Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
greg benz
Sziasztok!

2002-es Peugeot 206 Wrc-rõl lenne szükségem jó minõségû képekre,leginkább a beltérrõl,alzávról kellenének képek
Van esetleg valakinek ilyen,vagy tudtok egy jó oldalt ahol fasza rallys képek vannak? Köszi!

gordon 24
az oké! Ezt mindenki vágja😄 de akkor is meg kellett csinálnia😄

Downhill!!

SimaSuna
több nap kamerázási munka eredménye 😊
Nuno88
hát nem küldi gyengén a srác 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gordon 24
Valahogy igy kell menni egy Imprezzával😄

Downhill!!

N o N a m e
😄😄
SimaSuna
Loeb 5x-s bajnok...száradna ki a tankja 😊

Hajrá Hirvonen & Latvala
Met
<#shakehead>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

akyyy
ehh most hétvégén játszottunk a 2. résszel...😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SimaSuna
RIP kedvencem volt 😞
DJ Skyline
hihetetlen hogy telik az idõ, már egy éve meghalt McRae :|

gordon 24
Na azt nem láttam bocsi😄

Hát jahh. én sem hiszem hogy 2-3 autó annyit tudna takaritani..

Mindenesetre ez igy nagyon nem Fair. És ráadásul az egész tök illuzio romboló..
Nekem nagyon nem tetszik!

Downhill!!

Met
A ma reggeli összefoglalóban (tehát ami szombaton történt) Loeb az utolsó szakaszt úgy fejezte be, hogy szép lassan begurult a célba, a betolósdi az elõzõ nap volt.

Értem, hogy miért fordították meg a rajtsorrendet de az elsõ 4-5 autó után már nem tisztul jelentõsen a pálya (szerintem) tehát az elsõ 8 már ugyan olyan pályán mehetne és nem kellene taktikázni, ez így elcseszi az egész versenyt, nem a leggyorsabb gyõz hanem a legjobb idõt lassító.

Valahogy azt se látom, hogy a hátsók a második napon elõre rakétáznának mert tisztább pályán mennek...

Hogy megértsd 😊 Mintha Nascar-ban olyan idõt menne valaki, hogy a középmezõnybe kerüljön, mert a várható nagy crasht kihasználva, pár roncsot kikerülve elsõ legyen.

gordon 24
Egyébként Loeb nem lassitott most.
Az utolsó szakasz elött eljátszották hogy nem indul a citroen. Elena megtolta kb ugy mint egy biciklit😄 És egybõl elindult.
Kérdezték Loebtõl: tatika?? Nem rossz volt a kocsi😄 Na jahh

Jari Matti lassitott le. Sõt amikor kérdezte a riporter hogy direkt? a Válasz:
Igen. Szeretnénk hátulról indulni.

Jahh és a kérdésedre a válasz:
Azért forditották meg hogy ne forditva menjenek.
Mert aki az elsõ napon mondjuk 8-9 dik lesz. Az a 2 dik napon elsõnek rajtol. Õ takarit.. Igy semmi esélye befogni a 6-7 stb-t..

Ezért forditották vissza..

Én azt nem értem miért nem inditják el a mezönyt elõttük. Akkor lemegy 50 autó nincs mit takarítani..

Downhill!!

N o N a m e
szerintem jól csinálta... vele is kib*sztak a múltkor, most õ is, ez igy ferr, akkor ha nem büntették a fordosokat, akkor most Loeböt se büntessék.
Met
ez a francia hablatyolás....
😄

bertino
Loeb onboard

nem egyszerû.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Igen, most Loeb lassított, hogy visszacsússzon a 3. helyre, (szép lassan begurult a célba az utolsó szakaszon). Így ma valami 19 mp hátránnyal kezdte a napot de azt röhögve ledolgozza.
Nem tudom, hogy milyen céllal törölték el a fordított rajtsorrendet de ha azért, hogy izgalmasabb legyen a futam akkor nem sikerült.

N o N a m e
én csak az összefoglalót szoktam megnézni, olyan lassitgatás amilyent csináltak aszem 3 futammal ezelõtt Fordosok, hogy a cél elõtt vártak 5 percet, hogy Loeb másnap takaritson elõttük?
gordon 24
Nézem! De rohadtul zavar engem is ami ott folyik..

Kizárnám az összeset. Komolyan Jari matit tegnap tutti..

Loeb+ 1 perc bünti..

Nem tudom régen miért nem volt ez gond.. Talán fair emberek voltak a sportban??

Nem tudom de ez nagyon gáz.

Nem csodálkoznék ha ujra szabályt modósitanának az év végén..

Downhill!!

Met
WB-t nem nézi senki? Én nézem most de fel is bosszantott ezzel a lassítgatással<#gunyos1>

Zsolti9014
így van, azért megy ki az ember hogy élõben lássa, a profi fotós meg a tv az meg arra van, hogy meg legyen örökítve.

