Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben van mikor akkorat ugrat,h az orra er le eloszor es majdnem fejre all! Mindig is addig szerettem, mig Mcrae versenyzett, zaota se nezem! forma 1 -nel pedig Sennaig szerettem!
http://belsoseg.blog.hu/2009/01/09/mcrae_tundoklese_es_bukasa?token=10007c05840b6030dcd08b54617fcf36
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dolgozatba kell,meg valami érdekesség ebben is segítene valaki??
KÖSZÖNÖM!!
KÖSZÖNÖM!!
Üdv
Érdekelne a RALLY Története,mióta van stb... sehol nem találom de keddre kellene!!!
KÖSZI!!
Érdekelne a RALLY Története,mióta van stb... sehol nem találom de keddre kellene!!!
KÖSZI!!
Tudom, hogy soha nem mentek murván mert vagy aszfalt vagy hó-jég van, de azt hittem, hogy ez valami ritkaság számba menõ dolog volt annó
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem,olyanra gondoltam hogy monte carlo rallyn murvás 206-os😊 De egyébként közben beugrott hogy Monte-n sosem mennek murvással,mivel szinte az egész beton.. szal nem volt murvás monte carlos pug😊
Sziasztok!
A Piros-ezüst TOTAL festéses 2002-es 206 WRC Ment murvás futómûvel Monte Carlo rallyn,nem tudja valaki?esetleg kép van ilyenrõl?
Köszi😊
A Piros-ezüst TOTAL festéses 2002-es 206 WRC Ment murvás futómûvel Monte Carlo rallyn,nem tudja valaki?esetleg kép van ilyenrõl?
Köszi😊
Na néztem az oladlát.
Azt irják hogy a Subaru engedi neki, hogy nevezen 2009-re.
Olyan autoval amivel akar.
Solberg meg dönt mivel induljon 209-ben.
Tehát valszeg indul!
Azt irják hogy a Subaru engedi neki, hogy nevezen 2009-re.
Olyan autoval amivel akar.
Solberg meg dönt mivel induljon 209-ben.
Tehát valszeg indul!
Downhill!!
nem...
imádom az Audi S1 - S2-t és kicsit kutakodtam utánuk...így találtam rá.
mivel kevés NÕI versenyzõ van, így gyorsan a szivembe zártam a másik 2 hölgy mellé
Katherine Legge
Danica Patrick
Michelle Mouton
a 3 kedvenc autóversenyzõm 😊
imádom az Audi S1 - S2-t és kicsit kutakodtam utánuk...így találtam rá.
mivel kevés NÕI versenyzõ van, így gyorsan a szivembe zártam a másik 2 hölgy mellé
Katherine Legge
Danica Patrick
Michelle Mouton
a 3 kedvenc autóversenyzõm 😊
Legendára találtam Michéle Mouton személyében.
1985ben rekordot állított fel a Pike's Peak-ben az Audi S1-el
Hihetelen jó nõi pilóta...kedvencem lett 😊
1985ben rekordot állított fel a Pike's Peak-ben az Audi S1-el
Hihetelen jó nõi pilóta...kedvencem lett 😊
Nem csak a subaru..
Toyota, Mitsubishi, Lancia, Peugeot, Audi stb stb.. Hol vannak?
Nem hiszem el hogy a gyáraknak nem éri meg.
És minden sorozatban ez megy. wtcc is szarakodik egyedül egy sorozat van ahol fejlõdést látok az pedig az stcc.
2009 ben 2 uj márka száll be. A Volkswagen és a Saab. Mindenhol máshol csak a pusztulás és a szar van..
Renélem 2009 nél nem lesz szarabb éve az autósportnak.
Toyota, Mitsubishi, Lancia, Peugeot, Audi stb stb.. Hol vannak?
Nem hiszem el hogy a gyáraknak nem éri meg.
És minden sorozatban ez megy. wtcc is szarakodik egyedül egy sorozat van ahol fejlõdést látok az pedig az stcc.
2009 ben 2 uj márka száll be. A Volkswagen és a Saab. Mindenhol máshol csak a pusztulás és a szar van..
Renélem 2009 nél nem lesz szarabb éve az autósportnak.
Downhill!!
hát igen😄 le a kalappal elöttük😄 És az a durva hogy ezt temetjük lassan. Hihetetlen hogy valaha ez volt a Rally vb😄
Downhill!!
jaja,az nem semmi.. mikor vagy 100 ember elállja az utat,és ahogy halad az autó kettéválik a tömeg! nem semmi
<#nyes>#nyes>
minden esetre sokkal látványosabb volt régen, na meg azok az õrült nézéõk...
minden esetre sokkal látványosabb volt régen, na meg azok az õrült nézéõk...
úgy általánosságban, majdnem minden autó széles, szögletes és lapos volt
nekem jobban bejönnek ezek a széles lapos autók ahogy mennek keresztbe, mint ezek a mini szarok
Hát igen.. én sem gondoltam volna,hogy eljön az az idõ amikor azt fogom hallani/látni,hogy nincs többé Subaru a WRC-ben<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Szinte az elsõ dolog ami az embernek beugrik a WRC szó hallatán,az egy impreza..
Szinte az elsõ dolog ami az embernek beugrik a WRC szó hallatán,az egy impreza..
ez az egész hóbelemanc kiöli a rally értelmét...
úgy ahogy kivették a Bcsoportot, úgy most a WRC-ket...
még itthon megértem a pénzhiány miatt, mert a VFTS-el és az S1600al is elég szépeket mennek(látványra értve)
Miskolc és Ózd rallyn szoktam dolgozni, látva a hajtást, a sok EVO 9esen kívül "nagy" autók nem lesz ezek után...
ha most világválság áldozata a Rally...akkor ezek után mondhatjuk hogy az autósport elindult a lejtõn...és gyorsan a gödör aljára fog jutni...
😞
úgy ahogy kivették a Bcsoportot, úgy most a WRC-ket...
még itthon megértem a pénzhiány miatt, mert a VFTS-el és az S1600al is elég szépeket mennek(látványra értve)
Miskolc és Ózd rallyn szoktam dolgozni, látva a hajtást, a sok EVO 9esen kívül "nagy" autók nem lesz ezek után...
ha most világválság áldozata a Rally...akkor ezek után mondhatjuk hogy az autósport elindult a lejtõn...és gyorsan a gödör aljára fog jutni...
😞
Nincs értelme, már akkor se nagyon volt amikor a Peugeot kiszállt.
😄 de ennek van igy értelme most komolyan?
Ford Vs Citroen.. Ha Loebet nézem kb 70% esélye van hogy Citroen nyeri, és kb 85% hogy Loeb.
Solberg, Atkinson, meg nem gyári csapatnál lesz (ha indulnak egyátalán).
Szóval Latvala, Hirvonen és Loeb fog harcolni.
Gagyi lesz😄 Az meg a másik, hogy subaru nélkül a wrc?? ÁÁ az lófasz nem wrc.
Ford Vs Citroen.. Ha Loebet nézem kb 70% esélye van hogy Citroen nyeri, és kb 85% hogy Loeb.
Solberg, Atkinson, meg nem gyári csapatnál lesz (ha indulnak egyátalán).
Szóval Latvala, Hirvonen és Loeb fog harcolni.
Gagyi lesz😄 Az meg a másik, hogy subaru nélkül a wrc?? ÁÁ az lófasz nem wrc.
Downhill!!
A Subaru is kiszáll a WRC-bõl<#rinya>#rinya>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES