Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
hát amióta megnyerte a vb-t (az se most volt) nem mutatott fel semmit, nyert azóta versenyt egyáltalán? :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

SimaSuna
jólenne..õ is jópilóta..csak már soxor ahogy látom a közvetítést..már már nagyon precíz akar lenni..csak valahogy nem úgy sül el a dolog nála 😞
Nuno88
Solberg majd jövõre az új Subaruval hátha összakapja magát

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

SimaSuna
jaja..neki és a Ford cspatnak szurkolok a legjobban..

de ahogy írja Gordon biza Aszfalton Loeb "eddig" verhetetlen..

Solbernek sok esélye ugyan nincs..de azért megszorongatni megtudja a többi ellenfelet 😊
Nuno88
nagyon remélem h Grönholm nyeri meg, év végén ha jól tudom visszavonul és szép lenne ha egy VB címmel vonulna vissza

gordon 24
Nem volt gyenge futam. Szinte minden "nagy " név köszönt az ut melleti fáknak, szalagkorlátnak, farönköknek😄. De Hirvonen nem. Nagyon jól ment megérdemelte ezt a helyezést. Még 2 futam és 4 pont a különbség Loeb és Grönholm között. Izgi lesz a vége. Mivel most Ir ország aszfaltos verseny jön. Itt a legnagyobb esélye Loebnek van. Utánna Anglia. Az már 2 esélyes. Sõt ott talán még az egész évben szenvedõ Solberg is bele szólhat. Kiderül.. Mindenesetre izgalmas lesz a vége.

Downhill!!

SimaSuna
Mikko Hirvonen megnyerte a japán rallyt! Grat!
SimaSuna
Hirvonen nagyon jól megy...

Hajrá!!
SimaSuna
nézem a japó rallyi 1sõ nap összefoglalóját...hát igencsak érdekesen alakult az 1sõ szakasz...

SS1:

1.Matti Latvala 4:48:9
2.Sebastian Loeb +0.4
3.Chris Atkinson +0.6
4.Mikko Hirvonen + 1.3
5.Marcus Gröngolm + 1.9

SS3:

1.M.Gröngolm
2.M.Latvala
3.M.Hirvonen
4.S.Loeb
5.H.Solberg

SS4:

1.M.Latvala
2.M.hirvonen
3.S.Loeb
4.H.Solberg
5.D.Sordo
...
8. M.Grönholm (kicsúszott és nekiment 1 bólyának..onnan 1 farönknek
megsérült a kocsi bal oldali alváza.sajnos nem folytatja..)

DannyL
Hú nekem a kettes a favorit ebbõl a sorozatból. Az nagyon vad. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SimaSuna
nekem Loeb nemtetszik..olyan teszemazagyammermenõvagyok stílus..
Grönholm meg szenved mostanság..
gordon 24
Jaja!Én nekem nincs bajom Grönholmmal. Inkább õ mint Loeb.
De én Solbergnek drukkolok! Õ a legjobb fej a mezõnyben!

sajnos Sony az összes jogot megvette. Ezért ha akarnának sem tudnának ilyen játékot csinálni pc-re.
Igaz a WRC sorozat nagyon jó. És vannak benne itiner alapján csinált pályák. Pl monte carlóba benne van a Turini nevezetû Gyorsasági. Csak nem olyan hosszú. De az a baj hogy egy rally szakasz olyan hosszú, hogyha lemodelezzénk 20gb szabad hely kéne a vinyon hogy fel tudd tenni a játékot! Szóvel ez lehet a magyarázat!

Downhill!!

SimaSuna
nembaj..solberg jóhelyen van..Grönholm menjen... 😄

mi a túróért nem adnak ki olyan játékot amiben a TÉNYLEGES rallye pályák lennének benne :CCC

ha lenne pénzem tuti csinálnék 1 gamét a Magyar pályákkal..kerülne amibe kerülne...
gordon 24
Hát ja. Szerintem Solber örülni fog ennek. Õ szereti a subarut és Vb is volt vele. De mindig mondta hog ezek ellen az autók ellen semmi esélye. Most remélhetõleg ezzel a huzással lesz!

Downhill!!

SimaSuna
most a Subaru lépet a Skoda után..
Imádom az Octavia WRC-t..de mikor betették a Fabia WRC-t megutáltam..
jó mer kisebb meg rövidebb..de akkoris az 1 életérzés 😄
bár ez az új Subaru ÍGY nem néz ki rosszul...de kitudja..
Nuno88
nekem is a 3-mas a kedvencem Subaruból, de ez az új jobban tetszik mint a tavalyi

gordon 24
Jaja gondoltam! Az egy elég jól sikerült darab.

