Minden ami Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps>
Hát figyi majd kiderûl.. Ezért lenne jó ha ide jönne.
Ezt utálom az Amerikai Supercrossban is, mindegyik istenití magát és igazából az egész világ hasra van/volt esve Carmichael és Stewart miatt. Mindenki azt mondja, hogy szétvernék a VB menõket crossban. Amig nem jönnek ide sosem derül ki.
Ugyan ez van itt is. Pestrana és Block gyors pilóta, ott vannak a videóik amik nagyon jók és mindenki oda meg vissza van tölük. Kiderül, hogy mit tud egy Loeb vagy egy Hirvonnen vagy akár egy Solberg ellen.
Én mondjuk kiváncsi lennék rá.
Hát figyi majd kiderûl.. Ezért lenne jó ha ide jönne.
Ezt utálom az Amerikai Supercrossban is, mindegyik istenití magát és igazából az egész világ hasra van/volt esve Carmichael és Stewart miatt. Mindenki azt mondja, hogy szétvernék a VB menõket crossban. Amig nem jönnek ide sosem derül ki.
Ugyan ez van itt is. Pestrana és Block gyors pilóta, ott vannak a videóik amik nagyon jók és mindenki oda meg vissza van tölük. Kiderül, hogy mit tud egy Loeb vagy egy Hirvonnen vagy akár egy Solberg ellen.
Én mondjuk kiváncsi lennék rá.
Downhill!!
nem akarok rosszmáju lenni, de láttam rallin hogy megy ken, és szerintem elfog veszni a vb-n
\"If in doubt, flat out!\"
Utána néztem de rosszul emlékszem.
Szal:
Ken indul a VB-n és már idén rajthoz áll. A Monster Energy Drink World Rally Team néven egy gyári kettes Ford csapatot indít. A másik pilóta a tervek szerint az ausztrál Chris Atkinson lenne.
Szal:
Ken indul a VB-n és már idén rajthoz áll. A Monster Energy Drink World Rally Team néven egy gyári kettes Ford csapatot indít. A másik pilóta a tervek szerint az ausztrál Chris Atkinson lenne.
Nálam meg mikor eltört a kuplungnál egy nyomó lamella, 400-ba fájt volna, majdnem sírtam......sõt sírtam. 😊
Egyébként úgy néz ki 2011-ben Ken-el együtt indulnak a VB-n.
Egyébként úgy néz ki 2011-ben Ken-el együtt indulnak a VB-n.
Hát valamibe meg kell halni😄
Pestrana és a Block gyerek két igazi hyüle😄 Pestrana crossba meg freestylba sem volt normálsi és ezt hozza az autóknál is😄
Szóval hajrá.. Csak féltem õket kicsit agyatlan egy banda😄
Pestrana és a Block gyerek két igazi hyüle😄 Pestrana crossba meg freestylba sem volt normálsi és ezt hozza az autóknál is😄
Szóval hajrá.. Csak féltem õket kicsit agyatlan egy banda😄
Downhill!!
Persze, nincs is ezzel semmi baj, csak megjegyeztem.
De ha már beszélünk róla jöjjön Vattanen bácsi is. 😊
De ha már beszélünk róla jöjjön Vattanen bácsi is. 😊
December 28. A francia Echappement Magazin januári számában elsõként közöl képet a Citroen 2011-ben bemutatkozó új generációs WRC-jérõl, a DS3-ról

van olyan oldal ahol fennt vannak a magyar versenyeknek a google earth-ben vagy google map-ban térképek?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
nem gyenge videók <#ijedt>#ijedt><#eljen>#eljen>
Szépen le tk -ézta az autót. Sajnos sokszor a nézõk tehetnek a balesetekrõl, túl sokat isznak és poénkodnak, (pedig ez nem vicc, akinek volt már autóbalesete tudja mirõl van szó)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
a BOON szerint az elmúlt 10év bukásai...
videót megnéztem...szerintem az elmúlt 10év legszarabb próbálkozása a Boon-nak hogy videót összevágjon 😊
videót megnéztem...szerintem az elmúlt 10év legszarabb próbálkozása a Boon-nak hogy videót összevágjon 😊
nincs kihalva az attól még, hogy nem reklámozol minden nap, ne félj.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
gondoltam általába a rallyfanok szeretnek videókat nézni meg ilyenekkel foglalkozni de hát akkor nekem mind1! Ha nem irok ebbe a fórum akkor ki van halva! De hát nekem mind1!