Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
nem is igaz 😛
SimaSuna
szóval attól függetlenül Loebnek csak szerencséje van meg nagy szája ...ennyi 😄
SimaSuna
nekem van vidim..
Kány - Szemere
7es lassítónál voltam rádiós^^ 😄

emailban küldöm 😊
SZIASZTOK!!!

BÁRKINEK AKINEK VAN FOTÓJA VAGY VIDEÓJA a HISTORICOS WARTBURGRÓL...MISKOLCRÓL VAGY EGERBÕL, 2008ban...légyszi üzenjen nekem...

mail: [email protected]

thx

Gábor
SimaSuna
hónap Miskolc Rallye 😄
SimaSuna
mindenesetre bízok benne és a Subaruba 😄
Istencsászár
Solberg beleszürkült a dolgokba, ezt meg lehet figyelni, kiváló pilóta de egy csapattváltás szvsz jót tenne neki, mert ez az év is elfog úszni... talán az uj kocsi? lehet... majd kiderül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Met
Mai: Sebastien Loeb has retired from the first full day of the Swedish Rally because of mechanical damage caused after he rolled his car on Special Stage four.

Nagyon reménykedtek az új (szar) Subaruban de szerintem nem feltétlenül az autóval van baj. Engem elgondolkodtat, hogy Atkinson mindíg elõrébb van mint Solberg...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SimaSuna
jóccaka!
gordon 24
😄 Ugy legyen! Na elteszem magam holnapra (sajna meló lesz) ugyhogy jó éjt!

Downhill!!

SimaSuna
reméljük a legjobbakat! (Loeb kiesik..Hirvonen és Solberg az élre tör 😊 )
gordon 24
Hát ja! Mindenestere várunk a csodára! Remélem jó season lesz az idei!

Downhill!!

SimaSuna
Grönholmot sajnálom..most talán megtudta volna fogni..
abba reménykedek h Loeb mihamarabb elrontja a versenyét és valami értelmesebb rallis veszi át a helyét..még D.Sordo csak csak..de Loeb..pff....
Hirvonen és Sordo akinek most szurkolok..
a Suzukira kíváncsi vagyok...Latvala elindított valamit..kitudja mi lesz belõle..
gordon 24
Hát dettó.. Nagyon nem birom. Amióta a Mcrae abba hagyta rallys pályafutását én is a Solbergnek szurkolok, persze ez elött is birtam õt. Azért ez már jó pár éve van. De be kell látni hogy ez a subaru 2003-ban volt utoljára versenyképes. Az meg már 5 éve volt. A Citroen az meg hát nem is tudom, talán ilyen jó Rally autó nem is volt eddig. Pont pech hogy erre még Loebet is ültették rá. Igy elég rendesen megszívtuk😄 Nagyon remélem hogy az uj Subaru lesz elég erõs autó megtörni ezt az uralmat. Vagy az sx4.. Na jó ahhoz kell még egy pár év.. De sajnos jelen esetben nagyon nincs reális ellenfele. Basszus majd 3 percet kaptak monte carloban. Ez gyalázat!

Downhill!!

SimaSuna
Loeb nagyon nagy pofa..rühellem..Hirvonen v Solberg sokkal jobban "állna" az 1sõ helyen..
a Svéd ralli most 7végén lesz..kíváncsi vagyok rá..valahogy a hó és a murva jobban kedvez a 2 versenyzõnek 😊
gordon 24
Hát ezzel a Subaruval semmit. Talán Hirvonen lesz képes idén egy egy megszoritásra, de az a baj hogy õ sem elég gyors. Az uj Subaru meg csak 3 hónap múlva jön szóval Solbergnek idén sincs sok esélye. Nem látok ellene olyan ellenfélt aki igazán képes lenne megfogni.

Downhill!!

hmm jah de mit lehet ellene tenni?? 😄D

a Solberg 'gyerek' talán tudna de nem azzal a fostalicskával 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gordon 24
Jaja fasza volt! De nagyon elegem van Loebol😄

Downhill!!