Nekem a 3-as a ledvencem.

Downhill!!

Glpetyus
a linkvédett anyját'
A felsõ 😊

gordon 24
Nem látom.

Melyik?:

1

2

3

4

Downhill!!

Glpetyus
gordon 24
Hát nem rossz! Nekem nagy csalódás volt az utcai változat, de igy kicsit jobb kedvem van.

Már több éve panaszkodik Solberg hogy a régi autó körülményes a méretei miatt. Remélem ez már ellenfele lesz a Fordnak és a Citroenek. A Méretei és a fazonja igéretes.

Downhill!!

Nuno88
hmmmmm nekem tetszik így elsõre

gordon 24
Itt meg a 2008-as Impreza! Hát nem tudom. A Régi jobban bejött.De ez se rosz!

Downhill!!

gordon 24
Hát ez kicsit oda van. Tudtok valamit róla, tud ujat szerezni vagy metudják javitani? Szar lenne ha igy bukná el a Bajnokságot:

Downhill!!

DannyL
szép videó

SimaSuna
DannyL
McRae
<#rinya>

SimaSuna
pedig hálistennek Loeb elõtt van..
Nuno88
nem tudom mi értelme... inkább nyerje meg a vb-t oszt vonuljon vissza... de ne így hogy az élen áll és kiakar szállni :|||

Nem úgy volt, hogyha idén megnyeri a vb-t, akkor végleg kiszáll? Mi lenne az értelme? Tudtommal vezeti is a vb-t. Akkor ezek szerint jövõre is láthatjuk.
SimaSuna
én is..de láttam h kintvan..mondom mivan vele..elolvastam aztán meglepõdtem..

neki is van sztem épp elég baja..
megértem h kicsit visszavonul..
Nuno88
o.0

én úgytudtam h a szezon végén vonul vissza 😞

SimaSuna
a másik felröppenõ hír hogy Grönholm kiszáll ebbõl az idénybõl..
Feladja az idei év 5 versenyét..és visszavonul.Persze nem véglegesen. Legközelebb 2008 januárjában láthatjuk újra a pályán Monte Carlo Rallye-n.

forrás WRC.Com
SimaSuna
Nyugodj Békében Colin és Johnny!
Megerõsítették a rendõrök is, hogy a fedélzeten Colin McRae és 15 éves fia tartózkodott. Nyugodjon Békében!
Met
R.I.P.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Colin McRae volt rali világbajnok házan közelében zuhant le egy helikopter. A rendõrség azt feltételezi, a világbajnok is a fedélzeten volt

Lezuhant egy helikopter szombaton Colin McRae skóciai háza közelében, a rendõrség feltételezi, hogy a volt rali világbajnok is a fedélzeten tartózkodott. "Feltehetõen McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerõsíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendõrség vasárnapra virradóra.

A rendõrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévõ helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdõs területen. A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.

A rendõrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást. McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzõje. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.

Hátha ez van akkor talán van remény!. De szerintem biztos az igaz hogy meghalt. Az Eurosport textjén is azt irják! Komolyan ledöbbentett, én nagyon birtam mccrasht. Hát mit is mondjak. Nagyon sajnálom és R.I.P nyugodjon békében!

Downhill!!

minimize
<#merges2><#shakehead><#sir>
RIP, Colin...

No one can stop Death!

Nuno88
Nyugodjon Békében a kedvenc versenyzõm volt! <#rinya>

Nyugodjék békében! 😞

w77d
a cnn-en is elõbb mondták be, itt azthiszem már nem kétséges a dolog <#rinya>

DJ Skyline
Times szerint halott! :\

w77d
nagyon remélem, hogy nem igaz ez a szörnyûség és õ mégis él!

DJ Skyline
most meg megint más! 😄 na jó, várok egy hivatalos infóra szerintem! ez a 15 percig halott, majd utánna lehet mégse, majd nem halt meg, de mégis, ez így nem jó! :S

DJ Skyline
most meg levették, megy a variálás :S most Death helyett, Possible Death van

Fyrex
meghalt, az 5 éves kisfiával együtt 😞 hihetetlen 😞

Avanti Crociati!

w77d
nem változtat a dolgon sajnos 😞 a wikipédián már bejelentették

DannyL
Javítanám magamat. Helyesen azt jelenti, félõ hogy meghalt. Bocs!

SLICK
RIP Colin 😞

desigo
nyugodjon békében 😞