Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Van sokféle kupa... Mért pont a Suzukit emeled ki? Van bogár találkozó, ahol csak bogarak vannak, meg BMW talee....

traXion
Mert fasz vagyok 😄

mukika
van ám! mondjuk életemben nem láttam annyi hülyét, amennnyi a szezonnyito futamon volt!!! 😄D

mukika
Azaz!!! 😊 meg sztem egyik leglátványosabb kocsik rallykon, a tömeg kedvencei....

Astaroth
A II.osztályban N csoportos,azaz széria Suzukik vannak!!!Ha olyan szar lenne nem csináltak volna neki kupát!!!

Astaroth
attól függ mi az amatõr?!

Egyébként a sok marha beszólásnak semmi köze a ralihoz.Miért kell itt a Suzukin vitázni?

[Walaki]D`Lair
van

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Törölt felhasználó
jó képek
traXion
Szépek! Én is kimennék egyszer ilyenre... Tényleg van amatõr nevezés? 😊

mukika
Picit nagyok, ezek a legjobban sikerültek...

[Walaki]D`Lair
naná

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mukika
ezt berakatom bannernak!!! 😄DDDD

mukika

mukika
hm tényleg egerben is kint voltam, sikerült pár képet csinálnom. Érdekel titeket?

[Walaki]D`Lair
jó neked...😄

mukika
apropó!

én kint leszek elvileg...

[Walaki]D`Lair
170-el én is mentem Suzukival...igaz féltem is rettenetesen, mert még sosem mentem elõtte autópályán...😊))

azóta mentem többel is, csak nem éppen swift-el...😄

gercse
nem általánosítok csak ez a többség

mukika
kamuzik = kamuzok

mukika
ne általánosíts!!!
Én jötem haza Suzuki Swiftel 170-nel autópályán...
Nem kamuzik, nem szokásom! Multko Eger Rally után egy Subaruval versenyzgettünk az autópályán, 170es tempóval. Igaz, hogy ha akart volna elmegy mint az állat....

[Walaki]D`Lair
Suzuki Samurai iz di beszt...😄

gercse
apám csak jobban tudja,kamionnal leelõzi a sok köcsög suzukist mert nem mernek 80nál többet menni autópályán

mukika
na ez egy marha nagy butaság volt!!!

mukika
ööööö már van egy!!! 😄

gercse
a suzukisok nagy része nem tud vezetni,mer az összes a skodásból meg trabantosból lett azok meg nem tudnak menni mert az autó nem olyan hogy lehetne vele

traXion
Sok szerencsét a következõ Suzukidhoz! 😊

gercse
vitara

gercse
ha van is akkor a vizara,de ignis meg swift az =0

mukika
sztem nem sok. 😊
de viszont ezt a Suzuki utálatot sem tudom megérteni...

gercse
hát nemtudom japánban hány suzuki szaladgál

[Walaki]D`Lair
butaság...

traXion
Pontosítok, van ami magyar gyártmány.

traXion
Csak magyar gyártmány...

traXion
Bizony! Mitsubishi powra! 😄

traXion
Így igaz!

gercse
japán autó a hondátol kezdödik

[Walaki]D`Lair
Suzuki se egy elromlós autó...hiszen japán a lelkem...

gercse
Arról az ignisrõl beszéltek ami a wagoner+ alapjaira épült és hozzá heggesztettek 20 centit a kasznihoz(gratulálok nekik),ja és amelyiknek a karosszériája csak ugy horpadozik össze-vissza,
Hát kb ennyi,a vvti motoros az jó de a többi az csak "suzuki" marad

traXion
Hozzád? LOL! Neked kéne felnõni! Egyébként megint személyeskedsz....

mukika
mert neked nem is akarom, sajnos ismerlek már, hogy ne fárasszam magam veled. Fel kéne nöni....

mukika

traXion
Még nem bizonyítottad be, hogy nincs igazam gecc, ha bebizonyítanád, akkor lehet, hogy azt mondanám, hogy bocs, igazad van.

mukika
ez mindent elmond:

WRC feeling

Inkább nem írnám most ide azokat a szavakat, amelyek kíséretében remegõ lábakkal kiszálltam Szabó Gergõék WRCjébõl, miközben Gergõ rutinos mosollyal mászott ki a bal1-bõl.

Nem nagyon gondoltam volna, hogy bármikor is sor fog rá kerülni, hogy egy igazi WRC navigátorülésében utazhatok néhány kilométert, sosem tudtam igazán elképzelni, hogy megy egy ilyen: gondoltam, hogy brutális, de nem tudtam mennyire. Most már legalább sejtem…

A Club Nokia játéka jóvoltából kaptam egy lehetõséget, hogy beüljek a 2003 évi rally.hu közönségdíjas mellé. A számomra nagy eseményre az Eger Rally elõtti teszten, csütörtökön került sor. Hogy az elõtte este 11-kor elfogyasztott vadpörköltnek, vagy az izgalomnak betudható, nem tudom, de nem nagyon sikerült a teszt elõtti éjszakán aludnom. :o)

Az esemény megszervezésében Kerék Balázs volt nagyon kedvesen segítségemre. A teszt dél körül kezdõdött, számunkra már az is érdekes volt, hogy akkor láthattuk elõször a sárga BOMBA! színekbe öltöztetett Octavia-t. Gergõ „lábon” hozta az autót, egy kézifékessel fordult be mellénk, ami valamennyire elõre jelezte mit várhatunk a délutántól.

