Fapados járatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jó! Úgy érzem vak vezet világtalant <#taps>#taps>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
http://www.videoriporter.hu/vr/player/1631/reporter/count - ez igen!
pedig eléggé szimpatikusnak tûnt nekem ez a páros jegy 21ért....és akkor már nem is lesz ilyen lehetõség náluk? Vagy ez csak egy egyszeri akció volt?
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Arról az akcióról sajnos már lecsúsztál, mert május 11-én lejárt, de ettõl függetlenül nagyon sok akció van még.Szerintem nézz utána alaposan..egészen biztos találsz valamit, ami majdnem ilyen kedvezõ lesz ;)!
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
WarnJames:
Szerintem akkor már nem lesz gond a hamuval,bár ezt ugye nem lehet biztosan megmondani. Gondolom ha a szállás már meg van akkor a repülõjegy is. Mivel utaztok? Mert a fapados járatoknál ugye kicsit neccesebb szokott lenni ha valami gubanc van, a nagyobb társasgok jobban meg tudják oldani a dolgokat.
Mire lehet számítani júliusban a hamuval kapcsolatban?
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
és hogy elálljon ez az utálatos esõ!
És most még elreppeni sem nagyon lehet egy közeli országba D-vitamint szívni magunkba, mert mindenhol ilyen idõ van :(
Legyen már vége!
Hát én ne tudnák minden jóról?!
Néha van úgy, hogy sehogy!
Egyébként még nyárra tuti lesz hírlevél, úgyhogy nem kell aggódni, hogy lemaradtok, csak íratkozzatok fel idõben.
És és föld = lufthansa és fapadosok <#gonosz1>#gonosz1>
Szerintem még nem utaztatok vele...
Néha van úgy, hogy sehogy!
nézd meg hátha... ja de ketten mentek.. akkor van most nekik páros akciójuk Milánóba.
A repjeggyel meg mintahogy mondtad is tényleg siess... gondolom nem akarod kifizetnia gatyádat is :P hátha vannak még jó áron jegyek.
Mi május 15-tõl 25-ig leszünk kint.
Úgyis vagy végigaludtuk a munkatársaimmal, vagy végig ittuk az utat :D :D
De most a családdal megyek megnézni a torinoi leplet, így kivételesen Lufthansazunk. :)
A Swiss Airrel meg Svájcba lehet nagyon olcsón utazni.
Az akcióik zöme az észak- olaszországi nagyobb városokba való utazásra vonatkozik. Most hírleveles akcióik vannak, de mint mindenhol szokott lenni más is. De ha érdekel akkor ittmeg is nézheted.
Sok sikert! <#vigyor3>#vigyor3>
Vagy vannak esetleg akciók stb így a nyár közeledtével?:$
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Légitársaságot meg szerintem nem olyan nehéz választani, manapság minden sarkon szembejön egy repülj velünk plakát, de gondolom nem tudsz közülük választani. Én a Lufthansa-val repültem már többször is, nekem bevált nem volt velük semmi gond, és még csak nem is fapados, csak ajánlani tudom bárkinek.
Egyébként majd utánna nézek, hogy mennyi lehet a vonat jegy...
Na meg ugye repülõ..... ááááá, azt sem tudom kikkel menjek... Mármint milyen légitársasággal...
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Wattin írta hogy Milánó így belegondolva nem is rossz ötlet, jól megközelíthetõ mind autóval mind repcsivel. A híres épületek meg szinte sorban állnak csak hogy megnézze õket az ember, és sok tényleg lélegzetelállító. Múzeumokat is találni... ja és ha jól hallottam a torinói lepel is Milánóban van most kiállítva ami elég ritkaság úgyhogy szerintem jó ötlet.
Olasz nõk??? :) Hát miattunk inkább ne menj szerintem! A legszebbek a magyar nõk! :)