Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát figyi.. Az van tulajdonképpen hogy két Fordos, Hirvonen és Latvala szenvedett.. Jól bekeztek de nap végére 3-4dikbõl sikerült egy 6-7-dik helyet összehozniuk..
Loeb vezet Sordo a második Solberg 3-dik (39 seccel ha jól emlékszem)
Atkinson csak 8..
Szóval a tegnapi nap vége ez volt. Persze gondolom már egész más a helyzet.. Remélem sikerül befejezniük vele..
Downhill!!
Hááát, még szokni kell az új kinezetét..
Inkább a promóciót kéne nyomni, mint az állat, befektett költségekhez képest nulla a sorozat reklámértéke.
My Life for Freedom!
Mondjuk nem tudom, össze olvadna az IRC a WRC-vel?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Beszélnek egy privát Red Bullos Citroen C4-ekkel felálló csapatról is. Lehet pont rosszkor akar váltani az FIA a Super2000+-os autókra. <#vigyor3>#vigyor3>
My Life for Freedom!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szerintem az lenne a legjobb ha felengednék elöször a végét. Persze megfelelõ idõ különbségekkel ne érjék be õket. Igy tiszta lenne a pálya!
Downhill!!
De abban egyet értek hogy kell valamit tenni ez eddigi Impreza nem ütõképes, sõt!:
Mondjuk Solberg Peches is.. Akár hányszor 3-dik vagy ilyesmi egy szakasz alatt minden összejön..
Most hétvégén felnyilt a géptetõ, aztán defekt 1 szakaszon😄 Rögtön 1 perc minusz..
Downhill!!
Szerintem ebben az évben még nem nagyon lesz értékelhetõ eredménye.
Ha megkérdezel egy csomó embert, hogy néz ki egy Impreza akkor a nagy részük azt fogja mondani, hogy arany felni, kék szín és a lépcsõs seggén egy baszott nagy szárny. Ez a csapott seggû szar minden csak nem Impreza (szerintem)
Amúgy jól néz ki 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Errõl beszélek
Nem tudtok meggyõzni, akármennyire is próbáltok, én Loeb fan vagyok. Jól van, elismerem hogy Colin egy jó versenyzõ volt, megérdemelten világbajnok lett, de már vége a karrierjének, mi is fejezzük be vitánkat és összpontositsunk a hétvégén kezdõdõ Szardínia rallyra 😄
1. minden idõk legfiatalabb vb cím gyõztese
2. ezidáig Õ volt az egyetlen aki abban az évben meg tudta nyerni a vb-t amelyikben bekerült a sorozatba
Itt meg lehet nézni, hogy hány táblázatban szerepel ott a neve annak ellenére, hogy jó pár éve nem volt aktív.
És még egy dolog, ha 93-ban nem nyeri meg a Legacy-val az Új Zéland rally-t akkor ma nincs Impreza (ezt a pletykát hallottam)
Õ a Dakar seriesbe nyomja!
Mekkinenrõl nem tudok.
Downhill!!
Arról az emberrõl aki végig ment dakaron, nyert X-gamest, Nyert Rally vb-t és többször 2-dik 3-dik helyen végzett?
Az hogy ez a fiatal gyerek aki ugyan nagyon jól megy de fele annyi ideje van a Rally világában mint Mcrae vagy Makkinen vagy Sainz voltmindent megnyer nem jelenti azt hogy ezek a nevek gyengébbek mint õ..
Ha reállisan nézzük a Dolgokat. 5 éve nincs ütõképes autó egyetlen csapat kezében sem. A Citroen viszont tarol! És ez nem csak Loeb érdeme mert egy Viszonylag nevetlen Daniel Sordo, vagy Francioas Duval is nyert Citroennel futamot.
Ne érts félre nem le kicsinyleni akarom õt! De azért gondolkozz, miellött beirsz olyanokat "hogy egy MCRae nem nagy szám"
Downhill!!
Kicsit szerettem azt az elmebeteg elborulasait,mintha magamat lattam volna!!(Sisak autohoz vag stb..) <#taps>#taps>
#744: jók voltak az akkori Subaru Impreza 22B-k. A mostaniakról már nem lehet ezt elmondani.
nekem 1ik példaképem õ volt 😞 a másik Grönholm maradt 😊
Istenitsd Loeb-ot ,de le ne ird meg1szer ,mert mar tudjuk!!! <#banplz>#banplz><#taps>#taps><#lama>#lama>