Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2002-es Peugeot 206 Wrc-rõl lenne szükségem jó minõségû képekre,leginkább a beltérrõl,alzávról kellenének képek
Van esetleg valakinek ilyen,vagy tudtok egy jó oldalt ahol fasza rallys képek vannak? Köszi!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát jahh. én sem hiszem hogy 2-3 autó annyit tudna takaritani..
Mindenesetre ez igy nagyon nem Fair. És ráadásul az egész tök illuzio romboló..
Nekem nagyon nem tetszik!
Downhill!!
Értem, hogy miért fordították meg a rajtsorrendet de az elsõ 4-5 autó után már nem tisztul jelentõsen a pálya (szerintem) tehát az elsõ 8 már ugyan olyan pályán mehetne és nem kellene taktikázni, ez így elcseszi az egész versenyt, nem a leggyorsabb gyõz hanem a legjobb idõt lassító.
Valahogy azt se látom, hogy a hátsók a második napon elõre rakétáznának mert tisztább pályán mennek...
Hogy megértsd 😊 Mintha Nascar-ban olyan idõt menne valaki, hogy a középmezõnybe kerüljön, mert a várható nagy crasht kihasználva, pár roncsot kikerülve elsõ legyen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az utolsó szakasz elött eljátszották hogy nem indul a citroen. Elena megtolta kb ugy mint egy biciklit😄 És egybõl elindult.
Kérdezték Loebtõl: tatika?? Nem rossz volt a kocsi😄 Na jahh
Jari Matti lassitott le. Sõt amikor kérdezte a riporter hogy direkt? a Válasz:
Igen. Szeretnénk hátulról indulni.
Jahh és a kérdésedre a válasz:
Azért forditották meg hogy ne forditva menjenek.
Mert aki az elsõ napon mondjuk 8-9 dik lesz. Az a 2 dik napon elsõnek rajtol. Õ takarit.. Igy semmi esélye befogni a 6-7 stb-t..
Ezért forditották vissza..
Én azt nem értem miért nem inditják el a mezönyt elõttük. Akkor lemegy 50 autó nincs mit takarítani..
Downhill!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudom, hogy milyen céllal törölték el a fordított rajtsorrendet de ha azért, hogy izgalmasabb legyen a futam akkor nem sikerült.
Kizárnám az összeset. Komolyan Jari matit tegnap tutti..
Loeb+ 1 perc bünti..
Nem tudom régen miért nem volt ez gond.. Talán fair emberek voltak a sportban??
Nem tudom de ez nagyon gáz.
Nem csodálkoznék ha ujra szabályt modósitanának az év végén..
Downhill!!
Hajrá Magyarország!
Szóval kamera kéne meg fényképezõt magunkkal vinni😄 De akkor meg hogy látod amiért oda mentél??
Mindig azokon röhögök amikor kint vagyok ilyen helyen aki az egészet videózza😄 A versenybõl nem lát semmit csak egy kis ablakon keresztûl.. Utánna meg otthon megnézheti tv-n😄
Na mind1. Egy a lényeg hogy ki kell menni mert bazira nagy élmény😄
Downhill!!
én 18 évesen voltam elõször ralin, ezen.
de tegnap még nem is tudtam hogy megyek. gép nem volt feltöltve, de úgyis bírta volna, telefont is úgy kaptam elõ. jópár autónál úgy tûnt hogy sikerült a kép, mikor a gépre raktam, a fél autó lemaradt. videókon a hang a gépen rosszabb mint a telefonon.
Hajrá Magyarország!
Amikor volt a central europa rally. Elõzõ nap feltöltöttük az elemeket, mindent elõkészitettünk (program füzet, távcsõ, fényképezõ stb) na és mindet otthon hagytuk😄
Mobillal meg egy kalap szar😄 Szóval igy utólag kár érte.
Downhill!!
ezzel legjobban a lelassult gépeket lehetett megörökíteni.
Hajrá Magyarország!
Ladákat én is szeretem..fõleg a bevállalósakat 😊
Suzukik nagyon mennek 😊
a Clionak meg a Golf IV-nek ûber hangja van 😊
Jó volt, legjobban a Historic tetszett, meg a Grande Punto, Suzukik, Renault-k, Ladák, ... Viszont a Mitsubishikkel -bár szeretem õket - a hócipõm is tele volt, annyian voltak. 😄
Hajrá Magyarország!
My Life for Freedom!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
széles hosszú autó aminek bivaly hangja volt..most ijen kis KIA formáju kis mütyür lett xD 😄
Figyi ugye arról volt szó, hogy azért kell az uj imprezza merthogy szeretnék megcélozni a családokat és hogy bla bla.. Erre bemutatták az 5 ajtós imprezát, hogy ez az uj..
Aztán közbe mi történt?? Kihozták a Sedant is😄 Ami szinte kukk ugyan olyan mint a régi persze uj lámpákkal stb😄
Tehát akkor mi is volt ez a szinjáték?? Kellett egy jó Rally autó, mi?😄
Wazz mekkora játékosok..
A kép:
Downhill!!
nem, csak nem akarom lelõni a "poént" (nincs poén és nem is elsõ)
megnéztem a wrc.com-on a mai nap eredményeit de nem mondom meg hagy izguljatok 😄