3780
-
#978 Remelem lassan hallani fogom a rally autok hangjat bar csak palyabejaras van meg ma es holnap! -
#977 -
#976 Ezt nem tudom de azt tudom hogy A Hell Racing Teammal tavaly rali bajnoki címet elnyerő miskolci pilóta az elmúlt hétvégén a Ferrari Challenge Europe idei sorozatának 1. fordulójában Monzában versenyzett és a Warm Up Racing színiben a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. -
#975 Eleg keves WRC lesz nem? Benik, turi se indul, ha joltudom! De ma volt az agria parkban vmi sajtotajekoztato vagy mi a tokom egerben! -
#974 Korda racing:A csapat két WRC-s párossal kezdi a szezont, az ifj. Érdi Tibor-Csökő Zoltán páros az új szerzeménnyel, a 2007-es Imprezával, a Borsi Gergely-Diebel András páros pedig egy 2003-as Subaru Impreza WRC-vel vág neki az idei szezonnak.Az autó képességeiről néhány gondolat: 3,4 másodperc alatt gyorsul fel százra, de mindezt nedves aszfalton tudja, a rajtprogramja -
#973 Basszus 2 kezzel izombol huzta ra! :) -
#972 Vegre jovoheten EGer rally, alig varom,h ellepjek a varost csutortokon, bar mostansag mar sporolnak es csak penteken erkeznek! :( -
#971 3:34-nél elég komoly a reakcióidő, nem lehetett egyszerű... :)
-
ficko14 #970 ja igaz -
#969 Mégegyszer -
#968 Hát nem -
#967 Ez a link nem igazan jott ossze! -
#966 Walter Rohl: A mester
-
#965 B csoport HD! -
#964 hát ezzel én is így vagyok, de nem a pálya közepén -
#963 Ne keress ésszerű magyarázatot, de én a fél életemet odaadnám ha egy szezon erejéig ebben a korban élhetnék. -
#962 az Audi 1000Le-s...
ott csak a fképészeket figyeld....méterekre ugranak el a kocis elől :)
mekkora feeling lehetett mikor az Audi elmegy melletted azzal a gyönyörű hanggal :) -
#961 azon gondolkodom sokszor, hogy oké, hogy most más idők járnak, de bakker, akkoriban is ugyanugy használta az ember az eszét, mi a túrót kerestek az emberek az ut közepén csoportosan, amikor már szerintem kilóméterekről lehetett hallani, hogy jön egy 600 lóerős nem gyenge gép és az utolsó pillanatban széledtek szét előle... ?! -
#960 Itt is sok van. -
#959 Ide már elég sokat felraktam, érdemes böngészni. -
#958 told fel őket youtube-ra, mi meg mentjük lefele gépre őket mint a veszedelem :D
vagy valamilyen nagyobb kapacitású online tárhelyre.
engem mind érdekel -.-
ha meg fentvannak youtube-on, akkor szövegdoboz alatt makrók menüben van a módja a linkelésnek.
itt van pl egy Lancia Delta S4 összeállítás:
-
#957 Sziasztok!
Hogyan tudtok kirakni videókat, nekem rengeteg B csoportos felvételem van.
Ezek voltak a szép idők, a nézők fele a pályán a másik fele meg külső íven. A kocsi csitteg, csattog, nyüsszög, hörög, lefúj, meg üvölt mind az állat, hát kérem ez a zene, Mozart, Vivaldi, Beethoven, bek....tja, ember ilyet nem tud komponálni.
-
#956 ez jobban tetszik :)
-
#955 hát igen, a B csoport.
-
#954 Most mi a lényeg? 3 autó 200-al elszáguld vagy 30 autó 150-el? -
#953 hol a vége...2015-ben meg már csak max 800ccm-es 3hengeres vrc-k lesznek -
#952 ideges? -
#951 OMG! -
#950 mondjuk pont a fejére esett, de csak csak tulélte...
-
ficko14 #949 legalább lessz esélye másnak is labdába rúgni -
#948 Loeb azt mondta hogy ha ez bekövetkezik akkor kiszáll a WRC-ből és talán Forma-1-ben folytatja -
#947 Mcrae,Burns ota nem is neztem! :( -
#946 Én azt mondom, hogy nem baj.
Olcsóbb lesz a versenyzés, több csapat, több autó, több izgalom.
Nem hittem volna, de most iszonyat unalmas a vb. -
#945 Ekkleston bácsi hülyeségével együtt... -
#944 A FIA mindent kivégez. -
ficko14 #943 a francba a wrc-knek annyi 2010 az utolsó éve a wrc-knek
http://www.rallysport.hu/info/2009/03/03-18-RallyVB_tervek.htm -
#942 A sok feka kozott! :) -
#941 én a Miscolcit és az Ózdit várom :)
megint kiabálhatok majd a bornyú nézőnek :D -
#940 LEnne mar Eger rally es felvonulas! :) Remelem jo ido lesz addigra! Tavaly kurva hideg volt! -
#939 hogy berepült a házba