Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
de ahogy írja Gordon biza Aszfalton Loeb "eddig" verhetetlen..
Solbernek sok esélye ugyan nincs..de azért megszorongatni megtudja a többi ellenfelet 😊
Downhill!!
SS1:
1.Matti Latvala 4:48:9
2.Sebastian Loeb +0.4
3.Chris Atkinson +0.6
4.Mikko Hirvonen + 1.3
5.Marcus Gröngolm + 1.9
SS3:
1.M.Gröngolm
2.M.Latvala
3.M.Hirvonen
4.S.Loeb
5.H.Solberg
SS4:
1.M.Latvala
2.M.hirvonen
3.S.Loeb
4.H.Solberg
5.D.Sordo
...
8. M.Grönholm (kicsúszott és nekiment 1 bólyának..onnan 1 farönknek
megsérült a kocsi bal oldali alváza.sajnos nem folytatja..)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Grönholm meg szenved mostanság..
De én Solbergnek drukkolok! Õ a legjobb fej a mezõnyben!
sajnos Sony az összes jogot megvette. Ezért ha akarnának sem tudnának ilyen játékot csinálni pc-re.
Igaz a WRC sorozat nagyon jó. És vannak benne itiner alapján csinált pályák. Pl monte carlóba benne van a Turini nevezetû Gyorsasági. Csak nem olyan hosszú. De az a baj hogy egy rally szakasz olyan hosszú, hogyha lemodelezzénk 20gb szabad hely kéne a vinyon hogy fel tudd tenni a játékot! Szóvel ez lehet a magyarázat!
Downhill!!
mi a túróért nem adnak ki olyan játékot amiben a TÉNYLEGES rallye pályák lennének benne :CCC
ha lenne pénzem tuti csinálnék 1 gamét a Magyar pályákkal..kerülne amibe kerülne...
Downhill!!
Imádom az Octavia WRC-t..de mikor betették a Fabia WRC-t megutáltam..
jó mer kisebb meg rövidebb..de akkoris az 1 életérzés 😄
bár ez az új Subaru ÍGY nem néz ki rosszul...de kitudja..
Már több éve panaszkodik Solberg hogy a régi autó körülményes a méretei miatt. Remélem ez már ellenfele lesz a Fordnak és a Citroenek. A Méretei és a fazonja igéretes.
Downhill!!
Downhill!!
<#rinya>#rinya>
neki is van sztem épp elég baja..
megértem h kicsit visszavonul..
én úgytudtam h a szezon végén vonul vissza 😞
Feladja az idei év 5 versenyét..és visszavonul.Persze nem véglegesen. Legközelebb 2008 januárjában láthatjuk újra a pályán Monte Carlo Rallye-n.
forrás WRC.Com
Lezuhant egy helikopter szombaton Colin McRae skóciai háza közelében, a rendõrség feltételezi, hogy a volt rali világbajnok is a fedélzeten tartózkodott. "Feltehetõen McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerõsíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendõrség vasárnapra virradóra.
A rendõrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévõ helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdõs területen. A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.
A rendõrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást. McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzõje. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.
Hátha ez van akkor talán van remény!. De szerintem biztos az igaz hogy meghalt. Az Eurosport textjén is azt irják! Komolyan ledöbbentett, én nagyon birtam mccrasht. Hát mit is mondjak. Nagyon sajnálom és R.I.P nyugodjon békében!
Downhill!!