Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BÁRKINEK AKINEK VAN FOTÓJA VAGY VIDEÓJA a HISTORICOS WARTBURGRÓL...MISKOLCRÓL VAGY EGERBÕL, 2008ban...légyszi üzenjen nekem...
mail: [email protected]
thx
Gábor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon reménykedtek az új (szar) Subaruban de szerintem nem feltétlenül az autóval van baj. Engem elgondolkodtat, hogy Atkinson mindíg elõrébb van mint Solberg...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
abba reménykedek h Loeb mihamarabb elrontja a versenyét és valami értelmesebb rallis veszi át a helyét..még D.Sordo csak csak..de Loeb..pff....
Hirvonen és Sordo akinek most szurkolok..
a Suzukira kíváncsi vagyok...Latvala elindított valamit..kitudja mi lesz belõle..
Downhill!!
a Svéd ralli most 7végén lesz..kíváncsi vagyok rá..valahogy a hó és a murva jobban kedvez a 2 versenyzõnek 😊
Downhill!!
a Solberg 'gyerek' talán tudna de nem azzal a fostalicskával 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
én ha kint lennék a csapattal akkor sztem simán elindulnék a csapatommal, hátha jönnek még 1 páran..és meglehetne csinálni a nem hivatalos 30.Dakart..
Downhill!!
de miért az utols pillanatban?..
Dec 24.én megöltek 4 túristát..
akkor vazze másnap szólok h lefújva..de ha nem is fújnák le hanem 2-3-5 szakaszt hagyjanak ki..istenem ezeket az embereket nem értem..
Downhill!!
kíváncsi vagyok h a pénzzel mit is csinálnak..
vlszleg megmarad jövõre^^ ha megmarad..vagy visszaadják..
Downhill!!
kíváncsi lennék mik azok az okok h 29éve nem volt 1se elhalasztva/eltörölve..
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Downhill!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Downhill!!
má mentem WRCvel, Ladával..
vmi értelmesebb jöhetne...
off: jöhetne vmi jó kis rallys game..mert már nagyon unom a rövid játékokat..
Downhill!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Sajnos kivették az Octavia WRC-t a szívem hasadt meg..nekem nagyon kedvencem az autó..
de ahogy év évet követ jöttek az újjak..
Xsara helyett C4
Octavia helyett Fabia
Focusnál olyan nagy változás nem volt..
remélem azért Grönholm még nyerni fog..
Az autóról viszont maguk a subarus mérnõkök azt mondják, hogy nem elég ehhez a mezõnyhöz. Solberg bukásai után (2006-ba sem egy volt) mindig azt nyilatkozta a csapat, hogy Solberg megpróbálja az autó hiányait, a tehetségével és bátorsággal pótolni. Ez néha sikerül sajnos többször nem.
Ezt azért irtam ide, hogy tudjátok mi az oka ennek az egész szerencsétlenkedésnek amit Solberg csinál. Reméljük hogy 2008-ban megváltozik ez a helyzet. Ha az autót nézitek, az egész mezönyben ez az egyetlen 4 ajtós autó. Az Aero dinamika nem a legjobb, túl hosszú a Citroenhez a Fordhoz képest.
Amikor Solberg nyert, vagy Mcrae vagy Burns ezzel az autóval a Vetélytársak Mitsubishi Skoda, sedan autokkal mentek. Ugyan olyannal mint a subaru, egyedül a Ford volt 5 ajtós. Kb 3-4 éve ez a dolog megváltozott. Szóval akármennyire is szeretem a Subarut ez az autó egy elavult mindig csak ráncfelvarrással egyéb apró müszaki frisitésekkel tovább fejlesztett autó. A többi pedig egy vadonatuj konstrukcio.
Szóval kb 80%-ka ennek a bugdácsolásnak az autónka köszönhetõ.
Downhill!!
de Mikko igen csak kitett magáért most...
ha megnézitek a japán 2. napját..1 szakaszban volt h 6.padlóval ment mikko végig..és kemény 25mp-t vert Loebre..
pedig csak 20éves kisfiúcska..
Remélem az új subaru jobb lesz..nem akarok 1 tekintély elveszteni..