nyûg lenne.
Na azzal az 5össel megelégednék egy életre :)
Érdekes én nem hallottam róla pedig elég sokat nézegettem neten a jegy árakat. Nah mind1,igazából lényegtelen. Most már itt van ez,ezt fogom használni.:) Igen elég ha egyszer nyersz...az 5 lottón:P:)
Ha jól tudom akkor volt már ilyen, csak az nem volt valami összeszedett, nem is terjedt el.
Amúgy meg elég ha egyszer nyersz az életben és az bõven elég.
Amúgy meg elég ha egyszer nyersz az életben és az bõven elég.
Én még soha! :D:D Franc, nem jó tendencia....
Mondjuk nekem is sikerült már egyszer nyerni,de az más volt....tombola:D Ebben ki is merült ez a téma hogy hol nyertem,mondjuk ezért reménykedem hogy talán most.:) Amúgy amit már mások is írtak hogy ez egy nagyon jó dolog hogy össze lehet hasonlítani a különbözõ légitársaságok árait ez nagyon hiányzott nekem eddig a net-rõl.
Miért ne menne? Simán nyerhetsz, nekem már sikerült nyerni nyeremény játékkal igaz nem egy lottó 5-ös szintû volt de örültem neki. Csak bizakodni kell!
Mekkora ajándék lenne:) Asszony kiugrana a bõrébõl ha odaállítanék neki egy repülõjeggyel:) Amúgy ingyen van nem,megéri próbálkozni?!
Én azt néztem az a baj sorsolás február 16-án lesz. Gondolkoztam, hogy Valentin napra milyen stílusos kis ajándék lenne, ha megnyerem. De ez nem fog menni. :(