SimaSuna
nem volt olyan rossz ez a Monte Carlo rallye 😄
SimaSuna
én Kamaz gyõzelemre vártam volna
palikékat úgy a középmezõny elejére..
de hát buktam sajnos 😞
gordon 24
Ezek birkák sajnos. Beszoptuk.. Sajnálom biztos jó lett volna!

Downhill!!

SimaSuna
"normális" emberek megoldanák..

én ha kint lennék a csapattal akkor sztem simán elindulnék a csapatommal, hátha jönnek még 1 páran..és meglehetne csinálni a nem hivatalos 30.Dakart..
gordon 24
Hát ja ez meg a másik fele. Az sem értem hogy a környezõ országokban is lett volna szakasz. Miért nem csinálják azt hogy egy szakaszt 2x teljesitenek? Köz utón meg elmennek ahhoz a szakaszhoz ami mauritia után van vagy ilyesmi? Simán megoldható lett volna.

Downhill!!

SimaSuna
hát jah...

de miért az utols pillanatban?..

Dec 24.én megöltek 4 túristát..
akkor vazze másnap szólok h lefújva..de ha nem is fújnák le hanem 2-3-5 szakaszt hagyjanak ki..istenem ezeket az embereket nem értem..
gordon 24
Hát ja.. Meg abba gondolj bele. Hogy azok a kis emberek akik mondjuk egyedül egy motorral vagy egy kis csapat akinek az élete ez. Egy éve azon munkálkodik hogy x millio forintot összeszedjen hogy indulni tudjon. Erre kiutazik elkölti a felét majd közlik vele hogy mehet haza. Ráadásul a sponzori szerzõdés nem 2009-re szól hanem 2008-ra. Most kártalanitani kell (vagy legalább visszadni amit kapott) a sponzort. De mibõl ha már a fele elment??? Szóval nem egy kis csapat versenyzõ fog ebbe tönkre menni. Arról nem is beszélve hogy lehet soha nem fog úgy össze jönni minden, hogy kijusson rá. A nagy csapatoknál ez nem igazán számit. Persze ott is lesz gond, de õk átvészelik. De a kicsik beledöglenek ebbe az tutti..

Downhill!!

SimaSuna
nem ez nem csak botrány hanem sikkasztás is...

kíváncsi vagyok h a pénzzel mit is csinálnak..

vlszleg megmarad jövõre^^ ha megmarad..vagy visszaadják..
gordon 24
Állitólag azért merthogy lelöttek 4 francia turistát meg 2 katonát. Na de baszus ezek 30 éve irtják egymást meg mindenkit. Mi változott? Nem értem.. Ráadásul az összes versenyzõ csapat mindenki ott van. Elköltöttek egy rahedli pénzt aztán jöhetnek haza.. Botrány!

Downhill!!

SimaSuna
"biztonsági okokból"...
kíváncsi lennék mik azok az okok h 29éve nem volt 1se elhalasztva/eltörölve..
gordon 24
Elmarad a Dakar!! Basszus! 1979 óta minden évben volt.. Hihetetlen.

Downhill!!

SimaSuna
álom édes álom..
sajna ez van :/
off: én is hosszú játékon várnék, pl. Dakar lehetne, de nem olyan gagyi, mint 1x volt, hanem jó nagy tér, navigátor néha elnavigálna 😊, + legalább 200km-es szakasz is lenne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Loeb negyedszerre is<#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Az de tudod az a durva, hogy a paraméterek megfelelnének neki mégsem hajlando az együtt müködésre.. Drivereket lecseréltem amit eltudsz képzelni mindent, de nem és nem.. Ugyhogy elég nem kisérletezem tovább. Veszek egy gépet aztán majd azon (remélhetõleg) megy majd.

Downhill!!

bertino
kellemetlen :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gordon 24
Majd megyek!! Megvettem tegnap a játékot, de ez a gép nem hajlandó müködni vele. Most vagyok gép csere közelében, majd az ujjal tolom.. Játszotam sokat vele már, de sajna ezen a gépen fagy!!

Downhill!!

bertino
menjél japánba az elsõ szakaszon noikerben

gordon 24
igy van! Én sem szeretem a 4 perces szakaszokat. Az lenne az igazi ha megcsinálnák egy pár igazi pálya itinerébõl a szakaszt, és akkor meglenne a 15 perces is..

