3780
-
#1018 jah, ez nem volt gyenge. -
#1017 Latvala hatalmas esése :CCC
"...Az eset után, amikor megvizsgáltak minket azt mondtam, ez volt az utolsó ralink! Azt hittem, hogy meg fogunk halni... Ez volt a legnagyobb baleset amit átéltem. Ezúton mondok köszönetet a csapatnak és a FIA-nak, hogy egy ilyen erős autót építve megmentették az életünket!
Most újra vezetnem kell, vissza kell ülnöm mihamarább! ..."
-
#1016 dölj hátra, hangerő fel..és élvezd a motor és a Klasszikus zene varázsát :)
-
#1015 nem tudja valaki a B csoportról van valami DVD kiadvány vagy hasonló ? -
#1014 -
-
carsandgirls #1012 Sziasztok,
Akit érdekel mert ott volt, vagy mert nem tudott elmenni:
Pár kép egerből:
START Autó Eger Rallye 2009
-
#1011 jó volt Eger skacok? -
#1010 látom Te is lekaptad a traktort:D
-
#1009 már fent van itt is HD-be. :) kazik kocsiba maradtak, kell egy kis idő még gedigitalizálom őket, meg kivágom a jó részeket:D -
koncsosgabor #1008 Eger Rally Képek - RallyHir.hu - By koncsos -
#1007 http://akyyy.hu/wp-content/uploads/2009/04/clip115.m2t
egyik keresztbe fordulás a végén, 100 mega , hádé -
#1006 rövid gyors szöveges beszámoló
itten
egerszalók-vérpelét
holnap má nem megyek:) -
#1005 1 MAnta forgatta meg a taxi allomasnal, vegre 1 ertelem is kozottuk!! :) -
balika16 #1004 [img=http://www.kepx.info/files/jlm0xt7e87gfh4ocnjaj.jpg] -
balika16 #1003 [img=http://www.kepx.info/files/h2bin1d7fyoico02r867_thumb.jpg]
[img=http://www.kepx.info/files/sv1a786djjn394ohfv1t_thumb.jpg]
-
balika16 #1002 -
balika16 #1001 FAxom szar ez a képfeltöltö oldal:( -
balika16 #1000
By balageb -
balika16 #999 -
#998 még nem raktad fel ?!
képet! -.- -
#997 6tol Rally2, 19:20-tol OB -
balika16 #996 este akk pontosan mikor kezdik? -
#995 En meg 10 meterre tole Vizmunel egesz nap hallotam es lattam oket! :) -
balika16 #994 Volta gépátvételen délelött:) Vannak nagyon jó kocsik:)
Képet nemsokára teszek ha akarjátok:) -
#993 En este jovok be mindenesetre egerbe! :) -
#992 csak az a gond hogy duen fórumán azt írják sok helyen köveket, tettek árkokat ástak, sorompoval zárták le az erdőutakat:S
ami meg a könyvbe van bene 3 pont (mosolygós szmájli) meg tele lesz sátorral meg majd versenykor emberrel. Monjduk az nem gond majd "szünetbe" eszek, verseny közbe meg kamerázok:D -
#991 én nem iszok, kocsival mennénk. szóval kilőve, amúgyis mint mondtam Hd kamerát vinnék, ami nem olcsó, szemem fénye, pont elég volt szilvesztelkor kezelni részegen:Dtöbbet soha
szabályokat meg tudom, miskolc meg ózd rallyn dolgozni szoktam. -
#990 Akkor no para! :) Alkoholt vigyel! :) De ne ugorj autok ele, plane ne gyujtsd ki erdot, mint 2 eve! :) Nem rally autok jottek, hanem tuzoltok, sok bunko! :) -
#989 az a reggel 5:30 én úgy tudom mi meg 4:30-ra megyünk
munkám miatt már hozzászoktam a hajnali keléshez(3) -
#988 Nezd meg jobban, jelolik a helyeket, amugy meg neked kell keresned! aki akar az kikoltozik meg ma este, mivel reggel mar lezarjak szakaszokat amigo! :) -
#987 én ott csak műsorfüzetet találtam, de nem igazán láttam rajta jó helyet (olyat amin lehet szalonnát sütni és kocsival is be lehet állni.)
nekem monjduk csak kamerázásá a lényeg, de akikkel megyek, nekik meg a szalcsisütés, képesek felgyujtani akár erdőt is:) -
#986 Hogy érted hogy foglaltak? -
#985 Azok mar foglaltak! :)
startautorally honlapon navigacios pontokkal ellatott terkepet talalsz! HAJRA! -
#984 kéne nekem olyan hely Egerszalók és Vérpelét szakaszon, ahova be lehet álni kocsival, tüzet lehet rakni(szalonnasütéshez), és "szép a kilátás", mivel HD kamerával szeretném felvenni az egész futamot ( van 5 darab másfél órás aksi + töltő meg vagy 10 kazi:D)
jah és valami erdős rész kéne:D -
#983 En alattam raktar utcaban itt probalgatjak, es 2 mitsut raktak le isten!! GEpatvetelhez belehet menne mezei embernek ugye? -
balika16 #982 Hma mikor suliból jöttem láttam 1 Subarut meg 2 evo-t:)
Hnap megyek majd reggel gépátvételre, este meg a felvonulásra:):) -
#981 Ma mar egerben szaladgalt par auto, de meg semmi extra! -
#980 8 darab wrc röl tudok ami indulni fog egerben -
#979 kegyetlen örülök neki hogy bútor Robinak elkészült a VFTS-e. Az egri futamon a VFTS-el fog neki vágni