Hajrá Magyarország!

gordon 24
Hát jahh. Az az igazság hogy ezek a fényképezõs mobilok elég gagyik.. Hiába irja rá hogy x megapixel meg ilyen szin meg olyan izé.. Akkor is nagyon rossz ha gépre rakod. Ráadásul a hangos dolgokat sem birja.

Szóval kamera kéne meg fényképezõt magunkkal vinni😄 De akkor meg hogy látod amiért oda mentél??

Mindig azokon röhögök amikor kint vagyok ilyen helyen aki az egészet videózza😄 A versenybõl nem lát semmit csak egy kis ablakon keresztûl.. Utánna meg otthon megnézheti tv-n😄

Na mind1. Egy a lényeg hogy ki kell menni mert bazira nagy élmény😄

Downhill!!

Zsolti9014
jaja. max. az elõkészületek különbözõek.
én 18 évesen voltam elõször ralin, ezen.
de tegnap még nem is tudtam hogy megyek. gép nem volt feltöltve, de úgyis bírta volna, telefont is úgy kaptam elõ. jópár autónál úgy tûnt hogy sikerült a kép, mikor a gépre raktam, a fél autó lemaradt. videókon a hang a gépen rosszabb mint a telefonon.

Hajrá Magyarország!

gordon 24
😄 akárcsak magamat hallanám😄

Amikor volt a central europa rally. Elõzõ nap feltöltöttük az elemeket, mindent elõkészitettünk (program füzet, távcsõ, fényképezõ stb) na és mindet otthon hagytuk😄

Mobillal meg egy kalap szar😄 Szóval igy utólag kár érte.

Downhill!!

Zsolti9014

Ez lett a legjobban sikerült képem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az a baj hogy fényképezõ itthon hagytam, mobillal meg nem olyanok lettek a képek, videók, amilyeneket szerettem volna.
ezzel legjobban a lelassult gépeket lehetett megörökíteni.

Hajrá Magyarország!

SimaSuna
jaja....

Ladákat én is szeretem..fõleg a bevállalósakat 😊
Suzukik nagyon mennek 😊
a Clionak meg a Golf IV-nek ûber hangja van 😊
Zsolti9014
én a Domaháza-Hangonyon voltam kint, nincs messze a lakhelyemtõl.
Jó volt, legjobban a Historic tetszett, meg a Grande Punto, Suzukik, Renault-k, Ladák, ... Viszont a Mitsubishikkel -bár szeretem õket - a hócipõm is tele volt, annyian voltak. 😄

Hajrá Magyarország!

SimaSuna
holnap kint leszek a királd ózd szakaszon rádiósként 😊
Zsolti9014
fél kettõig voltam.

Hajrá Magyarország!

SimaSuna
Ózd Rallye-n van kint valaki? 😄
SimaSuna
<#banplz><#lama>
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1093410
SimaSuna
nagy taps neki!
Nyers
Met
ez is fos, mint valami nagy seggû Daewoo

pajti
A sedan-t Usa piacra szánták én úgy tudom. Ezek tavalyi képek.

Istencsászár
Ezek után senki se szidja az Sx4 sedant😄DD amugy az új impreza csapott háton a legszebb... láttam utcán parkolni egyet, wrx sti-t, megnéztem mindenhonnan, egyszerûen az ugy szép...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
De az a durva hogy ugyan az a meghajtás. Tehát boxer motor összkerk.. Szóval maradt a hang is.. A forma persze más kérdés.

Downhill!!

SimaSuna
ehhh....a SUBARU elvesztette a komolyságát...nálam legalábbis...
széles hosszú autó aminek bivaly hangja volt..most ijen kis KIA formáju kis mütyür lett xD 😄
gordon 24
Skacok! Minket átcsesztek a japánok!!

Figyi ugye arról volt szó, hogy azért kell az uj imprezza merthogy szeretnék megcélozni a családokat és hogy bla bla.. Erre bemutatták az 5 ajtós imprezát, hogy ez az uj..

Aztán közbe mi történt?? Kihozták a Sedant is😄 Ami szinte kukk ugyan olyan mint a régi persze uj lámpákkal stb😄

Tehát akkor mi is volt ez a szinjáték?? Kellett egy jó Rally autó, mi?😄
Wazz mekkora játékosok..

A kép:

Downhill!!

gordon 24
Huhh. Megnyugodttam😄

Downhill!!

Met
<#hehe>
nem, csak nem akarom lelõni a "poént" (nincs poén és nem is elsõ)

gordon 24
Ha igy irod gondolom kiesett😄 Amilyen mostanában az õ szerencséje tutti fix😄

Downhill!!

Met
ez a rally alaposan próbára teszi a felfüggesztést meg a kerekeket 😊

megnéztem a wrc.com-on a mai nap eredményeit de nem mondom meg hagy izguljatok 😄

gordon 24
Én is nekem õ a kedvenc pilótam.. Sajna nem igazán megy neki az utobbi idõben...

Downhill!!

pajti
<#eljen>
Sokaknak nem tetszik, de én azért drukkolok az új Imprezának, meg persze Solbergnek.

Jó lenne ha valami már történne, mert évrõl évre laposabb a wrc😞