Downhill!!

bertino
jaja...

SimaSuna
RBR 6 ország..szinte kívülrõl fújom a pályákat..
má mentem WRCvel, Ladával..

vmi értelmesebb jöhetne...
Istencsászár
Ott az RBR, annál jobb nehezn lesz.

SimaSuna
én hirvonennek drukkolok, ha már Grönholm 😞 elmegy...

off: jöhetne vmi jó kis rallys game..mert már nagyon unom a rövid játékokat..
Glpetyus
<#sniffles>

gordon 24
Na wazze.. Ez kész.. Grönholm jövõre nincs.. Akkor Solbergbe és Hirvonnen-be gondolkodhatunk. Talán Solberg az uj Imprezzával esélyes lesz.

Downhill!!

Nuno88
asszem Loeb megnyerte a VB-t megint 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

SimaSuna
jah..ma láttam a 308as reklámot..mitmondjak..jólnézki!
Nuno88
nekem a szivem akkor szakadt meg mikor kivették a Peugeot-ot, a 206 iszonyat nagy kedvencem volt, de még a 307 is bár nem értem miért a CC tették be is miért nem a sima 307-t, de jó lenne ha visszajönne a Peugeot, de a 207-tel :S hanem pl a 308-al 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

SimaSuna
ebben látok némi/több/ igazságot...
Sajnos kivették az Octavia WRC-t a szívem hasadt meg..nekem nagyon kedvencem az autó..
de ahogy év évet követ jöttek az újjak..

Xsara helyett C4
Octavia helyett Fabia
Focusnál olyan nagy változás nem volt..

remélem azért Grönholm még nyerni fog..
Istencsászár
Valszeg, jövõre kiderül és remélem versenyképes Sx4 is ott lesz a pontszerzés közelében😊

gordon 24
Szoktátok nézni Csütörtökönként a Discoveryn a Rallyt? A 2006-os seasont mutatják, subaru szemszögbõl. Na most az elsõ két verseny után David Lapvorthot ugy kirugták mint a huzat mert olyan dolgokat csinált ami veszélyeztette a csapatot és a versenyzõket is. A mostani csoka viszonylag jól végzi a munkáját.
Az autóról viszont maguk a subarus mérnõkök azt mondják, hogy nem elég ehhez a mezõnyhöz. Solberg bukásai után (2006-ba sem egy volt) mindig azt nyilatkozta a csapat, hogy Solberg megpróbálja az autó hiányait, a tehetségével és bátorsággal pótolni. Ez néha sikerül sajnos többször nem.

Ezt azért irtam ide, hogy tudjátok mi az oka ennek az egész szerencsétlenkedésnek amit Solberg csinál. Reméljük hogy 2008-ban megváltozik ez a helyzet. Ha az autót nézitek, az egész mezönyben ez az egyetlen 4 ajtós autó. Az Aero dinamika nem a legjobb, túl hosszú a Citroenhez a Fordhoz képest.
Amikor Solberg nyert, vagy Mcrae vagy Burns ezzel az autóval a Vetélytársak Mitsubishi Skoda, sedan autokkal mentek. Ugyan olyannal mint a subaru, egyedül a Ford volt 5 ajtós. Kb 3-4 éve ez a dolog megváltozott. Szóval akármennyire is szeretem a Subarut ez az autó egy elavult mindig csak ráncfelvarrással egyéb apró müszaki frisitésekkel tovább fejlesztett autó. A többi pedig egy vadonatuj konstrukcio.
Szóval kb 80%-ka ennek a bugdácsolásnak az autónka köszönhetõ.

Downhill!!

SimaSuna
szakaszt nyert..de konkrét versenyt sajna nem..

de Mikko igen csak kitett magáért most...
ha megnézitek a japán 2. napját..1 szakaszban volt h 6.padlóval ment mikko végig..és kemény 25mp-t vert Loebre..
pedig csak 20éves kisfiúcska..

Remélem az új subaru jobb lesz..nem akarok 1 tekintély elveszteni..