Amikor megérkezett, beszélgetett-beszélgettünk néhány percet, majd Geri megemlítette, hogy még hidegek a fékek és a gumik, és elõször néhány bemelegítõ kört fog tenni a lezárt szakaszon. Majd egyszer csak rám mutatott, és nekem szegezte a kérdést „Akkor beülsz?” „Be!”. Azt hittem elõtte lesz néhány kilométer, amikor barátkozhatok kívülrõl az autóval, így a meglepetéstõl szóhoz sem jutottam, már kötöttek is be. És ami akkor következett…

Elõször valóban csak a gumikat melegítettük, számomra már az is elképesztõ volt: a folyamatosan négy kerékkel csúszó autóban reménytelenül hánykolódtam a navigátor ülésben :o) Gergõ stílusát amúgy sem kell bemutatni, de amíg hidegek voltak a gumik, addig az õ bevallása szerint is nagyon csúszott az autó, a hátulja állandóan elõzésbe kezdett, ami a melegedéssel, és némi fékerõ elosztó csavargatással alább hagyott.

A tempó még nem volt annyira brutális, de nagyon tetszett, hogy egy tized másodpercre sem kellett megijednem, mert Gergõ végig 100%osan uralta az autót, bár ekkor még sejtettem, hogy távol lehetünk a végsebességtõl. Amúgy jó elõre kitaláltam, hogy mit fogok majd figyelni az autóban - elvégre ilyen lehetõség nem sokszor adódik – de teljesen elvesztettem a fonalat az elsõ 2-3 km után :o). A civil autós számára elképzelhetetlen sebességen és gyorsuláson túl semmi másra nem tudtam figyelni, csak arra, hogy az autó mennyire nem érzi meg, hogy bemegyünk egy „levág”-ba, vagy nem megyünk be. Persze mindig bementünk!!!

Amikor az egyik brutális kanyarvétel után nem tudtam magamban tartani elégedettségem, Gergõ mosolyogva közölte: „Most már KEZD bemelegedni az autó”. Én azt hittem ez már a vég. Viszont jött az info: akkor a következõ körre már bekapcsoljuk az ALS-t! És innen elszabadultak az események. Az szakasz elején a rajtnál gyorsultunk egy durvát, de a többit már nem tudom felidézni. Amikor az autóból kiszálltam, csak akkor raktam össze: semmi mást nem néztem az autóban csak az utat, egy tizedmásodpercre sem néztem le. És itt kell megállapítsam, hogy minden tiszteletem a navigátoroké, mert az ülésbe préselve ilyen sebességnél egy 15km-es gyorson számomra VÉGIGMENNI is lehetetlennek tûnik rosszullét nélkül, õk még az itinert is olvassák, amit egyszerûen nem értem hogy csinálnak.

Az ultrabrutális utazás végén vigyorogva kikászálódtam a Skoda ülésébõl, Gergõ elmondta, hogy kb. 70%ot autózott a verseny tempóhoz képest, amikor a leggyorsabban mentünk. No comment.

Nagy-nagy köszönet Kerék Balázsnak, Szabó Gergõnek, és a Nokiának.

link: Club Nokia

traXion
A suzuki hányszor romlik el egy évben? És a volga???? 😛 Egyébként nem fogyasz 30at. Ráadásul a Volgát lehet használni mészárlásokra, autósüldözésekre! Suzukit nem 😄

mukika
hm... trekszájon te megint csak szétoffolod a topicot, és flémelsz. Mondod a magadét, semmi sem érdekel... TÉMA LEZÁRVA!

[Walaki]D`Lair
Na ezaz...gõzöd nincs mit beszélsz...

[Walaki]D`Lair
ja, csak amíg a volga fogyaszt 30 litert, a suzuki elmegy 6-7 lityóból...

amúgy SUZUKI NEM EGYENLÕ SWIFT EZT TANULJUK MEG! AZ ÚJ IGNIS IGENIS KULTÚRÁLT AUTÓ!

traXion
Nem ültem egy Suzukiban, elég ha az utcáról benézek egy parkoló Suzukiba...

traXion
aóembereket -> ?

Mért szar? Már elmondtam, de mégyeszer szedjük össze a gy.k.:
- Interior design = 0, fostalicska mûanyag
- Karoszéria = 1 ujjal benyomom
- Motorja lehet jó bárminek.

Az átlag magyar embernek lehet, hogy kurvára megfelel, de így sosem fog emelkedni a színvonal, ha még ez a generáció is így áll hozzá, hogy "jó lesz a Suzuki nekem..."

Inkább egy lada... Mondjuk a Volga jobb! Ja, tényleg én ültem eredeti orosz Volga taxiban! Na az igen! Az való a rallyra gecc! 😊

mukika
Utálom az ilyen aóembereket, Suzuki ááá szar autó!!! DE miért szar??? négy kereke van stb... és szerintem egy átlag magyar embernek kurvára megfelel!!!!

Hm... Biztos te is olyan leszel lesz egy szakadt ladád, de egy embléma azért lesz rajta. Egy kisfiú lehugyoz egy Suzuki jelet. SZámalmas....